sanada günaydın yurt yanıyor valla gerçi 10 gün sonra muson yağmurları başlıycakmış ama ne derece doğru bilmiyorum.
günaydııııııın
geçmişe dalıcam ama unutmadan melike yöntem işe yaradı mı???
Herkese günaydın ....opuyorumnanaktan
Hastayım bu kadar sıcakta grip olmayı nasıl becerdim bilmiyorum .. Pazar günü sahurda boğazımdan başladı, sabahına hapşırıp ve burnumun akmasıyla devam etti. Şimdi de farklı değilim .. Burnum yara olsu silmekten .. Melike bizim de totişimizde ısıra bilirsin .. Bütün gece mız mız uyku uyanıklık arası .. iyicene sersem oldum valla.. -tatlicadiarzu- Sabah bi otobüs durakta durmayıp transit geçince sinirlerim iyice tavan yaptı.. Bugün biter mi yaa. kafamçokkarıştı
Herkeze selamlar
günaydın topiğin güzel anneleri
herkeze güzel mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
öykümün 2. Dişide göründü çok şükür:)))
KIZ AYNI SEN BU CADI BURCUResim ekledim..
Hayıslı olsun incileriniz.. Ya bu dişler göründükten ne kadar sonra çıkıyorlar .. Bizimkinin hala ucu göküyo.. kendisi daha yok .. :uhm:
:roflol::roflol:dün sana msj atacaktım uzanıp iki çekiyor ama sonra gene bırakıyor mıncıklamaya çalışıyor eşime eğlence çıktı bakıp bakıp güldü halime
KIZ AYNI SEN BU CADI BURCU
LATİ LOKUMUM BENİM PEK TATLI
KIZ BİLGE SENİN OĞLANDA PEK ŞANSLIYMIŞ :lepi:
bende iyiyim canım yalnız dudağımda uçuk çıktı kuzularımı öpemiyorumay çok şükür bura serinledi bugün biraz ya :Saruboceq:
hafta sonu eridik resmen yağ misali
Herkeze selamlar
Hastayım bu kadar sıcakta grip olmayı nasıl becerdim bilmiyorum .. Pazar günü sahurda boğazımdan başladı, sabahına hapşırıp ve burnumun akmasıyla devam etti. Şimdi de farklı değilim .. Burnum yara olsu silmekten .. Melike bizim de totişimizde ısıra bilirsin .. Bütün gece mız mız uyku uyanıklık arası .. iyicene sersem oldum valla.. -tatlicadiarzu- Sabah bi otobüs durakta durmayıp transit geçince sinirlerim iyice tavan yaptı.. Bugün biter mi yaa. kafamçokkarıştı
bende iyiyim canım yalnız dudağımda uçuk çıktı kuzularımı öpemiyorum(
gözün aydın darısı diğer dişlerine ve bizimkilere.
asıl bu sıcaklar çok tehlikeli zatüre olan bile çok var ceryanda çok kalıyoruz.sanada çok geçmiş olsun.
:roflol::roflol:dün sana msj atacaktım uzanıp iki çekiyor ama sonra gene bırakıyor mıncıklamaya çalışıyor eşime eğlence çıktı bakıp bakıp güldü halime
çok geçmiş olsun canım farkında olmadan ceryanda falan üşütüyoruz toto meselesine gelince seve seve ne demek Şeniz
bende iyiyim canım yalnız dudağımda uçuk çıktı kuzularımı öpemiyorum(
sırnaşık şey napalım güzelim o iki fırttan medet umar haldeyiz iki çekmiş ya ona şükür :lepi: laelaelaelaelae
ehm sayemde neşeli bir pazar geçirmişsiniz şakkıdı
teşekkür ederim ..
Herkeze selamlar
günaydııııııın
geçmişe dalıcam ama unutmadan melike yöntem işe yaradı mı???
:roflol::roflol::roflol:öyle canm sonradan terledi diye badisini değiştirecektim tam soydum çıplak emdi ve uyudu üstünü örterek yatırdım bayağı uzun süre uyudu demekki rahat etti 2-3 kezde küvetine oturtum yıkadımn sade suyla rahattı dün bir ara anne kız ilk defa alışverişe markete gittik babamız olmadan maşallah uslu durdu kızım
günaydııın.. sabah sabah sanki işe yetişecek sıpacık niye uyanır bu bebeler anlamıyom ya :>)))
melike ardanın totosunu da ısır nütfen belki aklı başına gelir..
heyt be ne çok ısırılacak popo varmış sempatiksalakcinni
kız melikeeeee
kolay gelsin bacım
yardım isten mi?
senemcim evet bugün doktoru arıycaz.. tatilde ama napiim ya.. o doktora güveniyorum bende ne hikmetse.. hastaneden ayrıldı inşallah uygun bir hastaneyle anlaşırda devam ederiz.. bir arayım bugün bakalım da, çok fena sarıyor heryerini hele gıdısının altı uçları beyaz beyaz olmuş kuzumun.. oralar en çok terleyen yerler ya.. sırtı çok feci aslında ılık suyla sık sık duş alıyor.. ama çok işe yaramıyor.. pişik kremini sürüp duruyorum onunda çok işe yaradığını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?