1 yıl cnmkızlar ben şimdi çıkıyorum ama çıkmadan bi soru sorayım gelince okurum cevaplarınızı.
süt izni 6 aylıkmı 1 yıllıkmı. ben 1 yıllık diye biliyorum. eğer öleyse ramazanda boyunca anneme taşınacam. annemin evi başka semtte ve öğlende gitme ihtimalim olmadığı için öğlen kullandığım iznimi akşam üstü kullanıp 3,30 da çıkmayı planlıyorum tabi başkanımın yüksek müsadeleri ile inş.eyvahedigeldismile
çok geçmiş olsunMikrobik veya alerjik ilaç verdi daha çok mikrobik gibiymiş ama ikisininde ilacı ayniymis suanki durum için büyük ihtimal mama yerken elini tabağa söküp gozu de dahil olmak uZere tüm yuzune elini surdugunden kaptı Dr.da onayladı 5 güne gecermiş
yasal değilse bile alan memnun satan memnun vaziyetinden uygulayan kurumlar var. ben de işyerimden talep ettim yok dediler şimdi akşam üzeri 1,5 saat olarak kullanıyorum, yolda vakit kaybetmemem için de eşim sabah akşam taşıyor aklinialirimsmile
açlık, sıcak, uykusuzluk diyorum :2:
pelin geçmiş olsun yemek yerken bizde aynı durumdayız..
isiliğide iyice arttı.. isilikse tabi..
kollarıının kat yerlerinde vardı onlar tam isilik gibiydi geçti ama şimdi sırtının üst trafında, yoğun bi şekilde var..
kollarında sivilce gibi aralıklarla..
ensesinden saç diplerine doğru çıkmış..
yüzünde de var aralıklarla.. pişik kremi demişti dr. ama o zaöman bu kdar yoğun değildi.. nolcak bilmiyorum
yok be canım bugün oruçlu değilim
dün çok fena rahatsızlandım
geçe tıkandım durdum iyi uyuyamadım
dün akşamdan buyanada ilaç kullanmaya başladım cnm.
valla hiiiiç iyi değilim
başım ağrıdan çatlıyorkafamçokkarıştı
Mikrobik veya alerjik ilaç verdi daha çok mikrobik gibiymiş ama ikisininde ilacı ayniymis suanki durum için büyük ihtimal mama yerken elini tabağa söküp gozu de dahil olmak uZere tüm yuzune elini surdugunden kaptı Dr.da onayladı 5 güne gecermiş
bilge iki kere yıkıyoru bi öğlen bir akşamgünde kaç kere yıkıyorsun arzucum?
uffffffffffffff :sinifsinif: yol kaç saat sürüyor???
ankara'nın avantajları güzelim en uzak yer arabayla yarım saat şakkıdı
bilge iki kere yıkıyoru bi öğlen bir akşam
uyansın resim çekip koycam sizde bir bakın
uffffffffffffff :sinifsinif: yol kaç saat sürüyor???
ankara'nın avantajları güzelim en uzak yer arabayla yarım saat şakkıdı
Sagolun kızlar bazada gecmis olsun biryandan ymk yapiyrm albüme yazamadim masallh kocaman olmuş naz baya farketmiş bu ay şaştım küçük diyenlere arzu isiliktir günde 1 kere kafası dahil 2 kerede kafa hariç suya sokuyorum ben minayi naza da gecmis olsun sana da meralcim
valla işyeri adresim kocaeli diye geçiyo düşün artık kafamçokkarıştı bir saatten fazla sürüyo..
ya benim kızda da var isilik ben herşeye rağmen pudra sürdüm geçti. bilmem artık zararlı mı değilmi. birazdan doktora gitcez sorarım. varmı sormak istediğiniz bişi..
1 yıl cnm
çok geçmiş olsun
aman neyseki önemli birşey değilmiş pelincim
bakalım bizim kuzlardan dolayı daha neler neler görüp öğreneceğizzemuszemus
yok be canım bugün oruçlu değilim
dün çok fena rahatsızlandım
geçe tıkandım durdum iyi uyuyamadım
dün akşamdan buyanada ilaç kullanmaya başladım cnm.
valla hiiiiç iyi değilim
başım ağrıdan çatlıyorkafamçokkarıştı
Sibel ben soramadim izindeydi drmuz sorsan 1ogunde kaç cc sebze çorbası icmeli acaba meyva 2tane yese vermelimiyiz yoksa 1tanemi yemeli ya aslında o kadar çok sorum varlığı bebek için beslenme uzmanı tanıdığı olan varmi gtmek istyrm
Aksamyemegi olarak muhallebimi veriyorsunuz bebeklere kızlar çorbamı yoksa süt mü ve saat maçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?