yasemiiinnn ne yemek yapcan buldunmu??
bu arada doktordan geldik. kilomuz 8,5 boyumuz 67 cm olmuş. maşallah diyim:)) herşey yolunda. doktor 8. ayı bitirdiğinde artık siz ne yiyosanız hepsini verebilirsin dedi. sadece yemekleri salçasız (domatesle) tuzsuz ve acısız pişir yeterli dedi. birde balık için 9. ay bitsin dedi.
pişik içinde pudra sürdüm geçti dedim. eğitimlerde pudranın zararlı olduğu söylenir gözenekleri tıkadığı için ama abartmamak kaydıyla bu sıcaklarda sürebilirsin dedi.
gözümüz için 9. ayda göz doktoruna yönlendirdi.
eylülde kan tahlili yapılacak eğer değerler normalse demir damlasına gerek yokmuş. tekrar tahlil yapılmasına da gerk olmazmış.
daha görünürde dişimiz yokmuş.. işte haberler böyle kızlar..
Bu salçasız olsun muhabbeti salçanın tuzlu olması sebebiyle mi acaba?
yok canım her türlü konservenin içinde katkı maddesi olduğu için tabi tuz da var.. eğer ev salçasıysa ve az tuzluysa kullanabilirsin..
yasemiiinnn ne yemek yapcan buldunmu??
bu arada doktordan geldik. kilomuz 8,5 boyumuz 67 cm olmuş. maşallah diyim:)) herşey yolunda. doktor 8. ayı bitirdiğinde artık siz ne yiyosanız hepsini verebilirsin dedi. sadece yemekleri salçasız (domatesle) tuzsuz ve acısız pişir yeterli dedi. birde balık için 9. ay bitsin dedi.
pişik içinde pudra sürdüm geçti dedim. eğitimlerde pudranın zararlı olduğu söylenir gözenekleri tıkadığı için ama abartmamak kaydıyla bu sıcaklarda sürebilirsin dedi.
gözümüz için 9. ayda göz doktoruna yönlendirdi.
eylülde kan tahlili yapılacak eğer değerler normalse demir damlasına gerek yokmuş. tekrar tahlil yapılmasına da gerk olmazmış.
daha görünürde dişimiz yokmuş.. işte haberler böyle kızlar..
benimki de arada boykot ediyor. pozisyon degistirince emiyor ama. kucagina alip gezerek emzirmeyi denedin mi? bir de uykuluyken emzir. alin en cok o zaman emiyor. ama gene de 7-8 dakikayi gecmiyor, ki bu da normal. artik bu yasta cok uzun sure emmezler. bir de sut hemen gelemeyince bozulyor olabilr. emzirmeye baslamadan once 1 dakika filan pompalarsan emzirmeye basladiginda sut daha cabuk gelir.
benim kiloma şaşırcaksınız.. ben 60 hamile olduğumu öğrendim .. 65 doğum yaptım. Şimdi 58 kiloyum ... 56 - 57 olamıyorum bi türlü belki ramazan da veririm bakalım ..
selam kızlar benim bebeğim hala desteksiz oturamıyo bide öyle bi yerlerden filan tutunarak ayağa kalkamıyor normalmi sizce kafama takıldı şimdi akşam akşam
canım bir yakınımın bebeği 9 aydan sonra oturdu 1 yaşında emekledi 18 aylık yürüdü. her bebekte farklı olabiliyor. ama bir öneri sana. bildiğin çamaşır selesine oturt. berkay da 6 yı doldurduğunda oturamıyordu. çamaşır selesine oturtuyorduk. kenarlarına tutuna tutuna alıştı oturmaya 1 haftada. ama içine yumuşak ince birşey ser ve dışına önüne arkasına yanlarına yastık koy belli olmuyor devriliveriyor çünkükaydirigubbakcemile3
selam kızlar benim bebeğim hala desteksiz oturamıyo bide öyle bi yerlerden filan tutunarak ayağa kalkamıyor normalmi sizce kafama takıldı şimdi akşam akşam
esraaaa asyanın emekleme, ayağa kalkıp tırmanma , sıralama sonrası yaptıklarını söyler misin?
söyliyeyim hemen aylarını da söyleyecekmiyim.
6 ayın başlarında yüzsütü sürünmeye çalışıyodu ama sürünemiyodu sadece pervane gibi döne döne istediği yere gidiyodu sonrasında dört ayak pozisyonuna getirmeye başladı kendini 6 buçuklukken dört ayakta ileri geri poposunu sallıyodu ir hafta sonra sürünmeye başladı 6 ayın son haftasında tam emeklemeye başladı tam bir hafta sonra tutunarak ayağa kalkmaya başladı.7.ayından bu zamana kadar da tam sırasını bilmiyorumda sıralamaya,yerden eğilip bi obje almaya ,emeklerken elinde oyuncağını tutarak emeklemeye,3 5 saniye desteksiz ayakta durmaya her zaman değil ama ender,emeklerken oturur pozisyona gelmeye,kanepeden destek alarak hands free şekilde oyuncaklarıyla oynamaya başladı.ayrıca elektrik prizlerine elini sokmaya çekmecelere elini sıkıştırmaya kabloları koparmaya yerdeki ölü sinekleri yemeye çiceklerimi koparmayada başladıeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?