2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar giremedim geçmişte almış başını gitmiş okuyamadım herşey yolundadır inşallah yasemin bana özet geçer heralde :)))))))))))))))

günaydın melike
zeynep nasıl

günaydın canım zeynep iyi çok şükür dün gece keyifsizdi banyodan sonra çok ağladı ama bugün iyi maşallah mama sandalyesi aldık pazar günü kraftın yeni bir modeliymiş saraçhaneden 200 e aldık internette 165 eşim görünce deli oldu sevdi zeynep bize yakın olduğundan ama mama gene nanemolla eline pide veriyoruz biraz biraz yiyor arada ben tıkıyorum tükürüyor filan ama yutuyor

bilge umut rahatsız mı düzelmede mi

galiba pelinin eşinin anneannesi vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ben anneannemi 96 da kaybettim çok seviyordum ve çok özledim :gitme:

başka var mı önemli birşey

sibel eşin nasıl oldu düzeldi mi

günaydın herkeseee
nasılsınız? yeğenlerim nasıl?
maşallah diyeyim önce ve dilimi ısırayım
haktan 8aylık ömrü boyunca ilk kez bu kadar uyudu
bütün gece uyudu bütün sabah uyudu şimdi uyandı
şoklardayım :))))

günaydın herkeseee
nasılsınız? yeğenlerim nasıl?
maşallah diyeyim önce ve dilimi ısırayım
haktan 8aylık ömrü boyunca ilk kez bu kadar uyudu
bütün gece uyudu bütün sabah uyudu şimdi uyandı :1shok:
şoklardayım :))))

hayırlı olsun mama kotuğunuz
günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın öznurcum

Cok dalga gecilmistir ama onla kuccuukkcen :)))))Yanliz annesini tebrik ediyorum cidden :) Engin koymasi hos olmus ..

engin benim ortaokuldan arkadaşım. iyi bi yanı var isminin tüm okul hala hatırıyo enginar diyince:)) aslında endem koycaklarmış ismini babası kimliği çıkartmaya gitmiş unutmuş ne koyacaklarını ordaki kızda engin koyalım demiş yazmışlar. tabi ozamanlar enginar bukadar revaçta da değil kaydirigubbakcemile3

senin kociş allah muhafaza denk gelir de topiğe rastlarsa bir yerlerde kadınlar kulübünü başımıza yıkacak vallahi

amaan benim eşimin internetle ne ilgisi olur. face giriyo arada bi onu da baan soruyo zaten..

Sibel kizmasa daha neler dicem de ... Susuyorum ben :)

yok yahu kızmam ben öyle şeylere..a.s

geçmiş olsun canım. ohhh ne güzel sefan olsun

inşallah canım :Saruboceq:

oy oy oy maşallah turtaya..

ablamın kızında da vardı canım. onun iki gözü de öyeydi masajla açıldı ama bir yaşında açıldı. benim cadı hiç yaptırmıyo masaj okadar anlatıyorum bak bu senin iyiliğin için filan diye cık. benelimi gözüne yaklaştırınca atıyo kendini yerlere. tik oldu kızda okadar çok siliyorumki..emerkende beş dakka yapıyorum işte hepsi o.

hadi hayırlı olsun sandalyeniz. benimki bırakıyo yemeği mama sandalyesinin önündeki sehpayı kemiriyo :bbo: yok canım eşim azcık iyileşti ama geçmedi yani..hala ayrıyız.. annesinde kalıyo mecbur.

günaydın günaydın 41 kere maşallah oğluşuna
şükür öykünün ateşi yok
yoksam şu kışlık hazırlıkları oğlana yaptırdında yorgunlukdanmı uyuyor yasemincim

ay hemen dilini milini ısır maşallah günaydın canım bu arada sana ve tüm cici annelere..

Dahada ileri gidenleri de var..

