2009 Aralık Anneleri

selam kıslarrrr marttan beri kk ya girmemişim ( hepinizi çok ösedim umarım herkes ve bebişlerde iyidir...öpüldünüz şekerlerrrrr...

Bende bisey hazirliyorum canım sıkıldı :) Ama ismini bilmediklerim var .. Bulamadim da simdi ..

Yagmur mesela unuttum ben adini ve bebisin adini biliyo musun melike
Adım Selver oğluşum Eren:))
ne listesi bu ben çok geride kaldım ya çoğunuzun profillerde bebişlerle resimler koymuşsunuz ne için?
ben biraz geçmişi okuyayım bari

günaydın herkeze. çok şükür hafta sonu geldikaydirigubbakcemile2yarın röfleye gidicem 4 saat sıcakta beklenirmi yaaakannehirakannehirakannehir

bende bekliyim pelincim
teyzemizi dün durduramadım ama kuyumcu çok şükür durdurmuşkaydirigubbakcemile3

baharcım bende yaşını bekliyim diyorum
bakalım kısmet
nilgün bizim kız o kadar beklemez sana söyleyim
bizde böyle bir teyze varken yaşını nasıl bekliycez bakalımsempatiksalakcinni

Gunaydinlar herkese..
Ya ben videoyu yaptim iyi hos ama boyutu cok buyuk nasil yapcam acaba ?

burcu mail atsanda olmaz dimi
canım ya emeklerinize sağlıkŞeniz

Mail atilcak kadar kucuk degil :) Simdi diyorum face e eklesem sadece belli kisilere izin versem . Ama face olmayanlar nasil izler

herkeze günaydın şekerler
keyifler nasıl?
yavrular umarım düne göre daha iyilerdir.

ateşsiz sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum.

çok şükür haftasonuda geldi:)))))))))

Hatta oyle yaptim .. Face yukluyorum ve sadece K K dan olanlara izin veriyorum ama digerlerine nasil yaparim bilmiyorum . İzlesene.com gibi site var ama oraya da koymak istemedim fikir verin :)

bu kondua topicte benden daha çok çeken yok canım kız doğdu benim meme yara oldu 6. ay bitene kadar her ay mastit oldum ve yara hiç geçmedi. bu ay iyiyiz çok şükür. agumentin verdi doktor bana hep. bana kalkan iyi gelmişti. en azından ucu biyere değip sızlamıyodu. ve sürdüğüm krem ucunda kalabiliyodu. havada alıyodu. allah kolaylık versin canım çok zor. benimde hep gece çıktı ateşim 38,,5 lara. zordur memeyle uğraşmak..

günaydın herkeze. çok şükür hafta sonu geldikaydirigubbakcemile2yarın röfleye gidicem 4 saat sıcakta beklenirmi yaaakannehirakannehirakannehir

benim kuaför arkadaşım. anlaştık anneme gelip orda yapacak röflemi işbaşı yapmadan önce. hem klima var hem kızla rahat rahat ilgilenirim.

Gunaydinlar herkese..
Ya ben videoyu yaptim iyi hos ama boyutu cok buyuk nasil yapcam acaba ?

tam dicektimki face e koysan ki koymuşsun bile:))

herkese günaydın bu arada a.s.

Atladiklarim mutlaka vardir. Simdiden ozur diliyorum .. Guncellerim zamanla mutkala ..
Face de birazdan yayinlanir sanirim..

yaa ben bu aralar face dondurmak zorunda kaldım . listemdeki bi ark. heclamişler. o sebeble .. yeniden mi açsam acaba .. bişey olur mu ki.. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…