2009 Aralık Anneleri

Pelincim bence de 2. tercih yani 6-6 ya da 6-7 neyse işte iki posta daha çabuk biter. sonra rakamı değiştiririz. 50 tl ye ok.

Bilgecim sor doktoruna arkadaşın bebeği hiçbir şey yemiyor okula gidene kadar emzirse olur mu diye gerçi onsekizine kadar emziricem ama okula emzirmeye gidemem diye okula başlayınca ek gıdaya geçmek lazım

ah melikecim ah, sıyırdı kızceğiz, minik turta yüzünden kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yap yap yap

bilgeye ve bahara hani alkış kızlaralkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merallll
bernayla otogarda buluştuğumuz fotolara baktım da şimdi, ne kadar şişkoyuz yaaa :))
ne berna kaldı ne seçill güya kopmıcaktıkk

kızım o kiloları alırken hiç zorlanmadım verirken :sinifsinifhaoldumsmile:gitme:

kopmıyacaktık evet ama :çok üzgünüm: sözler fooooos çıktı:1closedeyes:

sizde mı gorüşmuyorsunuz bızde ancak facede gorüşüp 2 satır yazıyoruz
bakalım daha sonra kaç kışı kalacagız dokulecek mıllet kopmamak yalan olacak

kızım o kiloları alırken hiç zorlanmadım verirken :sinifsinifhaoldumsmile:gitme:

kopmıyacaktık evet ama :çok üzgünüm: sözler fooooos çıktı:1closedeyes:

ya kızlarrrr biz kopmayalım tamam mı? bu zamana kadar geldik geride kalanlar belli oldu bundan sonrada bişey olcağını sanmıyorum dimiiiii :))))

:sm_cool:Şeniz

süperrrr
buyrunnnnnnnnn
çiçekler eve lütfen
müthişşşş olurrrr :dance:
buyrunnnnnnnnn
çiçekleri eve gönderin lütfen
o vakit sanada alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnn
nerde benim çiçeklerim
sizde mı gorüşmuyorsunuz bızde ancak facede gorüşüp 2 satır yazıyoruz
bakalım daha sonra kaç kışı kalacagız dokulecek mıllet kopmamak yalan olacak

evet göreceğiz pelincim
ilk kopanlar seçil ve berna

biz ıftara ablama gıdıyoruz keske hergun bırı ıftara cagırsa yemek yapmamak çoook guzelll opuldunuz ıyıakşamlar
oh oh ne güzel
hayırlı iftarlar
mina cadısını öpüyorum
pelin napıyosun yemeğini yaptn mı? benim akşama çorbam var gerisi yok
ne yapeceksem:uhm::uhm:
sanada allah kolaylık versin canikom
ya kızlarrrr biz kopmayalım tamam mı? bu zamana kadar geldik geride kalanlar belli oldu bundan sonrada bişey olcağını sanmıyorum dimiiiii :))))
:Saruboceq: inşallah inşallah cnmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…