2009 Aralık Anneleri

bizim faslımız da şöyle. beyefendinin tahtı masanın yanına konuyor kendi mamasını sadece mıncıklama amaçlı kullanıyor bizim yemeklerden yedirmezsek ne hikmetse her akşam sekmeden ıkınmaya başlıyor ve kaka yapıyor hadi iki kişi kalkıp hazreti yıkıyor diğer iki yemeğini bitirip banyo sonrası oyun oynamaya gidiyor :roflol:

hadi ben kaçar kuzularınıza iyi bakın öptüm hepinizi ve destekler için çooook teşekkür ederim

hadi güle güle canım. geçmiş olsun tekrar kuzucuğa.

mına emzık almadı ya burdan sorup almadıgım emzık kalmadı gerçi yinede almadı emzık :) şimdi ikinci fasıl bıberon almıyor tavsıye edevcegınız almıyordu ama su bıberonu aldı dıyecegınız marka varmı nuk almıyor artık eskıden alırdı çok istyrm taze meyva sıkıp vereyım veya su içsin bıberonla dıye bardakla veya alıştırma bardagınla olacak ış degıl bunlar

sorma ebru sanki dünyanın yükü omuzlarımdaydı bir anda uçtu gitti zemuszemus
çok geçmiş olsun cnm gözün aydın

aynen nöbetleşe yemek yiyoruz bizde.ama tavsiye oyalanacağı bir şey verin eline.salatalık havuç ekmeğin sert tarafı.ekmek kopacak gibi olunca alıyoruz elinden ozaman bağırıyor bizimkide.bende elindekini almadan yenisini uzatıyorum artık ozaman onu alacam diye ötekini unutuyor zaten
bende hep babasına benzeyecek die düşündüm hiiç aklıma bile gelmemişti bana benzeyeceği erkek olduu ve babası esmer ben beyaz tenli olduum için.hastanede daha tam ayılmadan sesleri duyup gözümü zorla açtığım zamanda aynı nazan falan denilince zorla bakmıştım bembeyaz bişey yatıyo ordasempatiksalakcinni ilk sorum beyazmı olmuştu

pelin gün için bir gelişme var mı?
neye karar verildi?

cnm sanırım çogunluk 2 dıyor demeyenlerde var yorum yapmayanlar onlarıda 2. yı kabul etmıs sayacagım pazartesıye kadar yorum gelmezse bu arada çekılış yapmalıyız bızım kızlarla buluşmamıza çok ver nasıl olacak çekılış işi 2 grubada ayırmak var eger sızce mahsur yoksa ben ayırıp evde çekılış yapayım yada bır gonullu varsa yapsın

ben doğduğundan beri chicconun ağzı açılı geniş emzikli olanı var onu kullanıyorum sadece onu tuttu bizimki. bir de kauçuk emzik kullanıyoruz biberon için slikonu tutmuyor çünkü.

dr.browns biborunu nu deneyebilirsin oldukça iyidir.

Sen yap bence

Ay geçmiş bitti nihayet iki saat ötesinden takip ettim maaşallah ne yazmışınız hee.
Birazdan Nehir'i görmeye gidiyoruz.

biz aventinkini kullanıyoruz chicconun cam biberonunu da aldım ama deliği çok küçük onu beğenmedi dr brownsun da ucu çok yumuşak geldi bbeğenmedi benim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…