- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
canım ablacığım son adet gününe göre hesaplıyorsun:içelim:
ayyy ne güzel yaa aralık ayında yeğenlerim geliyor inşallahhhhkaydirigubbakcemile5yaşasınnnnnnnbu ne güzel bir mutluluk:teytey:
selam kızlar inşallah ben de aralıkta anne olucam. 3. tüp bebek denememde 6 haftalık hamileyim. Allah tüm arkadaşların kucağına almayı nasip etsin
özgem canım arkadaşım seni tekrar yürekten tebrik ediyorum Rabbim sağsalim kucağına almanı nasip etsin meleklerini ben hafta sonu kanama geçirdim büyük korku yaşadım ama hamdolsunki tehlikeli bir durum değilmiş halada devam ediyor azar azarda olsa o nedenle dinlenmeye çekildim sitede yoktum gerçi öncedende tebrik etmiştim ama yine etmek istedim gözün aydın arkadaşım sen bunu çoktan hakettin öpüyorum kendine meleklerine çok dikkat et
özgecim çooookkkk tebrik ederim arkadaşım!çook sevindim senin adına allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:)) bu arada listeye eklediğin için teşekkürler!hihoyyyt
kizlar merhaba.degerim 23,20 çikti.yani pozitif.allahima sükürler olsun.darisi siradaki arkadaslarin insallah.
nilos1981 cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz.stres yapma inşallah dilediğin sonucu alıcaksın bitanem.haber bekliyoruz unutma bizi.her sonuçta yanındayız biz...ama biliyorum sende hamişsin :)
ben aralık annesi olamicam malesef değerim 4.97 ye düşmüş,
çok üzgünüm senağlamasenağlamasenağlama
NİLOŞ canım çok çok geçmiş olsun umudunu asla yitirme inşallah sende anne olucaksın
ÖZGECİMMMM canım sen nasılsın nası gidiyo annelik yolundadır inşallah herşey gelişmeleri takip edemedim uzun zamandır öpüyorum
Benim avrupa şafak hastanesi doktor Refahattin Yücel ilk denememdi ve tuttu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?