Adım Selver oğluşum Eren:))Bende bisey hazirliyorum canım sıkıldı :) Ama ismini bilmediklerim var .. Bulamadim da simdi ..
Yagmur mesela unuttum ben adini ve bebisin adini biliyo musun melike
meral günadyın
aldım cnm mesajını. bende kızdım ama napimm ararım ben seni
bende bekliyim pelincimben mınanın kulaklarını deldırmeyı çook ıstdım eczacı delmem 1 yasından önce dedı tanıdık eczacı delen var ıstersen baska yere gıt dedı dr.umuzda 1 yasından önce önermıyorum dedı ne sakıncası var dedım eczacıda dr.da yok ama daha kucuk dedıbeklıyoruz yasgununu artık
baharcım bende yaşını bekliyim diyorummeralll bunlar şimdi diş çıkarma döneminde kulaklarını çok çekiyorlar birde üstüne bunun acısı bekle istersen biraz.şimdi aklıma geldi valla.en azından beren yakında kulaklarını uzatacak. Dr a sorduğumda diş çıkarıyor normal demişti.
nilgün bizim kız o kadar beklemez sana söyleyimçıkan herkese güle güle:))
ben beklerim kk'yı
ben de nilayınkini deldirmeye kıyamamıştım walla,
sonra aklı erdiğinde anneannesnin elinden tutup, kendisi götürdü deldirmeye
baktı annesinin götüreceği yok
Gunaydinlar herkese..
Ya ben videoyu yaptim iyi hos ama boyutu cok buyuk nasil yapcam acaba ?
bende bekliyim pelincim
teyzemizi dün durduramadım ama kuyumcu çok şükür durdurmuşkaydirigubbakcemile3
baharcım bende yaşını bekliyim diyorum
bakalım kısmet
nilgün bizim kız o kadar beklemez sana söyleyim
bizde böyle bir teyze varken yaşını nasıl bekliycez bakalımsempatiksalakcinni
burcu mail atsanda olmaz dimi
canım ya emeklerinize sağlıkŞeniz
Mail atilcak kadar kucuk degil :) Simdi diyorum face e eklesem sadece belli kisilere izin versem . Ama face olmayanlar nasil izler
acaba cd'ye çeksekde herkeze ödemeli gönderseksempatiksalakcinni
OFF gogsumde catlak varı ya arkadaşlar onun agrısı yetmıyomuş gıbıuı yıne ıltıhap kaptı ya,,nası agrıyo ateşimde yukseldı,,,gecen sefer doktor bı antıbıotık vermıştı bı hafta kullandım gectı yıne mı kullanmam gerekecek acaba,,var mı bı bılgısı olan??off gecmeyecek benım bu goguslerımm ya 2 ay oldu kapanmadı çatlaklar,,aglıcam valla
günaydın herkeze. çok şükür hafta sonu geldikaydirigubbakcemile2yarın röfleye gidicem 4 saat sıcakta beklenirmi yaaakannehirakannehirakannehir
Gunaydinlar herkese..
Ya ben videoyu yaptim iyi hos ama boyutu cok buyuk nasil yapcam acaba ?
bucu özelden face ni atsana . bende yok ama arkadaşta seni eklesem sonra silebilrsiniz sanırım nasıl oluyorsa
Atladiklarim mutlaka vardir. Simdiden ozur diliyorum .. Guncellerim zamanla mutkala ..
Face de birazdan yayinlanir sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?