kızım oluyor olsaydı eylül koyacaktım:çok üzgünüm:, eylül' ü tek geçerim arkadaşım.. eylül.. :çok üzgünüm:
günaydın cnm oo iisiniz ya benm belim değilde sırtım çok ağrıyor.ve geçmiyor öğlen yada öğleden sonra bi başlıyor ertasi gün sabaha kadar devam yastıkta koyuyorum ama yok yani birde tek sağ küreğim ağrıyor sol tarafta bişey yok.
kızım oluyor olsaydı eylül koyacaktım:çok üzgünüm:, eylül' ü tek geçerim arkadaşım.. eylül.. :çok üzgünüm:
Esimde illa Eylul diyor :)
Selam kızlar,yarın tetanoz aşımı olucam
sizler oldunuzmu?:uhm:
canım ben de 24 haftalık olunca aşıya gidicem
Gunaydın annişler .selamlar bel agrılarından sıkayetcıyız hepımız dr sordum yatarıken bacak arasına konulan yastık bele bınen yuku azaltıyormus cok etkılı bır yontem anlaması ımkansız ama gercekten ıse cok yarıyor denemenızı tavsıye ederım zaten yatarken yan yatıs pozısyonumuz var bu arada benım bebesım masallah cok hareketlı sabahları oglum uyandırıyor benı süprizzzzz
Bu sabah aradım yarın gel yapalım dediler bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımızda yapıyorlarmış
kıyamam benım agrlarım senınlı kadar yogn degıl sadece kuyruk sokumum fazla agrıyor oda buyuk olasılıkla oturmaktan diyorum aksam evde oyuramaz hale gelıyorum bazen ama ogullarımız ıcın deger dıyorum .bırde sey sormak ıstıyorum kıs bebeklerı ya bızım bebısler ısıtma problemıne bır turlu care bulamadım benım ev 7 kat catıhalı ıle cok soguk oluyor otuma odamda klıma var ama yatak odasınada taktırayım dıyorum ama bebege zararlı dıyor bobamız nasıl bır yontem bulcam bılemıyorum akıl verebılırmısınız bana
benim bebişte sabah tık yok vallaha. Ne zaman kalkıp kahvaltı ediyorum bir yarım saat sonra başlıyor tepişmeye.
ne guzel ınsllah dogum sonrasıda boyle olur annesını rahat rahat uykusuna bırakır..
Selam kızlar,yarın tetanoz aşımı olucam
sizler oldunuzmu?:uhm:
opuyorumnanaktangünaydın kızlar...ben de bugün detaylı ultrasona giricem. Araştırma hastanesinde randevu aldım ücretli oluyormuş meğer yeni öğrendim 150 liraymış.Bir de cd ye kaydedip veriyormu görüntüleri onu sormadım,arayıp sorayım gitmeden bari. Aranızda detaylı ultrasona girenler sizinde ücreti aynımıydı,cd verdilermi,biz isteyince mi veriyorlar?!?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?