2009 Aralık Anneleri

hala da olan nehır hayalın için tebrık edıyor kutluyorum senı nazancım Allah gonlune göre versın inşallah mert efemız nehırın abısı olsun ınşallah
arzu hatırlamamak mumkunmu aramızda kalacak arda duymasın :))arda nerdeyse gelecektı ama sen eylul olsaydı dıyıp kız kıyafetı bakıyorum hala dıyordun :)))))
gun işi de bırdahakı sefere olur canın sagolsun arzu sıkma kocısını sakın

burcu -pelin-tulay-öznur-nevra-melıke-fatma (azranın annesı)-sıbel-yasemın-bilge-meral-funda-muzeyyen-bahar giren ve çıkanlarla sanırım son lıste bu arkadaslar lutfen özelden yazmayanlar gunde hang aralık ona uyar dıye yazsın para göndermek ıçın 1-5 mı 15-20 mı bırde ısmı olmayan gırmek ısteyen varsa veya yazmayı atadıgım yazsın lutfen özelden bana burdan yazdıgınızı gormuyor olabılırım

gerçi yine olsa yine erkek olur gbime geliyor nedense ama..bu hayal en az 3 sene sonrasının hayali.hayırlısı tabi.inş.canım.

ben de hatırlıyorum ben deee
benmde nehir hayalim vardı sanırım halada varbilmiyorumkismile

anlayışın için sağol canımmmm..
nehir ve eylül işi de artıkın kısmet ne diyelim.. hayırlısı olsun.. zor bir düşünce gibi şimdilik benim için..

neyse kızlar hadin gidip yatalım.. mesai erken başlar.. mesai dedim de aklıma son bişey geldi.. geçenlerde kocamdan maaş talebinde bulundum heray bana 300 lira ver dedim.. o da kem küm etti filan sonra aşkım iş olsa valla veririm ne ki dedi.. annemde atladı.. tamam 100 ben vereyim, 100 murat versin 100 de hakan işe girerse versin dedi.. ben de Allah dedim tabi.. ama daha hiç maaş almadım ya bu nasıl iş.. ay kızlar kardeşcezim de iş buldu binlerce şükür ALlahıma.. hemde süper bir şirkette.. Allahım iş arayan daralan bunalan herkese yetişsin inşallah..
sabah görüşürüz öptüm

seçil gördum mesajlarını yazmaya fırsat olmadı ewt ya don lutfen gunde 1-2 mesaj olsada fırsat bulmaya çalış eskıden ne çok şey paylastık yogun paylasımda bulundugumuz kışılerdensın dıye bu kadar ısrar belki ben de gun gelecek kopacagım buyuk konusmak ıstemem bazı zaman yazmak gelmıyor ıçımden bazı zaman fırsat olmuyor ama mına 'm la ılgılı çok guzel paylasımlarım var burada hayattakı en özelımle ılgılı sırf bu neden bıle burdan kopsamda bırgun gorusmeyı muhakkak surdurecegım arkadaslarım var telefonunu adreesını kaybetmek ıstemedıgım dostlarım var hergun olmasada haftada bırkaç gun ayırmalısın zorda olsa bencede
öp guzel yuzlunu (masallah)benım için

Kardeşine hayırlı olsun Arzu,gözünüz aydın.amin zamanı gelince bizlerde iş buluruz inş..
ben de yatayım artık sizede iyi geceler arkadaşlar.ev bulmayı kafaya taktım yatsam da hep kafam meşgul of bi şöyle bize uygun içimize sinen bir yer bulamadık( neyse herşeyde vardır bir hayır.bende gideyim görüşürüzz

PELİNCİMM;

o güsel paylaşımlarım olduğu iiçin buradayımm ben de ...aklımın bir köşesindesinde elbette burası hep var ve hep olacak..kimi arkadaşlarım hiç umursamıyormuş gibi davransa da sorun değil...herkes kendi yaşadığını ve sorumluluklarını bilir..neyse ben buradayım olabiildiğince...hepinizi ve meleklerimizi kokulu kokulu öpüyorummmm...

iyi geceler tatlı rüyalar....

bu arada başıınız sağolsun pelincim ALLAH oranın rahatlığını versn inş.Hasta olan bebişlerimizde en kısa sürede toparlanır inşallah....

