hoşbulduk canım nooldu bu kuzulara vallahi böyle. umarım hepsi diştendir. hasta olmasınlar da. canım eko ya önümüzdeki hafta çarşambadan sonra gidicez inşallah. salı günü kdv leri bitirdikten sonra. ege üniversitesine götürücem. sabah erkenden gitmek gerekiyormuş. zaten içim çok rahat şu an birkaç arkadaşımla konuştum. böyle sorunu olan bebeklerde ağlarken morarma katılma v.s. belirtiler oluyormuş. ayberkin bebekliğinde hiç öyle sorunları olması çok şükür. ama yine de çektirip koyucam bir kenara ne olur ne olmaz diye.
gözünaydın çok sevindim afiyet olsun kuzuyada yarasın
bılge yaz hemen fıkrını ışe yarıyor içinde tutma faydası olsun vatana mıllete
ben yemek yapmak için markete gıtmelıyım çok sıcak bulgur pilavı yapacagım eşim sever yanınada turlu tavuklu fırın poşetınde bırde çorba cacık ok nılgun menu olsun sanada ornek
yaa ama benım yokk kıı burdaaa bende ısterımmm,,bızım beraber resmımızı aldın mı bu arada canım?
ikinizin beraber olan resmi aldım bu arada isim neydi tanışmadık
gulee guleeee,,,gorev derken bebışe mı gıdıyosunn annesııı,,oppp bızım yerımızedeee
ayy ne guzel yaa benuım kızım nıye yemıyor hıç bışeyyy yaa,,emıyor mu senı de canım?
:))))) amma çok abarttınız ya ne şişkosu gayet de güzeldik :)))hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla benım dogru durust yok kendımle barışık olmadıgım ıçın çok çekılmedım :))
bahar sevindim berenin iyi olduğuna . inşalah tekrar çıkmaz ateşi. ohh babasıyla keyif yapsın bakalım prenses..
ne oluyo ne fotosu yine anlamadım ben hastayım biraz boğazım berbat başım ağrıyor halsizim öff kötüyüm yaa((
:))))) amma çok abarttınız ya ne şişkosu gayet de güzeldik :)))
sağol cnm umarımm :)
benım adım fatma sende baharsın sanırsammm,,,memnum oldum canımcıımmm
annadımmm bılgeee
senın dıyetısyen saolsun hepimize calıştı parayı sen verıyon amakaydirigubbakcemile3
super bılgıle solemış saolsun,,sende saol tabı paylaştın,
dediğin gibi benım kızım ne zaman tavuklu bışey versem yutamıyo bogazında kalıyo gıbı yapıyo,,oyy oyy tam bı sy delısı herşeyın ardından su verıyorum kı ole acıyo agzını,,bı de malesef nası alıştıysa baby tv acık olmadan agzımızı cmıyoruzzz(
Hay Allah Bilge ne oluyor böyle kuzucuklara yükselmez inşallah daha fazla.
ne oluyo ne fotosu yine anlamadım ben hastayım biraz boğazım berbat başım ağrıyor halsizim öff kötüyüm yaa((
ay hıç unutmam 3-4 aylıkken gobek resmı koyacagım bak sızde koyacaksınız ama dıyıp pazarlık edıyordum sankı 3-4 aylık göbek göbekte 7-8.aylardakılerın yanında tenıs topuymus o göbek megersen :roflol::roflol::roflol:
kızlar hamile resimlerinide koyıyımmı istermisiniz...
ben göndeeyim ama benim hamile olduğum belli değil ki ..... : (( yine de ekledim resimlerin içine ..
annem bi parti yedirmiş kusmuş sempatiksalakcinni 5 dakika bekledim biraz daha sulu verdim yedi şimdilik midesinde dedi aklinialirimsmile azim gerekiyor azim
diyetisyen demişti ki (allam hakkaten ne çok konuşmuş) 9 aydan itibaren damak tadları oluşur bu arada neye alıştırsak kardır sonra isteseniz de yemeyecek sevmediğini
valla fatma kadın dedi ki ne pişiyorsa ondan yesin fakat tabii pişirirken içine salça, tuz ve baharat koymamak koşuluyla. yani yağlı ama tuzsuz pilav, yağlı ama tuzsuz suda haşlanmış makarna vericez benim çıkardığım netice bu... ezip minik minik vericez öksürür gibi yapınca oyuncak falan göstericez unutup yutacak ya da suyla ittiricez... oyun yapmıyor gerçekten boğazına kaçırdıysa çığlık atarak olay mahallinden kaçıcaz delikafadulden allah göstermesin tabii de numara yapıyorlar sıklıkla... numara değilse sırtına vurmak gibi atadan kalma yöntemlere başvurcaz bi de iki kaşının arasını başparmakla ovmak işe yarıyor yerimseniben ne alaka bilmiyom ama :bbo:
ben istemiyorum şahsen iyiden fil gibi üstelik de 2 veya 3 tane var onlar da nerede kimbilir
ne olur ne olmazı mı var? ne olacağı belli kaydirigubbakcemile3 boru formu verip doktora ikram edicez ya aklinialirimsmile
teşekkürler şeker
dur bacım ben bu fikrimi bi araştırayım hele de... aklinialirimsmile
nazan sadece doğum tarhi
sizin resimleri almışım
canım 10 gün önceye kadar biz de koyu kıvamlı yiyemiyorduk pütür yiyemiyorduk sonra bir başladık annemle çalışmalara şimdi pilava alıştı çorbada tavuk parçalarını ağzında geveleyerek yutuyor. beyefendi ona özel hazırladığımız çorbaları mamaları istemiyor sofrada biz yerken tattırıyorum yemekleri mest oluyor. gerçekten artık damak tatlarına göre yemek istiyorlar.
zaten öncelikle onun için çektiricem canım yaa. doktor deme sinirlerim bozuluyor doktor müsvettesine :mymeka:
oğluşun senin kopyan bilgecim yaa nasıl başardın. iki kere denedim muvaffak olamadım ben biri anneme biri eşime benziyor hani bana diyorum :dilcikar:
36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm
ay hıç unutmam 3-4 aylıkken gobek resmı koyacagım bak sızde koyacaksınız ama dıyıp pazarlık edıyordum sankı 3-4 aylık göbek göbekte 7-8.aylardakılerın yanında tenıs topuymus o göbek megersen :roflol::roflol::roflol:
Ohh çok şükür nasıl rahatlamışsındır şimdi.
eşime benzemesini istedim böyle oldu müzeyyen kaydirigubbakcemile3 sen de yap 3.yü eşime benzesin de sırnaşık şey
bizimki de biz yerken bir yutkunuyor sanırsın doğdu doğalı aç sıpa :roflol: bizim yemeklerden verince ne hikmetse boğazına takılmıyor da kendi mamalarına "öhö öhö" haspammmmmmm :CüvCüv:
kaç kılo almıstın kaçı gıttıay kaçırmışım yaa keşke o güzlerde de aranızda olabilseydim :sm_confused:
:)))bunu sen hamileyken söleseydin bize nolurdu bilmem...
ben kesın senle konuşmazmısım o zaman burda olsaydınben göndeeyim ama benim hamile olduğum belli değil ki ..... : (( yine de ekledim resimlerin içine ..
kabu et ama çok güzel günlerdi.Hergün ısrar ediyodun :)) hadi ya artık sizde koyun göbeklerinizi die :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?