2009 Aralık Anneleri

ben geldim.. opuyorumnanaktan sanada günaydın baharcım , beren nasıl ..

Hoşgeldinnn tatlımm iyiyiz biz çok şükür siz nasılsınız?

Hoşgeldinnn tatlımm iyiyiz biz çok şükür siz nasılsınız?

iyi sayılırız . benim hala burnum akıyo . kendimi geçtimde oğluşumun dün akşamdan beri burnu tıkalı , nefes almakta zorlanıyoo. bu sebeple de uyuyamıyoo.. serum fizyolojikle açmaya çalıştık ama damlattırmıyo ki sıpa . babasıyla zar zar oyunla biraz damlattık ağlamaktan helak etti kendini duyanda çocuğa bişey yapıyoruz sanır. inşallah ona bulaştırmamışımdır nezlemi .. geceden beri onu düşünüp üzülüyorum .. bu hafta sonu doktor kontrolümüz var neyseki gidince iyice bi baktıracam, inşaallah bişeyi yoktur.. uzak durmaya çalıştım, nefesimi vermedim ama .. uzakta durulmuyo ki .

öncelikle herkeze günaydın sorunsuz bi gece geçirdik sayılır. sadece akşam üzeri sağ gözü sulanıp akmaya başladı göz akınca burnuda akıyo tabe. neden olduğu yönünde fikri olan varmı arkdaşlar. bide gece deliksiz uyusa 4-5 kere kalkıo cork cork mememde , e haliyle süt de kalmıo devam sütü almıo. hadi yatmadan vereyim diyorum. yok illa meme olacak . memmmmmmeeee dio başka bşi demio:bbo:

bhcg arkdaşım kahvaltılık tuzsuz kelle lor kullanıyoruz ama gün aşırı. arada labne de tabiki. o gün canım ne üretmek isterse o. yoğurdu kendim mayalıyorum benimkide pek sevmio 5-6 kaşıktan sonra titreyerek tiksiniyo babasıda anasına çekmiş dio bn hiç sevmem yoğurdu. pınar süt alıyorum her akşam mayalıyorum. sölemesi ayıp bıçakla kes süper tutuyoo:kedi:

aynen bizde öyleyiz bende çok düşündümyüze sürülür mü diye sürmüyorum ama kremli ellerimi sürüyorum birazcık sürülmüş oluyor kolları boynu çok kötü hele kollar hiç boş yer yok kıpkırmızı anem bunlar diken diken batar dedi var mı öyle birşey

iyi gelir inşalah canım eşinin kabul etmesi güzel bence karşılıklı sabırla çözülecektir eminim Allah şu mubarek günlerde eşine akıl fikir versin

hiç hiç hiç birşey yemiyor sade meme artı su artık sinirlerim iyice gerildi 8 aylık olacak bırak kahvaltıyı daha sebze püresini yediremedim yok yok yok kanser etti beni

günaydınnnnnnnnnnnnn
Gününüz aydın olsun hanımlar...
Hepinizi heyecanla bekliyorumm hadi galiii gelin artıkkk hihoyyyt

ben geldim.. opuyorumnanaktan sanada günaydın baharcım , beren nasıl ..

günaydınnnnnnnn gözü mikrop mu kaptı acaba elleri çünkü şimdi heryerde dün yemekleri ısıtıyorum o da oyuncaklarıyla oynuyor arada bakıyorum gittmiş kapının yanından gazete sayfasını bulmuş oynuyor Allahytan yemedi ama ellere baktım simsiyah olmuş çok pisler çok sonra o eller ağıza göze sürülüyor

müzeyyen lütfen canım benim bak doktoruna da götürmüşsün merak etme ekoda da bir şey çıkmayacak sonra sen o sağlık ocağının numarasını al sıradan o doktoru arayıp "doktor müsvettesi" diyip kapatalım gününü fok edelim aklinialirimsmile

Bana kitap onerebilirmisiniz ya ustun dökmenin kitaplarına bakacağım başka yaZar okuduğunuz kitap bebek ve cocuk egitiminle ilgili ?????

sabiha paktuna keskin diyorum, tek geçiyorum kaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun sibelcim... ama bu da bir adımdır demek ki yola gelmeye niyeti var ki terapiyi kabul etmiş

sen bağırdıkça ve gerildikçe uyumaz bacım. sen ne kadar gerilirsen o kadar gerilir. onun için bebek olduğunu ve kasten yapmadığını düşünüp kendini rahatlatacaksın ardından da yumuşak sesle ağır bir şarkı veya ninni söyleyerek dolaştıra dolaştıra uyutacaksın, sonra kopan belin ve sırtın için bir çözüm bulursun yerimseniben

bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelülülülülülü

canııııııımmmmmmm

herkese günaydın
sıcak bir geceden sonra
nehir hanım henüz uykuda :)
allahtan 10dan önce uyanmıyor da biraz bende dinleniyorum
okul zamanıda böyle olsa bomba olur...
sabahtan kalkar o uyanana kadar işimi görürüm
10 ad kalkınca da onla ilgilenirim 12 de de okul inşallah yarabbim

sibelcim canım ailevi sorunlar dilerim halledilir
özellikle bebek olunca sorunlar daha bir ortaya çıkabiliyor
sabret tatlım
dilerim düzelicektir aile terapisti bence çok güzel bir fikir
aydınlancaksınız düzenli giderseniz bak görürsün
ayrıca biraz da zaman...
bebeklerle evlilk hayatı ilk sene kolay değil
hadi hayırlısı canım

geçmiş olsun tatlım analı oğullu.İnşallah ii olursunuz burağa geçmemiştir.

ya bebek olunca ilk sene oluyor böyel sorunlari terapist fikri çok güzel bence, umarım en kısa sürede halledersiniz

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
serinus, babyroze+, b_i_o+, esrtml, frezya_tg, nincebayrak+, senemsss+, turkuaz_turkuaz, Tweety75

mikrop kapmış olabilir canım dün akşam haberlerde sölüyordu . göze hava yolu ile bulaşan bi mikrop türemiş. salgınmış. gözde kızarıklıkla başlıyomuş sonra akma filan öyle devam ediyormuş .. sen istersen bi dr danış . göz ihmale gelmez..

Günaydın herkesee
Yaw benim süt hiçbir zaman öyle foşur foşur gelmemiştir hatta döneminde mama takviyesi de yapmıştık Canberk doymadığı ve kilo alamadığı için iki gündür özellikle geceleri sağ taraftan akıp resmen her tarafı sırılsıklam ediyor maaşallah diyeyim de ama hayırdır inşallah da demeden geçemiyorum ne ola ki bu? farklı olarak iki gündür sütlaç yiyorum acaba o mu artırdı Bilgeee sen de bir dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…