2009 Aralık Anneleri

işte bu

ayy nası yanı cok korktum ben şimdi yaa,,allahım benımkıde geçmek bılmedı ben emzırmek ıstıyorum yaa(
onlemınızı alın derken catlak bı turlu kapanmadı napabılırım kı başka,,ayy korktum ben yaa offmafoldumben

burcu yağmurun gerçek adını bılmıyorum ama bebeğinin adı eren yazıyo

bu aventin göğüs kalkanı falan varmış ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım olmuştu. memnun kalmışlardı. göğüs pedi bana yaramamıştı ben 2 aydan sonra kullanmayı kestim. bir de komşum bir yağ vermişti kantron çiçeği yağı hiçbir krem fayda etmediği halde 2 aydan sonra o iyi gelmişti. sadece çatlaksa bunlar çöüzm olabilir ama enfeksiyon boyutuna geldiyse ateş falan varsamecbur antibiyotik kullanman gerekir herhalde doktoruna danış canım ihmal etme.

bende var kalkanda o da pek ışe yaramadı,,kullanmadığım krem kalmaı çatlaklar kpanmıyo,,sonrada o acık yaradan mıkrop kapıyo tabii,,aldım içiyıum aynı haptan ılk seferde ıyı gelmıştı ınş yıne gecer(

kızlar evde değildim bugün.. havuza gittik oğluş annem ben teyzem.. nasıl yüzmek istiyor sıpacık bir görseniz.. MAŞALLAH suyu çok seviyor.. çıkmak istemedi..kollarını ellerini suya vurup su sıçrattı bize ay görseniz tam ısırmalıktı..
ben geçmişe biraz bakıcam bakalım herkes iyimi..

burcu canım video mu yapıyosun.. ay çok merak ettim ya kimbilir nasıl güzel olacak.. eylül nasıl sen nasılsın??
ebru canım sen nasılsın canberk paşa nasıl??
ya bu ara epey gezintiyim hee.. anacım izinde ya keyfini çıkarıyoruz..

Ben görene kadar gitmişsin Arzu biz iyiyiz şükür Canberk bey de gayet iyi.
Arda da suyu seviyormuş ne güzel zaten sudan hoşlanmayan bebeğe hiç rastlamadım topikte maaşallah. Şu cehennem sıcaklarında biraz olsun serinlemişsiniz ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…