2009 Aralık Anneleri Buraya

canım ablacığım son adet gününe göre hesaplıyorsun:içelim:
ayyy ne güzel yaa aralık ayında yeğenlerim geliyor inşallahhhhkaydirigubbakcemile5yaşasınnnnnnnbu ne güzel bir mutluluk:teytey:

canıııııııııııııııım

birden seni görünce şaşırdım burada... :)

bilgilendirmen için çoooooooooook teşekkürler..

inşallah sonunda benimde üzerime güzel bir yağmur yağar senin gibi...

herkes ıslansın bu güzel yağmurlarla

canımsın

seni yağmuru koskocamaaaaaan öpüyorum

özgem canım arkadaşım seni tekrar yürekten tebrik ediyorum Rabbim sağsalim kucağına almanı nasip etsin meleklerini ben hafta sonu kanama geçirdim büyük korku yaşadım ama hamdolsunki tehlikeli bir durum değilmiş halada devam ediyor azar azarda olsa o nedenle dinlenmeye çekildim sitede yoktum gerçi öncedende tebrik etmiştim ama yine etmek istedim gözün aydın arkadaşım sen bunu çoktan hakettin öpüyorum kendine meleklerine çok dikkat et

Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi---------------------- :CüvCüv:
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan--------------------------------------- :CüvCüv:
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan--------------------2 ad.blast embryo-------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi------------------ :CüvCüv:
<inci26>------------------------------------8nisan--------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------- :CüvCüv:
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy-------------------------------- :CüvCüv:
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------ıstanbul Avrupa Şafak Hastanesi--------------------------
<camella>----------------------------1 nisan-------------------------------------13 nisan------------------3 ad.embriyo(2 günlük 4 hücreli)-----------------------ırenbe tüp bebek merkezi------------------------ :CüvCüv:
<idola> :CüvCüv:
<egelii> :CüvCüv:
<babuba26> :CüvCüv:
<DrGünay> :CüvCüv:
<heja> :CüvCüv:
<elifzeynep> :CüvCüv:
<papatya42> :CüvCüv:

Son düzenleme:

cnm sende çok dikkat et kendine.çok saol bitanem.bu duyguyu ikinci kez yaşıyorum rabbim bu sefer inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder.yavrularımı alırım kucağıma inşallah.sen dinlen cnm ara ara gel haber ver kendinden ama merak ediyorum ben seni.çok öpüyorum.Allaha emanet ol cnm.görüşmek üzere

özgecim çooookkkk tebrik ederim arkadaşım!çook sevindim senin adına allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:)) bu arada listeye eklediğin için teşekkürler!hihoyyyt

amin cnm bende seni tebrik ederim.tabi eklerim ben cnm sende bizdensin:)inşallah herşey gönlümüzce olur.hep yüzümüz güler bundan sonra. :CüvCüv:

nilos1981 cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz.stres yapma inşallah dilediğin sonucu alıcaksın bitanem.haber bekliyoruz unutma bizi.her sonuçta yanındayız biz...ama biliyorum sende hamişsin :)

nilos1981 cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz.stres yapma inşallah dilediğin sonucu alıcaksın bitanem.haber bekliyoruz unutma bizi.her sonuçta yanındayız biz...ama biliyorum sende hamişsin :)

canım benim inşallah yaa..
gece hiç uyuyamadım heyecandan,
öğleden sonra gidicez test yaptırmaya sonucu alır almaz sizinle paylaşıcam.

kızlar hamileyseniz "sonucu pozitif çıkanlar hastaneleri ve doktorları" adlı başlıkta bilgilerimizi paylaşalım ve herkeze yardımcı olalım

ben aralık annesi olamicam malesef değerim 4.97 ye düşmüş,
çok üzgünüm senağlamasenağlamasenağlama

ben aralık annesi olamicam malesef değerim 4.97 ye düşmüş,
çok üzgünüm senağlamasenağlamasenağlama

nilos cnm nolur üzme kendini.en kısa zamanda inşallah hamiş kalırsın cnm.belki kendiliğinden gelir meleğin.umudunu yitirme nolur.her zaman yanındayım yanındayız.destekçiniz cnm.....rabbim büyük.

NıLOŞ canım çok çok geçmiş olsun umudunu asla yitirme inşallah sende anne olucaksın
ÖZGECıMMMM canım sen nasılsın nası gidiyo annelik yolundadır inşallah herşey gelişmeleri takip edemedim uzun zamandır öpüyorum

herşey yolunda canımın içi.şimdilik tadını çıkarmak istiyorum bu mutluluğun ama korkuyorum.ilk bebeğimi erken düşükle kaybettim.şimdi tedirginim doyasıya yaşayamıyorum.rabbimden hayırlısını diliyorum.sende umarım iyisindir.senin meleklerin kocaman olmuş.rabbim bundan sonrasınıda sağlıkla geçirmeni ve meleklerini zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah. amin

kızlar herkese tekrar merhaba.merak ettiğim birşey var Sabriyanın daha test gününe var.listede sadece hazeran kaldı.test günü geçti.başka formlarda da görmedim.merak ediyorum ya.inşallah herşey yolundadır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…