2009 Aralık Anneleri

günaydııııııın
geçmişe dalıcam ama unutmadan melike yöntem işe yaradı mı???

:roflol::roflol:dün sana msj atacaktım uzanıp iki çekiyor ama sonra gene bırakıyor mıncıklamaya çalışıyor eşime eğlence çıktı bakıp bakıp güldü halime

çok geçmiş olsun canım farkında olmadan ceryanda falan üşütüyoruz toto meselesine gelince seve seve ne demek Şeniz

Herkeze selamlar
günaydın topiğin güzel anneleri

herkeze güzel mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum

öykümün 2. Dişide göründü çok şükür:)))

Hayıslı olsun incileriniz.. Ya bu dişler göründükten ne kadar sonra çıkıyorlar .. Bizimkinin hala ucu göküyo.. kendisi daha yok .. :uhm:

KIZ AYNI SEN BU CADI BURCU
LATİ LOKUMUM BENİM PEK TATLI
KIZ BİLGE SENİN OĞLANDA PEK ŞANSLIYMIŞ :lepi:
Hayıslı olsun incileriniz.. Ya bu dişler göründükten ne kadar sonra çıkıyorlar .. Bizimkinin hala ucu göküyo.. kendisi daha yok .. :uhm:

1TEŞEKKÜRLER TATLIM
1 HAFTA SONUNDA EPEY FARKEDİLİR DURUMA GELİYORLARsositososito

:roflol::roflol:dün sana msj atacaktım uzanıp iki çekiyor ama sonra gene bırakıyor mıncıklamaya çalışıyor eşime eğlence çıktı bakıp bakıp güldü halime

sırnaşık şey napalım güzelim o iki fırttan medet umar haldeyiz iki çekmiş ya ona şükür :lepi: laelaelaelaelae
ehm sayemde neşeli bir pazar geçirmişsiniz şakkıdı

KIZ AYNI SEN BU CADI BURCU
LATİ LOKUMUM BENİM PEK TATLI
KIZ BİLGE SENİN OĞLANDA PEK ŞANSLIYMIŞ :lepi:

öyle şekerim gelinim pek güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin benim oğluma yar etsin :lepi:
dişiniz de hayırlı olsun bu arada boshayallersmile

günaydııın.. sabah sabah sanki işe yetişecek sıpacık niye uyanır bu bebeler anlamıyom ya :>)))
melike ardanın totosunu da ısır nütfen belki aklı başına gelir..

ay çok şükür bura serinledi bugün biraz ya :Saruboceq:
hafta sonu eridik resmen yağ misali
bende iyiyim canım yalnız dudağımda uçuk çıktı kuzularımı öpemiyorum(

Herkeze selamlar

gözün aydın darısı diğer dişlerine ve bizimkilere.

asıl bu sıcaklar çok tehlikeli zatüre olan bile çok var ceryanda çok kalıyoruz.sanada çok geçmiş olsun.

senemcim evet bugün doktoru arıycaz.. tatilde ama napiim ya.. o doktora güveniyorum bende ne hikmetse.. hastaneden ayrıldı inşallah uygun bir hastaneyle anlaşırda devam ederiz.. bir arayım bugün bakalım da, çok fena sarıyor heryerini hele gıdısının altı uçları beyaz beyaz olmuş kuzumun.. oralar en çok terleyen yerler ya.. sırtı çok feci aslında ılık suyla sık sık duş alıyor.. ama çok işe yaramıyor.. pişik kremini sürüp duruyorum onunda çok işe yaradığını sanmıyorum.

teşekkür ederim canı haklısın valla dikkat etmek lazım . serinlicez diye hastaa olduk

teşekkür ederim ..

sırnaşık şey napalım güzelim o iki fırttan medet umar haldeyiz iki çekmiş ya ona şükür :lepi: laelaelaelaelae
ehm sayemde neşeli bir pazar geçirmişsiniz şakkıdı

:roflol::roflol::roflol:öyle canm sonradan terledi diye badisini değiştirecektim tam soydum çıplak emdi ve uyudu üstünü örterek yatırdım bayağı uzun süre uyudu demekki rahat etti 2-3 kezde küvetine oturtum yıkadımn sade suyla rahattı dün bir ara anne kız ilk defa alışverişe markete gittik babamız olmadan maşallah uslu durdu kızım

Herkeze selamlar

sana da günaydın, senin nezdinde hepiciğinize günaydın :)))

ohhh hayırlı olsun, bizimki daha tek dişli canavar, ama 2.ninde eli kulağında bugün yarın gelir

günaydııııııın
geçmişe dalıcam ama unutmadan melike yöntem işe yaradı mı???

günaydınnnnnnnnnnnnnn en kocamanından, iyi haftalar
biliyorsunuz benim haftam dün başladı,

sanada günaydın, hemde çok geçmiş olsun,

benimde kendimi soğutacam diye, bütün emiklerim ağrıyor valla tutulmuş her yerim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

rahat etti demeki kuzum, oh ne güzel darısı başımıza ama zor gibi görünüyor

günaydııın.. sabah sabah sanki işe yetişecek sıpacık niye uyanır bu bebeler anlamıyom ya :>)))
melike ardanın totosunu da ısır nütfen belki aklı başına gelir..

ısırmaz mıyım ısırırım onlar ne işleri varsa bizim kide huy etti gece emmesini tam sahura denk getiriyor koştur koştur onu emzir babaya sahur hazırla o sırada davulcu geçsin korkuyor sesinden emerken daha da sokuluyor bana

heyt be ne çok ısırılacak popo varmış sempatiksalakcinni
kız melikeeeee
kolay gelsin bacım
yardım isten mi?

gel gel bir kezde sen ısır iyice akıllansınlar artık böyle hem anneleri uyutmasınlar hemde yaptıkları yanlarına kar kalsın yok öyle yağma

bizde çok fenayız eşim dün akşam gene buldu bir eczane baktım gene bepantenle döndü ctesi hazırlandık gittik hastaneye ama biz uyuşuklar gidene kadar 3.5 olmuştu dr çıkmış 3 e kadarmış döndük nasıl geçecekler bilmiyorum doldu kolları gıdısı ve hatta yanaklarında bile var ensesinde doğum lekesi var kırmızı o bile yayıldı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…