ben artık resim yükleyemiyorum
canım eşimle konuştum ama kesinlikle bakıcı tutamazmış maddi açıdan. eğer ablam bakmıcaksa kendi ablasına söylicekmiş. tabi bu durumda ablamın bakmasını tercih ederim..
niye????????
sadece albüm oluşturabiliyorum içine foto yükletmiyor(((((((((((
kıslarrr azrayla benıı unutmadınız inş
bız ankaraya taşındık
evde net yok daha,,2 aydır gıremedımm
nasılsınız
herkesii cook osledımmm
canım eşimle konuştum ama kesinlikle bakıcı tutamazmış maddi açıdan. eğer ablam bakmıcaksa kendi ablasına söylicekmiş. tabi bu durumda ablamın bakmasını tercih ederim..
ne hatası veriyor, resimleri küçülttün mü???
2 gün önce aklımdaydın ne oldu acaba diye arkadaşlarında aklına gelmişsin demekki unutulmamışsın ne zaman dönücen aramıza.kıslarrr azrayla benıı unutmadınız inş
bız ankaraya taşındık
evde net yok daha,,2 aydır gıremedımm
nasılsınız
herkesii cook osledımmm
bencede resimleri küçültüp dene.sadece albüm oluşturabiliyorum içine foto yükletmiyor(((((((((((
kiralık mı yoksa satılık mı arıyorsunuz. Allah kolaylık versin.Ev bulmak ne kadar zormuş kızlar yaa.ara ara bulamıyoruz istediğimiz gibi.yada olanlarda çok pahalı..bir orta yolu bulsaydık bari.öff sürekli aklımda bu konu.emlakçıların sitelerini ezberledim nerdeyse ordan bakmaktan.allah yardımcımız olsun cidden.
arzu ben kaçırdım galiba siz niye ayrı kaldınız. ne oldu nereye gittiniz. Fazla mı meraklıyım ne?hu hu kızlar özledim sizi..
gece eve dönüyoruz ALLAH nsip ederse.. oğluşumu da sabah alıcaz annanneden inşallah.. her gün kameradan baktım konuştk ama bir kucağıma alasım var bir özledim anlatamam.. topu topu 3 gündür ayrıyız.. ALLAH bizleri sevdiklerimizden bebeklerimizden ayırmasın yarabbim iyi bişey için bile olsa zor geçmişe baktım biraz bi sıkıntı yok çok şükür..
hu hu kızlar özledim sizi..
gece eve dönüyoruz ALLAH nsip ederse.. oğluşumu da sabah alıcaz annanneden inşallah.. her gün kameradan baktım konuştk ama bir kucağıma alasım var bir özledim anlatamam.. topu topu 3 gündür ayrıyız.. ALLAH bizleri sevdiklerimizden bebeklerimizden ayırmasın yarabbim iyi bişey için bile olsa zor geçmişe baktım biraz bi sıkıntı yok çok şükür..
2 gün önce aklımdaydın ne oldu acaba diye arkadaşlarında aklına gelmişsin demekki unutulmamışsın ne zaman dönücen aramıza.
bencede resimleri küçültüp dene.
kiralık mı yoksa satılık mı arıyorsunuz. Allah kolaylık versin.
arzu ben kaçırdım galiba siz niye ayrı kaldınız. ne oldu nereye gittiniz. Fazla mı meraklıyım ne?
ayy bu gece uyuyalım bari yaa..(
2 gün önce aklımdaydın ne oldu acaba diye arkadaşlarında aklına gelmişsin demekki unutulmamışsın ne zaman dönücen aramıza.
arzu ben kaçırdım galiba siz niye ayrı kaldınız. ne oldu nereye gittiniz. Fazla mı meraklıyım ne?
günaydın, sibelcim, geçmşe baktımda biraz, bana söyeleycek birşey kalmamış, doğru karar vermişsi ama , eşinle konuşabildin mi ne dedi?
Hoşgeldin, nasılsınız, nereye taşındınız,i memnun musun?
Küçük turtaya ve annesinede günaydın
sağol canım , pazar pazar çalışmak zevkli olmuyor, ama cumadan izinli olmakta güzel
unuttuk bile sempatiksalakcinni
bir an önce dön aramıza hayırlı olsun yeni eviniz bizde sizi özledik şeniz
azracık nasıl
daha bugün aklımdan geçtin hee. Dedim bi nete girdibiz taşınıyoruz dedi kayboldu naaptınız anlat bakalım..
Canım eşimle konuştum ama kesinlikle bakıcı tutamazmış maddi açıdan. Eğer ablam bakmıcaksa kendi ablasına söylicekmiş. Tabi bu durumda ablamın bakmasını tercih ederim..
Kaydirigubbakcemile3 aynen canım. Dün alışveriş yapmak için dışarı cıktık. Işbaşı yapıcam ya malum eski kıyafetler olmuyo bi iki ceket etek bişiler alcaktım. Benimki sürekil benim kucağımda nası bakcaksam.. Naz da öyle ne zaman dışarı çıkcak olsa uyur. Yoksa uykuyla işi olmazHadi bakalım size iyi ev bakmalar şansınız bol olsun..allah gönlünüze göre versin..
unutur muyuz hic .valla benimde aklimdan gectin . Hala benziyorlar mi acaba diyodum :)
senin kocanda sansini zorluyo gibi sanki artik .:mymeka:
Bencede resimleri küçültüp dene.
Kiralık mı yoksa satılık mı arıyorsunuz. Allah kolaylık versin.
Arzu ben kaçırdım galiba siz niye ayrı kaldınız. Ne oldu nereye gittiniz. Fazla mı meraklıyım ne?
kızlar ardayı bırakıp anneme 3 günlüğüne kaçtık kocişle, sizin oralardaydık melike, semizkum mocamp' de kampa gittik süper iyi geldi valla dinlendik.. eğlendik..sen nereye gittin ki ben kaçırdım demekki en son kocişine kızmıştın seni annene bırakmadı diye sempatiksalakcinni
yok canım ya resim seçemiyorum bile eskiden resim yükle der 3 tane gözat çıkardı şimdi resim yükle diye birşey yok resim seçebilsem tamam boyut soru olabilir ama resim istemiyor ki
inşallah canım uyur naz hatun
biz yarin turkiye'ye ucuyoruz. bakalim kucakta durmayan alin hanim ne gibi eziyetler cektirecek anasina onca yol boyu... normal uyku duzeniyle devam eder de yol boyu uyursa hic sorun olmaz. yoksa yandik!
kızlar ardayı bırakıp anneme 3 günlüğüne kaçtık kocişle, sizin oralardaydık melike, semizkum mocamp' de kampa gittik süper iyi geldi valla dinlendik.. eğlendik..
Allah nazardan korusun annemle arda süper iyi anlaşıyolar, sıpa ben geldim kucama aldım anneme atılıyo hala.. o odadan çıkınca ağlıyo sinirim bozulduysa d daha çok hoşuma gitti inşallah hep böyle olur.. annecim sağolsun izin aldı iş yerinden 3 gün bize kıyak geçti.. ALlah onu ve kardeşimi başımdan eksik etmesin.. görüyosunuz dimi kızlar evlat büyüse de onunla ilgileniyo anneler.. herşeyden fedakarlık yapıp onu mutlu etmeye çalışıyo hala bile.. melike oraya kadar geldin beni aramadın deme nolur hem arda yoktu yanımda hemde arar acele alınmış bir kararla acele acele yapılmış bir tatil oldu bizimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?