Elanin annesi ve diğer alinti yapamadıklarım Mina'ya gecmis olsun dileklerinize tskkurler bu sabah damlayı sikamadim çok ağladı çırpındı aksama artık babasıyla gecti gibi aslında gozude Dr 5 gun dedi
çok ihtiyacım var annemin minayla 1 gün olsun ilgilenmesine ama annem tatilde e bundan önceki 9 ayda ablamın kızına bakıyordu herzaman bir neden oluyor yani burgunun yok bize ayıracağı minayi sevmek dısında o yüzden annelerinizin kıymetini bilin kızlar maşallah annelerinize
erkekler bi kere bile hapşırsa yatak döşekler sanırsın dünyanın sonu filan kaydirigubbakcemile3 ahh ah biz kadınlar canımız burnumuzda yine iş yaparız yine iş yaparız.
eşim şehir dışına gitmişti iş için dedimki geldiğinde bi gün akşam ben dışarı cıkmak istiyorum sen kıza bakarsın. (akşam dışarı derken yanlış anlaşılmasın akşam böyle 5 le 8 arası kaydirigubbakcemile3) tamam dedi. haaalaaa çıkıcam..
bencede annelerinizin kıymetini bilin benimki doğumda bile gelemedi rahatsızlığı yüzünden eşimin annesi yok zaten.geçen şehir dışından bi misafir geldi küçük bi kızı var kadın çalışıyo kıza annanesi bakıyor kız biraz rahatsızlandı hemen annesini aradı napıcam diye bana öyle ilginç geldiki alışık değilim ya bi yönden iyi oluyor ama bi yanımızda buruk msnden video gönderiyoruz habire asya bunu yaptı asya şunu yaptı diye sanal torun oldu bizimki
mambaa hazır burdasın bişey sorucam yurt dışında uht süt kullanımı nasıl tercih edilen bi süt mü
burda cok yaygin degil kullanimi. yani ozellikle tercih ediolen bir sey degil UHT. Benim fikrimi soracak olursan ben de tercih etmem. UHT "Ultra high temperature" demek. yani ultra yuksek isida (130 dereceden yuksek) sutu isitarak bakteriyel sporlari olduruyorlar. raf omrunun bu kadar uzun olmasinin nedeni bu. kutular kimyasallar ya da prezervatifler icermiyor, saglik acisindan bir sakincasi yok. ama o kadar yuksek isida hazirlaninca besin degerinin ne kadarini muhafaza eder supheliyim. o yuzden cok taraftar degilim ben kullanmaya.
yine herzamanki gibi en iyisi organik ve taze urunleri kullanmak.
Benimki tatilde voleybol oynarken kuma dustu Sibel acile zor attik kendimizi. Bi de yikti ortaligi bildigin siyrik. Doktor geldi once kirik var sandi . Benimkine sordu neresinde aci var diye . Dizini gosterdi :) Doktorun suratini hic unutmicam . Sonra hastabakiciya bagirdi oksijenli su ile silin dizini diye . Allahim ne saydirdi doktor diye kendi bakmamis niye ilgilenmemis diye. 4 gun sekti. Denize giremedi. Girdiginde yandi ufledik surekli . Acik yaraymis . Her an mikrop kapabilirmis aman aman . Benimkinin cani cidden cok kiymetli.
Bazen aksamlari yemek yiyoruz allahim hemen tansiyonu dusuyor boyle tam yatacak olc diyorum bi olcuyo 11-7 yada ne bilim 10 -7 filan . Ben olcuyorum 8-4 .Benden once yatakta..
Benim annemde hastalandi ama cogu zaman bahanesi hazir oldu :)
herkese günaydın bu arada...
herkese günaydın bu arada...
kıslarrr azrayla benıı unutmadınız inş
bız ankaraya taşındık
evde net yok daha,,2 aydır gıremedımm
nasılsınız
herkesii cook osledımmm
zeyneple benden herkese günaydın
nilgün kolay gelsin ii çalışmalar:)
kaydirigubbakcemile3 ay burcuu okurken tutamadım kendimi güldüm ya kaydirigubbakcemile3 ay doktoru düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3 ayy bunların hepsi böyle demekki.. her gün spora gidiyo bilmem kaç kilo ağarlık kaldırıyo iki markette dolaşalım oturcak yer arar yoruldum bacaklarım ağrıdı diye.. kızı birazcık kucağında taşısın kolları ağrır. hele bide hasta oldumu yandıkki ne yandık.. şimdi de oruç ya surat on karış bişey istesem yorgun uykusu var oyy oyyy. sabah diyorumki nazın kahvaltısı hazır sen yedirir misin. niye senin işinmi var diyo. yok yatıcam sen yedir ala ala. heralde işim var. bide soruyo ne işin var.. önem derecesine göre yedircek
Aynı benimkide 5-10dak.kucağında tutsun koları ağrır hemen verir bana kolum koptu diyebilmiyorumkismile bu bebiş 8aydır gece gündüz benm kucağımda ben ne yapayım pekii.birde çok kucekcı bi bebek.babasıda olsa o da hemen bana gelmek istiyor.yapışık yaşıyoruz biz..
ev bakmaya gidecez bi bulamadık.bebiş uyudu onu bekliyoruz.ne zman dışarı çıkaak olsak uyuyası tutuyor kuzumunsempatiksalakcinni
bız ankaraya taşındık
nasılsınız
herkesii cook osledımmm
bız ankaraya taşındık
nasılsınız
herkesii cook osledımmm
günaydın, sibelcim, geçmşe baktımda biraz, bana söyeleycek birşey kalmamış, doğru karar vermişsi ama , eşinle konuşabildin mi ne dedi?
hoşgeldin, nasılsınız, nereye taşındınız,i memnun musun?
küçük turtaya ve annesinede günaydın
sağol canım , pazar pazar çalışmak zevkli olmuyor, ama cumadan izinli olmakta güzel
Aynı benimkide 5-10dak.kucağında tutsun koları ağrır hemen verir bana kolum koptu diyebilmiyorumkismile bu bebiş 8aydır gece gündüz benm kucağımda ben ne yapayım pekii.birde çok kucekcı bi bebek.babasıda olsa o da hemen bana gelmek istiyor.yapışık yaşıyoruz biz..
ev bakmaya gidecez bi bulamadık.bebiş uyudu onu bekliyoruz.ne zman dışarı çıkaak olsak uyuyası tutuyor kuzumunsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?