2009 Aralık Anneleri

selam kıslarrrr marttan beri kk ya girmemişim ( hepinizi çok ösedim umarım herkes ve bebişlerde iyidir...öpüldünüz şekerlerrrrr...

neden gelmedin bakim alsanaalsanasmile artık kaçma şekerim tekrar hoşgeldin o zaman

Adım Selver oğluşum Eren:))
ne listesi bu ben çok geride kaldım ya çoğunuzun profillerde bebişlerle resimler koymuşsunuz ne için?
ben biraz geçmişi okuyayım bari

bu listede neden ben yokuummm . .:gitme:mafoldumben

canım listeyi hazırlarken bu yazdıklarımız üye olmayanlar tarafından da okunabildiği için isimlerimiz fazla ifşa olmasın diye bıraktık

Herkese günaydın .. yaşasın bugün cumaa.. kaydirigubbakcemile2 hayırlı cumalar ...

evettttt yarın iş var hemde sabah toplantı var ama olsun bugün cumaaaaaaaaaaaa herkese hayırlı cumalar

Gunaydinlar herkese..
Ya ben videoyu yaptim iyi hos ama boyutu cok buyuk nasil yapcam acaba ?

Mail atilcak kadar kucuk degil :) Simdi diyorum face e eklesem sadece belli kisilere izin versem . Ama face olmayanlar nasil izler

olur ama dediğin gibi herkes izleyemez ayy çok merak ettim faceye gidim

Video yukleniyor..

Simdiden eksikleri cikti bak goruyorum :) Oncelikle direk kendi listemdekileri yaptim . Bugun arkadaslik gonderenler yok mesela . Dedigim gibi guncellicem zamanla . Eylül ancak bu kadar izin verdi. Lutfen unuttuklarim atladiklarim yanlis anlamasin . Bana ozelden mesaj atsinlar onlari da eklerim .

Eveeet..

Video yuklendi :) Tekrardan unuttugum kisilerden ozur dilerim . Kimse yanlis anlamasin ben niye yokum diye oncelikle kendi listemde olanlari yaptim cunku . Gece yaptigim icinde ekleme sansim olmadi.

Zamanla guncellencektir..Umarim begenirsiniz..

ben nası görücem ya bi el atın:sinifsinif:

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu müthiş olmuş mutlaka izleyin ( facesi olmayanlar bir çözüm bulun gerekirse mailimi ve şifremi veririrm özelden izlersiniz ) ağlaya ağlaya seyrettim resimler süper müzik cuk oturmuş baştaki yazı mahvetti beni ellerine kollarına sağlık

ee burcu ben videoyu kendi bilgisayarıma nasıl alıcam.. çok beğendim ellerine emeğine sağlık..

Onu bilmiyorum iste.. Maille atilcak gibi de degil cok yuksek..

Tesekkur ederim Melike :) Begendiginize sevindim..

face im var ama göremiyorummm. beni eklermisin face denopuyorumnanaktan

Burcu özelden face ' verir misin. ?? bilmiyorumkismile Akşam face aktif edip ben de bakayım merak ettim .. :kedi: Gerçi biz olmayabiliriz ama olsun sonra eklersin bizi de .. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…