2009 Aralık Anneleri

benimle arkadaş olmayan kızlarrr :)) bi zahmet benimle arkadaş olunda bebelerin fotolarını alıyım :)

ben arkadaşım seninlen olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

biz ıftara ablama gıdıyoruz keske hergun bırı ıftara cagırsa yemek yapmamak çoook guzelll opuldunuz ıyıakşamlar

bencede ya süper fikir, ben gidip bide akşam ezana yemek yetiştireceğim diye canım çıkıyor

canlarım bende çıkıyorum
toparlanayım anca olur.
kocamaaaaan öpüldünüz

bende seni öptüm, öyküyü öptüm

hadi güle güle git

merallll
bernayla otogarda buluştuğumuz fotolara baktım da şimdi, ne kadar şişkoyuz yaaa :))
ne berna kaldı ne seçill güya kopmıcaktıkk

Ben hayret ediyorum onlar niye hiç gelmiyorlar ki hamilelik öncesinde o kadar paylaşımda bulunup doğumdan sonra neden ortadan kaybolur insan???

Neyse herkesin kendi bileceği iş tabii ki ben bir gün gelmesem özlüyorum, merak ediyorum herkesi gerçi işe başladıktan sonra ben de tarih olabilirim ama akşamları bakarım yine mutlaka. İnşallah yani.

sizde mı gorüşmuyorsunuz bızde ancak facede gorüşüp 2 satır yazıyoruz
bakalım daha sonra kaç kışı kalacagız dokulecek mıllet kopmamak yalan olacak

Orası da doğru ben senelerdir takılırdım forumlara sessiz takipçi olarak başka sitelerde eninde sonunda kapanıyor sayfalar ama bunlar bıçak gibi kesildiler bir anda gücenip alındıkları bir şey mi oldu anlamadım.

kızlar c.tesi için kayınvaldemler ve annemleri iftara davet ettim.

ana yemeği buldum ama değişik salata tariflerine ihtiyacım var . ortada çeşit olsun diye .. ne önerirsiniz..

kızlar c.tesi için kayınvaldemler ve annemleri iftara davet ettim.

ana yemeği buldum ama değişik salata tariflerine ihtiyacım var . ortada çeşit olsun diye .. ne önerirsiniz..

değişik derken????,
patlıcan salatası,
yoğurtlu semizotu salatası,
kabak ve havucu rendeleyip biraz sıvı yağda çevirip
içine yoğurt sarımsak azıcıkta mayonez katılarak yapılan salata

ana yemek ne söylersen ona uygun birşeyler buluruz belki

amanıııın ne kaynattınız kııı sayfalarca bilmiyorumkismile

sen nerdesin nerde sabahtan bu yana,
haktan nasıl oldu

çok şükür iyi nilgüncüm boncuğum :))))))))
halsizim susuzum bugün yaw :bbo:
yatıp durummm
ay yemek bilem yapmadım ne yapcam bilmiyorum CADIARZU

yatıp durummm
siz nasılsınız ne var ne yok?

ii akşamlar ... güle güle ...

ben çıkıyorumm herkeese iyi akşamlar ..

sanada iyi akşamlar, herkeşler gidiyor, herkeşler
bende gitgmek isityooorum yaaa

yatıp durummm
siz nasılsınız ne var ne yok?

ay ben oruç değilim ama, bitik durumdayım, zannımca faranjitim azdı, boğazım kötü, halim yok, dünde ilk defa regl oldum onunda etksi var sanırım
hiç halim yok

amman zıpacık iyi olsunda...

ne yapcen buldun mu????

çorbaa olarak Yoğurt Çorbası .
ana yemek , dalyan köfte .. ( arasına yumurta koymayacam ama sadece garnitür )
pilav ve iftariyelikler..

nebileyim işte .. her zaman yaptıklarımın dışında olsun istiyorum .. ortaya bi marul salatası yapacam onun dışında diyordum

genelde ben haşlanmış patatesin içine salatalığı ( salatalık kabuklu ) rendeleyip yoğurt ve mayanoz ile karıştırıyorum . bi yada iki diş te sarmısak katarım içine

birde mantar salatam vardır. meşhur .. içene elime ne geçerse doğrarım müşhiş olur..

işte bu sene biraz daha değişik olsun istiyorum ...tabi bide denenmiş.

sanada iyi akşamlar, herkeşler gidiyor, herkeşler
bende gitgmek isityooorum yaaa

ben burdayım bak ama gitmedim yaa. gerçi ben de bugün yoğunum fazla yazamıyorum. ara ara girip okumaya çalışıyorum.

biz de bu akşam arkadaşlara iftara davetliyiz. gerçi benim zaten yemek derdim yok anneciğim sağolsun. ama böyle olunca da annem adına seviniyorum. yorulmuyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…