2009 Aralık Anneleri

Aksamyemegi olarak muhallebimi veriyorsunuz bebeklere kızlar çorbamı yoksa süt mü ve saat maçta

normalde sabah ara öğünü olarak verdiği mamayı yedirmek için muhallebi yapmak zorunda kaldık ben de o öğünü 7 gibi akşam yemeği olarak yediriyorum. normal planımızda 3,5-4'ten sonra sadece anne sütü görünüyor ama yetmiyor :umursamaz:

selam kızlar, bilgisayar bozuktu bir süredir,şimdi hic acılmaz oldu,cep tel. Baglandım,zor oluyor bıraz.hasta bebeklere gecmıs olsun. Sıcaklardan kavruluyoruz valla,

Bahar yaz bakalım hemen kaç kilo fazla kaldı:)))))

65 le hamile kaldım 83 ile doğurdum şuan 68 kiloyum 3 kilo kaldı ama 60 olmak istiyorum benim için en ideali ama nasıl olcak bilmiyorum.
Birde bişey dicem sezeryan olan arkadaşlara.
yazın malum terliyoruz ama ben bu sene terlemediğim kadar terledim resmen su gibi. doktorla konuştum narkozu bu şekilde attığımı söledi sizlerdede oluyormu böle?

Aksamyemegi olarak muhallebimi veriyorsunuz bebeklere kızlar çorbamı yoksa süt mü ve saat maçta
akşamları muhallebi yada meyve veriyorum. beren gece mamasını da bıraktı ama sabahları kahvaltı hazır olana kadar enneeeeee maammaaaaa die yırtıyor bi taraflarını :)))

valla bende kilo var, daha adet görmedim o da sıkıntı yaparmış, sezaryeni epidural oldum onun da etkisi var mı bilmiyorum ama günde en az 10 t-shirt değiştiriyorum

vay beeeeeeee doğsalar derken büyüdüler de konuşuyolar artık yaaaaaaaa :2:

hosbulduk canım, dımı kıt ımkanlarla,sms yazar gıbı, sen nasılsın,bebış nasıl, alerjı gectı mı? Pelın ozgurluk parkındakı bulusma ne zaman

biz iyiyiz alerji inşallah yaşını doldurunca geçecek bakalım ama idare ediyoruz sütsüz mütsüz opuyorumnanaktan sende ne var ne yok velet napar?

bende cepten yazıyorum çogu zaman ve abuk subuk şeyler yazdıgımda anlayın saat kaçta gece doyuruyorsunuz demek ıstedım saat maçta çıkmış mesela :)))
kımseden ses çıkmadı denızcım ya

bılge mına çok az çorba yıyor o zaman ya
bahar benım de 3,5 kaldı ama görunuş hıç oyle degıl 7-8 gıtse eskıye anca dönerım
valla terlıyoruz ama narkoz sen genel anestezı oldun farklımı bılmem

pelincim bilmiyorum ama artık yeter belki de bu kadar ter zayıflamayya yardımcı oluyodur. yemek konusuna gelince de beren en son 9 da yiyiyor sonrada bi daha yok.

ya annem ablamın kızına gece tahıllı mamalardan verırmış tok tutarmış uyurmuşta mına agzına surmez o tahıllıları hele bıberonla asla ama acıkıyor boyle oluncada gecelerı emmekle olmuyor kı

aslında sağlık ocağında kontrolde kan verin ona göre doktorunuz devam eder demişti. bende kıyamıyorum küçücük şey nasıl kan vercek. koca kadın ben hoşlanmıyorum. şuan dr ferruma devam dedi. Böle tahlil falan yaptıran var mı?

et
kilolar hep aynıymış hayret.
bende 65ten 82ye çıktım.şimdi 68-69 arasıyım.çok terliyorum.az spor yapsam vercem gibi.ama yapamıyorum.61-62 olmAk istyrm.
gece 9da çorba yediriyorum sonrada yıkayıp uyutuyorum ama son günlerde çok sık uyanıp emmek istiyor b,lmiyorum açlıkmı diş mi sıcaktanmı.

evet canım biz yaptırmıştık. kansızlık değil alerji olmuştu onun için yaptırmıştık. ama onla beraber kan değerlerine de bakıldı. hafif kansızlık vardı. o yüzden devam ediyoruz. parmağının ucuna iğne gibi birşey batırdılar ordan aldılar hemen. ağladı tabi biraz. öptüm hemen parmağını annesi öpecek oğlumun ufu geçecek diye diye. 3 gün eve gittiğimde hemen parmağını dudağıma değdirdi kuzum.:teselli:

ben 60 la hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. şu an 57 yim ama 2 kilo daha vermek istiyorum. gerçi bu sıcaklar devam ederse değil 2 daha fazlası da gidecek valla.

Almadıklarını sorsaymisim esofman takımını beğendim bende gtsemmi dıyordum gdyim anlaşıldı :)))

Bende gordu o takimi pelin cok guzel gibi duruyor gidip bakmak lazim . Bu arada gozu icin gecmis olsun iyi oldu goturdugun .

Şeniz canım benimmmmm kıyamam bunalmışşşşşş :teselli: her şey düzene gircek canım benim merak etme

aha şimdi dünür basar allama "noluyo burda dünür" diye eyvahedigeldismile

Noluyo burda dunur alsanaalsanasmile

Eylülde oyle . Duz sekilde emeklemeye de basladi artik . Nerde zararli bisey nerde yapmamasi gereken hep onun pesinde. O kucucuk parmaklar ne kadar cok seye giriyo yarabbim . Hep yaramazlik pesinde. Hele yurutece binince sabunun pesinde. Sabunu sıkıstırıyor tenhaya bi yere surekli . O da garibim Eylüle degmek istemiyor yurutecin altindan gecmek istemiyor . Sabunun tirmala tahtasina bayiliyo . Bugun mamalarini yuksek yerlere kaldirdim Sabunun . Hafta sonuda gidip koctas gibi yere sabunun kumu icin bi cozum bulmam lazim . Ne yapiyosun sen diyorum biliyo da yaramazlik oldugunu . Sabahtan beri hic durmadi iste . Kucaga alinca oturmuyor artik . Ya kucakta gezdirceksin yada yere birakcaksin ki kendi gezsin.

Arzu Eylülün kafasi filanda oyle . Gunde 5-6 kez yikiyorum bacaklarini kollarini ama . Surekli terli o bacaklar kollar kafa . Yarin doktora gidicem sorarim sana da soylerim .

Ben hala veriyorum .

berkay 8 gibi sebze çorbası yiyor. sonra 11 gibi muhallebi. sonra da uyuyor. gece de uyanıp 1-2 kez emiyor. ama son günlerde çorbasını yedikten 1 saat sonra uyuyup gece 3-4 e kadar uyanmadığı oluyor. o zaman kötü oluyor. çünkü emdiği az geliyor. o saatte muhallebi de yediremiyorum uykusu iyice açılmasın diye. biberonla da içmiyor. artık sabah sekize kadar yarım saatte bir mızıldayarak uyu uyan öyle geçiriyoruz.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…