bu az konuşmuş halimiz aklinialirimsmile cevap vermezse kırarım kafasını mecbur konuşacak sempatiksalakcinni
sen ettin mi ki :dilcikar:
kaç kılo almıstın kaçı gıttı
ay evet ya mamasını getiriyoruz dilinin ucunu çıkarıyor kaşıktan tadıyor ve öö öğürüyor hemen artık oyundu şarkıydı ikna edip yediriyoruz. sonra biz yemeğe geçiyoruz o bir tabak yemeği bitiren o değil tok karna bile bizim yemeklere saldırıyor hele bir verme mecbur tuzlu salçalı demiyoruz tattırıyoruz devamını istiyor vermeyince kıyamet kopuyor sonra ben onu alıp sofradan kalkıyorum eşim yemeğini bitirince yer değiştiriyoruz her akşam sofra faslımız böyle bizim :dance:
Ettim tabii ki ilk albümde var Canberk le senin gibi sayılı fotolarımdan biri.
12 kilo almıştım 15 gitti:)) 60 la hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şu an 57 yim ama hedefim 55 inşallah...
bizim faslımız da şöyle. beyefendinin tahtı masanın yanına konuyor kendi mamasını sadece mıncıklama amaçlı kullanıyor bizim yemeklerden yedirmezsek ne hikmetse her akşam sekmeden ıkınmaya başlıyor ve kaka yapıyor hadi iki kişi kalkıp hazreti yıkıyor diğer iki yemeğini bitirip banyo sonrası oyun oynamaya gidiyor :roflol:
hadi ben kaçar kuzularınıza iyi bakın öptüm hepinizi ve destekler için çooook teşekkür ederim
çok geçmiş olsun cnm gözün aydınsorma ebru sanki dünyanın yükü omuzlarımdaydı bir anda uçtu gitti zemuszemus
ay evet ya mamasını getiriyoruz dilinin ucunu çıkarıyor kaşıktan tadıyor ve öö öğürüyor hemen artık oyundu şarkıydı ikna edip yediriyoruz. sonra biz yemeğe geçiyoruz o bir tabak yemeği bitiren o değil tok karna bile bizim yemeklere saldırıyor hele bir verme mecbur tuzlu salçalı demiyoruz tattırıyoruz devamını istiyor vermeyince kıyamet kopuyor sonra ben onu alıp sofradan kalkıyorum eşim yemeğini bitirince yer değiştiriyoruz her akşam sofra faslımız böyle bizim :dance:
pelin gün için bir gelişme var mı?
neye karar verildi?
mına emzık almadı ya burdan sorup almadıgım emzık kalmadı gerçi yinede almadı emzık :) şimdi ikinci fasıl bıberon almıyor tavsıye edevcegınız almıyordu ama su bıberonu aldı dıyecegınız marka varmı nuk almıyor artık eskıden alırdıçok istyrm taze meyva sıkıp vereyım veya su içsin bıberonla dıye bardakla veya alıştırma bardagınla olacak ış degıl bunlar
ebruuuuuuuu nerdesin bakim:)
mına emzık almadı ya burdan sorup almadıgım emzık kalmadı gerçi yinede almadı emzık :) şimdi ikinci fasıl bıberon almıyor tavsıye edevcegınız almıyordu ama su bıberonu aldı dıyecegınız marka varmı nuk almıyor artık eskıden alırdıçok istyrm taze meyva sıkıp vereyım veya su içsin bıberonla dıye bardakla veya alıştırma bardagınla olacak ış degıl bunlar
cnm sanırım çogunluk 2 dıyor demeyenlerde var yorum yapmayanlar onlarıda 2. yı kabul etmıs sayacagım pazartesıye kadar yorum gelmezse bu arada çekılış yapmalıyız bızım kızlarla buluşmamıza çok ver nasıl olacak çekılış işi 2 grubada ayırmak var eger sızce mahsur yoksa ben ayırıp evde çekılış yapayım yada bır gonullu varsa yapsın
bende resim koydum bizide eklermisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?