2009 Aralık Anneleri

meralll bunlar şimdi diş çıkarma döneminde kulaklarını çok çekiyorlar birde üstüne bunun acısı bekle istersen biraz.şimdi aklıma geldi valla.en azından beren yakında kulaklarını uzatacak. Dr a sorduğumda diş çıkarıyor normal demişti.

ay herkesinki mi öyle ben sadece benim oğluşun var sanıyorudum .. çeke çeke kepçe yaptı kendini . düzelirmi acaba .. :uhm:

kıyamam yaaaaaaaaa
kız uyuduğunda biz tlf fişini çekiyoruz pelin

BUNU BEN DE YAPIYORUM VE EŞİM MÜTHİŞ KIZIYO. ALIŞSINMIŞ. NAPİM BİRDEN ÇALINCA HOPLUYO KIZ UYKUSUNDA. SONRA DA UYUT UYUTABİLİRSEN..

BEBEK ATEŞİ 37.3 NORMAL OLARAK KABUL EDİLİYORMUŞ CANIM. BENİM DOKTORDA 38 İN ÜSTÜNE ÇIKMADAN ASLA İLAÇ VERDİRMİYOR.

KESİNLİKLE BAŞINA SOĞUK YADA ISLAK BİŞEY KOYMAMAK GEREKİYORMUŞ CANIM. ÖLÜMCÜL SONUÇLARI OLABİLİRMİŞ. ÇOK TEHLİKELİ BİŞEYMİŞ. SİRKELİ SU, SOĞUK BİŞEY ISLAK MENDİL VS. KESİNLİKLE BAŞA KONMAMALIYMIŞ. KOLTUK ALTI, DİZİNİN ARKASI, APIŞ ARASINA KONMALIYMIŞ.

36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm

VALLA BEN 15 GÜNDÜR VERİYORUM. BİZİM DOKTOR ARTIK HERŞEYİ VEREBİLİRSİN DEDİ. (PATLICAN, BAKLA, BAL, TUZ, SALÇA, SÜT HARİÇ) HATTA TATLI PUL BİBER BİLE KOY C VİTAMİNİ OLARAK ZENGİN DEDİ. NANE KEKİK EKLEYEBİLİRSİN DEDİ. BALIK DONDURULMUŞ VE KONSERVE ŞEYLERE KARŞI OLDUĞU İÇİN ZAMANINI BEKLE VERİRSİN DEDİ.

HADİ GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA

TUNAYDIN ARKADAŞlar yıne gecmışı okuyana kadar canım cıktı acaba sabah kaçta gelıyosunuz sız buraya bakıyımm,,o saatte gelmeye calışıyım.

kaydirigubbakcemile3 CANIM BEN SABAH 8 GİBİ BURDAYIM sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 YA NE KOMİK HATUNSUNUZ SENLE MELİKE İLAHİ..

KESİNLİKLE BEN EVDE TV HİÇ AÇMIYORUM BİLE. BENİM DOKTORDA YEMEK YEMENİN NORMAL BİŞEY OLDUĞUNU ANLAMASI LAZIM DİYO. SİZ SOFRAYA OTURDUĞUNUZDA OTURTUN VE YEDİRİN OYUNCAKLA TV İLE YEDİRMEYİN DİYO. BUGÜNLERE BÖYLE GELDİK İNŞALLAH BEN İŞBAŞI YAPINCA HUYU DEĞİŞMEZ.

CANIM BEN NUBY NİNKİNİ KULLANIYORUM. NAZ DA EMZİK ALMADI BİBERONDA ALMADI EN SONUNDA BU KAŞIKLI BİBERONU VAR YA NUBY NİN ONUN NORMAL UÇLUSUNU ALIYO ŞİMDİ ONU VERİYORUM.

