Burcu özelden face ' verir misin. ?? bilmiyorumkismile Akşam face aktif edip ben de bakayım merak ettim .. :kedi: Gerçi biz olmayabiliriz ama olsun sonra eklersin bizi de .. yerimseniben
Ozelden yaziyorum sana face i .
melikeve burcu ekledim kızlar sizi
burcu videoyu nası görücem acepbilmiyorumkismile
burcu videoyu nası görücem acepbilmiyorumkismile
cnm sanırım çogunluk 2 dıyor demeyenlerde var yorum yapmayanlar onlarıda 2. yı kabul etmıs sayacagım pazartesıye kadar yorum gelmezse bu arada çekılış yapmalıyız bızım kızlarla buluşmamıza çok ver nasıl olacak çekılış işi 2 grubada ayırmak var eger sızce mahsur yoksa ben ayırıp evde çekılış yapayım yada bır gonullu varsa yapsın
KIZLAR YAAAAAAAAAAAAAA AMMA KONUŞMUŞSUNUZ OKUYAMADIM BİLGE KONUŞTUM ZEYNEP LE SESİ ÇOK TATLI GELİYORDU EK GIDAYI YEMEZSE MEME VERME DEDİ MEME GELECEK NASIL OLSA DİYE YEMEZ DEDİ BAKALIM BU AKŞAM SAVAŞA BAŞLIYORUZ AMA NEYLE BAŞLASAM EN BAŞTAN SEBZE PÜRESİ Mİ YAPACAĞIM bilmiyorumkismile
annem biber dolma verdi iftar için bende minicik bir parça kaşık ucu ile tatsın diye zeynebe verdim bir kustu üst baş ana kucağı heryer battı bu akşam ek gıdaya başlanmak yalan oldu annem öğlen yoğurt vermiş yarım babymix yemiş ama o da çıktı heralde sonra eline pide verdik ağzına götürdü ısırıp bir kaç parça yedi gene emdi bilmiyorumkismile
selam kıslarrrr marttan beri kk ya girmemişim( hepinizi çok ösedim umarım herkes ve bebişlerde iyidir...öpüldünüz şekerlerrrrr...
8 aylık bi bebeğin gündüz toplam kaç saat uyuması gerekiyor? ve sizinkiler kaç saat uyuyor??
burcunun profiline gir
ordayım zaten ama yoksositososito
ordayım zaten ama yoksositososito
burcuu bayıldımmmmmm..
ellerine sağlık arkadaşım gözlerim doldu izlerken..
ooofffffff ya çok merak ettim burcu
canım emeklerine sağlık
bilge oğluşun nasıl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?