hala da olan nehır hayalın için tebrık edıyor kutluyorum senı nazancım Allah gonlune göre versın inşallah mert efemız nehırın abısı olsun ınşallah
arzu hatırlamamak mumkunmu aramızda kalacak arda duymasın :))arda nerdeyse gelecektı ama sen eylul olsaydı dıyıp kız kıyafetı bakıyorum hala dıyordun :)))))
gun işi de bırdahakı sefere olur canın sagolsun arzu sıkma kocısını sakın
ben de hatırlıyorum ben deee
benmde nehir hayalim vardı sanırım halada varbilmiyorumkismile
anlayışın için sağol canımmmm..hala da olan nehır hayalın için tebrık edıyor kutluyorum senı nazancım Allah gonlune göre versın inşallah mert efemız nehırın abısı olsun ınşallah
arzu hatırlamamak mumkunmu aramızda kalacak arda duymasın :))arda nerdeyse gelecektı ama sen eylul olsaydı dıyıp kız kıyafetı bakıyorum hala dıyordun :)))))
gun işi de bırdahakı sefere olur canın sagolsun arzu sıkma kocısını sakın
seçil gördum mesajlarını yazmaya fırsat olmadı ewt ya don lutfen gunde 1-2 mesaj olsada fırsat bulmaya çalış eskıden ne çok şey paylastık yogun paylasımda bulundugumuz kışılerdensın dıye bu kadar ısrar belki ben de gun gelecek kopacagım buyuk konusmak ıstemem bazı zaman yazmak gelmıyor ıçımden bazı zaman fırsat olmuyor ama mına 'm la ılgılı çok guzel paylasımlarım var burada hayattakı en özelımle ılgılı sırf bu neden bıle burdan kopsamda bırgun gorusmeyı muhakkak surdurecegım arkadaslarım var telefonunu adreesını kaybetmek ıstemedıgım dostlarım var hergun olmasada haftada bırkaç gun ayırmalısın zorda olsa bencede
öp guzel yuzlunu (masallah)benım için
öykücüktemi hasta yahu.. geçmiş olsun canım size de..
ahh ahh bikaçgün önce naz da düştü ya.. allahım ne zormuş çocuk büyütmek. size de geçmiş olsun canım.
hayırlara çıksın rüyan emi. deli :)) seni bu topicin en çalışkan en hamarat hatunu seçiyorum ve tebrik ediyorum vereliniortak insan sürekli iş yapar mı yahu..
kış gelioki hiç sorma ben naza bi tane badyi zor giydiriyorum çığlık çığlığa..(
benim eltimde bebek bakıyo yarım gün için 750 tl alıyo. 2 de işbaşı yapıyo düşün yani. süper bulmuşsun bence..
hastaneye gittik doktor bi tane damla verdi. gözyaşı kanalları bir yaşına kadar kendiliğinden açılırmış yapılcak bişey yokmuş. verdiği damla sadece çapaklanmayı önlemek için. eğer 1 yaşında açılmazsa ince bir tel sokarak açıyorlarmış. tabi anesteziyle filan. umarım ozamana kadar açılır kendiliğinden.. kocamada iyileşene kadar eve gelmemesini söyledi.( üf akşamları bi yarım saat bari dinleniyodum..
selam kızlar
saat 4 te bir çıktım
kuaföre gittim kaş fön derken
nehiride aldım historyaya geçtim
ardakşımla birlikte saat 7 30 tu çıktık
şimdi de kardeşime geldik
nehir hanımda saolsun uyudu kalktı üzmedi annesini:)
sadece kitapevinde bir kaç kitabı devirdi
meraklı ya el yanda gidiyor bebek arabasında kamyon şoförleri gibi birde yana kaykılıyor :))
yarın da caddeye çıkarız inş
iş başı yapmadan tüm günlerimi iyi değerlendirmek istiyoruım nehirle...
sibelcim geçmiş olsun tekrardan
dilerim operasyona gerek kalmadan açılıcaktır
yerim ben o cadı kızını
her yeri deviriyormuş:)
yapcak tabi kolay olsaydı çocuk büyütmek herkes boy boy yapardı kızım:)
2009 modelleri fena hele:)))
hihi koşcaz peşlerinde...
senemcim sende işe başlamadan bigün bulaşalım müsait olduğunda. Sana da uyarsa Çarşamba akşamı historya' da iftar yapalım diyecem ama bi bak duruma göre . o gün benim koçiş iş arkadaşlarıyla dışarda olcak ben tek kaldım yani.... :1no2: sana da uyarsa buluşalım .. Kıymet sende gelirsen ne güzel olur..
