bılge mına çok az çorba yıyor o zaman ya
bahar benım de 3,5 kaldı ama görunuş hıç oyle degıl 7-8 gıtse eskıye anca dönerım
valla terlıyoruz ama narkoz sen genel anestezı oldun farklımı bılmem
et
kilolar hep aynıymış hayret.
bende 65ten 82ye çıktım.şimdi 68-69 arasıyım.çok terliyorum.az spor yapsam vercem gibi.ama yapamıyorum.61-62 olmAk istyrm.
gece 9da çorba yediriyorum sonrada yıkayıp uyutuyorum ama son günlerde çok sık uyanıp emmek istiyor b,lmiyorum açlıkmı diş mi sıcaktanmı.
melike diş olabilir, çıkardımı zeynep diş hiç?
Idrar yolu enf. Filan varsada iştahsızlık yapar
yada annemin lafı
terli yorgun emzirirsen sütün ekşi olur tadı yüzünden emmek istemez
ne yemek yapsam yaaaaaaaa!!!!!!!!
ben 60 la hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. şu an 57 yim ama 2 kilo daha vermek istiyorum. gerçi bu sıcaklar devam ederse değil 2 daha fazlası da gidecek valla.
1 yıllık canım .. bende kullanıyorum akşam 1,5 saat erken çıkıyorum ..
süt izni 1 yıl canım. bizim işyerinde biz bir yaşına kadar cumaları izinli olarak kullanıyoruz.
tchibodan aldığım bandanalı resmini ekliim nazın dedim elim değmişken bi iki resim daha ekledim..
aslında doğru diyosun zaman kötü insanlar kötü maalesef biz mahallede sokaklarda büyüdük şimdi çocuklarımızı mümkün değil bırakamayız. ama bence sende tam ticaret kafası var yelek halat göbek bağı kaydirigubbakcemile3 ek iş olarak bence iyi para kazanabilirsin. cidden mycey in kurucusu bi anne çocuğunu büyütürken çektiği zorluklarda keşke şöyle bişey olsa diye diye bir sürü ürün çıkarmış. (emezirme önlüğü meyve filesi emzirme yastığı vs) bence bi düşün..
kesin bir bilgim yok ama bir yıllık olması lazım zaten hepimiz 6 ayı geçtik öyle olsa hiç kimse izin alamaz zaten gerginim bir de 6 ay derlerse valla yakarım bu tesisi
4857 sayılı İş Kanunu’nun 74.maddesi “Analık Halinde Çalışma ve Süt İzni” başlığını taşımaktadır.
Yukarıda zikredilen kanunun ilgili maddesine göre; kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam 1,5 saat süt izni verilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler. Bu süre günlük çalışma süresinden sayılır.
süt izni bir sene. kuruma göre değişmekle birlikte, tüm izinleri birleştirip yaklaşık 45 gün kadar daha (yalan olmasın tüm gün sayısını bilmiyorum) izin yapabiliyorsun veya sabah 45 akşam üzeri 45 dakika olarak kullanabiliyorsun ya da sabah veya akşam toplam 1,5 saat kullanabiliyorsun :ecrin_bebek:
Canım sıkılıyor off bugün bunalım takılıyoum resmen gittim emzirmeye gene emmedi 2 çekiyor ağlıyor ne yapacağım ben bununla yaaa neden yapıyor bir bilginiz var mı
Sibel ben soramadim izindeydi drmuz sorsan 1ogunde kaç cc sebze çorbası icmeli acaba meyva 2tane yese vermelimiyiz yoksa 1tanemi yemeli ya aslında o kadar çok sorum varlığı bebek için beslenme uzmanı tanıdığı olan varmi gtmek istyrm
Aksamyemegi olarak muhallebimi veriyorsunuz bebeklere kızlar çorbamı yoksa süt mü ve saat maçta
hosbulduk canım, dımı kıt ımkanlarla,sms yazar gıbı, sen nasılsın,bebış nasıl, alerjı gectı mı? Pelın ozgurluk parkındakı bulusma ne zaman
ya annem ablamın kızına gece tahıllı mamalardan verırmış tok tutarmış uyurmuşta mına agzına surmez o tahıllıları hele bıberonla asla ama acıkıyor boyle oluncada gecelerı emmekle olmuyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?