2009 Aralık Anneleri

ya canlar bu arada benim oğluşun isilikleri iyice artmış kafasını bacaklarını da sarmış durum çok fena.. bi öneri verin bana nolur.. yıkamakla geçmiycek bu.. saçlarını çekiştirip duruyorç. banyoda zıpır zıpır zıplayan çocuk ağlar oldu su bile değse canı yanıyor galiba yada kaşınıyor bilmiyorum...

yok canım yaklaşık 20-25 gündür hiç emmiyor arda..istemiyor ıııh deyip itiyor.. o rahatlıkla bıraktım yoksa nerde.. evet aynen öyle herşey evladın bir gülücüğüne değiyormuş..

burcu abımın bılgısatayrda yenı foto yok gecen ayın resımlerınden koydum bakarsın sabah.azra hıç değişmedı yuz olarak bence hala benzıyolar:)

yok canım yaklaşık 20-25 gündür hiç emmiyor arda..istemiyor ıııh deyip itiyor.. o rahatlıkla bıraktım yoksa nerde.. evet aynen öyle herşey evladın bir gülücüğüne değiyormuş..

aa canım benım nıye emmıyo kı,,sıcakalrdan mı acaba?
ee senın sut ne durumda emmeyınce azalmaz mı,,daha erken dğil mı arzucum bırakaması için.
benımde goguslerın ıkısıde caylak varya canım gıdıyo emzırırken,,lansınoh mu ne onu kullanıyorum hıç ettkı etmıyo sankı ya dişimi sıkıyorum emzırırken,,senın bı bılgın var mı canım,,yaşadınmı.bı ara sıbel yaşamıştı ve ck cekmıştı sanrıım,,ne yaptıda gectı acaba

Ben bi ara çok fenaydım göğüs yarasından çok çektim, hatta baya bir sürdü.büyük boy lansinohu bitirdim nerdyese bana mısın demedi.hep kuruyup,su toplar giibi et gibi kıpkırmızı olup sonra kendisi soyuluyoordu,heryere de sürülüp izi kalıyor o kremin.baktım olacak gibi deil,bıraktım artık sürmedim bi süre,aa bi baktım ozaman iyileşti yara.şimdş bişey sürmüyorum daha iyi.
Arzu sen de hoşgeldin,tatiliniz de iyi geçmiş ne güzell
ben de yatayım artık kızlar yine çok geç oldu benmki en geç 2saate uyanıyor emmek için:1shok:
hadi iyigeceler

bende buyuk boyunu aldım ama benım kı gecıyo gogus pedı kouduğum zaman tekrar catlıyo,,ped cok sıcak tuto sanırım onda..hava alması ıçın gogus kalkanı aldım o cok ıyı gelıyo ama dışarda takamıyorum yaa cok acıyo ya 2 aydır cekıyorum bu derdı,,gecsınn artıkkk

canım ped kullanma aventin göğüs kalkanı var hem hava alıyor hem göğüs ucu bir yere değmiyor. sürdüğün kremde rahat rahat duruyo ucunda bir yere sürülmeden. valla purelan diye bir krem sonunda azalttı benimyaralarımı. ama bu arada sürmediğim marka kalmadı. (mustela, lansinoh, doktorların verdiği bir sürü ilaç..) umarım bir an önce geçer çok fena acısı çookkk.

günaydın hanımlar. biz sabah yedibucukta uyandık sanki gece çok uyumuşuz gibi -tatlicadiarzu- melikeee ısır totodan :dilcikar:

bizden de günaydın 7 d e kalktı ela hanım tabi hemen bende kahvaltı yaptık evi toparladım şimdi uyuyana kadar takılıyorum.
bu arada arzu sana nasıl imrendim anlatamam. sıcaklardan gündüz çıkamıyoruz bide 2 çocukla nereye nasıl gidiceksin ki çok yorucu. offf artık kış gelsin en azından canımız gezmek istesede havayı bahane ederiz. Ama arda nın emmeyi bırakmasına üzüldüm. keşke geçici bişey olsaydı.
nazan ev almak zor iş kiraya çıkmak gibi değil inşallah kafanıza göre bir yer bulursunuz.
bu isilikler için görümcem anestol diye bi ilaç söyledi o çocuklarında kullanmış çok etkili akşam sürüyordum sabaha geçiyordu dedi bilginize.

günaydınnn millettttt

semracım iyiyim canım sen nasılsın? olumunekankayizsmile
geçmişi okuyayım dedim ama oğlan bırakmadı ki

melike uyumayanları ısırıyomuşun totodan
bi ısırıkta haktana at gariiii sempatiksalakcinni

Herkeze selamlar
günaydın topiğin güzel anneleri

herkeze güzel mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum

öykümün 2. Dişide göründü çok şükür:)))

günaydın kızlar . cayır cayır yanan bandırmadan herkeze sevgiler:gitme:

günaaydın canım istanbulda farklı değil

sanada günaydın yurt yanıyor valla gerçi 10 gün sonra muson yağmurları başlıycakmış ama ne derece doğru bilmiyorum.

ayy yağsın azcık serinlesin etraf yaa.

günaydın canım.. evet melike işbaşında kaydirigubbakcemile3

Herkeze selamlar

günaydın canım. hadi inci taneleriniz hayırlı olsun.. hihoyyyt

herkese günaydın
klktım demek zor
uyudun mu bilmiyorum
sersem sebelek pertim çıktı
sıcaklar gitsin artık
yoksa ben ykaında nefes alamayacağım
nehir desen one keza
ordan oraya kendini ata ata uyuyor

arzu az az pudra dene canım isiliklere
birde ılık su ama geçmedi demişsin
eğer artarsa şiddeti ve canını yaktığını düşünürsen doktorunu ara tatlım
başka ilaç kullanman gerekebilir bazen ilerleyebiliyor isilik çünkü
sıkma cnaını geçer canım
kıyamam ben ardaya...

yasemin sizin oraların serinliini biraz burayada yolla :))
bencil olma bakim:)

hemen hazırlan bakalım naz hanım ısıracağım kaçış yok

sanada günaydın yurt yanıyor valla gerçi 10 gün sonra muson yağmurları başlıycakmış ama ne derece doğru bilmiyorum.

oooo ne güzel bana ısıracak bir sürü toto çıktı yerim ben onları ama söz verdim annelerinize ısıracağım

Herkeze selamlar

ne güzel hayırlı olsun inci taneniz inşallah sorunsuz çıkarır

hehehe cokacimcoook

günaydııııııın
geçmişe dalıcam ama unutmadan melike yöntem işe yaradı mı???

Herkese günaydın ....opuyorumnanaktan

Hastayım bu kadar sıcakta grip olmayı nasıl becerdim bilmiyorum .. Pazar günü sahurda boğazımdan başladı, sabahına hapşırıp ve burnumun akmasıyla devam etti. Şimdi de farklı değilim .. Burnum yara olsu silmekten .. Melike bizim de totişimizde ısıra bilirsin .. Bütün gece mız mız uyku uyanıklık arası .. iyicene sersem oldum valla.. -tatlicadiarzu- Sabah bi otobüs durakta durmayıp transit geçince sinirlerim iyice tavan yaptı.. Bugün biter mi yaa. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…