meralll bunlar şimdi diş çıkarma döneminde kulaklarını çok çekiyorlar birde üstüne bunun acısı bekle istersen biraz.şimdi aklıma geldi valla.en azından beren yakında kulaklarını uzatacak. Dr a sorduğumda diş çıkarıyor normal demişti.
kıyamam yaaaaaaaaa
kız uyuduğunda biz tlf fişini çekiyoruz pelin
birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitti maşallah geçmiş almış başını gitmiş bayadır girememiştim hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun bu arada bide ne kadar çok ateşlenen olmuş inşallah hemencik geçer ateşleri önemli bişey değildir umarım benim kızında kafası çok sıcak yanıyo resmen zaten ateşten çok korkuyorum çünkü bizde iye ye yatkınlık var ondan şüpheleniyorum direk ateşini ölçüorum 37-37.5 arasında oluyo kaçtan sonra yüksek oluyo tam olarak acaba
genelde doktorlar 38 ve üstünü ateşten sayıyorlar . ondan öcesine pek müdale edilmesine taraftar değiller. vücudun ateşe alışması için .. ama ben d çok korktuğum için 37,5 gördüm mü elimde olmadan müdale ediyorum . burak' ında başı dünden beri sıcak sabah ölçütüğümde ateşi yok. havalardan heralde kafaları daha çok ısınıyoo . su ile ıslatılmış mendil koy iyi gelir, serinletir.
36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm
TUNAYDIN ARKADAŞlar yıne gecmışı okuyana kadar canım cıktı acaba sabah kaçta gelıyosunuz sız buraya bakıyımm,,o saatte gelmeye calışıyım.
valla fatma kadın dedi ki ne pişiyorsa ondan yesin fakat tabii pişirirken içine salça, tuz ve baharat koymamak koşuluyla. yani yağlı ama tuzsuz pilav, yağlı ama tuzsuz suda haşlanmış makarna vericez benim çıkardığım netice bu... ezip minik minik vericez öksürür gibi yapınca oyuncak falan göstericez unutup yutacak ya da suyla ittiricez... oyun yapmıyor gerçekten boğazına kaçırdıysa çığlık atarak olay mahallinden kaçıcaz delikafadulden allah göstermesin tabii de numara yapıyorlar sıklıkla... numara değilse sırtına vurmak gibi atadan kalma yöntemlere başvurcaz bi de iki kaşının arasını başparmakla ovmak işe yarıyor yerimseniben ne alaka bilmiyom ama :bbo:
tavuğun göğüs kısmıysa kuru geliyor olabilir fatmacım
aşkolsun niye paylaşmayayım kitv karşısında yedirmeyin obezite alt yapısı oluşturursunuz ne yediğini bilerek yesin buyuruyor doktorlar... tabii ağzını açmayan çocuğa gelip kendileri mi yedirecek bilemiyorum lmaz:
mına emzık almadı ya burdan sorup almadıgım emzık kalmadı gerçi yinede almadı emzık :) şimdi ikinci fasıl bıberon almıyor tavsıye edevcegınız almıyordu ama su bıberonu aldı dıyecegınız marka varmı nuk almıyor artık eskıden alırdıçok istyrm taze meyva sıkıp vereyım veya su içsin bıberonla dıye bardakla veya alıştırma bardagınla olacak ış degıl bunlar
teyzemiz öykünün kulaklarını deldirmeye gidiyor kızlar
ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar
hepinizi öpüyorum yavrularınızı öpüyorummm
çıkan herkese güle güle:))
ben beklerim kk'yı
ben de nilayınkini deldirmeye kıyamamıştım walla,
sonra aklı erdiğinde anneannesnin elinden tutup, kendisi götürdü deldirmeye
baktı annesinin götüreceği yok
KIZLAR YAAAAAAAAAAAAAA AMMA KONUŞMUŞSUNUZ OKUYAMADIM BİLGE KONUŞTUM ZEYNEP LE SESİ ÇOK TATLI GELİYORDU EK GIDAYI YEMEZSE MEME VERME DEDİ MEME GELECEK NASIL OLSA DİYE YEMEZ DEDİ BAKALIM BU AKŞAM SAVAŞA BAŞLIYORUZ AMA NEYLE BAŞLASAM EN BAŞTAN SEBZE PÜRESİ Mİ YAPACAĞIM bilmiyorumkismile
KIZLAR YAAAAAAAAAAAAAA AMMA KONUŞMUŞSUNUZ OKUYAMADIM BİLGE KONUŞTUM ZEYNEP LE SESİ ÇOK TATLI GELİYORDU EK GIDAYI YEMEZSE MEME VERME DEDİ MEME GELECEK NASIL OLSA DİYE YEMEZ DEDİ BAKALIM BU AKŞAM SAVAŞA BAŞLIYORUZ AMA NEYLE BAŞLASAM EN BAŞTAN SEBZE PÜRESİ Mİ YAPACAĞIM bilmiyorumkismile
okadar acımasız olma ya yoğurt yada meyveyle başla..
ütülerimi tekrar yaptım akannehir
oğluma pantolonun baş değil bacaktan giyilebileceğini,
serinlemek içinde pantolon yalamanın iyi fikir olmadığını anlattım sempatiksalakcinni
ne o nettiniz yine almış sayfalar başını gitmiş
bi bakalım ne kaynatmışınız yada biri bana anlatsın önemli bişey olduysa :kedi:
BENCE DE vereliniortak
ay kıyamam sana ya bu sıcakta,ütülerimi tekrar yaptım akannehir
serinlemek içinde pantolon yalamanın iyi fikir olmadığını anlattım sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 belkide serinltiyodur yasemin hiç denedinmi pantalon yalamayı kaydirigubbakcemile3 rahat bırak oğlanı..
valla bugün bütün bebişlerin ateşi vardı :1shok: ama benim gibi balık hafızalı biri başka bişi hatırlamaz laelaelaelaelae
yaaa bizde gidelim eve müzeyyen :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ütülerimi tekrar yaptım akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?