HE ÇEKİLİŞİ SEN YAP BENCE KİMSE İÇİN SAKINCASI YOKSA.

teyzemiz öykünün kulaklarını deldirmeye gidiyor kızlar

ANAAM KIYAMAM. BEN KESİNLİKLE DELDİRMİCEM. BÜYÜYÜNCE KENDİ İSTERSE DELDİRİR. BENİM DELİK MESELA HAYATIMDA Bİ TEK DÜĞÜNÜMDE KÜPE TAKTIM. OLMASA DA OLURMUŞ YANİ..

AMAAAN GEÇMİŞİ OKU OKU BİLMİYORUM ATLADIĞIM BİŞİ VAR MI... AKŞAMA BULGUR PİLAVI MANTARSOTE YAPICAM DA ÇORBAYA KARAR VEREMEDİM... SALATAYADA...

çıkan herkese güle güle:))
ben beklerim kk'yı

ben de nilayınkini deldirmeye kıyamamıştım walla,
sonra aklı erdiğinde anneannesnin elinden tutup, kendisi götürdü deldirmeye

baktı annesinin götüreceği yok

KIZLAR YAAAAAAAAAAAAAA AMMA KONUŞMUŞSUNUZ OKUYAMADIM BİLGE KONUŞTUM ZEYNEP LE SESİ ÇOK TATLI GELİYORDU EK GIDAYI YEMEZSE MEME VERME DEDİ MEME GELECEK NASIL OLSA DİYE YEMEZ DEDİ BAKALIM BU AKŞAM SAVAŞA BAŞLIYORUZ AMA NEYLE BAŞLASAM EN BAŞTAN SEBZE PÜRESİ Mİ YAPACAĞIM bilmiyorumkismile

beraber bekleriz nilgüncüm

valla 1 saat bakmasam 3-4 sayfa oluyor. biz ek gıdaya yoğurt ve elma havuç suyuyla başlamıştık melike. bunları bebekler daha kolay kabul ediyor. sebze püresine alıştırmakta zorlanmıştık. yoğurt ve meyve püresi ile başla bence.

okadar acımasız olma ya yoğurt yada meyveyle başla..

ütülerimi tekrar yaptım akannehir
oğluma pantolonun baş değil bacaktan giyilebileceğini,
serinlemek içinde pantolon yalamanın iyi fikir olmadığını anlattım sempatiksalakcinni
ne o nettiniz yine almış sayfalar başını gitmiş
bi bakalım ne kaynatmışınız yada biri bana anlatsın önemli bişey olduysa :kedi:

kaydirigubbakcemile3 belkide serinltiyodur yasemin hiç denedinmi pantalon yalamayı kaydirigubbakcemile3 rahat bırak oğlanı..

valla bugün bütün bebişlerin ateşi vardı :1shok: ama benim gibi balık hafızalı biri başka bişi hatırlamaz laelaelaelaelae

ay kıyamam sana ya bu sıcakta,
anladı mı peki sempatiksalakcinni

akşama ne yemek var menüde

evet ateşleri vardı ama hepsi düzeldi, bahar anne ve bebeklerin olduğu resim istedi, slayt yapacak,
bilgenin diyetisyeninden güzel bilgiler var mutlaka bak geçmişe

Son düzenleme:

ay bu sıcakta ne kötü yaa. hadi geçmiş olsun inşallah anlamıştır da bir daha yapmaz annesi. ne bilsin çocuk deneye yanıla öğrenecek.kaydirigubbakcemile3

domates çorbası, fırında sebzeli tavuk, pilav, cacık var menüde :))))
sizde ne var nilgüncümmm?
ah sibelim ben onu bırakıyomda o beni bırakmıyo
aha bağırıyo yine

maş. yine döktürmüşsünüz hatunlar hızınıza yetişmek imkansız vallaha
ateşli bebişlere geçmiş olsun . benim cadıda 37,5 lara çıktı ama ılık duşla falan indirdik ilaç kullanmadık.

bahar resimleri ekliycem benide ekle unutma lütfen tabi ben gelene kadar sen çoktn gitmişsin mesaj atıcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…