2009 Aralık Anneleri

Slm herkese o kadar çok uyandiki Mina saftim kaydı Sibel dur bir sakın ol ablandami bakamam diyor ( uygun duyarlı bakıcı gelse eve annende basında dursa Mina ya tek basıma bakmıyor olsam annem yardım ediyor olsa yada Mina biraz uslu bir velet olsa valla getir beraber büyüsünler oynaya oynaya derim

ya aramız çok bozuk. sürekli kavga ediyoruz bir sürü sorunumuz var. onu geçtim artık. böyle yaşamaya alıştım da kızı düşünüyorum. gebzeye eşşek kadar center yaptılar bi kreş yapmadılar içine anlamadım gitti zaten. 5000 kişi çalışıyoruz düşün yani. şubeye ben geçmek istemiyorum. ben işimden bölümümden çok memnunum. bakıcı desen araştırdım 1000 tl den aşağı bakıcı bulamadım. e ben okadar maaş alıyorum zaten.

aynen öyle canım işte. hem işimden memnunum hem eşime güvenip işi bırakamam. kayınvalidemden nefret ederim ayrıca onun kendine bakmaya dermanı yok. bide bize çooook uzak oturuyo. o gelip gidemez biz kızı alıp bırakamayız. arabayla 1,5 saat sürüyo yol. düşün yani. o da trafik yoksa. ah canım ne güzel haktanla büyürlerdi :))

ya elimde değilki günler geçtikçe daha çok strese giriyorum. annem 3 kere ameliyat oldu 1 yıl kanser tedavisi gördü. yoğun kemik erimesi var. dr uzanarak bişey bile alma demiş. 65 yaşında. bakamazki. kadında onu diyo. yarın öbürgün yürümeye başlıcak peşinde koşturmak lazım ben bakamam diyo. o da haklı. he bakıcı tutarsan arada uğrarım diyo.

şimdi iki alternatifim var siz olsanız hangisini yapardınız

1- bakıcı tutucam. aldığım maaşın yarısından fazlasını bakıcıya vericem belkide tamamını. ama kızım evinde ve eğitimli biri tarafından büyütülecek. annemle ablamda sık sık uğrıcaklar. ama tanımadığım elalemin biri bakacak kıza.

2- ablam bakacak. ama kendi evinde. kızım orda burda büyüycek. ama ablam bakıyo olacak. he bide ablamın çok şımarık 7 yaşında bi kızı varki inşallah kızın başına bişey getirmez. çünkü geçen gün az kalsın gözüne kalemi sokuyodu. bırakmış odada ikisini mutfakta yemek yapıyodu. e doğal olarak ben işteykende ikisini bırakıp ablam işini gücünü yapacak. para vermemiş olacağım. ama nazın yürüteci hamağı oyuncakları tabağı çanağı herşey evde hergün onları oraya taşıyacak halimiz yok. orda koltuk tepelerinde kucaklarda vs. durcak.

şuan için görünürde başka bir seçenek yok. siz olsanız hangisini seçerdiniz..????

Ben bakıcıyı tercih ederdim vallahi Sibel senin isterse tüm maaşın gitsin ama iyi bir bakıcı olsun sonuçta 1 sene sonra konuşuyor oldugunda kreşe verirsin 1 senede SSK için çalışmış olursun sadece ama I'sini kaybetmezsin esinle Allah ayırmasın ama birsey oldugunda güvencende olur

ben yemeğe çıkıyorum
1'de buradayım

tamam canım sağolasın...ben bi dolanayım binbeşyüz oldu kafam
valla sibel okuyorsan eşinin kalabalık bir sülalesi oldu deminden beri :mymeka: :jeyyar:

canlarım benim ya :1hug: valal çok duygalandırdınız beni. iyiki varsınız. siz de olmasanız kafayı yicem burda tek başıma..

bana da o mantıklı geliyo pelin ya. çünkü kız nerdeyse geldi zaten 1 yaşına. çalışsamda çalışmasamda zaten 3 yaşında kreşe vericem kızı. 2 yıl bakıcı baksa tamamdır.

Sibelcim allah yardımcın olsun .. valla 2 seçenekte aklın hep kızında olacak acaba bişey oldumu diye .. kafayı yersin..
1 secenekte evet paran gidecek ama en azından bakıya istediğini yaptırabilirsin.. onu yap bunu yapma diye bilirsin.. hem naz da kendi evinde olacak. çünkü bebekler kendi evlerine çok düşkün olurlarmış. dışarda olunca huysuzlanırlarmış.. tabii her bebek farklıdıs.

ama kesinlikle işini bırakma .. herkesin sölediği gibi iş garantimiz.. bu hayatta kimseye güvenilmez.. erkek milleti diyorum başka bişey demiyorum ..

saka bır yana ilk zamanlar annende rıca et kadını denetlemesı ıcın çok uzun kalsın sonra kadını tanıdıkça arayı acar annen ama ılk naz uyumaz mızırdanır kadını tek bırakma sıbelcım yakın olsak bende mınayı alır gıderdık bırkaç saat basına kadının oyun oynamaya geldık nazla dıye ama baya uzak aramız

tünaydın kızlar. doktordan geldik şimdi. antibiyotiğimiz bitmişti. şükür iyileşmiş oğluğumun boğazı. 10 kilo olmuş boy da 74 cm. maaşallah oğluşuma. geçmişe bir bakayım ne var ne yok. inşallah herkes iyidir.

