2009 Aralık Anneleri

bende hergece yıkayıp öle yatırıyorum ama sıcaklar bizi mahvediyor onlar napsın yaa

oleeeeeeeeyyy son yarım saathihoyyyt:lepi:
ben toparlanayım kızlar
sizleri kocamaaaaaan öpüyorum
iyi bakın kendinize

Canım sıkılıyor off bugün bunalım takılıyoum resmen gittim emzirmeye gene emmedi 2 çekiyor ağlıyor ne yapacağım ben bununla yaaa neden yapıyor bir bilginiz var mı

melike diş olabilir, çıkardımı zeynep diş hiç?
idrar yolu enf. filan varsada iştahsızlık yapar
yada annemin lafı
terli yorgun emzirirsen sütün ekşi olur tadı yüzünden emmek istemez

melike diş olabilir, çıkardımı zeynep diş hiç?
Idrar yolu enf. Filan varsada iştahsızlık yapar
yada annemin lafı
terli yorgun emzirirsen sütün ekşi olur tadı yüzünden emmek istemez

yok canım daha dişimiz yok ama sıcak olabilir ben bile emzirirken zor dayanıyorum kucak kucağa daha da ısınıyoruz o garibim de bunalıyordur heralde bu gece onu yıkamam lazım bende ıslanıp emziriyim bakalım

ben 60 la hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. şu an 57 yim ama 2 kilo daha vermek istiyorum. gerçi bu sıcaklar devam ederse değil 2 daha fazlası da gidecek valla.

benim kiloma şaşırcaksınız.. ben 60 hamile olduğumu öğrendim .. 65 doğum yaptım. Şimdi 58 kiloyum ... 56 - 57 olamıyorum bi türlü belki ramazan da veririm bakalım ..

1 yıllık canım .. bende kullanıyorum akşam 1,5 saat erken çıkıyorum ..

kesin bir bilgim yok ama bir yıllık olması lazım zaten hepimiz 6 ayı geçtik öyle olsa hiç kimse izin alamaz zaten gerginim bir de 6 ay derlerse valla yakarım bu tesisi

cevaplar için teşekkür ederim kızlar . yeni geldim anca okudum. başkan gelirse konuşacağım bakalım. inş. verir:Saruboceq:

bende 54,5 le hamile kaldım 66 ile doğuma gittim. şimdi bu sıcaklardan dolayı sürekli eriyorum dün sabah 55 dim. bakalım kışa kadar ibre kaçı gösterecek:bbo:

oh valla melike, bi çorba bi makarna yap bitsin
yaw ben ne yapsam kiiiii???????
dur mutfakta biri var bölümünü kurcalayayım

ben çıkıyorum eve gideyimde yarın için yemek yapayım .. bu akşamlık yemeğimiz var çok şükür .. :Saruboceq:
herkese iyi akşamlar , hayırlı iftarlar.. :sm_cool:

ben buldum kızlar menüyü fırında köfte patates pilav salata belki bide çorba yaparım aslında sabhtan beri sarma yapmak istiyodum ama yapamadım artık onuda yarın sarar koyarım yanınada yine bi yemek olur tmm:)))

Canım sıkılıyor off bugün bunalım takılıyoum resmen gittim emzirmeye gene emmedi 2 çekiyor ağlıyor ne yapacağım ben bununla yaaa neden yapıyor bir bilginiz var mı

benimki de arada boykot ediyor. pozisyon degistirince emiyor ama. kucagina alip gezerek emzirmeyi denedin mi? bir de uykuluyken emzir. alin en cok o zaman emiyor. ama gene de 7-8 dakikayi gecmiyor, ki bu da normal. artik bu yasta cok uzun sure emmezler. bir de sut hemen gelemeyince bozulyor olabilr. emzirmeye baslamadan once 1 dakika filan pompalarsan emzirmeye basladiginda sut daha cabuk gelir.

kimsecikler kalmamış pek ama kalanlara selam olsun:)
bu saate kadar sayfalar almış başını gitmiş maş hiç boş durmamışsınızdelikafadulden

pelin geçmiş olsun minaya neyse ki çok önemli bişey değilmiş. Allah beterinden saklasın
sibel nazın kontrolünden iyi haberlerle dönün inş.