selam kızlar akşam muhabbet sağlammış kaçırdım zaten çoğu kez paylaşımda bulunamıyorum sizinle benim cadının müsaade ettiği kadarıyla pelinin dediği gibi çocukların izn verdiği bir hayat sürüyoruz şimdilik :)

güzel b iftar geçirdim bu akşam eski iş arkadaşlarımla herkesin bebeği büyük küçük de olsa herkes herkesin halinden anlıyo bu sizinde konuştuğunuz gibi bizim hayatımızda önemli bişey artık yoksa insan rahat edemiyo sürekli diken üstünde oluyo. bu akşam küçük çaplı bi yanık vakası atlattık ama şükür bişey olmadı. zeynep masaya oturduğumuzun saniyesinde kaynar çorba kasesine 3 parmağını daldırdı hemen soğuk su silverdinle müdahale ettik. kızlarda hemen panik oldu ama çocuklarının olması ii bişey işte yne de soğukkanlıydık:) sonrasında kapı önünde içilen çaylar ,yapılan sohbetler, kahkahalar ve azcıkta dedikodu hooooş oldu. neyse çenem düştü bu ortam değişikliği bana bi süre gider artık.herkse ii geceler sahur hazırlıyım artık . tatlı uykular olsun bebişlere ve annelere .... byeeee

sibelcim geçmiş olsun .. inşallah operasyona gerek kalmadan atlatırsınız..

hayırlı olsun .. darısı başımıza.. sempatiksalakcinni

biz ecrin koycaktık ama babanne bile telaffuz edemeyince vazgeçtik..

Biz bebişin ismini ilk sölediğimizde kayınpederimin tepkisi "hımm aslında emre murat daha çok uyar onuda düşünün istersiniz olmuştu." isim seçerken onlara danışmadık yaa .. uyuzluk olsun diye .. bizde yok filan demiştik. bizce emre burak gayet uyumlu .. bizim bu ismi seçmemizin bi anlamı var halbuki .. anlamadılar , anlayamazlar da .. neyse burak ' ı eşim , emre' yi başına ben ekledim ..

kasım ayı gelince falan burada isteyenlerle çekiliş yapıp d.günü hediyesi yollarız birbirimize.kimse söylemez kime alacağını sürpriz olur.aklıma geldi güzel bir fikir olabilir

aslında güzel fikir .. Ama pelin' de dediği gibi çekiliş nasıl olacak ..
bilmiyorumkismile konuşmak lazım ..

Herkese günaydın bu arada. .. kuzular nasıl .. benimkinin sesi hala kısık .. :1no2: arada öksürüyoda .. tabi ilaçlara devam atlatırız inşallah .. :Saruboceq:

hadi bakalım sağlıcakla mutluluk ve huzurla oturun yeni yuvanızda

hadi canım sende mi akannehir

ay ne güzel ne güzel
yerim ben onun yaramazlık yapan ellerini kolarınıopuyorumnanaktan

oh oh sıhhattler olsun
ne güzel valla tadını çıkar şu güzel havaların ve zeyneple olmanın

şekerler şekerler
topiğin en şeker anneleri günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
çok şükür ateşsiz bir gece geçirdik
öykücük artık çok net bir şekilde dede ve bab diyor.
emekleme konumundan oturma durumuna geçiyor.
biryere tutunarak ayağa kalkıyor
maşallah maşallah kara kuzuma

yaa nasıl becermişsem senemin mesajının arasına yazmışım .. akannehir senemcim okuyabilir msin oradan bilmiyorum okuyamazsan söle tekrar yazarım...

maşallah öykü hnmaa hadi hayırlısı bklm.bizimkide bir aydır koltuk tutunarak sıralıyor ama hala tay tay duramıyorrr 1-2 saniye durup kıç üstü oturuyor.
bu arda tüm hasta bebişlerimize çok geçmiş olsunnnn

Sibelcim naz için üzüldüm. Biz Beren de doğduğu gün farketmiştik gözünü. İlk başta ben ameliyatta enfeksiyon kaptı sandım daha sonra doktorla görüştükten sonra göz pınarının tıkalı olduğunu söyledi. Dünyam başıma yıkılmıştı sanki, 1 günlük bebekte olana bak die baya çıldırmıştım amaaaa bu kdar abartmaya gerek olmadığını sonradan anladım. dr bize damla krem falan verdi ama sen geçireceksin berenin gözünü dedi. Sana bağlı dedi gözünü açmak dedi. serçe parmağımla sabah akşam 15-20 kez masaj yaptım daire çizer gibi. bunu düzüenli yaparsan açılır yoksa senin dediğin gibi tel ile operasyon gerekicek dedi.Bazı hastalarımda oldu dedi bazısı 2 ayda bazısı 8 ayda bazısı açılmadı dedi. Ben yaprken zaman içinde gözyaşı azalmaya başladı. 2 ay yaptım ama hergün.Sonunda açıldı.gözyaşı hiç akmamaya başladı. Bunları anlatıyorum sana çünkü üzüldüğünü biliyorum ama korkma.Dediklerimi yap.ilaç faso fiso. Ben sadece gözü mikrop falan kapmasın die damlasını damlattım ama masajı hiç bırakmadım.Umarım en yakın zamanda açılır tatlım. Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…