*Kasimda dogsaydi kasim mi koycaktin...
*Eylül Ekim nerde....
*Bi kizin daha olsa Nisan koyarsin..

gibi..Bu espirileri yapan idiot arkadaslara verdigim cevaplar +18 oldugu icin yazamiyorum buraya :=)

ama çok merak ettimben, kesin senin güzel türkçenden seçmeler vardır :)

biz ecrin koycaktık ama babanne bile telaffuz edemeyince vazgeçtik..

akşam akşam keyfinizi yerine getiriim. naz ismi de benim fikrimdi naz soyadımızda ar nazar güzel olur diye. kocişin adı engin.. enginarkaydirigubbakcemile3

hahahahaha çok güldüm sibel :) iyiymiş ya
ecrin içinde fikrimi sorarsan iyiki edememiş ya, çünkü Naz anasınıfında okurken, emin ol sınıfta 15 kız var 5 tanesinin ismi kesin ecrin olacak.

bu arada harbiden soyisim ve isim süper olmuş, face de farketmiştimte yeri gelmedi bir türlü

isim konusu açılmışken

bizde Nilayda bir türlü isim buamadık, 5 gün ismi yoktu çocuğun iyi mi, sonra nilaya karar verdik, benim ismime yakın olsun diye, kocişin ismide gökhan, erkek olursa onuda gökay koyarız demiştik.gökayda cinsiyetini öğrendiğimizde hazırdı ismi

kesinlikle olacak o kadar çabuk büyüyorlarki, zamanında nilaydan dolayı bize mırın kırın eden insanlar, bundan 2-3 sene önce biz her istediğimizi yaparken evde bebek bakıp, lohusalıkla uğraşıyorlardı,
her şeyin zamanı var

pelin o bizim başımıza geldi nilayda, 1 sene uğraştım biberon alsın diye almadı, 2 yaş civarıydı, birinin elinde gördü, sonrada bıraktırmaya uğraştım

ben de hatırlıyorum ben deee
benmde nehir hayalim vardı sanırım halada varbilmiyorumkismile

hayırlısı inşallah, daha zamanı olsada, aklında varsa fazla arayı açmadan yap derim ben

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

oh oh maşallah kara kuzuna

herkezciklere günaydınnn .bebeişler iyidir umarım bugün:Saruboceq:a.s.

günaydınnnn

günaydınnnnnnnnnn

günaydyınnnn

günaydın kızlar giremedim geçmişte almış başını gitmiş okuyamadım herşey yolundadır inşallah yasemin bana özet geçer heralde :)))))))))))))))

günaydınnn

evet gündüz bizim çenemiz düşmüştü,,,,

günaydııııııııınnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnn

ya gece gece ne çok konuşmuşsunuz yahu.. düşük çeneliler sizi valla üstünkörü okudum geçmişi atladığım varsa bilemiyorum.. halbukisi ben 11 de yattım siz ne ara konuştunuz benden sonra bilmiyorumkismile

bu eski arkadaşlar konusu evet can sıkıcı bi durum. hem muhabbetlerimiz farklı hem hayatlarımız artık. benimde arkadaşlarımın hepsi tatilde eskiden hep ararlardıberaber gidelim diye arayan bile yok.. ıyy diyolardır bebek ağlıcak filan.. amaaan olsun ben böyle daha mutluyum..

bu arada ablam naza bakmaktan vazgeçti. tabi benim işbaşı yapmama 1 hafta kaldığı için maalesef küçük görümcemden başka seçenek kalmadı..mafoldumben naz için hayırlı olur inşallah..:Saruboceq:

günaydın yasemincim, demeyin şöyle şeyleri nazar değireceksin,
sabaha kadar oturup göreceksin gününü o olack

maşallah

yasemincim 41 kere maşallah .. bence de dilini ısır .. dün çok yoruldu heralde paşamız ..

walla gündüzün acısını çıkarmışlar..

nasıl yani vazgeçti, e bu zamana kadar aklı nerdeymiş diycem ama belkide böylesi daha hayırlıdır, küçük görümcenle ilgili düşüncelerin nedir, o da önemli tabi :uhm::uhm:

günaydınlar ya çok özledim sizleri nasılsınız bklmmmmmmmmm

günaydın fatmacım nasılsın canım toprak nasıl?bu arada izmir hala sıcak mı?bayram için özdere tarafında bi yer tuttuk sabırsızlıkla tatili bekliyoruz ..annemler kardeşlerim arda dahili 8 kişi olacağız şimdiden acayip heyecanlıyım....

günaysın merallcimmm

günaydınnnnnnnnnn

günaydın baharcımmm

günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın canımmm

GÜNAYDINNNNNN HERKESLEREEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…