2009 Aralık Anneleri

Burcu özelden face ' verir misin. ?? bilmiyorumkismile Akşam face aktif edip ben de bakayım merak ettim .. :kedi: Gerçi biz olmayabiliriz ama olsun sonra eklersin bizi de .. yerimseniben

600 sn gecsin yazayim :) Evet yoksun sen . Aksam listemde yoktun . Ama guncellerim zamanla

pelincim iki gruba ayrılmayı ödeme gününe göre yapabiliriz. ayın 1-2si gibi ödemek isteyenler ve 15-16sı gibi ödemek isteyenler olarak. maaş tarihleri değişiyor malum. ben ayın 1-2si gibi ödemeyi tercih ederim şahsen

o zaman acıktığı saatlerde seni pek etrafta görmemesi mantıklı olur melike. öbür türlü nasılsa annem kıyamaz mantığını kuruyor bunlar yerimseniben hadi inşallah işe yarar zeynep hatunun verdiği öğütler kaydirigubbakcemile5

selam kıslarrrr marttan beri kk ya girmemişim ( hepinizi çok ösedim umarım herkes ve bebişlerde iyidir...öpüldünüz şekerlerrrrr...

gelsene güzelim geri... umarız sen ve arda da iyisinizdir

8 aylık bi bebeğin gündüz toplam kaç saat uyuması gerekiyor? ve sizinkiler kaç saat uyuyor??

bir yerlerde onun bir tablosu vardı ya nerde fisfisfis sanıyorum 6 aylıkken günlük toplam 12 saat demişti bizim dr. ama kimi bebek gece tümünü uyuyup gündüz oturur kimi gündüz uyuyup gece oturur akannehir

bilge oğluşun nasıl cnm

ateşli meralcim :1no2: gece acile gittik gaita ve idrar verdik kültür sonuçları yarın çıkacak. kusma ve ishal de başladı her gün böyle 10 çocuk geliyor dediler. aveno mu ne zıkkımsa yazları ortaya çıkan öyle bir virüs varmış o olabilir dediler, idrar yolları enfeksiyonu olabilir dediler yarın görcez bakalım ne olduğunu mafoldumben

burcuuuu süpersin arkıdeşim ŞenizŞenizŞeniz ellerine emeğine vede yüreğine sağlıka.s.a.s.a.s.bunlar sana, seni günün annesi seçiyoruzzzalkisalkisalkis varmı itirazı olansengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…