birşeyle alma meselesine gelince o kadar aciz hissediyorum ki kendimi.. acemi bööyle... o cici minik kıyafetler o araç gereçler... almak istiyorum alıcaz da zaten ama, o amaçla çıkmamışken alınca sanki gereksiz yere masraf yapıyomuşum gibi geliyo... bak bak alakaya bak.. oysa gereksiz olurmu hiiiççç ... sırf acemilikten ve heyecandan galiba.. dün küvet baktım chıcco da sırf ayağı 80 lira idi, küvetde 75 lira idi.. eşim gözleri fal taşı gibi açılmıi bi şekilde yuuuuhhhh dediii.. ben o paraya kabin satıyorum ya dedi satış elemanı çocuğa, ay koptum gülmekten.. aşkım ayak olmazsa sırt ağrısı yapıyomuş hemde bebeği daha güven duyarak yıkıyomuşun dedim, aşkım masaya koyarsın dedi.. e doğru da dedi, alacağım carrefourdan bi kvet birde filesini, ikisi 26 lira, koyar masaya yıkarım bebeğimi.. siz ce?
opuyorumnanaktangünaydın kızlar...ben de bugün detaylı ultrasona giricem. Araştırma hastanesinde randevu aldım ücretli oluyormuş meğer yeni öğrendim 150 liraymış.Bir de cd ye kaydedip veriyormu görüntüleri onu sormadım,arayıp sorayım gitmeden bari. Aranızda detaylı ultrasona girenler sizinde ücreti aynımıydı,cd verdilermi,biz isteyince mi veriyorlar?!?:uhm:
gunaydın annişler .selamlar bel agrılarından sıkayetcıyız hepımız dr sordum yatarıken bacak arasına konulan yastık bele bınen yuku azaltıyormus cok etkılı bır yontem anlaması ımkansız ama gercekten ıse cok yarıyor denemenızı tavsıye ederım zaten yatarken yan yatıs pozısyonumuz var bu arada benım bebesım masallah cok hareketlı sabahları oglum uyandırıyor benı süprizzzzz
günaydın güzel hamiş arkadaşlarım..nasılsınız ?herkese iyi bi hafta diliyorum...
ben 50 tl verdim ayrıntılı için cd de verdiler bir tane de yüzünün olduğu fotoğraf baskısı verdiler çok güzel cd dede 8 görüntüsü var kısa kısa video çekimi
cnm bnde 150 tl vercem p.tesi randevum var ama burası türkiyeye göre cok pahalı bi yer yani sizin orda biraz pahalı 50 -75 die duymuştum türkiyede fiyatları ayrıca burda detaylı bi rapor ve dosya ve de cd hazırlanıp verilio inş sanada verirler cnm özledikçe bakardın bebeişineevet ama Çanakkale'de başka cihaz yok yani benimde başka seçeneğim yok. parayı gözden çıkardım da... cd den de istiyorum, verir inşallah.:1rolleyes:
cnm bnde 1 haftadır hissediyorum o da arada bi yani cok az arada tekmelio sol tarafına doğru yat dikkatlice dinle kjarnını yada sırt üstü yatıp dene bn ancak öle hiisediom gerci bu ara akşam üstü olnca oturuken tekmeli,o amacanlarım peki niye ben çok hissetiyorum yoksa bir sorun mu var Allah korusun
beren yade ve elvin hoşuma gitti benm a.sİsim konusunda yardim istiyorum ben . Normalde Elvin cok istesemde esim istemiyorum mecburen bu isimden vazgeciyorum artik. :umursamaz:
Beril : Arınmış, aklanmış
Derin : Yüzeyi tabanından uzak olan
Elvin : Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak
Eylül : Sonbahar'ın ilk ayı.
Beren : Güçlü, kuvvetli, akıllı.
Oyku : Hikaye / Masal
Yade : Hatıra.
Bu isimleri buldum kulagima hos geliyor . Elvin disinda hangisini onerirsiniz kizlar ?
İsim konusunda yardim istiyorum ben . Normalde Elvin cok istesemde esim istemiyorum mecburen bu isimden vazgeciyorum artik. :umursamaz:
Beril : Arınmış, aklanmış
Derin : Yüzeyi tabanından uzak olan
Elvin : Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak
Eylül : Sonbahar'ın ilk ayı.
Beren : Güçlü, kuvvetli, akıllı.
Oyku : Hikaye / Masal
Yade : Hatıra.
Bu isimleri buldum kulagima hos geliyor . Elvin disinda hangisini onerirsiniz kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?