2009 Aralık Anneleri

Ev bulmak ne kadar zormuş kızlar yaa.ara ara bulamıyoruz istediğimiz gibi.yada olanlarda çok pahalı..bir orta yolu bulsaydık bari.öff sürekli aklımda bu konu.emlakçıların sitelerini ezberledim nerdeyse ordan bakmaktan.allah yardımcımız olsun cidden.

kıslarrr azrayla benıı unutmadınız inş
bız ankaraya taşındık
evde net yok daha,,2 aydır gıremedımm
nasılsınız
herkesii cook osledımmm

Unutur muyuz hic .Valla benimde aklimdan gectin . Hala benziyorlar mi acaba diyodum :)

canım eşimle konuştum ama kesinlikle bakıcı tutamazmış maddi açıdan. eğer ablam bakmıcaksa kendi ablasına söylicekmiş. tabi bu durumda ablamın bakmasını tercih ederim..

Senin kocanda sansini zorluyo gibi sanki artik .:mymeka:

hu hu kızlar özledim sizi..
gece eve dönüyoruz ALLAH nsip ederse.. oğluşumu da sabah alıcaz annanneden inşallah.. her gün kameradan baktım konuştk ama bir kucağıma alasım var bir özledim anlatamam.. topu topu 3 gündür ayrıyız.. ALLAH bizleri sevdiklerimizden bebeklerimizden ayırmasın yarabbim iyi bişey için bile olsa zor geçmişe baktım biraz bi sıkıntı yok çok şükür..

kıslarrr azrayla benıı unutmadınız inş
bız ankaraya taşındık
evde net yok daha,,2 aydır gıremedımm
nasılsınız
herkesii cook osledımmm
2 gün önce aklımdaydın ne oldu acaba diye arkadaşlarında aklına gelmişsin demekki unutulmamışsın ne zaman dönücen aramıza.

sadece albüm oluşturabiliyorum içine foto yükletmiyor (((((((((((
bencede resimleri küçültüp dene.

kiralık mı yoksa satılık mı arıyorsunuz. Allah kolaylık versin.

arzu ben kaçırdım galiba siz niye ayrı kaldınız. ne oldu nereye gittiniz. Fazla mı meraklıyım ne?

sen nereye gittin ki ben kaçırdım demekki en son kocişine kızmıştın seni annene bırakmadı diye sempatiksalakcinni

yok canım ya resim seçemiyorum bile eskiden resim yükle der 3 tane gözat çıkardı şimdi resim yükle diye birşey yok resim seçebilsem tamam boyut soru olabilir ama resim istemiyor ki

ayy bu gece uyuyalım bari yaa.. (

inşallah canım uyur naz hatun

ben yatıyım iyi uykular kızlar bebekler bakın uslu durun uyuyun bu gece yarın annelerden tek şikayet gelsin ısırırım o totolarınızı ona göre aklinialirimsmile lmaz:

Satın almak için arıyoruz.zor işmiş ben hemen bulacaz sanıyordum.bi yere gidecem derhal evi boşaltın diicem o olacakakannehir
Ya şöyle 3+1 en az 125m2 yapılı deniz manzaralı 2.veya 3.kat fiyatı da uygun bir ev istiyoruz çok mu şey istiyoruz sankibilmiyorumkismileohaoldumsmilesempatiksalakcinni

oğluşum 8aylık oldu maşallah
boy pos iri olduu için hep fazla söylüyourz zaten 10aylık diyorum.bugün bi adam 1yaşında mı diye sordu ne dicemi şaşırdım.gerçi aynı adam kız mı erkek mi diye de sordukaydirigubbakcemile3

unuttuk bile sempatiksalakcinni
bir an önce dön aramıza hayırlı olsun yeni eviniz bizde sizi özledik şeniz
azracık nasıl

unutur muyuz hic .valla benimde aklimdan gectin . Hala benziyorlar mi acaba diyodum :)

senin kocanda sansini zorluyo gibi sanki artik .:mymeka:

ayy cok mutlu oldum mesajlarınıza sağolun arkidişşlerrr
bız yenımahalle tokı konutlrında ev tuttuk,10. Kat sıfır bınalar,,3+1 ben cok beğendım evı.cok şukur yerleştık.zaten evı şim taşıdı ben annemde kaldım saonrada annem kayınvalıdem yerlestırdıler hazıra kondum yanı..cunku azra bu sureçte cook huy değiştirdı,,kucağımdan ınmedı hıç...gece bı kere uyanırdı taşındığımızdn berı 2 saate bı uyanıyo emıyo,,cok yorucu oluyomuş gece uyuyamamak,,ek besıne cok guzel başlamıştık bu sureçte oda bozuldu pek yemıyor bışey,varsa yoksa su içiyo bayılıyo suya:)
ya benımde aklım hep sızdeydı neeler konuşuluyo bebişler buyumuştur iyice felan dıye duşunuyodum.
Bu ay içinde bağlatcaz inş net.
Ben annemlerdeyım,konyada,bı hafta burda kalıcam net var goruşuruz ınş.
Konulşacak cok şey var dahaaaaa
bebışlerım nasıllarrr,,sıcaklar cok bunaltıyo kuzuları ya azramm hıç sevmıyo sıcağı.diğer mınıkler ne alemdee,uyuyolar mı emeklıyollar mı ek gıdaya agızlarını acıyolarmı:)

biz yarin turkiye'ye ucuyoruz. bakalim kucakta durmayan alin hanim ne gibi eziyetler cektirecek anasina onca yol boyu... normal uyku duzeniyle devam eder de yol boyu uyursa hic sorun olmaz. yoksa yandik!

kızlar ardayı bırakıp anneme 3 günlüğüne kaçtık kocişle, sizin oralardaydık melike, semizkum mocamp' de kampa gittik süper iyi geldi valla dinlendik.. eğlendik..
Allah nazardan korusun annemle arda süper iyi anlaşıyolar, sıpa ben geldim kucama aldım anneme atılıyo hala.. o odadan çıkınca ağlıyo sinirim bozulduysa d daha çok hoşuma gitti inşallah hep böyle olur.. annecim sağolsun izin aldı iş yerinden 3 gün bize kıyak geçti.. ALlah onu ve kardeşimi başımdan eksik etmesin.. görüyosunuz dimi kızlar evlat büyüse de onunla ilgileniyo anneler.. herşeyden fedakarlık yapıp onu mutlu etmeye çalışıyo hala bile.. melike oraya kadar geldin beni aramadın deme nolur hem arda yoktu yanımda hemde arar acele alınmış bir kararla acele acele yapılmış bir tatil oldu bizimki..

biz yarin turkiye'ye ucuyoruz. bakalim kucakta durmayan alin hanim ne gibi eziyetler cektirecek anasina onca yol boyu... normal uyku duzeniyle devam eder de yol boyu uyursa hic sorun olmaz. yoksa yandik!

hayırlı yolculuklar şimdiden..inş rahatsız olmaz bebiş guzel guzel gelırsınız:)

ohhhh valla ya ne guzel bızım bır gunumuz olsada bı sınema yapsak falan dıye hayal edıyoruz ama nerdeeee
canım 3 gun nasıl bıraktın kı sen emzırmıyo muydun??
anne olunca anlıyo ınsan dı mı anaların kıymetını,,senın oğluşta anne sen orununa ak bız bıraz kafa dınleyelım dese sende bakarsın anasııııı,,boyle bışey annelık,,kuuzm ıyı olsuda ben herşeyı yaparım modunda yaşıyosun:):asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…