2009 Aralık Anneleri

ne olur ne olmazı mı var? ne olacağı belli kaydirigubbakcemile3 boru formu verip doktora ikram edicez ya aklinialirimsmile

gözünaydın çok sevindim afiyet olsun kuzuyada yarasın

teşekkürler şeker

dur bacım ben bu fikrimi bi araştırayım hele de... aklinialirimsmile

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla benım dogru durust yok kendımle barışık olmadıgım ıçın çok çekılmedım :))
:))))) amma çok abarttınız ya ne şişkosu gayet de güzeldik :)))

bahar sevindim berenin iyi olduğuna . inşalah tekrar çıkmaz ateşi. ohh babasıyla keyif yapsın bakalım prenses..

sağol cnm umarımm :)

benım adım fatma sende baharsın sanırsammm,,,memnum oldum canımcıımmm

:))))) amma çok abarttınız ya ne şişkosu gayet de güzeldik :)))

sağol cnm umarımm :)

ay hıç unutmam 3-4 aylıkken gobek resmı koyacagım bak sızde koyacaksınız ama dıyıp pazarlık edıyordum sankı 3-4 aylık göbek göbekte 7-8.aylardakılerın yanında tenıs topuymus o göbek megersen :roflol::roflol::roflol:

pelın resme yorum yapmşsın ya bu zamanlarını ozluyorum dıye valla bende...buyusun dıye gozunun içine bakıyodum şimdi eskı fotolara bakınca cok cabuk geçmış dıyorum.her anın tadını cıkarmalı hakkaten

tavuğun göğüs kısmıysa kuru geliyor olabilir fatmacım
aşkolsun niye paylaşmayayım ki tv karşısında yedirmeyin obezite alt yapısı oluşturursunuz ne yediğini bilerek yesin buyuruyor doktorlar... tabii ağzını açmayan çocuğa gelip kendileri mi yedirecek bilemiyorum lmaz:

Hay Allah Bilge ne oluyor böyle kuzucuklara yükselmez inşallah daha fazla.

inşallah canım şu an düşmüş allaha şükür ve calpol sağolsun ama inşallah tekrar etmez

ne oluyo ne fotosu yine anlamadım ben hastayım biraz boğazım berbat başım ağrıyor halsizim öff kötüyüm yaa((

bahar yeni proce peşinde nazan aklinialirimsmile

kabu et ama çok güzel günlerdi.Hergün ısrar ediyodun :)) hadi ya artık sizde koyun göbeklerinizi die :))))))))

canım 10 gün önceye kadar biz de koyu kıvamlı yiyemiyorduk pütür yiyemiyorduk sonra bir başladık annemle çalışmalara şimdi pilava alıştı çorbada tavuk parçalarını ağzında geveleyerek yutuyor. beyefendi ona özel hazırladığımız çorbaları mamaları istemiyor sofrada biz yerken tattırıyorum yemekleri mest oluyor. gerçekten artık damak tatlarına göre yemek istiyorlar.

zaten öncelikle onun için çektiricem canım yaa. doktor deme sinirlerim bozuluyor doktor müsvettesine :mymeka:

oğluşun senin kopyan bilgecim yaa nasıl başardın. iki kere denedim muvaffak olamadım ben biri anneme biri eşime benziyor hani bana diyorum :dilcikar:

eşime benzemesini istedim böyle oldu müzeyyen kaydirigubbakcemile3 sen de yap 3.yü eşime benzesin de sırnaşık şey

bizimki de biz yerken bir yutkunuyor sanırsın doğdu doğalı aç sıpa :roflol: bizim yemeklerden verince ne hikmetse boğazına takılmıyor da kendi mamalarına "öhö öhö" haspammmmmmm :CüvCüv:

ay kaçırmışım yaa keşke o güzlerde de aranızda olabilseydim :sm_confused:

ay evet ya mamasını getiriyoruz dilinin ucunu çıkarıyor kaşıktan tadıyor ve öö öğürüyor hemen artık oyundu şarkıydı ikna edip yediriyoruz. sonra biz yemeğe geçiyoruz o bir tabak yemeği bitiren o değil tok karna bile bizim yemeklere saldırıyor hele bir verme mecbur tuzlu salçalı demiyoruz tattırıyoruz devamını istiyor vermeyince kıyamet kopuyor sonra ben onu alıp sofradan kalkıyorum eşim yemeğini bitirince yer değiştiriyoruz her akşam sofra faslımız böyle bizim :dance:

ay kaçırmışım yaa keşke o güzlerde de aranızda olabilseydim :sm_confused:
kaç kılo almıstın kaçı gıttı
bunu sen hamileyken söleseydin bize nolurdu bilmem...
:)))

ben göndeeyim ama benim hamile olduğum belli değil ki ..... : (( yine de ekledim resimlerin içine ..
ben kesın senle konuşmazmısım o zaman burda olsaydın
kabu et ama çok güzel günlerdi.Hergün ısrar ediyodun :)) hadi ya artık sizde koyun göbeklerinizi die :))))))))

guzeldı burda paylasmak en guzelıydı hemde baharcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…