tatilciler geldinlermi yavaşl yavaş.oh be kimsecikler yoktu sitede.diğer arkadaşlarda haftaya gelirler herhalde.topiğimiz eskisi gibi şenlensin.nu arada bizim liste ne durumda en son sanki kızlar geçmişti.nehirde tatilde sanırım
cokacimcoook herkese afiyet olsunnn
meybon gitti galiba CADIARZU
arkadaşlar yardımınız için sağolun, ben ve bebeğim çok önemli biliyorum ama inanın randevum olduğu gün bile surat yapıyolar, içeri geçip dinlendim biraz uzandım çaktırmadan.. çarpıntım geçti şuan.. ama halsizliği kaldı tabi.. ayın 12 sinde olan randevumu yarına aldım.. yarın medical park göztepe hastanesine gidicem ilk defa, iyi çıkarsa orda devam etmeyi düşünüyorum.. burası hakkında bilgisi olan varmı? dr. mehtap hanım..
[sıze="2"]kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/sıze]
aldırın ucuz buldukca lazım olcak kızlarr
cnm bunun markası ultra primada aktif bebe uyu ve oyan gibi çeşitleri varya hangisiydi bu yenidoğanmı yazıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?