2009 Aralık Anneleri

Bu ayrıntılı ultrasonları kimi bir saat kimi 40 dakika falan diyordu ama benimki 15 dakika sürdü. Önce kalbine baktı. Kalbe dolup boşalan kan renkli olarak görünüyordu ekranda. Sonra beyne baktı. Omurgasına baktı. Ellerini ayaklarını inceledi. ıç organlarını falan ölçümlerini aldı ve bitti.
O arada kendisi mırıl mırıl bir şeyler konuşuyor. Ben istiyordum ki bana bir yandan açıklasın. Neyse sonunda her şey normal, keyifli bir erkek fetüs dedi çok şükür ama neden bazılarınınki 40 dakika sürerken benimki 15 dk sürdü anlayamadım. Bir de aman iyisi olsun diye perinatoloji doçentine çektirdik prenatal tanı merkezinde.
Neyse belki bazen uygun pozisyon yakalayamayabiliyorlar ondan uzun sürüyordur bilemiyorum.

cnm o belli olmaz tgebi kimisi yarım saat kimisi 1 saat sürüyor.bebeğin pozisyonunada bağlı tabi.

Kizlar bisey sorcam bende normalde alisveris yapmicam 7.aya kadar filan ama hastane cikisi aliyim diyorum bitane . Gecen gun baktigimda kiz 2 tane hastane cikisi alcaksiniz gobek bagi dusune kadar o tarz giydirceksiniz dedi . Su onu kordonlu olan badilerden yani Oyle mi cidden acaba ?

Selam arkadaşlar nasılsınız bakalımmm?ınş. iyisinizdir hepiniz.Biz iyiyiz oğlumla.Bir kaçgündür de hareketlerini net olarak hissediyorum.Çok güzel bir duyguymuş bu yaa.Mayışıyorum hissedince.Dün eşim de hissetti heyecanlandı.Kıpır kıpır oğluşum maşşallah:asigim:

nehircim nerelerdesin.sorma benm oğlanda maşallah kıpır kıpır çok güzel bir duygu bu arada liste ne alemde kızlar geçmişti en sonnnn

nehircim nerelerdesin.sorma benm oğlanda maşallah kıpır kıpır çok güzel bir duygu bu arada liste ne alemde kızlar geçmişti en sonnnn

Canım pek giremiyorum nete girsem de çok duramıyorum.Tansiyon ve bel ağrısı sorunum var birkaç gündür.Listeye de bakamadım bayadır.Gördüm çok girmek isteyen var 14-15 kişi olmuş.sakin kafayla bir girdiğimde düzenleyecem listeyi.Yoruyor beni biraz liste yapmak,bir yardımcı bulmam lazım. ama en kısa zamanda düzenleyecemyerimseniben

tmm cnm yorma sen kendini dikkat et benmde acayip sırt ağrım var .

ıyı akŞamlar arkadaŞlar bende Çıkıyorum yormayın kendınızı ondan aĞıÖıŞtır.dıkkat edın...

çilekcim bende yorulmuştum dün koltukları falan çekmiştim acaba ondan mı diyorum sabahtan beri elim işe varmıyor öyle oturup duruyorum

bende dun esımle evı temızledık am sadece vıleda yaptım koltukl felan cekmedım ama aksam 8 e kdr oturmadım
hıc yemek yap felan topla et ben ona baglıorum agırmasını cunku dıger gunler olmuor ara ara olmustu bana yoruldugum zamanlarda...

canım ara sıra benimde oluyor. özellikle sabahları kahvaltım geç kaldıysa oluyor dinlenince geçiyor. tansiyonumuz düşüyor heralde. uzun süre aç kalmamaya dikkat et bence.

,
Selam canım, artık doğum tarihini farklı yazdıramıyoruz. Hastanede düzenlenen doğum belgesiyle nüfus müdürlüğüne gidiliyor. Hastane de doğduğu tarihi yazmak zorunda.

Valla ben hiç bir şey almadım.Ve doğuma kadar da 1-2 hastane çıkışı takımı ve 1 tane battaniye dışında bir şey almak istemiyorum... Sizler maaşallah alışverişe başlamışsınız.Sağlıkla giyer bebişler inşallah...

Bu arada , Ağrı tansiyon v.b. şikayetlernizin en önemli sebebi yorulmak.. Çok uzun süre ayakta kalmamak gerekiyr..Ayrıca halsizliğin sebebi de bu ve açlık olabilir.. ıyi beslenmeöiz gerek.. Boşu boşuna doktorlar günde 6 öğün yemek yiyin demiyorlar değil mi :)

Kızlar günaydın şu beslenme işi çalışırken çok zor oluyo oooooof nabıcaz biz kızlar dr.ramazanda 6.aydasın ve ruç yasak dedi nasıl yapcaz kızlar ne dicem yemeğe giderken...

günaydın canlarıııımmmmhihoyyyt
bugün iyi hissediyorum kendimi... akşam 15:40 da randevum var.. dr.a gidicem.. bebeğimi görücem diye belki çok heyecanlıyım.... umarım iyi çıkar şu medical park- mehtap hanım.. ya bu 3 olacak artık..birinde dr. çok suskundu.. diğerinde hastane rezaleti vardı.. şimdi burayı deniycem.. burda bir arkadaş pek memnun değilmiş mehtap hanımdan ama, bakalım şans.. fisfisfis

birşeyle alma meselesine gelince o kadar aciz hissediyorum ki kendimi.. acemi bööyle... o cici minik kıyafetler o araç gereçler... almak istiyorum alıcaz da zaten ama, o amaçla çıkmamışken alınca sanki gereksiz yere masraf yapıyomuşum gibi geliyo... bak bak alakaya bak.. oysa gereksiz olurmu hiiiççç ... sırf acemilikten ve heyecandan galiba.. dün küvet baktım chıcco da sırf ayağı 80 lira idi, küvetde 75 lira idi.. eşim gözleri fal taşı gibi açılmıi bi şekilde yuuuuhhhh dediii.. ben o paraya kabin satıyorum ya dedi satış elemanı çocuğa, ay koptum gülmekten.. aşkım ayak olmazsa sırt ağrısı yapıyomuş hemde bebeği daha güven duyarak yıkıyomuşun dedim, aşkım masaya koyarsın dedi.. e doğru da dedi, alacağım carrefourdan bi kvet birde filesini, ikisi 26 lira, koyar masaya yıkarım bebeğimi.. siz ce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…