2009 Aralık Anneleri

Listemizin son hali arkadaşlar.opuyorumnanaktan
Yalnız çok uzun bir liste oldu.ve beni yoruyor aynı anda ne yalan söyleyeyim sıkılmaya başladım biraz:kedi: Bana yardım etmek isteyen var mı liste konusundakaydirigubbakcemile5

kızım oluyor olsaydı eylül koyacaktım:çok üzgünüm:, eylül' ü tek geçerim arkadaşım.. eylül.. :çok üzgünüm:

Ben Derin adını hiiç sevmiyorum anlamlı da gelmiyor:kedi: Hatta saçma geliyor ne yalan söyleyeyim.Ama diğerleri çok güzel bence canımkaydirigubbakcemile2
Ben de kızım olsaydı büyük ihtimalle Nehir koyacaktım.
Benim oğluşumun da henüz bir ismi yok:sinifsinif:

kıyamam benım agrlarım senınlı kadar yogn degıl sadece kuyruk sokumum fazla agrıyor oda buyuk olasılıkla oturmaktan diyorum aksam evde oyuramaz hale gelıyorum bazen ama ogullarımız ıcın deger dıyorum .bırde sey sormak ıstıyorum kıs bebeklerı ya bızım bebısler ısıtma problemıne bır turlu care bulamadım benım ev 7 kat catıhalı ıle cok soguk oluyor otuma odamda klıma var ama yatak odasınada taktırayım dıyorum ama bebege zararlı dıyor bobamız nasıl bır yontem bulcam bılemıyorum akıl verebılırmısınız bana

Esimde illa Eylul diyor :)

ay duygulandım yine.. nişanlandığımdan beri bir eylüldür tutturmuştum.. kızım olacak adını eylül koyacaktım.. babacığımda o kadar alışmıştı ki bu fikre.. annemi eylül ün anneannesiiiii diye çağırıyordu.. hatta bizde kaldıkları bir hafta sonu sabah uyandırmaya salona geçtiğimde benim oyuncak bebeğimi almış torun gibi kokluyordu.. eylüüüüll diye seviyordu.. nur içinde yat babacığımm.. iyiki senşn gibi bir babanın kızı oldum..:çok üzgünüm:

Benim bebişte sabah tık yok vallaha. Ne zaman kalkıp kahvaltı ediyorum bir yarım saat sonra başlıyor tepişmeye.

cnm valla yapacak bişey yok ben de klima taktırdım yatak odama buhar makinesi alacağım birde.mecbur öyle olacak soba yakmam mümkün değil baca yok evde doğalgazda gelmedi henüz sokağıma.yapacak biey yok zaten çok sıcak yapmayacağım ben salonla yatakodasının klimasını açıp kapıları açıp kullanmadığımız odaların kapısını kapatacağım kullanılan yerlerde bu sayede ılık olacak.

BıZ KOMBı KULLANIYORUZ BAKALIM NOLCAK KAÇ PARA GELECEK.. ARTI KıRAYA DA ÇIKIYORUM, ALLAHIM SEN YARDIM ET..mafoldumben

Kızlar ben bu tetanozdan hiolmadım drbişey demedi doktorunuzmu dedi size ne yapmalıyım

bende ankarada girdim canım 250 liraydı öyle cd falanda vermediler

Bende ankara anatolia ileri düzey'de girdim. 275 tl ödedim. 7.haftadan beri de CD veriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…