arzu gunde hangı tarıh sana uyuyor yazarmısın
öznur okudunmu geçmişte gun yapıyoruz haberın varmı
önemlideğil canım.. ömerin hediyesini gönderecektim kargo geldi kapıya adres yok internette gitti sanada burcuyada ulaşamadım adam yarım saat merdivende oturup bekledi:))neyse hallettim sonra..
zeyno bi uyku uyudu uyandı yine uyutmaya çalışıyorum şimdi..mina nasıl..odasında yatırabiliyomusun..
okudum okudum katılmak istiyorum aslında ama detayını bilmiyorum..
bu arada başın sağolsun pelin ya ne düşüncesizim..okumuştum eşinin ananesi vefat etmişti fırsat bulp baş sağlığı dileyemedim..
adam bebeklı kadının halınden anlayan cıktı desene
az önce babasına dedım alsana yatagına yatag koyarkoymaz zıng uyandı
bayramdan bırkaçgun önce kastamonuya gıdecegız orda mecbur yanımda yatacak 1 hafta ordan donuste alıştırmaya baslarım dıye dusunuyorum oznur şımdı de baslasam yatar ama ben yat kalk geberırım dıye dusunuyorum o alışana kadar bırde sahura kalkıyorum ya yuzkere kalkmayı gözum almıyor suan ama ınşallah geç kalmam 1 aydır yanımda ne guzel alışmıstı yalnız odada yatmaya sızde ne alem durumlar
ayyy bizdede aynı iyicede alıştı yanımda yatmaya gece uyanıp kontrol ediyo resmen..ama çok rahatsızım ben bu durumdan ne olck bilmiyorum..galiba önce gece emzirmeyi kesmem gerekecek..
akşam akşam keyfinizi yerine getiriim. naz ismi de benim fikrimdi naz soyadımızda ar nazar güzel olur diye. kocişin adı engin.. enginarkaydirigubbakcemile3
yaa arkadaşlar keske ben de size yakın olsaydım bende görüşebilseydim sık sık.çok isterd,m. arkadaş durumları sadece bende var sanıyordum.hayatımız konularımız çok değişti bebeklerden sonra..bunu yaşayanlarla paylaşabiliyoruz sadece..
mına benı maf eder gece emzırmezsem ama sanırım asıl mesele o öznur bakalım bayram donusu zorlu bır ugras var bızde sonucu bıldırırım nasılsa sahura kalkmaktan kalkmaya alısmış olacagım dıye gozum alır dıye dusunuyorum bakalım nasıl olacak
hadi bakalım inşallah pelin mina abla nede olsa sen önce başla bize bildirirsin:)
zeynoda uyudu yatayım bende ii geceler herkese..
ay sibeeeeeeel Allahta seni güldürsün.. enişte duymasın da çok hoşuma gitti deminden beri durup durup gülüyorrumkaydirigubbakcemile3akşam akşam keyfinizi yerine getiriim. naz ismi de benim fikrimdi naz soyadımızda ar nazar güzel olur diye. kocişin adı engin.. enginarkaydirigubbakcemile3
gidemedim misafir geldi canım ya.. arda da iyi teyzesi çok şükür fırlama oldu çıktı.. tutunup ayağa kalkıyor artık ve direk tv ünitesinin tepesine çıkıp televizyon ve diğer cihazları inceliyo... bugün prizleri parmaklıyodu.. inanamıyorum hergün yeni birşey keşfediyoruz oğlum la hem yorucu hem süper eğlenceli..iyiyim arzucum benim zilliyi uyutrmuştum uyandı babasıyla oyun oynuyo şimdi nasıl uyutucam onu düşünüyorum..sen nasılsın ardacığım nasıl..
