2009 Aralık Anneleri

size de geçmiş olsun canım. hepsinin birden dişler geliyor herhalde.

aaaa kimlerin ateşi vardı? çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah (((

berkay, ali umut, emre burak, beren aklımda kalanlar canım. hepsinin de birbirine yakındı ateşleri. en son hepsi iyilerdi.

bu arada hasta olan bebeklerede çok geçmiş olsun bnm kızımında galiba yine dişi çıkıcak acaip huysuz zorla yediriyorum ve uyutmakta güçlük çekiorum(

sağol canım. sana da allah kolaylık versin.

annesıne bak gerızekalı pisbogaz lakabı takmıs salak kadın hay allahım onu oyle yapan sensın çözum bulsana lakap takacagına töbe töbeeee

alacaksın o anneyi eline :mymeka:

yaa peli sordu ben de yazdım övünmek için yazmadım sakın yanlış anlaşılmasın. benim annem 50 kg. yapımız böyle yani bizim. evlendiğimde 47 kiloydum. az uğraşmadım yıllarca kilo alayım diye. kızarsan kaçarım bak :umursamaz::sm_confusedpuyorumnanaktan

resım yorumlaınız ıçın teşkurr kızlarrr..
bende bır hoş oldum hakkaten eskı fotolara bakınca
o en guzel uykulrımız benım kucağımda uyuduğu anlardı,,ben yarı uyurdum ama yıne de cok guzeldıı yaa

Fatma Azra bana benziyo :) Sana benzemiyo mi cidden . Babaya mi benziyo .

sana dedım azranın annesı fatma ok aldım senıde lısteye hadı ya çıkamadım bırturlu gidiyorummm
:))kaydirigubbakcemile5
sanki sen çok şişmansında klava:

evet biri izmirde canım, ona ortak bi çözüm bulabiliriz,
ayy yok ben değilimde canım yorumlardada yazmışsın hıç mı kılo almadın dıye,,benım kı cokk salakça oldu ya bı ınsan bu kadar yanlış ve ters iş yapar yanı,,bende zayıf hamıle kaldım 13 kılo aldım doğumdan sonra 3 ayda hepsını verdım,,fakat son 2 aydır sutum azalacak korkusuyla ne bulsam yedım ve gerı kılo ladım,,cok kızıyorm kendıme cook şımdı de alıştı bunye yemeden duramıyorm,,bende de hemen kalça genışler sınır oluyorummo yuzden dedım dı yanı:))

yok canım şaka yaptım,,mesajında ovunuyomuşsun gıbı bı hava yoktu zaten canım benımopuyorumnanaktanbende ıyıydımde su son ıkı ayda kılo aldım ya cok uzuluyorum halıme ,,boğazımı tutamıyorum azra cook emdığı ıçın mı ne,,bılemıyorum yanı

Fatma Azra bana benziyo :) Sana benzemiyo mi cidden . Babaya mi benziyo .

canım gordun mu albumde ıkımızı sen??,,bana bı tek goz rengı benzıyo koyu kahve,,,pek baba ya benzemıyo kı babamız ela gozlu ,kumral,ben esmer azra sulaleden hıç kımseye benzemıyo kı pekk?hayır doğar doğmaz gostermeseler şuphelenıcem bızım kızımız olduğundan da,,yavruceğizimi heemn gordum yanı:))ben senın fotona cok mu bakmışım hamıleykene anlamadım kııı:)ohaoldumsmile

Hahahah avatarda benim resmim vardi herhalde ondan . Ne kadar benziyorlar hala ya .

aşkolsun yaa bak ben de o kadar açıklama zorunluluğu duydum bir anda. sonra resmine baktım ve benden sana klava: kızın da sen de çok güzelsiniz. maaşallah size :teytey: şaka bir yana kuzular emsin iyi olsun zayıflık şişmanlık hiç önemli değil. ilk hamileliğimde 25 liko aldım 2 sene de anca gitti. bunda böyle oldu. koşturmacadan herhalde.
guclubacismile

Hahahah avatarda benim resmim vardi herhalde ondan . Ne kadar benziyorlar hala ya .

gerçekten çok benziyorlar şaşırtıcı yaa. maaşallah iki prensese de

hiçbiri
demiştim ya yeterlilik sınavına giricem diye başvuru için son gün bu pzt. imiş ve ben bana gönderilen cd lere hiç bakmamıştım bile ama odaya tel açıp sormama dayanarak ama meğer o cdlerin bitmesi ve sonunda sertifika almam lazımmış ve hepsi online yani odadan görüyorlar onu yetiştirmeye çalışıyorum. bi yandan da ela kucağımdan inmek istemiyor e bide yemekte yapmam lazım yani çıldırmama ramak kaldı

ooof allah yardımcın olsun. bence sakin ol telaş yaptıkça hepsi birbirine girer. ya da ara ver yemekten sonra elayla eşin ilgilensin işini rahat rahat hallet.

bu arada geçmiş epey geçmiş 50 sayfa okumam lazım ama imkansız keşke biri bana özet geçse ne iyi olur.
bi de yine foto olayı varmış galiba onu anlayamadım.

yazık yavruma yaaa(((((((
salak kadın marifet yaptığını sanıyo, işte böyle ardından salak dedirtiyo alsanaalsanasmile

inşallah canımmmm :teselli:

teşekkür ederim müzeyyencim bilgilendirdiğin için :1hug:
sevindim düzelmelerine. sıcaktanmı diş zamanları şimdi ondanmı yoksa sıcak diye rüzgar mı aldırıyoz kuzulara acxep yaw :uhm:

hay allah ya
yokmu elayla ilgilenecek kimse?
boşver yemeği düşünüp bide kendine telaş yaratma şimdi bide
en kötü ihtimal kahvaltı edersiniz

bu arada geçmiş epey geçmiş 50 sayfa okumam lazım ama imkansız keşke biri bana özet geçse ne iyi olur.
bi de yine foto olayı varmış galiba onu anlayamadım.

ne zaman okudun en son canım. bahar slayt hazırlıyor. bebeğinle resmini koyman gerekiyor. bugün çoğunluk bebeklerde ateş sorunu vardı. 37-38 arası. bilge ek gıdalarla ilgili diyetisyenin verdiği bilgileri aktardı. faydalanılacak güzel bilgiler. zaman ayırabilirsen okursun. daha fazla detaya girmek siterdim ama çıkıyorum canım.

herkese iyi akşamlar. bütün bebeklerin sabaha kadar mışııl mışıııl uyuması annelerin dinlenmesi dileğiyle....

birazdan eşim gelicek adıma yetişicek diye umuyorum.
yok kızlar ela durmuyor laptopa kafa atıcak şimdi ben kaçar.
şu resim işinide biriniz söyleyinde bende yapayım bilgenin resim projesi hoşuma gitmişti yine katılırım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…