2009 Aralık Anneleri

hımmm senin menü iyiymiş düşünelim bakalım yarına kadar birşeyler bulabilecek miyiz

kolay gelsin sanada o zaman

oh oh ne güzel iftara davetli olmak süper valla

valla annelerimizde olmasa yandık, iyiki varlar, Allah başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

hay allah ya çok geçmiş olsun nilgün(((
yok bulamadım bişey

şu mantar salatasını bende merak ettim tarif isterimmmm
cumartesi bende annemleri görümcemleri davet ettim yaklaşık 20 kişi sempatiksalakcinni
altından kalkarım kalkmasına ama ne yapcağımı bilmiyorum
tatlı olarak şekerpare
tuzlu olarak kıymalı gül böreği
salata, bademli pilav, mercimek çorbası, kızılcık şurubu yapcam ama ana yemeğe karar veremedim işte

HASAN PAŞA KÖFTESİ bilir misin? çok sevdiğim ve misafirlerime severek sunduğum bir yemektir.

senin menüde sağlammış yasemin de 20 kişiye nasıl yapıcan bebekle, onu düşündün mü??*

pelin napıyosun yemeğini yaptn mı? benim akşama çorbam var gerisi yok
ne yapeceksem:uhm::uhm:

aynen al benden de o kadar sadece çorba makarna var kociş oruçlu ara yemek yok çorbadan direk makarnya geçsem arada ki boşluğu farkeder dimi

ya kızlarrrr biz kopmayalım tamam mı? bu zamana kadar geldik geride kalanlar belli oldu bundan sonrada bişey olcağını sanmıyorum dimiiiii :))))

ben kopamam valla 1 gün girmezsem sıkıntı basıyor özlüyorum

benimle arkadaş olmayan kızlarrr :)) bi zahmet benimle arkadaş olunda bebelerin fotolarını alıyım :)

ok canım

kızlar c.tesi için kayınvaldemler ve annemleri iftara davet ettim.

ana yemeği buldum ama değişik salata tariflerine ihtiyacım var . ortada çeşit olsun diye .. ne önerirsiniz..

ben de bir daha ki ctesi izinliyim davet ettim geçen sene davet etmiştim bir kaç gün kala sel olmuştu hem arada ki köprü yıkılmıştı hem de babamın araba sele kapılıp gitmişti şimdi inşallah bir aksilik olmaz ben daha menüye karar vermedim sadece pilav var belki patlıcanlarımı halldebilirsem hünkar beğendi yaparım ortaya da marul salata havuçlu kabaklı salata ve çoban

amanıııın ne kaynattınız kııı sayfalarca bilmiyorumkismile

sen nerdesin canım yoktun koca gün

anneler birtane yapma dedim kızdım şimdi name yapıyor ayyy çok yapmışım yazık kalacak sana vereyim yarısını diye her akşam elimde tencereyle dönüyorum eve hem bebeğe bakıyor hem anasına

senin menüde sağlammış yasemin de 20 kişiye nasıl yapıcan bebekle, onu düşündün mü??*

benim dünür hamarattır yapar yetişmezsen gelinini yollayım yardım etsin

anam ne kadar maharetlisiniz yav nasıl bulacan bunları yapmak iin zamanı yasemin. haktan nasıl duracak bu zamanda?

kızlar hala bebelere demir ilacı veriyo musunuz?
veriyosanız ne marka veriyosunuz?
ve dişi çıkan bebelerde demir ilacı dişlerde renk değişikliği yaptı mı?

KIZLAR İSİLİK İÇİN NE KULLANIYORSUNUZ BEPANTEN BİR İŞE YARAMIYO BU SEFER GALİBA HER AKŞAM YIKIYORUM HATTA FAZLA SABUNLAMIYORUM EVDEYSEM GÜNDÜZ1-2 KERE SUDAN GEÇİRİYORUM TURTAYI YOSUN TUTACAK NERDEYSE AMA KOLLAR KIPKIRMIZI CİĞER GİBİ MAHVOLDU EVLADIM YAAA mafoldumben

HASAN PAŞA KÖFTESİ bilir misin? çok sevdiğim ve misafirlerime severek sunduğum bir yemektir.

olabilir bak
hem şık hem lezzetli
köfteleri biraz büyük tutsam 2 köfte versem adam başı olur CADIARZU
sağol müzeyyenciğim kaydirigubbakcemile2
bide güveç yaparım sulu yemek tamamdırrrr :lepi:

sölemesi ayıp alışığım nilgün ben kalabalığa hazırlık yapmaya şakkıdı
muhakkak büyük görümcemde gelir yardıma
allah razı olsun hep koşar herkesin yardımına :1hug:

canım bizim doktor isilik için bişey yapamazsın mutlaka yıka yada sık sık isilik olan yerleri sula demişti.bide kaşıntı olursa diye ovadril verdi ama kaşıntısı yok diye ben kullanmadım. bide dedi ki bu sene yetişkinlerde bile çok görülüyo bu bebelerde normal dedi:)

sen nerdesin canım yoktun koca gün

benim dünür hamarattır yapar yetişmezsen gelinini yollayım yardım etsin

opuyorumnanaktan yok yorulmasın kızım ben hallederim ne varmış ki bunda kaydirigubbakcemile3
dünürüm kızımı gönderme heee sağa sola yardımlara
ben kıyamam ona Şeniz
haktanada söylerim iyi çalışsın zengin olsun yardımcı tutsun eve zeynep'e

çıkayım gideyim urumeline aman aman anneme gideyim turtamı alayım evime gideyim gece kızım rahat bırakırsa belkim girerim öpüyorum hepinizi

evet ovadrili ayberk de ben de kullanmıştım. yanlış hatırlamıyorsam çinko içeren bir kremdi. iyi gelmişti isiliğine de.

helal be kaynana dediğin böyle olur yok göndermem sadece sana yardımcı olsun diye ben de haktanıma kıyamam iyi okullarda okusunlar beraber çalışıp zengin olsunlar

ooohh afiyet olsun. benim payımı da ayır ama unutma yasemincim:kedi:kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar bı fırsat bulup gırıp ıkı sohbet edeyım dıyorum gecmılşı okumaktan zaman kalmıyo yaaa,,ne cok yazıyosunuz sız oleeemafoldumben
gun olayına bende gırmek ısterım fakat bıraz ayrıntı yazsanız benım haberım yok,,nereye yatırıcaz para hangı sıraya gore falan...ve 2. tercıh yanı yarıya bolunup 50 tl yatırmak guzel benım ıçın .
isiliğe de malesef cozum yok ya benım kuzumunda yuzu mahvoldu,,,su sıcaklar bı ferahlasaydı...
hayır kış bıtsın dıye aglıyoduk şimdide yaz,,,,bız ne zaman cıckıp gezicez kıı yaa ferah ferah annamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…