domates çorbası, fırında sebzeli tavuk, pilav, cacık var menüde :))))
sizde ne var nilgüncümmm?
ah sibelim ben onu bırakıyomda o beni bırakmıyo
aha bağırıyo yine
ezogelin çorba,,pilav ,
tavuk, salata, şekerpare
yani inşallah yetiştirebilirsem olacak
benım tavuklu turlu ve pilav ok eşim geldı şimdi bıraz dıneleneyım çorbayıda hazır edersem bu akşamda doymus olacagız ınşallah :)
benim çorba ve şekerpare hazır :))) ( tatlıyı hazır aldım, burda real var market kendi imalatları, valla evde yapılandan çok daha güzel oluyor )
diğerleride eve gidince ezana yetişirse şükrederim,
kendim yapıyorum yemekleri anneme yük olmasın diye ama bugün tavukları koy ocağa diycem yoksa yetişmeyecek
gidince pilavı salatayı hazırlarım sofrayıda nilay hazırlar
bitti gitti işte :)))
yani umarım, inşallah
ayyy kızlar o kadar çok yazıyorsunuzki ben aranıza girmeye fırsat bulamıorum ohh herkesin menüsü hazır bende bugün akşam annemler var iftarda benim menüde mercimek çorbası,karnıyarık,pilav salata var bide baklava var tatlı olarak ya ben bugün şekerpare yaptım çok kötü oldu çatladı falan ya bi tarifim vardı çok güzeldi bulamıorum onu bilen varsa yazarmı acaba(
bu sıcakta fırınıla ugrasma be mehtap ben turlu koydum fırına poşetde de pişman oldum mınayı mutfaga sokmamak bır dert fırın çalışırken sıcaklık baska dert al hazır gıtsın
annesıne bak gerızekalı pisbogaz lakabı takmıs salak kadın hay allahım onu oyle yapan sensın çözum bulsana lakap takacagına töbe töbeeee
ay ben çok severım şekerpareyı bıze real 10 dk yarın alayım guzel madem
annesıne bak gerızekalı pisbogaz lakabı takmıs salak kadın hay allahım onu oyle yapan sensın çözum bulsana lakap takacagına töbe töbeeee
evet canım bılıyorum da ışte neey karşı olsam maleesef yaptım kızımda ya yanı ılle bışeyle oylanacak yeemk yerken ılgısını yemeğe veremıyor,,ama 2 haftadır oyle yapmıyorum oyuncak falan verıyorum şarkılar soyluyorum ama bakalım cokta yemıyor ışte,,bugun dun yedıremedığım guzelım sebze corbasını yoğurtla karıştırdım da yedırdım yarısını da olsa,,yalnı azra bışey yedığı zaman benı gec emıyor o zamnda benım gogus şişiyo acıyo ya, banada sağmak zor glıyo boyle oluncatavuğun göğüs kısmıysa kuru geliyor olabilir fatmacım
aşkolsun niye paylaşmayayım kitv karşısında yedirmeyin obezite alt yapısı oluşturursunuz ne yediğini bilerek yesin buyuruyor doktorlar... tabii ağzını açmayan çocuğa gelip kendileri mi yedirecek bilemiyorum lmaz:
inşallah canım şu an düşmüş allaha şükür ve calpol sağolsun ama inşallah tekrar etmez
bahar yeni proce peşinde nazan aklinialirimsmile
bunu buraya hıçç yazmayacaktınnnnn12 kilo almıştım 15 gitti:)) 60 la hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şu an 57 yim ama hedefim 55 inşallah...
yaff topıkte ıkı dene fatma var sanırsam ben bana denılıyo dıger arkadaşa mı anlayamıyorum buna bı coum bulalım:))fatma senmı sordun bılmıyorum şimdi ama aylık 50 lıraya gun yapıyoruz katılmak ıostyrsun sanırım dogrumu anladım
valla dalasım geldı dırek kadına :))))))ay pelin çok gldüm ya, verseler senin eline kadını demi :)))
burdan ne sonuç çıkarıyoruz :) bebeklerimiz zayıf diye hayıflanmıyoruz...
evet canım bılıyorum da ışte neey karşı olsam maleesef yaptım kızımda ya yanı ılle bışeyle oylanacak yeemk yerken ılgısını yemeğe veremıyor,,ama 2 haftadır oyle yapmıyorum oyuncak falan verıyorum şarkılar soyluyorum ama bakalım cokta yemıyor ışte,,bugun dun yedıremedığım guzelım sebze corbasını yoğurtla karıştırdım da yedırdım yarısını da olsa,,yalnı azra bışey yedığı zaman benı gec emıyor o zamnda benım gogus şişiyo acıyo ya, banada sağmak zor glıyo boyle olunca
bunu buraya hıçç yazmayacaktınnnnnklava::gitme:
yaff topıkte ıkı dene fatma var sanırsam ben bana denılıyo dıger arkadaşa mı anlayamıyorum buna bı coum bulalım:))
bana soruyosan canım evet ben katılmak ıstıyorum ama detayları bılmıyorum demıştım,,2. onerın bana uyar demıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?