diğer bebeler ve anneler sıcak, huysuzluk, uykusuzluk ve iştahsızlık dışında iyiler sanırımbilmiyorumkismile

melike benim kızda ne emiyo ne öğünlerini yiyo kafayı sıyırıcam bende .ağzına zorla tıkıştırıp duruyorum . varsa yoksa su içiyo ...

bende 71 ile hamile kaldım.83 ile doğuma girdim. şmdi 68 kiloyum amma daha çok vermem lazım. ne var ki bende bu iştah ve pasta börek yapma aşkı olduğu sürece nasıl mümkün olucak bilmiyorumohaoldumsmile

zeynepte de isilik oldu özellikle bi kolunda ve vücudunun muhtelif yerlerinde seyrek halde. yavaş yavaş geçmeye başladılar ki bu sıcaklar bitmeden bu şekilde devam ederiz diye düşünyürum. ben kaya tuzu aldım. banyodan çıkmadan maşrapanın içine 2 yemek kaşığı koyup çözdürüyorum ve kafa hariç vücuduna döküp çıkartıyorum bana faydası geldi gibi ama bi deneyin isterseniz.günde 1 kez sabunlu en fazla da 2 kez sabunsuz yıkıyorum. zaten her alt açmada poposunu yıkıyorum belden aşağısı defalrca yıkanıyokafamçokkarıştı

doktor dediki 120 cc çorba yeterli. ama benimki 7,5 aylık bilmiyorum farkedermi.. meyve içinde 2-3 nekadar yemek istiyosa ver meyveden zarar gelmez dedi. sadece kabız yapan şeyleri çok verme yada karışık ver dedi.

Aksamyemegi olarak muhallebimi veriyorsunuz bebeklere kızlar çorbamı yoksa süt mü ve saat maçta

biz sabah kalkınca kahvaltı ediyoruz. öğlen uykudan uyanınca çorba içiyoruz ikindide meyve yiyoruz akşama doğru yoğurt yiyoruz. sonra akşam emip uyuyoruz. gece de kalktıkça emziriyorum. onun dışında başka bişey yemiyo şuan.

hosbulduk canım, dımı kıt ımkanlarla,sms yazar gıbı, sen nasılsın,bebış nasıl, alerjı gectı mı? Pelın ozgurluk parkındakı bulusma ne zaman

canımm hoşgeldin. ya tabağın bende kalmış. tatile gittim biliyosun yeni döndüm iş güç arayamadım bi türlü. oruç tutmuyosan madoya gidelim h.içi bigün hem tabağını veririm hem serin serin otururuz.

yasemiiinnn ne yemek yapcan buldunmu??

bu arada doktordan geldik. kilomuz 8,5 boyumuz 67 cm olmuş. maşallah diyim:)) herşey yolunda. doktor 8. ayı bitirdiğinde artık siz ne yiyosanız hepsini verebilirsin dedi. sadece yemekleri salçasız (domatesle) tuzsuz ve acısız pişir yeterli dedi. birde balık için 9. ay bitsin dedi.

pişik içinde pudra sürdüm geçti dedim. eğitimlerde pudranın zararlı olduğu söylenir gözenekleri tıkadığı için ama abartmamak kaydıyla bu sıcaklarda sürebilirsin dedi.

gözümüz için 9. ayda göz doktoruna yönlendirdi.

eylülde kan tahlili yapılacak eğer değerler normalse demir damlasına gerek yokmuş. tekrar tahlil yapılmasına da gerk olmazmış.

daha görünürde dişimiz yokmuş.. işte haberler böyle kızlar..

bende gece yatmadan 12-12.30 arası muhallebi veriyorum.(benim 1.30 gibi uyuyo her gece) ama tahıllının her çeşidini denedim yemedi. bende pirinç unuyla yapıyrum onu yiyo.
kafasına göre 3-4-5 saat sonra kalkıp emiyo sonra sabaha kadar ne zaman kalkarsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…