ebru prinçiniz hayırlı olsun hadi...
sevindim:)
biz ecrin koycaktık ama babanne bile telaffuz edemeyince vazgeçtik..
kasım ayı gelince falan burada isteyenlerle çekiliş yapıp d.günü hediyesi yollarız birbirimize.kimse söylemez kime alacağını sürpriz olur.aklıma geldi güzel bir fikir olabilir
hala gülüyorum bu arada:roflol:
ay evet yasemin hallettim meralin gazıyla bir seferde oldu bitti, ohhhh rahatladım sefam olsun
benim gazım olmasaydı asıl sen gününü görecektinkaydirigubbakcemile3
artık 15: 30 da çıkacakmış Bilge
aaa neden 1 saat geri kaydı bu çıkış işiCADIARZU
eh idare der bugün daha iyi gibiydi, yarına daha iyi olacak inşallah öyküm nasıl oldu var mı haber????
nilgüncüm çok şükür dün sabahdan bu yana hiç ateşi çıkmadı öykümün
ama ben bugün akşam doktoruna b,r götürüp genel muayenesini yaptıracağım.
amin cümlemizinkini inşallah
sen gideceğin zaman haber ver bana gerekli gazı veririm ben,
normal yaptısan doğuu çok kolay oluyormuş
kızlar demek gaza ihtiyacı olan burcu ve nilgün değilmiş.
ah kızlar ah
korkamayınve gidin halledin şu işi
bizde öpüyoz sizi, hadi güle güle yarın görüşrürüz...
Şeniz
ay burdada öyle aman böyle olsun, birde sıck olsa zaten hasta, hiç çekilmezdi, çok güzel gidiyor ankarada hava aman nazar değmesin
kız sen nerdesin, kaç gündür aklımdasın ne yaptı acaba diye,
iyi bari güle güle otrun, istanbul içindede 500 tl iyi bence tabi ordaki arkadşlar daha iyi bilirler
hadi bakalım sağlıcakla mutluluk ve huzurla oturun yeni yuvanızdaherkese selamlar uzun zamandır yazamıyorum kosusturmaca içindeyim evi tasıdık ancak yerlesebildim adapte olmaya calısıyorum içerenköye tasındık buralarda olan varmı bu arada kıza bakıcı buldum aynı apartmanda düzgün temizbir kadın zeynepte onu cok sevdi kısmetse bayramdan sonra baslıyacak kadının evine bırakacak kızı 500 anlastık sizce iyimi fiyatı
hadi canım sende mi akannehiryeni gelebildim. teşekkür ederim meral, nevra ve nilgün canlarım geçmiş olsunlarınıza. biraz daha iyiyim şimdi . zeynep kuduruk bi şekilde ordan oraya gidiyo kalkıyo tırmanıyo hızına yetişmek imkansız . o kdr uykuyla bu kadar enerji nasıl oluyo bilmiyorum.
ay ne güzel olsun annesi hepimizin yavrularıda yaramaz
yaramazlık yapmıyorlarsa bir anormallik var demek
çok şükür herşey yolunda :Saruboceq:
nilgün bana da gaz vermen lazım şey için:)
maş.yasemin ne hamaratsın yavvv
yok be canım ikisi de sezeryan benim. ondan bu kadar tedirginim ya zaten. bakalım bekliyorum. bu ay mecbur
benimde sezeryan müzeyyen ama ben senin gibi korkmadımşakkıdı
iyi canım hafiflemiş sanırım ağrın. annemin migreni tutunca 3 gün iptal oluyor. yaşla da alakalı sanırım. çok geçmiş olsun. kuzuların elinde olsa 24 saat uyumayıp tepinecekler. vay bizim halimize
ay ne güzel ne güzelya bu kız müthiş yaramaz oldu şimdi cevap yazartken kaşla göz arası yürütecindeydi dibimdeki örtüyü sen bi çek!! üstünde bir fincan çay bir bardak süt bir şişe su ve biblo var zor tuttum hepsini havada yakaladım valla aklım gitti üstüne gelcek diye!!
