çorbaa olarak Yoğurt Çorbası .
ana yemek , dalyan köfte .. ( arasına yumurta koymayacam ama sadece garnitür )
pilav ve iftariyelikler..
nebileyim işte .. her zaman yaptıklarımın dışında olsun istiyorum .. ortaya bi marul salatası yapacam onun dışında diyordum
genelde ben haşlanmış patatesin içine salatalığı ( salatalık kabuklu ) rendeleyip yoğurt ve mayanoz ile karıştırıyorum . bi yada iki diş te sarmısak katarım içine
birde mantar salatam vardır. meşhur .. içene elime ne geçerse doğrarım müşhiş olur..
işte bu sene biraz daha değişik olsun istiyorum ...tabi bide denenmiş.
ben burdayım bak ama gitmedim yaa. gerçi ben de bugün yoğunum fazla yazamıyorum. ara ara girip okumaya çalışıyorum.
biz de bu akşam arkadaşlara iftara davetliyiz. gerçi benim zaten yemek derdim yok anneciğim sağolsun. ama böyle olunca da annem adına seviniyorum. yorulmuyor diye.
hay allah ya çok geçmiş olsun nilgün(((
yok bulamadım bişey
şu mantar salatasını bende merak ettim tarif isterimmmm
cumartesi bende annemleri görümcemleri davet ettim yaklaşık 20 kişi sempatiksalakcinni
altından kalkarım kalkmasına ama ne yapcağımı bilmiyorum
tatlı olarak şekerpare
tuzlu olarak kıymalı gül böreği
salata, bademli pilav, mercimek çorbası, kızılcık şurubu yapcam ama ana yemeğe karar veremedim işte
yok bulamadım bişey
cumartesi bende annemleri görümcemleri davet ettim yaklaşık 20 kişi sempatiksalakcinni
tatlı olarak şekerpare
salata, bademli pilav, mercimek çorbası, kızılcık şurubu yapcam ama ana yemeğe karar veremedim işte
pelin napıyosun yemeğini yaptn mı? benim akşama çorbam var gerisi yok
ne yapeceksem:uhm::uhm:
ya kızlarrrr biz kopmayalım tamam mı? bu zamana kadar geldik geride kalanlar belli oldu bundan sonrada bişey olcağını sanmıyorum dimiiiii :))))
benimle arkadaş olmayan kızlarrr :)) bi zahmet benimle arkadaş olunda bebelerin fotolarını alıyım :)
kızlar c.tesi için kayınvaldemler ve annemleri iftara davet ettim.
ana yemeği buldum ama değişik salata tariflerine ihtiyacım var . ortada çeşit olsun diye .. ne önerirsiniz..
amanıııın ne kaynattınız kııı sayfalarca bilmiyorumkismile
ben burdayım bak ama gitmedim yaa. gerçi ben de bugün yoğunum fazla yazamıyorum. ara ara girip okumaya çalışıyorum.
biz de bu akşam arkadaşlara iftara davetliyiz. gerçi benim zaten yemek derdim yok anneciğim sağolsun. ama böyle olunca da annem adına seviniyorum. yorulmuyor diye.
senin menüde sağlammış yasemin de 20 kişiye nasıl yapıcan bebekle, onu düşündün mü??*
yok bulamadım bişey
tatlı olarak şekerpare
kızlar hala bebelere demir ilacı veriyo musunuz?
Veriyosanız ne marka veriyosunuz?
Ve dişi çıkan bebelerde demir ilacı dişlerde renk değişikliği yaptı mı?
HASAN PAŞA KÖFTESİ bilir misin? çok sevdiğim ve misafirlerime severek sunduğum bir yemektir.
senin menüde sağlammış yasemin de 20 kişiye nasıl yapıcan bebekle, onu düşündün mü??*
KIZLAR İSİLİK İÇİN NE KULLANIYORSUNUZ BEPANTEN BİR İŞE YARAMIYO BU SEFER GALİBA HER AKŞAM YIKIYORUM HATTA FAZLA SABUNLAMIYORUM EVDEYSEM GÜNDÜZ1-2 KERE SUDAN GEÇİRİYORUM TURTAYI YOSUN TUTACAK NERDEYSE AMA KOLLAR KIPKIRMIZI CİĞER GİBİ MAHVOLDU EVLADIM YAAA mafoldumben
sen nerdesin canım yoktun koca gün
benim dünür hamarattır yapar yetişmezsen gelinini yollayım yardım etsin
canım bizim doktor isilik için bişey yapamazsın mutlaka yıka yada sık sık isilik olan yerleri sula demişti.bide kaşıntı olursa diye ovadril verdi ama kaşıntısı yok diye ben kullanmadım. bide dedi ki bu sene yetişkinlerde bile çok görülüyo bu bebelerde normal dedi:)
opuyorumnanaktan yok yorulmasın kızım ben hallederim ne varmış ki bunda kaydirigubbakcemile3
dünürüm kızımı gönderme heee sağa sola yardımlara
ben kıyamam ona Şeniz
haktanada söylerim iyi çalışsın zengin olsun yardımcı tutsun eve zeynep'e
çıkayım gideyim urumeline aman aman anneme gideyim turtamı alayım evime gideyim gece kızım rahat bırakırsa belkim girerim öpüyorum hepinizi
olabilir bak
hem şık hem lezzetli
köfteleri biraz büyük tutsam 2 köfte versem adam başı olur CADIARZU
sağol müzeyyenciğim kaydirigubbakcemile2
bide güveç yaparım sulu yemek tamamdırrrr :lepi:
sölemesi ayıp alışığım nilgün ben kalabalığa hazırlık yapmaya şakkıdı
muhakkak büyük görümcemde gelir yardıma
allah razı olsun hep koşar herkesin yardımına :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?