Canım hemen krem sürmeye başla, ben bebe yağı kullanıyorum, başka kremler kullanan arkadaşlar da var. İşe yarar ümidiyle kullanıyoruz. Kaç aylıktın bu arada?
:)))))))))) Canım biz bu listeye nerdeyse Nisan'da başladık. Dediğin gibi bir listemiz var yani. Nehir67 arkadaşımıza mesaj atarsan seni de listeye ekler. Zaten bugün yarın görür mailini.
Günaydın herkese tatilciler dönmeye başlamış yavaş yavaş.
Ben de cuma günü ayrıntılı ultarason çektirdim sonunda. Çektirene kadar da ömrümden ömür gitti. Doktor dur bir sakin ol demekten helak oldu. Çok şükür her şey yolundaymış. Kistler geçmiş. Bakılabilecek bütün fonksiyonları da gayet iyiymiş bebişin en sonunda birkaç saniye de olsa bebeğimin yüzünü dört boyutluda görebildim. Uyuz doktor hemen kapattı ama ekranı. Neyse ki cd verdi sonradan. Orada üç tane resmi var yüzünün. Açıp açıp bakıyorum sürekli.
Günaydın herkese tatilciler dönmeye başlamış yavaş yavaş.
Ben de cuma günü ayrıntılı ultarason çektirdim sonunda. Çektirene kadar da ömrümden ömür gitti. Doktor dur bir sakin ol demekten helak oldu. Çok şükür her şey yolundaymış. Kistler geçmiş. Bakılabilecek bütün fonksiyonları da gayet iyiymiş bebişin en sonunda birkaç saniye de olsa bebeğimin yüzünü dört boyutluda görebildim. Uyuz doktor hemen kapattı ama ekranı. Neyse ki cd verdi sonradan. Orada üç tane resmi var yüzünün. Açıp açıp bakıyorum sürekli.
Hadi gozun aydin Ebrucum . Saglikla almak nasip eder insallah Allah hepimize bebisleri
Hadi gozun aydin Ebrucum . Saglikla almak nasip eder insallah Allah hepimize bebisleri
canım gözün aydın.. ne mutlu sana.. İnşallah sağlıcakla tamamına erdirsin ALLAH
Şeniz napıyosun bakim sen dünür???kaydirigubbakcemile5
kızlar çok çarpıntı var, bayılacak gibiyim.. elim ayağım dökülüyor.. geçen günde böyle olmuştum.. nefesimde çok daralıyor..düştüm düşücem yani o derece.. vicdansızlara desem izin de vermezler ki bana.. off:bbo:
Dunurcum tatildeydik kizimla :) Cumartesi donduk . Daha motive olamadim . Bi an hep tatil yapcakmisim gibi hissetmeye baslamistim nedense . Sanki hayatimin bundan sonra boyle surcek gibi . Ama bugun ise baslayinca anladim oyle olmadigini :) Sen nerelerdesin gozukmedin bi sure
kızlar çok çarpıntı var, bayılacak gibiyim.. elim ayağım dökülüyor.. geçen günde böyle olmuştum.. nefesimde çok daralıyor..düştüm düşücem yani o derece.. vicdansızlara desem izin de vermezler ki bana.. off:bbo:
canım olurmu hiç öyle şey kötüyüm de ve git.Hatta direk doktora git bildiğim kadarıyla çarpıntıda pek iyi bişey değil
tatilciler geldinlermi yavaşl yavaş.oh be kimsecikler yoktu sitede.diğer arkadaşlarda haftaya gelirler herhalde.topiğimiz eskisi gibi şenlensin.nu arada bizim liste ne durumda en son sanki kızlar geçmişti.nehirde tatilde sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?