2009 Aralık Anneleri

bende çok yusuf yusuf oluyorum kimseye güvenemiyorum ama düşüyoda şimdi şimdi ayağa kalkınca düşmemeye başladı.prizlere emniyet koydum ama genede elinin elektriğe yakın olması bile insanı korkutuyo.

Valla benm oğlanda da emekleme niyeti yok.hiç de takmıyorum.emeklemeden yürüsün daha çok hoşuma gider...dimdik basıp gezdirmemizi çok seviyor mutlu oluyor.ama yüzüstü durmayı hiç sevmiyor ya geri atıp sırtüstü oluyor yada başlıyo ağlamaya

Benim cadi da yeni yeni emeklemeye basladi ki cok zor olmaya basladi . Her yeri kurcaliyor her delige parmagini sokuyor biz de bi de sabun var . Onun pesinde surekli . Kucaga alirsam gezdirmezsem yerde kalmayi istiyor . Parkeleri yaliyor herseyin tadina bakiyor . Cok zor oldu cidden benim icin .Su an bi de hizli hizli gitmiyor gidince ne olcak hic bilmiyorum valla.

Sabunun peşinde ne tatlı gözüküyordur ama yaa.Kurcalaması yalaması falan da zormuş canım ya kolay gelsin valla.işte bunlardan ben istemiyorum aslında emeklemesini.aslında emekleyecekse zaten emeklerde...benmki aşırı kucakcı oturtamıyorum bile doğru dürüst yere.nasıl işse kucağımda dursun yetiyo onabilmiyorumkismile

Guzel duruyor ama sabun bundan cok hoslanmiyor :) Eylülde kucakci ama simdi surekli biseyleri kesfettigini anladi yerde olunca o yuzden birak beni de kurcaliyim sagi solu diyor . Boyle gercekten cok zor oluyor . Surekli pesindeyim . Su havuzdan cikamazken ne kadar guzeldi.

sabunla eylül tehlikeli olur çok köşeye sıkıştırınca bizim kedi saldırıyordu teyzemin torununu tırmalamıştı delü hayvanı kapı arkasında sıkıştırmış öpücük veriyordu çiko öptü onu özledim kedimi mafoldumben

Sabun Eylül icin tehlikeli degilde Eylül icin ayni seyi soyleyemiyorum maalesef :) Sabun o kadar sabirli ki Eylüle karsi . Yurutecle sıkıstırı gecen gun Sabunu. Canini da yakti biraz . Yurutecin altindan bile gecmedi Eylüle degmesin diye sabirla bekledi onun cikmasini . Aldim Eylüle anlattim yapma filan diye ama . Sabunu gordugu yerde cildiriyor :)

Aile hekimliği herkese demiri verme kararı almış. Özel dr kan aldı. Gerek yok demire dedi. Biri iki kullanmıştık,bıraktık tahlile göre.

İsilik için bir eczane sabun kullanmayın ve sürtmeyin dedi; bir eczanede şampuan. Biri mustela eşantiyonu verdi dene diye. Kimyasal yokmuş okudum. Bitkisel birşey yok asıl.... Gene aklımı kullanarak şampuanı azalttım.Bol duruladım. Bir iki kere pudrayı suyla sıvılaştırdım karıştırarak sürdüm. Ciğerlerine kaçma ihtimalini kaldırmış oldum. En fazla 5 olmuştur ama yaz boyunca sürdüğüm. Şampuanı (tasta bezi köpürtüp elimle) azaltarak yıkamak işe yaradı ama bence.

Mayıs ayından beri kilo almamış hatta vermiş olan var mı arkadaşlar aranızda . Daha öncede yazmıştım ama herhalde hiç yoktur. Tedirginim. 3 ayda hiç kilo almadığı gibi verdi de.

evet toplam da 5 kilo aldım ... çok rahat bi hamilelik geçirdim. canımın hiç birşey çekmemesinden dolayı sanırsam fazla kilo almadım. aldığım kilolarda hep bebişe gitti.. bebiş 2900 doğdu. 37+4' te suni sancıyla epidurelli normal doğum yaptım .. Suyum geldiği halde bi türlü sancım gelmemişti. neyse doğumdan sonra 56 kiloya düşmüştüm ama sonradan aldım biraz kilo .. şimdi hafif bi göbişim var ona taktım kafayıı spora gitmeye de vaktim. bakalım nasıl kaybolacak o göbüşşşş bilmiyorumkismile

5 kilomu ???? alalalaa çok ii

bende çok yusuf yusuf oluyorum kimseye güvenemiyorum ama düşüyoda şimdi şimdi ayağa kalkınca düşmemeye başladı.prizlere emniyet koydum ama genede elinin elektriğe yakın olması bile insanı korkutuyo.

Şu elektrik prizlerini niye aşağıda yaparlarki anlamamam .. koysunlar hepsini bizlerin erişebileceği yerlere bak ozaman erişebiliyorlar mı bizlerde kurtuluruz korkulu rüya görmekten .. bakalım bizimki neler yapacak daha başlamadık biz öğle şeylere .. tembel benim oğlum .. yere koyuyoruz, oyuncaklar karşısında ulaşsın alsın diye , bir iki hamle yapıyoo poposunu kaldırı sonra bakıyoo yoruluyoo beyimiz altına yaydığımız çarşafı, pikeyi çekiyoo oyuncak kendisine gelsin diye tembel şey ..

benim oğlum da öğle yatırınca bağırıyoo , kendi gitceğene oyuncakları kendisine çekiyoo.. ama tut kollarından yürüt bayılıyoo hele biri karşında gel gel diye onu çağırıyosaa deymeyin keyfine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…