2009 Aralık Anneleri

1 yıl cnm
çok geçmiş olsun
aman neyseki önemli birşey değilmiş pelincim

bakalım bizim kuzlardan dolayı daha neler neler görüp öğreneceğizzemuszemus

yok be canım bugün oruçlu değilim
dün çok fena rahatsızlandım
geçe tıkandım durdum iyi uyuyamadım
dün akşamdan buyanada ilaç kullanmaya başladım cnm.
valla hiiiiç iyi değilim
başım ağrıdan çatlıyorkafamçokkarıştı

günde kaç kere yıkıyorsun arzucum?

kıyamaaaam :teselli: sen tabii hasta gibiydin en iyi ilacın uyku aslında ama nasıl? yarın gelmemeyi başarsan 3 gün haftasonu toparlarsın canım benim a.s.

çok geçmiş olsun.. hiç rahat durmuyorlar kii.. o elleri her yerde alah beterinden korusun valla ..

merhaba,

ben bu hafta çok yoğunum, başka bayide görevli arkadaşım yıllık izinde yerine ben bakıyorum, 40 bayim vardı şimdi oldu 80 :)

kafamı kaldıramıyorum, okuyorum yazamıyorum

birazdanda eve gideceğim,

şöyle bir göz attım aklımda kalanlar,

pelin ve sibel inşallah kontrolden iyi haberlerle dönersiniz

bende toplu kullandım süt iznimi, şimdi öğle vakti 1 saat eve gidiyorum ama oda öğle molası olduğu için

gün için nihai karar verildiğinde tekrar değlerlendiririm diye düşünüyorum...

uffffffffffffff :sinifsinif: yol kaç saat sürüyor???
ankara'nın avantajları güzelim en uzak yer arabayla yarım saat şakkıdı

valla işyeri adresim kocaeli diye geçiyo düşün artık kafamçokkarıştı bir saatten fazla sürüyo..

ya benim kızda da var isilik ben herşeye rağmen pudra sürdüm geçti. bilmem artık zararlı mı değilmi. birazdan doktora gitcez sorarım. varmı sormak istediğiniz bişi..

Sagolun kızlar bazada gecmis olsun biryandan ymk yapiyrm albüme yazamadim masallh kocaman olmuş naz baya farketmiş bu ay şaştım küçük diyenlere arzu isiliktir günde 1 kere kafası dahil 2 kerede kafa hariç suya sokuyorum ben minayi naza da gecmis olsun sana da meralcim

bilge iki kere yıkıyoru bi öğlen bir akşam
uyansın resim çekip koycam sizde bir bakın

uyurken yakından daha rahat çekilir arzucum öbür türlü kıpır kıpır çektirmez ki bilmiyorumkismile
tek başına duşa sokmak sorun olmuyorsa her alt değiştirmede sabunsuz falan bir su akıt üzerinden sonra da iyice kurula güzelim öyle olunca artmıyor en azından

uffffffffffffff :sinifsinif: yol kaç saat sürüyor???
ankara'nın avantajları güzelim en uzak yer arabayla yarım saat şakkıdı

ooh valla ne güzel .. istanbulda nerde .. araban olsa bile bir yere gitmek sorun .. ben metrobüse bindiğim halde 1saatte evde oluyorum.. metrobüs olmadan önce 2 saat filan sürüyodu yolum.. neyseki metrobüs yapıldı yol biraz daha çekilir hale geldi.

isilik denen gıcık şeyden berende de var. geçen hafta kontrolünde baktı sık sık yıka. Yıkadıkça geçer dedi. İlaç falan dedim isilik için ilaca gerek yok sadce yıka dedi.

Sibel ben soramadim izindeydi drmuz sorsan 1ogunde kaç cc sebze çorbası icmeli acaba meyva 2tane yese vermelimiyiz yoksa 1tanemi yemeli ya aslında o kadar çok sorum varlığı bebek için beslenme uzmanı tanıdığı olan varmi gtmek istyrm

bizim dr toz pudrayı kesinlikle kullanmayın dedi tabii ben bir iki kez kullandıktan sonra sempatiksalakcinni

sağol pelincim inşallah isiliktir.. bakalım çekip koycam şimdi bakarsınız

evet bilge daha da artırayım bu banyo işini.. yoksa olmıycak

oo çok geçmiş olsun meralcim dikkat et kendine .. şimdi süt olayı olduğu içinde çok ilaçta içemezsin.. minoset normal olanı ama plus değil .. baş ağrısına iyi geliyoo. bide süt ile bebişlere de geçmiyoo

pelincim benim haspanın doktordan başka diyetisyeni de var şimdiye kadarki sebze çorbamız 200cc idi üzerine anne sütü diyordu muhtemelen artıracaktır.
ayın 18ine randevu alıcam diyetimizi açacak biraz daha (hala 6 ay diyetimiz sürüyor zira) aklına gelenleri not al bana gönder sorabildiklerimi sorayım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…