dünküşu primanın etkinliğine gittinmi sen ben gittim ama geç kalmışıms sanırım
ay pelin ya benim kociş katılmama müsade etmiyo ya, uğraşamayız elimizde olur olmaz diyo :gitme:bilmiyorumkismilesinir oldum ama haklıda, bu ara pek iş de alamıyo insanları mağdur etmek istemem cidden .. geçen konuştuğumda bişey dememişti hayret bişey yaarzu gunde hangı tarıh sana uyuyor yazarmısın
öznur okudunmu geçmişte gun yapıyoruz haberın varmı
evet iyiki varlar.. benim de en samimi arkadaşım var taa liseden eşler filan kanka süper anlaşıyoduk, şimdi kıbrısa tatile gitti face de yazıyo yok bekle beni kıbrıs ben geliyorum filan.. varya sırf bana duyurmak için.. sırf şuan ki hayatımı kıskandığı için.. sanki onun olmıycak bebeği, sanki sıra bana gelmiycek.. geçenlerde onlardaydık arda zor şer uyudu bizim muratla yemeklerimiz soğudu tabi.. yok ya biz vazgeçtik filan diye dalga geçtiler.. ben de dedim, birgün biz yeriz mangalı sıcak sıcak, sizinki soğur ahanda buraya yazıyorum dedim.. kş benim oğlumun bir düzeni var herkes bizim kadar şanslı olamaz bunuda unutmayın canım dedim.. sinir oldum.. ama asıl onlar sinir oluyor.. ben büyüttüm bile nerdeyse o daha hamile kalacak.. ağrıydı sancıydı.. doğumdu.. lohusalıktı bebeğin gazıyd şuydu buydu biz de oğluşla kıbrısta otellerde fink atıcaz.. zorluk çeksin istemem ama fesatlık yaptılar karı koca.. ay amma dolmuşum bu kıza karşı dimi pelin:1ninca:sukur kı burası var ortak yasananlar var dıyoruz yoksa halımızden anlayan adam yok ortada mıllet tatıle çıkmayı planlıyor bayramda yada sonrasında 2.kez otellere falan ben mal mal dınlıyorum arkadasları ama emınım 1 sene sonra çook farklı olacak o yuzden çok sukur bebeişlerimiz var dıyerek sabır dıyorum ozetle
ben doğduğundan beri chicconun ağzı açılı geniş emzikli olanı var onu kullanıyorum sadece onu tuttu bizimki. bir de kauçuk emzik kullanıyoruz biberon için slikonu tutmuyor çünkü.
dr.browns biborunu nu deneyebilirsin oldukça iyidir.
ay sibeeeeeeel Allahta seni güldürsün.. enişte duymasın da çok hoşuma gitti deminden beri durup durup gülüyorrumkaydirigubbakcemile3
gidemedim misafir geldi canım ya.. arda da iyi teyzesi çok şükür fırlama oldu çıktı.. tutunup ayağa kalkıyor artık ve direk tv ünitesinin tepesine çıkıp televizyon ve diğer cihazları inceliyo... bugün prizleri parmaklıyodu.. inanamıyorum hergün yeni birşey keşfediyoruz oğlum la hem yorucu hem süper eğlenceli..
ay pelin ya benim kociş katılmama müsade etmiyo ya, uğraşamayız elimizde olur olmaz diyo :gitme:bilmiyorumkismilesinir oldum ama haklıda, bu ara pek iş de alamıyo insanları mağdur etmek istemem cidden .. geçen konuştuğumda bişey dememişti hayret bişey ya
evet iyiki varlar.. benim de en samimi arkadaşım var taa liseden eşler filan kanka süper anlaşıyoduk, şimdi kıbrısa tatile gitti face de yazıyo yok bekle beni kıbrıs ben geliyorum filan.. varya sırf bana duyurmak için.. sırf şuan ki hayatımı kıskandığı için.. sanki onun olmıycak bebeği, sanki sıra bana gelmiycek.. geçenlerde onlardaydık arda zor şer uyudu bizim muratla yemeklerimiz soğudu tabi.. yok ya biz vazgeçtik filan diye dalga geçtiler.. ben de dedim, birgün biz yeriz mangalı sıcak sıcak, sizinki soğur ahanda buraya yazıyorum dedim.. kş benim oğlumun bir düzeni var herkes bizim kadar şanslı olamaz bunuda unutmayın canım dedim.. sinir oldum.. ama asıl onlar sinir oluyor.. ben büyüttüm bile nerdeyse o daha hamile kalacak.. ağrıydı sancıydı.. doğumdu.. lohusalıktı bebeğin gazıyd şuydu buydu biz de oğluşla kıbrısta otellerde fink atıcaz.. zorluk çeksin istemem ama fesatlık yaptılar karı koca.. ay amma dolmuşum bu kıza karşı dimi pelin:1ninca:
kasım ayı gelince falan burada isteyenlerle çekiliş yapıp d.günü hediyesi yollarız birbirimize.kimse söylemez kime alacağını sürpriz olur.aklıma geldi güzel bir fikir olabilir
ay canııııııım eylül hayalimi hatırlıyosun demekk... gel gel öpüjeeemŞenizallah ıyılıgını versın emı harbı dolmussun ama kendınıde ıyı ınandırmıssın superrrr koptm soyle olck boyle olck o şu ben bu ay arzu guldurdun benı valla
ama dogrusunda bız ohh mıs gıbı saglıklı dogurduk buyuttuk sayılır senın arkadas dogurana kadar bızımkıler konusuyor yuruyor olacaklar Allahın ıznıyle ama o arkadasın da dogurur buyutur sen eylul ıcın çalışmalara baslarmısın bak orasını bılemedım :roflol::roflol::roflol:
peki nasıl olacak benım uykudan basmadı kafam bırı çekılışı yapıp herkese özelden mı haber verecek kımse kıme alacagını soylemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?