2009 Aralık Anneleri

bu arada herkese günaydın , geçmişe bakıp cevap yazayım derken atlamışım .. ohaoldumsmile

Herkese kocaman bi günaydınn ... opuyorumnanaktan

selam kızlar
herkeze günaydınolumunekankayizsmile
haftanın son günü
çok şükür 2 gün yavrumla oalacağım/olacağızhihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

günaydııııııın
geçmişe bakayım bakayım
günaydınnn
selam kızlar
haftanın son günü
çok şükür 2 gün yavrumla oalacağım/olacağızhihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

günaydınnn.bende bugün bereni sabah anneme bıraktım ilk kez. sabah ki telaşı görmeliydin bende. hergün annem geliyordu ya rahattık. ilk olunca afalladık alışırız herhalde.İşe gelince farkettimki saçlarım ahenkle dans mı ediyo desem yoksa kuş gelse konsa kafama yuvamı yapsa desem yeridir :)))

selam kızlar
haftanın son günü

cnm fotoğaflara yorum için saol istersen dünür olabiliriz bak gerci cananın kızı yağmur du bizim gelin ama nerlerde ya canan daha tasınmadı mı acaba kızın nasıl öp onu bnm yerime

bılge sagol cnm soru ortak olabılecek tarzda yazarım sana özelden dıyetısyen ıçın

yaz güzelim çarşamba günü öğleden sonra gidiyoruz diyetisyenimize

bizim günlük menümüzü söyliyim onu hesaba katarak bak bakalım az mı çok mu?
kahvaltı : yarım yumurta sarısı, meyve püresi/suyu (meyveyi genelde bitirmiyor)
öğlen : çorba (200mlyi tam olarak bitirmiyor)
akşam: 120ml su, 1tatlı kaşığı pirinç unu, 2 tatlı kaşığı pekmez, 3 ölçek mamadan oluşan muhallebi
sonra hep meme

oy kıyamam... her şeyi anlayıp biliyorlar yaaaa canlarım benim opuyorumnanaktan biz de aşıya giderken anlatıyoruz(duk) bak azıcık acıycak, sonra ilacı verince birazcık daha acıycak sonra hemen geçicek istersen ağlayabilirsin anne hemen seni kucağına alıcak öpüp koklayacak diye... maşallah şu ana kadarki aşılarda ciddi ağladığı olmadı, yattığı yerden kaldırana kadar bir iki mızıldanıyor kucağa gelince sanki aşı olan o değil

Noluyo burda dunur alsanaalsanasmile

heeeeeeççççç

melikecim senin mesajdan alıntı yapmamışım bunu okurken aklıma geldi. 3. çocuğunu 2 yaşına getirmiş bir kadın 8-9 aylık olduklarında memeden uzaklaşabiliyorlar siz ısrarcı olun tümüyle vazgeçmesin demişti bana olumunekankayizsmile

Bu salçasız olsun muhabbeti salçanın tuzlu olması sebebiyle mi acaba?

tuz ve asit var ebrucum salçada. salçayı çok kaçırdığımda oğluşun poposu pişik oluyor mesela bilmiyorumkismile yemektekinden değil tabii ben kahvaltıda cevizli salça yapıyorum bazen kendime, malum peynir vs yiyemediğim için çeşit lazım sempatiksalakcinni

oy oy sona doğru :1shok: oldum geleceğimizi görüyorum sankim akannehir

Mayıs ayından beri kilo almamış hatta vermiş olan var mı arkadaşlar aranızda . Daha öncede yazmıştım ama herhalde hiç yoktur. Tedirginim. 3 ayda hiç kilo almadığı gibi verdi de.

doktor kontrolündesiniz ama değil mi???

