2009 Aralık Anneleri

kızlar sağlık ocağına gittim az önce sağ küreğimdeki ağrımın safra kesemde taş olmasından kaynaklı olabileceğini söyledi ultrasona girmem lazımmış eğer taş varsda ham,le olduğum için müdehale edilemiyormuş sadece ağrı kesici panol kullanabiliyormuşum.uamrım yoktur.ama çok feci ağrıyor gerçekten.

Geçmiş olsun canım taş döküyorsan çok ağrılı oluyor.
eşimden biliyorum oda kum dökmüştü.
inş.öyle değildir.bol bol su iç çok faydası oluyor ama soğuk su içme.

benim de 25 aralık ta kızım olacak o da oğlak burcu şu ana kadar tanıdığım oğlakların hepsi çok iyiydi

bnm 15 aralık görülüo doğumum kızım olck nasipse yağmur nisa düşünüyoruz isim olarak :)

ellerine sağlık çoook güzel olmuş

Geçmiş olsun canım taş döküyorsan çok ağrılı oluyor.
eşimden biliyorum oda kum dökmüştü.
inş.öyle değildir.bol bol su iç çok faydası oluyor ama soğuk su içme.

cnm ya safra kesesinden demi kum dökülüyor benm bildiğim böbrekde kum ve taş oluyor. safra hatta geçen yıl kum dökmüştüm.Safra kesesiymiş bendeki o nasıl bişeydir bilmiyorum hiç yakınımda olmamıştı.bklm hayırlısı umarım değildir.

selam kızlar, tchibo'da yarından itibaren hoşgeldin bebek teması var. internetten de ürünlere bakabilirsiniz.
Tchibo.com.tr || Bir tıkla tüm dünya

Çanta çok güzel ve uygun görünüyor.

hemen bakym denizcim

ıyı akŞamlar arkadaŞlar hepınıze..ben Çıkıyorum mesaım bıttı .ıyı bakın kendınıze ve bebıŞlerınıze

Canım çok geçmiş olsun öncelikle ama ultrasona girmeden kesin bişey denemez bir de sanırım renkli ulrason falan gerekiyor.İnşallah değildir.Babam geçen sene bunun ameliyaını oldu safra kesesini aldılar safra kesesinin pek de bir fonksiyonu yokmuş vücutta.İnşallah onunla alakalı değildir yinede:teselli:

İnşallah safra kesesiyle ilgili bir sorun değildir. Bu ağrılar kireçlenmeden de kaynaklanabilir aslında. Bir de göbek büyüdükçe vücudun ağırlık merkezi değiştiği için sırt ve bel ağrıları çok görülebiliyormuş. Egzersiz öneriyorlar hafifletmek için. Belki seninki de böyle bir durumdan ileri geliyordur. Ultrason sonucu her şey anlaşılır tabii.
selam kızlar, tchibo'da yarından itibaren hoşgeldin bebek teması var. internetten de ürünlere bakabilirsiniz.
Tchibo.com.tr || Bir tıkla tüm dünya

Çanta çok güzel ve uygun görünüyor.

Bence buradaki pek çok şey çok güzel görünüyor. Hamile pantolonuna bayıldım ama denemeden alınmaz ki. Sonra bebek tulumu bizimkiler kış bebeği olacağı için işe yarayabilir. Yav hepsi çok şirin.

iyi akşamlar kızlar,beni de yazın listeyeeeee.....önce de ms.atmıştım.....1 mart sat 6 aralık beklenen doğum,plasentadan kaynaklanan lekelenmem devam ediyor,yatıyorum boyuna..ama moralim daha iyi 23.haftada ilerliyoruz bakalım,Allah sabrını da veriyormuş,inşallah aralıkta kucaklarımız dolar sağlıklı bebeişlerle sağlıklı bi şekilde,hepinizi öpüyorum...

unutmadan benim de kızım olacak inşallah...isim konusunda babayla çok tartışıyoruz..doğunca yüzüne bakıcam,içimden ne geçerse onu kabul ettiricem artık...

Benim tetanoz aşımı 16. haftada yaptılar. Ayın 10'unda ikincisini vurmak için gün verdiler. Biraz erken mi olmuşum?

ben de tetenoz aşısını sormak için sağlık ocağına gittim biz 23.haftadan önce yapmıyoruz dediler 23 de gitcem ve yaptırcam ilk dozu şuan 21 haftalığım .

cnm ben berilib eğendim bir arkadaşım var adı beril.beril üstelik en sert ikinci taş bildiğim kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…