[table="head"]|KK Nick|ismim|bebeğim||
1|24.5 |Burcu |Omer |
2|yasil_haktanemin|Yasemin | Haktan Emin |
3 | Burcuk | Burcu | Eylül |
4 | babybay | Özlem | Duru |
5 | hayat24 | canan | yağmur nisa |
6 | semyıl |semra |Ela |
7 | realisttt | sibel | naz |
8 | serinus | melike | zeynep |
9 | esrtml | esra | asya |
10|crstal18|mehtap|güneş|
11|nisabeyza|kıymet| zeynep|
12|lalsuu|nevin|ecem alya|
13|lkeser|lütfiye|beyza|
14|d.sukas|dilek|zeynep|
15|motherandbaby|pelin|mina|
16|peluse|ebru|canberk|
17|senemss|senem|nehir|
18|nincebayrak|nilgün|gökay|
19|tgba|tuğba|halil|
20|katre78|zeycan|ege Doruk|
21|ningo07| Funda | Karan|
22|meybon|arzu|arda|
23|bhcg|övünç|Dünya|
24|serayp|seray|Ada derin|
25|masalsu|gülay|Masal ece
26|Guleser1983|güleser|Ecrin
27|Evdila|sema|Zehra sena
28|Rose23|Gülizar|Almina
29|Sevgii:)|Sevgi|Yiğit
30|Gamze-gul|Gamze|Mustafa
31|Fms|Fatma|Toprak
[/table] .
işte bu
Bende bisey hazirliyorum canım sıkıldı :) Ama ismini bilmediklerim var .. Bulamadim da simdi ..
Yagmur mesela unuttum ben adini ve bebisin adini biliyo musun melike
birazeski usul olacak ama annem biz de çıbançıkınca lokum yapıştırırdı üzerine o da iltihabı çabuk toplayıp kuruturdu. ama yine de ilaç türü birşey kullanacaksan bir doktora sor istersen canım yaa.
aman kızlar ihmal etmeyin kuzenim bu çatlak olayından hastaneye bile yattı çok ağırlaştı. en sonunda emzirmeyi kestirdi doktor. ilerlemeden önlemi alın.ikinize de geçmiş olsun.
ayy nası yanı cok korktum ben şimdi yaa,,allahım benımkıde geçmek bılmedı ben emzırmek ıstıyorum yaa(
onlemınızı alın derken catlak bı turlu kapanmadı napabılırım kı başka,,ayy korktum ben yaa offmafoldumben
acaba neydi bilmiyorumkismile
Artik bildiklerimi yapcam da sonra ekleme yapariz . Bu arada nasil yuklesem onu dusunuyorum ben esas
sen ne yapıyorsun tatlım amma hamaratsınız ben kendimi çok beceriksiz hissettim :1no2:
video ama buraya da yuklenmez boyutu buyuk napsam ya
bu aventin göğüs kalkanı falan varmış ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım olmuştu. memnun kalmışlardı. göğüs pedi bana yaramamıştı ben 2 aydan sonra kullanmayı kestim. bir de komşum bir yağ vermişti kantron çiçeği yağı hiçbir krem fayda etmediği halde 2 aydan sonra o iyi gelmişti. sadece çatlaksa bunlar çöüzm olabilir ama enfeksiyon boyutuna geldiyse ateş falan varsamecbur antibiyotik kullanman gerekir herhalde doktoruna danış canım ihmal etme.
burcu canım video mu yapıyosun.. ay çok merak ettim ya kimbilir nasıl güzel olacak.. eylül nasıl sen nasılsın??
ebru canım sen nasılsın canberk paşa nasıl??
ya bu ara epey gezintiyim hee.. anacım izinde ya keyfini çıkarıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?