dünür olalımmı:kedi:
oh oh süper olmuş
gelişme ne demek
başlanmış iş bitmiş iştir canım benim
cuma ara sıkıştırsın biryere seni
sanki devletimi kurtarıyormuş vnm.
hadi bakalım rahatla artık
ben geldim.. opuyorumnanaktan sanada günaydın baharcım , beren nasıl ..
Hoşgeldinnn tatlımm iyiyiz biz çok şükür siz nasılsınız?
lor tuzsuz lor mu kullanıyorsun arkadaşçağzım.labne kullanıyordum ben . sanırım labnenin de tuzsuzu varmış. yoğurt evde yapamıyorum pınarınkini veriyorum. zaten yediği 2 çay kaşık gerisini napçam doğal süt bulsam tabii .
SELAM HERKESE
geçmışı okuyamadım,,gece okucam inş
benım kıızımın yuzu cok kotu oldu bu seferde,,isilik bulaşıcı bışeymı ya tam sırtı geçmiştiyuzu ve kolları mahvoldu.yuzune bepanten surulur mu acaba arkadaşlar
yine kavga ettik.. yarın aile terapistine gidiyoruz. bu son yol zaten oldu oldu olmadı bu iş bitmiştir.. gerçi benim için bitti zaten neyin mücadelesini veriyorum bilmiyorum. tek derdim naz yoksa ben çoktaaaaaaaaaaaaaaan kapıyı çarpıp çıkmıştım bile.
ınanamıyorumm ya o kadarr gecmışı okuyup bır suru alıntı yaptım net koptu(
sibel cok gecmış olsun azra da duşmuştu ona bışey olmamıştı da benım aglamaktan gozlerım ve başım ağrımıştı:)
yasemın haktana da geçmışler olsun ateş benım en korktuğum şey.resımlerınıde gordum maşallah kuzuma pek tatlı annesı.
esra sormuştu sanırımm azra hıç bışey mı yemıyo dıyo,,valla cok guzel başlamıştık guzel yıyodu şimdi agzını açmıyo,,tadına bakmadan yuzu ekşıyo falan.bı tek dondurmaya hayır demıyo bıraz tadıyo vermezsemde aglamıyo ama,,emmekten başka bı ısteği yok yanı...ama gece cok uyanıyo artık,,e gunduz yemezse nolacak(napcam bılemıyorum...
günaydınnnnnnnnnnnnn
Gününüz aydın olsun hanımlar...
Hepinizi heyecanla bekliyorumm hadi galiii gelin artıkkk hihoyyyt
ben geldim.. opuyorumnanaktan sanada günaydın baharcım , beren nasıl ..
öncelikle herkeze günaydın sorunsuz bi gece geçirdik sayılır. sadece akşam üzeri sağ gözü sulanıp akmaya başladı göz akınca burnuda akıyo tabe. neden olduğu yönünde fikri olan varmı arkdaşlar. bide gece deliksiz uyusa 4-5 kere kalkıo cork cork mememde , e haliyle süt de kalmıo devam sütü almıo. hadi yatmadan vereyim diyorum. yok illa meme olacak . memmmmmmeeee dio başka bşi demio:bbo:
bhcg arkdaşım kahvaltılık tuzsuz kelle lor kullanıyoruz ama gün aşırı. arada labne de tabiki. o gün canım ne üretmek isterse o. yoğurdu kendim mayalıyorum benimkide pek sevmio 5-6 kaşıktan sonra titreyerek tiksiniyo babasıda anasına çekmiş dio bn hiç sevmem yoğurdu. pınar süt alıyorum her akşam mayalıyorum. sölemesi ayıp bıçakla kes süper tutuyoo:kedi:
canım bebeklerde ve hatta ayberk yaşında çocuklarda olabilen bir durum bu masum üfürüm diyorlar. ben de bildiğim için sordum zaten öyle mi deyince. kötümser konuşunca hala kötü oldum. ama kötü birşey olsa 5 yaşına girdi hiç mi belirti vermez bu çocukta. :sinifsinif:
Bana kitap onerebilirmisiniz ya ustun dökmenin kitaplarına bakacağım başka yaZar okuduğunuz kitap bebek ve cocuk egitiminle ilgili ?????
