2009 Aralık Anneleri

günaydın annişler,bebişler ve sizler iyisinizdir inşallah gerçi biraz baktım maşallah bebişler hızla büyümeye devam ediyo.bende 21. haftadayım 23 de gidicem doktora sabırsızlanıyorum.büyümüştür oğlum annesini tekmeleyip duruyo.ben biraz geçmişe bakim buralardayım...

ağustos sonu eylül başı gibi gel dedi cnm. sen ne zaman gideceksin. pelin kızım 530 gr olmuş. dr ii dedi senin ne kadar olmuş. bazılarından duyuyorum daha fazla az mı besliyorum kuzumu acep

canım sen doktoruna sordun mu kimseyle kıyaslama yapma doktorlar bunu hep söylüyor herkesin bünyesi farklı dr normal derse normaldir senin kız kaç haftalık

ağustos sonu eylül başı gibi gel dedi cnm. sen ne zaman gideceksin. pelin kızım 530 gr olmuş. dr ii dedi senin ne kadar olmuş. bazılarından duyuyorum daha fazla az mı besliyorum kuzumu acep

ben 24unde gitmiştim en son 384 gr.dı o zaman cnm
senle aynı bızım satlarımız ama sen 4unde gittin dimi en son doktora
bu arada ben 7 kılo aldım basından beri sen ne alemdesin bahar

Dun servisle ise giderlen oldu . Defalarca uyarmama ragmen cok kotu kullandi. Bir ara oyle zipladim ki sanci saplandi kasigima . Ondan oldu % 90 .

sana dedik di mi endişelenecek bir şey yoktur diye lmaz: stress yapma gelinimi de stresse sokma gelmiyim yanına lmaz:
şakası bir yana allah bir daha korkutmasın dünürcüm iyice dinlen tamam mıııı Şenizopuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun... neden zehirlendiğini söyle de bizler de dikkat edelim cokacimcoook her şeyin iyi olmasına çok sevindim darısı bizim şeker yüklemelerimize inşallah:Saruboceq:

bilgecim hoşgeldin canım hem günaydın hem de iyi öğlenler canım nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl

Canim cok gecmis olsun.

Dun servisle ise giderlen oldu . Defalarca uyarmama ragmen cok kotu kullandi. Bir ara oyle zipladim ki sanci saplandi kasigima . Ondan oldu % 90 .

başka şekilde gidemez misin yaaa :sinifsinif: eşin bıraksa? taksiyle gitsen? veya yakın oturduğun biri varsa onun arabasıyla benzin parasını bölüşüp gitsen :sinifsinif: yazık günah sana da gelinime de her şeyden önce ruhen hırpalanıyosunuz mafoldumben

dinlen burcu bol bol. Napalım böyle geçicek artık bikaç ay daha.Herkes bizim kadar durumun ciddiyetinin farkında değil neyazıkki.

bahaaar hoşgeldin sanada geçmiş olsun..
maşallah bebişi büyütmüşsün koca kız olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…