beren sana yeni model yapmış annesi... kuş kondu modeli kaydirigubbakcemile3

cnm fotoğaflara yorum için saol istersen dünür olabiliriz bak gerci cananın kızı yağmur du bizim gelin ama nerlerde ya canan daha tasınmadı mı acaba kızın nasıl öp onu bnm yerime

amaaaaaaaaaan bu kadar kolay dünür satılır mı yahu :mymeka: iki gün ortalarda göremedim huooop gel sen dünürümm ol alsanaalsanasmile yağmur kızın kısmetine engel olmaz zaten meral teyzesi de :dilcikar:

şimdi alınır gücenir misin ki bilmiyorumkismile ben şaka yaptığımı belirteyim de nolur nolmaz mirmirmirmir

canım hayırdır :teselli: anlatmak ister misin?

of canım sormaya kızı uyuttum oturdum ağlıyorum sinirim çok bozuk.. işbaşı yapmama 15 gün kaldı daha kıza kimin bakacağı belli değil. kocama diyorum nolucak beni hiç strese sokma olmadı çık işten bak bana bişey söyleme diyo. ben işten çıkmak istemiyorum. çünkü kocamla aramız pek iyi değil. iki lafından biri boşanalım. kızı tanımadığım birine emanet etmek istemiyorum bakıcı filan. zaten aldığım bütün maaşı oraya vermiş olucam. annem bakamam diyo. offff çok yoruldum artık.

ah be güzelim nereden çıkıyormuş bu ikide bir boşanalım? ayıp ve de günahtır ama farkında değil belli ki. daha ağır konuşmamak için eşin kısmını es geçicem tatlım ama evet işten çıkma.
sibelcim kimi kurumların bebek bakım kreşleri var sonuçta sizin kurum da büyük bir kurum onu araştırdın mı? öyle bir seçenek olabilir mi? veya eve yakın bir şubeye atanabilir misin? eve kamera kurup bakıcıya bıraksan mesela...

canım benim yaaaa
ilk birkaçgün afallıyorsun ama sonarsında herşey otomatiğe bağlanıyor insankaydirigubbakcemile5

kuş konmamışya ona dua et sen:roflol:

:kedi:yaaa bende oğlunu çok beğendim:kedi:
öpmemmi öperim sevgicim
adı gibi y,ğ,t oğlunuda benim için öp lütfen:smiley-cool:

günaydın mı desem tünaydınmı bilemedim
işte ondan herkese :sm_cool:
cuma, yani samsun günü bende bugün
her hafta sonu olduğu gibi yine başlıyorum hazırlanmaya kafamçokkarıştı

siz nasılsınız kızlar ne var ne yok?

aman işini bırakma sibel,
allah korusun her durumda güvencen işin, helede her tartışmada boşanalım diyen bir eşin varsa alsanaalsanasmile
seni çok iyi anlıyorum bebeğini annen bakmıyosa kime emanet edecen!?
kayın validen baksın diycem ama kesinlikle demiyorum!!!
ah sibel ya keşke yakınında olsaydım ((
ben bakardım haktan'ada naza'da ((
bakıcıdan başka çaren yok
ablanın annenin tanışlarının bildiği biri yokmu?

günaydın kızlar.. offf canım çok çok çok sıkkın...

sibelcim selam
öncelikli olarak kendini strese sokma lütfen
bu durum sütünüde etkiler naz'ıda
çözüm yolları tabiki var tatlım
bakıyı denersin, olmadı kreşe verirsin
annende nasıl bakamam diyor anlamıyorumki
tamam o bakmasın ama bakıcının yanında bari bulunsun cnm.
eşine diyecek söz çok ama susmayı tercih ediyorum.

sakın ha iştende çıkmayı düşünme sibel
tek güvencemiz işimiz
helede kocanla aran bozukken

kesinlikle bilgeye katılıyorum

selam yasemin günaydın,

senem sanada canım

var ya nasıl bir çöktüm meral... sibel'in teli var mı sende?

sen mi benmi
özelden mesaj attım
çaldır beni diye cnm

ararsa sanada iletirim tatlım

tamam canım sağolasın...ben bi dolanayım binbeşyüz oldu kafam
valla sibel okuyorsan eşinin kalabalık bir sülalesi oldu deminden beri :mymeka: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…