öncelikle sağol canım. zeyneple asyanın hareketleri aynı doğrultuda ilerliyodu da o yüzden ileri evrede neler yaşıyacağımı öğrenmek istemiştim. zeynep şu anda ölü sinek yeme çalışmaları hariç hepsini aynı sırayla yapıyolarmış. benimki de çöpçü gibi yerde bi şey görse almaya çalışıyo ama daha yeme aşamasına gelmedi.:sm_cool:

PELİN Canberk iyi şükür uyuyor şimdi haftalardan beri ilk defa evde yalnızız bayağa bir kötü oldum adam işe başladı teyzem de yok annemlere de gitmedim bugün zaman geçmiyor siz neler yapıyorsunuz Mina nın gözü nasıl oldu?

Ah Sibel ah istikabalimi gördüm yazılarında aynen hatta dün eşime senden bahsettim o da bankacı ya neden evine yakın bir şubeye geçmiyor ki dedi ama bulunduğun konumdan memnunmuşsun değiştirsen o da ayrı bir stres tabii.

İnşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun ve ilk zamanlar ablanla annen sık sık gelirler alışıp tanıyana kadar ama şimdiden başla derim aramaya sen de evde ol ki ilk zamanlar hem Naz seninle birlikteyken daha kolay alışır hem de senin gözlemleyip tanıman daha kolay olur diye düşünüyorum.

tabiki kimse benim baktığım gibi bakamaz ve aklım hep kalacak ama yine de kızım için yapabileceğimin en iyisi olsun istiyorum. evet ablam alıngandır bi de şimdi. şuna yapma desem küser. ve kesinlikle bi bebek evinde büyümeli bencede.

bi konuşiim bakim anneme. dururmu bakıcının başında. onu da durmaz şimdi bunlar. bizim ev çok sıcak oluyomuş filan. off. napim klimamı taktıriim..

valla benım annemlerde ızmırde ablamlarda tatılde çok sıkıcı kımsenın olmaması 1 saat ugramak bıle degışıklık oluyormuş ınsana
mına ıyı hemen etkı ettı ılaç ama zor damlatyruz dun sınırden 1 saat çıglık çıglık agladı ılac damlatacagım dıye dr. uyurken kolay olur dedı ama zaten hemen uyanıyor uykusunu bolmek ıstemıyorum
sibel ebru dogru dıyor şimdiden bulkı senınde ıçıne sınıp işine gıdesın 1 hafta 10 gun gozunun onunde baksın ogret sundan hoşleyvahedigeldismileanır şöyle böyle dıye nazın ıstedıklerını

sibel işyerine yakın bir yere taşınamıyomusunz mesela bizim siteye:)) neden diyorum biliyomusun burda bakıcı parası epey düşük burda gelir düzeyi düşük insanlar oturduğu için piyasada düşük oluyo haliyle az parada olsa onlar için çok olduğu için seve seve bakıyorlar hem işe geliş gidiş saatini azaltırsın ömürün yollarda geçmez evi başka yerde olup işi dolayısıyla buraya taşınan çok insan var

maşallah 41000 kere. hadi bakalım geçmiş olsun allah bidaha göstermesin.

şuan zaten tayinler durduruldu. bizim işyeri maslaktan şekerpınara taşındı. bu sebeple çok karışık herşey. tayin isteyenler servisinolmadığı semtler işten çıkanlar. kodrolar yenilendi vs. şuan yer değişikliği durduruldu. yoksa kozyatağı bölge müdürlüğü için tayin verecektim. bölümümden memnun olmama rağmen kızıma yakın oliim diye.

ablam ben bakarım dedi diye şuana kadar araştırma yapmamıştım. şimdide yan çiziyo işte. yokevimde bakarım annemle dönüşümlü bakarız vs. ben kızımın bi düzeni olsun isityorum. bi gün orda onunla bi gün şurda şununla şeklinde büyüsün istemiyorum.

ay kıyamamya. benim kız da tik oldu mendil görünce kafasını gömüyo oraya buraya. okadar çok siliyoruzki gzünü kız bıktı artık. sürekli dakika başı sulanıp çapaklanıyo.

yaa eet ya . ben hep ablam bakacak diye düşündüğüm için hiç aklıma gelmemişti. oraya taşınabiliriz. zaten eylül ayı bizim kira kontratı bitiyo. eşimle hemen konuşmam lazım bu konuyu. bu da bi seçenek olarak bulunsun. çok sağol canım ya. işe gidiş gelişim çok rahat olur.

maş. oğluşuna Allahım nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…