ayyyy o elektrik prizi filan cok tehlikeli. bizimki de elini atiyor, kapattim hepsinin uzerini. mobilyalarin koselerini de koruyucuyla kapladim. muhakkak yapisip yaliyor oralari :) bu arada kafasini gozunu filan carpiyor tabii. cok korkarim ben bu ev kazalarindan bilmiyorumkismile
Valla benm oğlanda da emekleme niyeti yok.hiç de takmıyorum.emeklemeden yürüsün daha çok hoşuma gider...dimdik basıp gezdirmemizi çok seviyor mutlu oluyor.ama yüzüstü durmayı hiç sevmiyor ya geri atıp sırtüstü oluyor yada başlıyo ağlamaya
Benim cadi da yeni yeni emeklemeye basladi ki cok zor olmaya basladi . Her yeri kurcaliyor her delige parmagini sokuyor biz de bi de sabun var . Onun pesinde surekli . Kucaga alirsam gezdirmezsem yerde kalmayi istiyor . Parkeleri yaliyor herseyin tadina bakiyor . Cok zor oldu cidden benim icin .Su an bi de hizli hizli gitmiyor gidince ne olcak hic bilmiyorum valla.
Sabunun peşinde ne tatlı gözüküyordur ama yaa.Kurcalaması yalaması falan da zormuş canım ya kolay gelsin valla.işte bunlardan ben istemiyorum aslında emeklemesini.aslında emekleyecekse zaten emeklerde...benmki aşırı kucakcı oturtamıyorum bile doğru dürüst yere.nasıl işse kucağımda dursun yetiyo onabilmiyorumkismile
sabunla eylül tehlikeli olur çok köşeye sıkıştırınca bizim kedi saldırıyordu teyzemin torununu tırmalamıştı delü hayvanı kapı arkasında sıkıştırmış öpücük veriyordu çiko öptü onu özledim kedimi mafoldumben
aslında sağlık ocağında kontrolde kan verin ona göre doktorunuz devam eder demişti. bende kıyamıyorum küçücük şey nasıl kan vercek. koca kadın ben hoşlanmıyorum. şuan dr ferruma devam dedi. Böle tahlil falan yaptıran var mı?
kimsecikler kalmamış pek ama kalanlara selam olsun:)
bu saate kadar sayfalar almış başını gitmiş maş hiç boş durmamışsınızdelikafadulden
pelin geçmiş olsun minaya neyse ki çok önemli bişey değilmiş. Allah beterinden saklasın
sibel nazın kontrolünden iyi haberlerle dönün inş.
diğer bebeler ve anneler sıcak, huysuzluk, uykusuzluk ve iştahsızlık dışında iyiler sanırımbilmiyorumkismile
melike benim kızda ne emiyo ne öğünlerini yiyo kafayı sıyırıcam bende .ağzına zorla tıkıştırıp duruyorum . varsa yoksa su içiyo ...
bende 71 ile hamile kaldım.83 ile doğuma girdim. şmdi 68 kiloyum amma daha çok vermem lazım. ne var ki bende bu iştah ve pasta börek yapma aşkı olduğu sürece nasıl mümkün olucak bilmiyorumohaoldumsmile
zeynepte de isilik oldu özellikle bi kolunda ve vücudunun muhtelif yerlerinde seyrek halde. yavaş yavaş geçmeye başladılar ki bu sıcaklar bitmeden bu şekilde devam ederiz diye düşünyürum. ben kaya tuzu aldım. banyodan çıkmadan maşrapanın içine 2 yemek kaşığı koyup çözdürüyorum ve kafa hariç vücuduna döküp çıkartıyorum bana faydası geldi gibi ama bi deneyin isterseniz.günde 1 kez sabunlu en fazla da 2 kez sabunsuz yıkıyorum. zaten her alt açmada poposunu yıkıyorum belden aşağısı defalrca yıkanıyokafamçokkarıştı
Mayıs ayından beri kilo almamış hatta vermiş olan var mı arkadaşlar aranızda . Daha öncede yazmıştım ama herhalde hiç yoktur. Tedirginim. 3 ayda hiç kilo almadığı gibi verdi de.
allah allah 5 kilo mu aldın? gerçekten çok şaşırdım. çağla şikel bile daha fazla almıştı yanlış hatırlamıyorsam. e bebiş kaç kilo doğdu ki? benim bebek su plesanta derken doğum sonrası 8 kilom gitmişti. kalan 4 kilo da bir ayda gitti. sonrasında da eksiye düşmeye başladım.
evet toplam da 5 kilo aldım ... çok rahat bi hamilelik geçirdim. canımın hiç birşey çekmemesinden dolayı sanırsam fazla kilo almadım. aldığım kilolarda hep bebişe gitti.. bebiş 2900 doğdu. 37+4' te suni sancıyla epidurelli normal doğum yaptım .. Suyum geldiği halde bi türlü sancım gelmemişti. neyse doğumdan sonra 56 kiloya düşmüştüm ama sonradan aldım biraz kilo .. şimdi hafif bi göbişim var ona taktım kafayıı spora gitmeye de vaktim. bakalım nasıl kaybolacak o göbüşşşş bilmiyorumkismile
günaydın güzel bebeler çekici seksi afet anneler
bende çok yusuf yusuf oluyorum kimseye güvenemiyorum ama düşüyoda şimdi şimdi ayağa kalkınca düşmemeye başladı.prizlere emniyet koydum ama genede elinin elektriğe yakın olması bile insanı korkutuyo.
Valla benm oğlanda da emekleme niyeti yok.hiç de takmıyorum.emeklemeden yürüsün daha çok hoşuma gider...dimdik basıp gezdirmemizi çok seviyor mutlu oluyor.ama yüzüstü durmayı hiç sevmiyor ya geri atıp sırtüstü oluyor yada başlıyo ağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?