2009 Aralık Anneleri

OFF gogsumde catlak varı ya arkadaşlar onun agrısı yetmıyomuş gıbıuı yıne ıltıhap kaptı ya,,nası agrıyo ateşimde yukseldı,,,gecen sefer doktor bı antıbıotık vermıştı bı hafta kullandım gectı yıne mı kullanmam gerekecek acaba,,var mı bı bılgısı olan??off gecmeyecek benım bu goguslerımm ya 2 ay oldu kapanmadı çatlaklar,,aglıcam valla

canım yaaa arayabileceğin bir doktorsa ara sor bence daha önce olduysa heralde aynı antibiotiği kullan der gene de yanıltmayım seni çok geçmiş olsun canım

annem biber dolma verdi iftar için bende minicik bir parça kaşık ucu ile tatsın diye zeynebe verdim bir kustu üst baş ana kucağı heryer battı bu akşam ek gıdaya başlanmak yalan oldu annem öğlen yoğurt vermiş yarım babymix yemiş ama o da çıktı heralde sonra eline pide verdik ağzına götürdü ısırıp bir kaç parça yedi gene emdi bilmiyorumkismile

canım yaaa arayabileceğin bir doktorsa ara sor bence daha önce olduysa heralde aynı antibiotiği kullan der gene de yanıltmayım seni çok geçmiş olsun canım

saol canım,,bım gıttı nobetcı eczaneye alıcak aynı ılaçtan,,şuan doktra ulaşamıyorum.
nası bı agrı yapıyo anlaatamam ya ateşimde yukselıyo yavaş yavaş,,geçmek bılmedı gogsumun sıkıntısımafoldumben

aklıma gelmışken yazıyım,,azra sadece anne sutu alıyo ya bu ara gunde bı kere kaka yapıyo,,dun ve bugun sebze corbasıyla yoğurt verdımdı bugun 4 kere doldurdu ya,,normal mı?aslında cokta yedırmedım kendı kaşığıyla 10_12 kaşık agzını acmyınca zorlamamıştım bı daha ama cook kaka yaptı ya kafama takıldı

Benimde gogsumde ciban benzeri bisey cikti fena agri yapiyor . Antibiyotikli merhemmi kullansam acaba

birazeski usul olacak ama annem biz de çıbançıkınca lokum yapıştırırdı üzerine o da iltihabı çabuk toplayıp kuruturdu. ama yine de ilaç türü birşey kullanacaksan bir doktora sor istersen canım yaa.

aman kızlar ihmal etmeyin kuzenim bu çatlak olayından hastaneye bile yattı çok ağırlaştı. en sonunda emzirmeyi kestirdi doktor. ilerlemeden önlemi alın.ikinize de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…