selam kıslarrrr marttan beri kk ya girmemişim( hepinizi çok ösedim umarım herkes ve bebişlerde iyidir...öpüldünüz şekerlerrrrr...
Adım Selver oğluşum Eren:))
ne listesi bu ben çok geride kaldım ya çoğunuzun profillerde bebişlerle resimler koymuşsunuz ne için?
ben biraz geçmişi okuyayım bari
bu listede neden ben yokuummm . .:gitme:mafoldumben
Herkese günaydın .. yaşasın bugün cumaa.. kaydirigubbakcemile2 hayırlı cumalar ...
Gunaydinlar herkese..
Ya ben videoyu yaptim iyi hos ama boyutu cok buyuk nasil yapcam acaba ?
Mail atilcak kadar kucuk degil :) Simdi diyorum face e eklesem sadece belli kisilere izin versem . Ama face olmayanlar nasil izler
merala attim ozel mesaj sana atamiyoruz 600 sn beklemem lazimmis :)
ama ama ben göremiyorum laelaelaelaelae
Atladiklarim mutlaka vardir. Simdiden ozur diliyorum .. Guncellerim zamanla mutkala ..
Face de birazdan yayinlanir sanirim..
Hah bi de begenmeyin var ya...delikafadulden
Eveeet..
Video yuklendi :) Tekrardan unuttugum kisilerden ozur dilerim . Kimse yanlis anlamasin ben niye yokum diye oncelikle kendi listemde olanlari yaptim cunku . Gece yaptigim icinde ekleme sansim olmadi.
Zamanla guncellencektir..Umarim begenirsiniz..
ee burcu ben videoyu kendi bilgisayarıma nasıl alıcam.. çok beğendim ellerine emeğine sağlık..
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu müthiş olmuş mutlaka izleyin ( facesi olmayanlar bir çözüm bulun gerekirse mailimi ve şifremi veririrm özelden izlersiniz ) ağlaya ağlaya seyrettim resimler süper müzik cuk oturmuş baştaki yazı mahvetti beni ellerine kollarına sağlık
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu müthiş olmuş mutlaka izleyin ( facesi olmayanlar bir çözüm bulun gerekirse mailimi ve şifremi veririrm özelden izlersiniz ) ağlaya ağlaya seyrettim resimler süper müzik cuk oturmuş baştaki yazı mahvetti beni ellerine kollarına sağlık
face im var ama göremiyorummm. beni eklermisin face denopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?