şimdide tam bunu yazim az sakinleşiim dedim iki saniyede çöpü devirmiş damacanayı devirmiş ayy bayıliciiimmm.. gidim oyniim birazcık cadı kızımla hadi kızlar görüşürüz...
oh oh sıhhattler olsunselam kızlar
saat 4 te bir çıktım
kuaföre gittim kaş fön derken
nehiride aldım historyaya geçtim
ardakşımla birlikte saat 7 30 tu çıktık
şimdi de kardeşime geldik
nehir hanımda saolsun uyudu kalktı üzmedi annesini:)
sadece kitapevinde bir kaç kitabı devirdi
meraklı ya el yanda gidiyor bebek arabasında kamyon şoförleri gibi birde yana kaykılıyor :))
yarın da caddeye çıkarız inş
iş başı yapmadan tüm günlerimi iyi değerlendirmek istiyoruım nehirle...
sibelcim geçmiş olsun tekrardan
dilerim operasyona gerek kalmadan açılıcaktır
yerim ben o cadı kızını
her yeri deviriyormuş:)
yapcak tabi kolay olsaydı çocuk büyütmek herkes boy boy yapardı kızım:)
2009 modelleri fena hele:)))
hihi koşcaz peşlerinde...
ebru prinçiniz hayırlı olsun hadi...
sevindim:)
Bugün akşama kadar yok çamaşır, yemek hazırlığı, yok dikiş, dünya işleri derken akşamı getirmişim evde. Nasıl sıkıldım anlatamam. Attım dışarı kendimi yürüye yürüye merkeze kadar çıkmışım Dünyayla. Kendi kendime seslenerek konuşmaya başladım Dünyaya. Millette çatlak demiştir. Sonra ara arkadaşlarını ne olursa olsun dedi içimdeki ses. Sıradan başladım ilki yönlendirmiş. Kontörlü telefon yetmeyecek alo desem. Sonra 2. meşguldü hala dönmedi.3. dedim kapatmış telefonu mesaj istiyor,4...siz düşünün durumu. Bu kadar mı olur. İnanamadım. Sonra parkta öyle oturduuum oturduum kızımla. Garipsek garipsek geri döndüm. Bunlardan biri sadece geri döndü canımız arkadaşımız Pelin. Zaten forumumuzdan birtek pelinin telefonu var. Helal olsun diyorum boşuna demiyorum. Sonra sanal herşey diye laf ederler. Diğerleri hem evli değil ve bebişleri yok. Pelin bana dönmeseydi iyice kötü hissedecektim kendimi. İyiki varsınız arkadaşlarım az önce yazdıklarınızla gene gülümsedim. Allah'ım sizleri korusun nazarlardan. Amin.[/QUOŞenizTE]
Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemile5
iyiki buradayım ve iyikik sizin gibi dostlara sahibibm
Şenizcanım arkadaşım benimSanalda olsa cok sey paylastik burda. Simdi de cok onemli ama hele hamileyken. Simdi bu kuzular disarda atesi var diyoruz babasi da goruyor baskasi da . Ama hamileyken kasigim agriyo diyoduk babasi ole bakiyodu o agrinin ne oldugunu nasil bisey oldugunu bi tek bizler anladik yine.Kendi adima konusmam gerekirse burdan cok iyi arkadaslar edindim ..
aynen bende sizlerle aylardır beraberim ve birçok paylaşımlarım oldu
her zaman her konuda birbirimize destek olduk
rabbim buradaki arkadaşlıkları dostlukları bir ömüüüüüüüüür boyu sürdürsün.:Saruboceqlumunekankayizsmile
olurmu öznur öykü 1 ayı geçti kendi odasında ve kendi yatağında uyuyorayyy bizdede aynı iyicede alıştı yanımda yatmaya gece uyanıp kontrol ediyo resmen..ama çok rahatsızım ben bu durumdan ne olck bilmiyorum..galiba önce gece emzirmeyi kesmem gerekecek..
gece kalkıp emziyorum.
inan ben öyküyü yanıma alıp hiç uyumadım alışmasın diye
şimdi o da bende çok rahat(geniş geniş döne döne yatıyor)
hiç bekleme ve ayır odasını
pelin emin ol zor olmuyormına benı maf eder gece emzırmezsem ama sanırım asıl mesele o öznur bakalım bayram donusu zorlu bır ugras var bızde sonucu bıldırırım nasılsa sahura kalkmaktan kalkmaya alısmış olacagım dıye gozum alır dıye dusunuyorum bakalım nasıl olacak
günaydınlar ya çok özledim sizleri nasılsınız bklmmmmmmmmm
günaydınŞeniz
şekerler şekerler
topiğin en şeker anneleri günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
çok şükür ateşsiz bir gece geçirdik
öykücük artık çok net bir şekilde dede ve bab diyor.
emekleme konumundan oturma durumuna geçiyor.
biryere tutunarak ayağa kalkıyor
maşallah maşallah kara kuzuma
pelin gün çekilişi oldumu acaba. neye karar verildi. kaçırdım mı acepbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?