yok canım yaklaşık 20-25 gündür hiç emmiyor arda..istemiyor ıııh deyip itiyor.. o rahatlıkla bıraktım yoksa nerde.. evet aynen öyle herşey evladın bir gülücüğüne değiyormuş..ohhhh valla ya ne guzel bızım bır gunumuz olsada bı sınema yapsak falan dıye hayal edıyoruz ama nerdeeee
canım 3 gun nasıl bıraktın kı sen emzırmıyo muydun??
anne olunca anlıyo ınsan dı mı anaların kıymetını,,senın oğluşta anne sen orununa ak bız bıraz kafa dınleyelım dese sende bakarsın anasııııı,,boyle bışey annelık,,kuuzm ıyı olsuda ben herşeyı yaparım modunda yaşıyosun:):asigim:
yok canım yaklaşık 20-25 gündür hiç emmiyor arda..istemiyor ıııh deyip itiyor.. o rahatlıkla bıraktım yoksa nerde.. evet aynen öyle herşey evladın bir gülücüğüne değiyormuş..
Ben bi ara çok fenaydım göğüs yarasından çok çektim, hatta baya bir sürdü.büyük boy lansinohu bitirdim nerdyese bana mısın demedi.hep kuruyup,su toplar giibi et gibi kıpkırmızı olup sonra kendisi soyuluyoordu,heryere de sürülüp izi kalıyor o kremin.baktım olacak gibi deil,bıraktım artık sürmedim bi süre,aa bi baktım ozaman iyileşti yara.şimdş bişey sürmüyorum daha iyi.
Arzu sen de hoşgeldin,tatiliniz de iyi geçmiş ne güzell
ben de yatayım artık kızlar yine çok geç oldu benmki en geç 2saate uyanıyor emmek için:1shok:
hadi iyigeceler
aa canım benım nıye emmıyo kı,,sıcakalrdan mı acaba?
ee senın sut ne durumda emmeyınce azalmaz mı,,daha erken dğil mı arzucum bırakaması için.
benımde goguslerın ıkısıde caylak varya canım gıdıyo emzırırken,,lansınoh mu ne onu kullanıyorum hıç ettkı etmıyo sankı ya dişimi sıkıyorum emzırırken,,senın bı bılgın var mı canım,,yaşadınmı.bı ara sıbel yaşamıştı ve ck cekmıştı sanrıım,,ne yaptıda gectı acaba
günaydın kızlar . cayır cayır yanan bandırmadan herkeze sevgiler:gitme:
sanada günaydın yurt yanıyor valla gerçi 10 gün sonra muson yağmurları başlıycakmış ama ne derece doğru bilmiyorum.
günaydınnn millettttt
semracım iyiyim canım sen nasılsın? olumunekankayizsmile
geçmişi okuyayım dedim ama oğlan bırakmadı ki
melike uyumayanları ısırıyomuşun totodan
bi ısırıkta haktana at gariiii sempatiksalakcinni
Herkeze selamlar
günaydın topiğin güzel anneleri
herkeze güzel mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
öykümün 2. Dişide göründü çok şükür:)))
canım ped kullanma aventin göğüs kalkanı var hem hava alıyor hem göğüs ucu bir yere değmiyor. sürdüğün kremde rahat rahat duruyo ucunda bir yere sürülmeden. valla purelan diye bir krem sonunda azalttı benimyaralarımı. ama bu arada sürmediğim marka kalmadı. (mustela, lansinoh, doktorların verdiği bir sürü ilaç..) umarım bir an önce geçer çok fena acısı çookkk.
günaydın hanımlar. biz sabah yedibucukta uyandık sanki gece çok uyumuşuz gibi -tatlicadiarzu- melikeee ısır totodan :dilcikar:
sanada günaydın yurt yanıyor valla gerçi 10 gün sonra muson yağmurları başlıycakmış ama ne derece doğru bilmiyorum.
günaydınnn millettttt
semracım iyiyim canım sen nasılsın? olumunekankayizsmile
geçmişi okuyayım dedim ama oğlan bırakmadı ki
melike uyumayanları ısırıyomuşun totodan
bi ısırıkta haktana at gariiii sempatiksalakcinni
Herkeze selamlar
günaydın topiğin güzel anneleri
herkeze güzel mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
öykümün 2. Dişide göründü çok şükür:)))
günaaydın canım istanbulda farklı değil
ayy yağsın azcık serinlesin etraf yaa.
günaydın canım.. evet melike işbaşında kaydirigubbakcemile3
günaydın canım. hadi inci taneleriniz hayırlı olsun.. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?