yine kavga ettik.. yarın aile terapistine gidiyoruz. bu son yol zaten oldu oldu olmadı bu iş bitmiştir.. gerçi benim için bitti zaten neyin mücadelesini veriyorum bilmiyorum. tek derdim naz yoksa ben çoktaaaaaaaaaaaaaaan kapıyı çarpıp çıkmıştım bile.
bayanlar alllah askına bana bı yol gısterın delırdım delırıcem !!!!!! uyutucam dıe deveye hendek atlatmaktan beter yoruluyorum ınanınkı ...hıc ıstemedıgım seyler yapmak zorıunda kalıyorum yorgnluk gozumu kör edıo bagırıyorm ıstemeden eeeeeeeeeee dıe :(((((((((( snada aglıom oturup:S sız nası uyutuosunuz kolay uyuyolarmı kendı kendıne uyumayı ögretmıstı mamba bende denesem dıyrm ama kendıme guvenemıorm ya nolur bı akıl verın
bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelülülülülülü
iyi sayılırız . benim hala burnum akıyo . kendimi geçtimde oğluşumun dün akşamdan beri burnu tıkalı , nefes almakta zorlanıyoo. bu sebeple de uyuyamıyoo.. serum fizyolojikle açmaya çalıştık ama damlattırmıyo ki sıpa . babasıyla zar zar oyunla biraz damlattık ağlamaktan helak etti kendini duyanda çocuğa bişey yapıyoruz sanır. inşallah ona bulaştırmamışımdır nezlemi .. geceden beri onu düşünüp üzülüyorum .. bu hafta sonu doktor kontrolümüz var neyseki gidince iyice bi baktıracam, inşaallah bişeyi yoktur.. uzak durmaya çalıştım, nefesimi vermedim ama .. uzakta durulmuyo ki .
ali umut paşa da 8 olmuş maşallah
Ne aldin valla merak ettim ben :)
oyuncak sepeti yada kutusu gibi birşey
[
öncelikle herkeze günaydın sorunsuz bi gece geçirdik sayılır. sadece akşam üzeri sağ gözü sulanıp akmaya başladı göz akınca burnuda akıyo tabe. neden olduğu yönünde fikri olan varmı arkdaşlar. bide gece deliksiz uyusa 4-5 kere kalkıo cork cork mememde , e haliyle süt de kalmıo devam sütü almıo. hadi yatmadan vereyim diyorum. yok illa meme olacak . memmmmmmeeee dio başka bşi demio:bbo:
bhcg arkdaşım kahvaltılık tuzsuz kelle lor kullanıyoruz ama gün aşırı. arada labne de tabiki. o gün canım ne üretmek isterse o. yoğurdu kendim mayalıyorum benimkide pek sevmio 5-6 kaşıktan sonra titreyerek tiksiniyo babasıda anasına çekmiş dio bn hiç sevmem yoğurdu. pınar süt alıyorum her akşam mayalıyorum. sölemesi ayıp bıçakla kes süper tutuyoo:kedi:
babaymixle mayalamayı denedin mi, benimkide yemiyordu, onunla mayalamaya başladıktan sonra günde 1 bardak bitiriyor
ali umut paşa da 8 olmuş maşallah
melike sobeeee napıyon
turtan napıyo
:)
ya bebek olunca ilk sene oluyor böyel sorunlari terapist fikri çok güzel bence, umarım en kısa sürede halledersiniz
Ne aldin valla merak ettim ben :)
oyuncak sepeti yada kutusu gibi birşey
[
babaymixle mayalamayı denedin mi, benimkide yemiyordu, onunla mayalamaya başladıktan sonra günde 1 bardak bitiriyor
babymixin kendisini sevmiyor acaba mayalanmışını yermi CADIARZU
sağolasın canım darısı başınıza şakkıdı
ya bebek olunca ilk sene oluyor böyel sorunlari terapist fikri çok güzel bence, umarım en kısa sürede halledersiniz
babymixin kendisini sevmiyor acaba mayalanmışını yermi CADIARZU
benimkide yemiyor babaymixi, ama mayalayınca tadı daha hafif oluyori yarım litre süte bir tane ekliyorum ben, 4 bardak çıkıyor,gayette güzel yiyor,
denemekte fayda var, ben bu formüle geçene kadar neler denedim neler hiçbirini yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?