Aksamyemegi olarak muhallebimi veriyorsunuz bebeklere kızlar çorbamı yoksa süt mü ve saat maçta
selam kızlar, bilgisayar bozuktu bir süredir,şimdi hic acılmaz oldu,cep tel. Baglandım,zor oluyor bıraz.hasta bebeklere gecmıs olsun. Sıcaklardan kavruluyoruz valla,
Bahar yaz bakalım hemen kaç kilo fazla kaldı:)))))
akşamları muhallebi yada meyve veriyorum. beren gece mamasını da bıraktı ama sabahları kahvaltı hazır olana kadar enneeeeee maammaaaaa die yırtıyor bi taraflarını :)))Aksamyemegi olarak muhallebimi veriyorsunuz bebeklere kızlar çorbamı yoksa süt mü ve saat maçta
hoşgeldinnntopiğe bağlılık diye ben buna derim valla :enbuyukkk:
65 le hamile kaldım 83 ile doğurdum şuan 68 kiloyum 3 kilo kaldı ama 60 olmak istiyorum benim için en ideali ama nasıl olcak bilmiyorum.
Birde bişey dicem sezeryan olan arkadaşlara.
yazın malum terliyoruz ama ben bu sene terlemediğim kadar terledim resmen su gibi. doktorla konuştum narkozu bu şekilde attığımı söledi sizlerdede oluyormu böle?
akşamları muhallebi yada meyve veriyorum. beren gece mamasını da bıraktı ama sabahları kahvaltı hazır olana kadar enneeeeee maammaaaaa die yırtıyor bi taraflarını :)))
hosbulduk canım, dımı kıt ımkanlarla,sms yazar gıbı, sen nasılsın,bebış nasıl, alerjı gectı mı? Pelın ozgurluk parkındakı bulusma ne zaman
bılge mına çok az çorba yıyor o zaman ya
bahar benım de 3,5 kaldı ama görunuş hıç oyle degıl 7-8 gıtse eskıye anca dönerım
valla terlıyoruz ama narkoz sen genel anestezı oldun farklımı bılmem
65 le hamile kaldım 83 ile doğurdum şuan 68 kiloyum 3 kilo kaldı ama 60 olmak istiyorum benim için en ideali ama nasıl olcak bilmiyorum.
Birde bişey dicem sezeryan olan arkadaşlara.
yazın malum terliyoruz ama ben bu sene terlemediğim kadar terledim resmen su gibi. doktorla konuştum narkozu bu şekilde attığımı söledi sizlerdede oluyormu böle?
akşamları muhallebi yada meyve veriyorum. beren gece mamasını da bıraktı ama sabahları kahvaltı hazır olana kadar enneeeeee maammaaaaa die yırtıyor bi taraflarını :)))
aslında sağlık ocağında kontrolde kan verin ona göre doktorunuz devam eder demişti. bende kıyamıyorum küçücük şey nasıl kan vercek. koca kadın ben hoşlanmıyorum. şuan dr ferruma devam dedi. Böle tahlil falan yaptıran var mı?
et
kilolar hep aynıymış hayret.
bende 65ten 82ye çıktım.şimdi 68-69 arasıyım.çok terliyorum.az spor yapsam vercem gibi.ama yapamıyorum.61-62 olmAk istyrm.
gece 9da çorba yediriyorum sonrada yıkayıp uyutuyorum ama son günlerde çok sık uyanıp emmek istiyor b,lmiyorum açlıkmı diş mi sıcaktanmı.
Almadıklarını sorsaymisim esofman takımını beğendim bende gtsemmi dıyordum gdyim anlaşıldı :)))
Şeniz canım benimmmmm kıyamam bunalmışşşşşş :teselli: her şey düzene gircek canım benim merak etme
aha şimdi dünür basar allama "noluyo burda dünür" diye eyvahedigeldismile
Bunlar çok numaracı canım sıcaklardan iştah kalmıyor ki bebeklerde Canberk bile çok iştahlıydı önceden şimdi kaşığı ittiriyor bu da yeni çıktı ancak meyveyi yiyor iştahla şu aralar birazcık da soğuk veriyorum hararetini alıyor.
Bizimki oyuncaklarla oynamayı tamamen terketti, nerede karıştırılmaması gereken bir şey var bir güzel bulup canına okuyor ortalığın şu an mesela bir kutu vardı içinde de benim ing. kursundan kalma kağıtlarım disketler falan yarım saattir onlarla oyalanıyor darmaduman ortalık artık bir de benimki de koca poposunu kaldırıp nihayet emekler gibi bir şeyler yapıyor tutabilene aşkolsun artık
pelin geçmiş olsun yemek yerken bizde aynı durumdayız..
isiliğide iyice arttı.. isilikse tabi..
kollarıının kat yerlerinde vardı onlar tam isilik gibiydi geçti ama şimdi sırtının üst trafında, yoğun bi şekilde var..
kollarında sivilce gibi aralıklarla..
ensesinden saç diplerine doğru çıkmış..
yüzünde de var aralıklarla.. pişik kremi demişti dr. ama o zaöman bu kdar yoğun değildi.. nolcak bilmiyorum
aslında sağlık ocağında kontrolde kan verin ona göre doktorunuz devam eder demişti. bende kıyamıyorum küçücük şey nasıl kan vercek. koca kadın ben hoşlanmıyorum. şuan dr ferruma devam dedi. Böle tahlil falan yaptıran var mı?
ya annem ablamın kızına gece tahıllı mamalardan verırmış tok tutarmış uyurmuşta mına agzına surmez o tahıllıları hele bıberonla asla ama acıkıyor boyle oluncada gecelerı emmekle olmuyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?