Selam arkadaşlar nasılsınız bakalımmm?İnş. iyisinizdir hepiniz.Biz iyiyiz oğlumla.Bir kaçgündür de hareketlerini net olarak hissediyorum.Çok güzel bir duyguymuş bu yaa.Mayışıyorum hissedince.Dün eşim de hissetti heyecanlandı.Kıpır kıpır oğluşum maşşallah:asigim:
nehircim nerelerdesin.sorma benm oğlanda maşallah kıpır kıpır çok güzel bir duygu bu arada liste ne alemde kızlar geçmişti en sonnnn
Canım pek giremiyorum nete girsem de çok duramıyorum.Tansiyon ve bel ağrısı sorunum var birkaç gündür.Listeye de bakamadım bayadır.Gördüm çok girmek isteyen var 14-15 kişi olmuş.sakin kafayla bir girdiğimde düzenleyecem listeyi.Yoruyor beni biraz liste yapmak,bir yardımcı bulmam lazım. ama en kısa zamanda düzenleyecemyerimseniben
kızlar göbeğimin altında bir ağr var sabahtan beri geçmedi yürütmüyor beni kıvrılıp kalıyorum sizdede varmı böyle ağrı
bende de bugun var sabahtan berı kafama takıorum :gitme:
benım kı cok sıddetlı deıl ve arada gelıoo dun yoruldum cok acaba ondan mı oldu ???fisfisfis
çilekcim bende yorulmuştum dün koltukları falan çekmiştim acaba ondan mı diyorum sabahtan beri elim işe varmıyor öyle oturup duruyorum
kızlar çok çarpıntı var, bayılacak gibiyim.. elim ayağım dökülüyor.. geçen günde böyle olmuştum.. nefesimde çok daralıyor..düştüm düşücem yani o derece.. vicdansızlara desem izin de vermezler ki bana.. off:bbo:
,bu arada bende yay burcuyum cok isterdim bebişim aralık doğumlu olsun bi yay olsun ama denk gelmedi 14 aralıkta doğacak bebekler varmı yaaa ben 14 aralıklıyım cocuklarınızı 1 ocak yazdırın bos bosuna br yas alıo sonra cok sıkınTısı oluo :)
Kızlar bebişler için alışverişe başladınızmı ben bebek mevlüdü, battaniye 2 tane,tulum ve çorap aldım beşiğide kayrola olanlardan almak istiyorum 12 yaşına kadar yatanlardan malum dierleri çok büyük ALLAH muhafaz düşer falan bebişlerimiz biraz ufak olsun siz neler aldınız ne yapmayı düşüyosunuz??
Ben dün ilk kez oğluma birşeyler aldım. 3 tane tulum, ışıklı tırnak makası, banyo termometresi ve burun aspiritörü aldım. Gaza geldim ama daha erken yav lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?