2009 Aralık Anneleri

benım tavuklu turlu ve pilav ok eşim geldı şimdi bıraz dıneleneyım çorbayıda hazır edersem bu akşamda doymus olacagız ınşallah :)

benim çorba ve şekerpare hazır :))) ( tatlıyı hazır aldım, burda real var market kendi imalatları, valla evde yapılandan çok daha güzel oluyor )

diğerleride eve gidince ezana yetişirse şükrederim,
kendim yapıyorum yemekleri anneme yük olmasın diye ama bugün tavukları koy ocağa diycem yoksa yetişmeyecek

gidince pilavı salatayı hazırlarım sofrayıda nilay hazırlar
bitti gitti işte :)))

yani umarım, inşallah

ayyy kızlar o kadar çok yazıyorsunuzki ben aranıza girmeye fırsat bulamıorum ohh herkesin menüsü hazır bende bugün akşam annemler var iftarda benim menüde mercimek çorbası,karnıyarık,pilav salata var bide baklava var tatlı olarak ya ben bugün şekerpare yaptım çok kötü oldu çatladı falan ya bi tarifim vardı çok güzeldi bulamıorum onu bilen varsa yazarmı acaba(

bu arada hasta olan bebeklerede çok geçmiş olsun bnm kızımında galiba yine dişi çıkıcak acaip huysuz zorla yediriyorum ve uyutmakta güçlük çekiorum(

ay ben çok severım şekerpareyı bıze real 10 dk yarın alayım guzel madem

bu sıcakta fırınıla ugrasma be mehtap ben turlu koydum fırına poşetde de pişman oldum mınayı mutfaga sokmamak bır dert fırın çalışırken sıcaklık baska dert al hazır gıtsın

bende çok severim şekerpareyi ama bugün sonucum hüsran olunca canım çok sıkıldı(

dunyanın en şişman bebegını gördunuzmu yazık ya

Çinli bebek Lei Lei, normal bir kiloyla dünyaya geldi. Anne sütü ve mamanın dışında bulduğu herşeyi yemeye başlayan sevimli bebek,şimdi 10 aylık ve 6 yaşındaki bir çocuk kadar ağır.

Annesinin ‘pisboğaz’, komşularının ise ‘Michelin Bebeği’ takma adını verdiği Lei Lei, tam 20 kilo ağırlığında

bu sıcakta fırınıla ugrasma be mehtap ben turlu koydum fırına poşetde de pişman oldum mınayı mutfaga sokmamak bır dert fırın çalışırken sıcaklık baska dert al hazır gıtsın

zaten öle yapcam bundan sonra bu son deneyişimdi cnm o tarifi tuttaramıorum ikinci oldu bu bidaha denemicemkötükedihüsohazır alıcam:)))

annesıne bak gerızekalı pisbogaz lakabı takmıs salak kadın hay allahım onu oyle yapan sensın çözum bulsana lakap takacagına töbe töbeeee

ay ben çok severım şekerpareyı bıze real 10 dk yarın alayım guzel madem

walla pelin annem yapardı küçükken hayal meyal hatırlıyorum, şimdi aynısını yapamıyor, görünce tipini benzettim hemen aldım, çok ta memnun kaldım, dün ablama tattırdım, o daha iyi hatırlıyor benden diye,
oda valla aynısı nilgün dedi ,

inşallah burdakiyle aynıdır,

annesıne bak gerızekalı pisbogaz lakabı takmıs salak kadın hay allahım onu oyle yapan sensın çözum bulsana lakap takacagına töbe töbeeee

ay pelin çok gldüm ya, verseler senin eline kadını demi :)))

burdan ne sonuç çıkarıyoruz :) bebeklerimiz zayıf diye hayıflanmıyoruz...

ben mına uyumusken çorbayıda halledeyım kızlar hayırlı ıftarlar & ıyıakşamlar olsun bebişlere ve bıze inşallah ben tatlıyı yemesınden ıyı anlarım nılguncum :) alınca yazacagım yorumlarımı sana ankaradakı gıbı guzelmı dıye öptm

evet canım bılıyorum da ışte neey karşı olsam maleesef yaptım kızımda ya yanı ılle bışeyle oylanacak yeemk yerken ılgısını yemeğe veremıyor,,ama 2 haftadır oyle yapmıyorum oyuncak falan verıyorum şarkılar soyluyorum ama bakalım cokta yemıyor ışte,,bugun dun yedıremedığım guzelım sebze corbasını yoğurtla karıştırdım da yedırdım yarısını da olsa,,yalnı azra bışey yedığı zaman benı gec emıyor o zamnda benım gogus şişiyo acıyo ya, banada sağmak zor glıyo boyle olunca
12 kilo almıştım 15 gitti:)) 60 la hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şu an 57 yim ama hedefim 55 inşallah...
bunu buraya hıçç yazmayacaktınnnnnklava::gitme:
fatma senmı sordun bılmıyorum şimdi ama aylık 50 lıraya gun yapıyoruz katılmak ıostyrsun sanırım dogrumu anladım
yaff topıkte ıkı dene fatma var sanırsam ben bana denılıyo dıger arkadaşa mı anlayamıyorum buna bı coum bulalım:))
bana soruyosan canım evet ben katılmak ıstıyorum ama detayları bılmıyorum demıştım,,2. onerın bana uyar demıştım

ay pelin çok gldüm ya, verseler senin eline kadını demi :)))

burdan ne sonuç çıkarıyoruz :) bebeklerimiz zayıf diye hayıflanmıyoruz...
valla dalasım geldı dırek kadına :))))))
zayıf dıye hayıflanmıyoruz aglıyor yıyınce susuyor dıye tıkmıyoruz herşeyı duzenlı beslemeye çalışıyoruz sadece sevdıgı ıçın cıkolata bıskuvı vermıyoruz sureklı
ender sarac demıştıkı çocugunuza sıgara alkol vermekle aynı esdeger çok fazla hamur ışı çıkolata tukettırmek aklınızda küpe olsun hadı ben çıktım

sanki sen çok şişmansında klava:

evet biri izmirde canım, ona ortak bi çözüm bulabiliriz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…