günaydın kızlar giremedim geçmişte almış başını gitmiş okuyamadım herşey yolundadır inşallah yasemin bana özet geçer heralde :)))))))))))))))
günaydııııııııınnnnnnnnn
günaydın melike
zeynep nasıl
hayırlı olsun mama kotuğunuzgünaydın canım zeynep iyi çok şükür dün gece keyifsizdi banyodan sonra çok ağladı ama bugün iyi maşallah mama sandalyesi aldık pazar günü kraftın yeni bir modeliymiş saraçhaneden 200 e aldık internette 165 eşim görünce deli oldu sevdi zeynep bize yakın olduğundan ama mama gene nanemolla eline pide veriyoruz biraz biraz yiyor arada ben tıkıyorum tükürüyor filan ama yutuyor
bilge umut rahatsız mı düzelmede mi
galiba pelinin eşinin anneannesi vefat etmiş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ben anneannemi 96 da kaybettim çok seviyordum ve çok özledim :gitme:
Başka var mı önemli birşey
sibel eşin nasıl oldu düzeldi mi
günaydınnnnnnnnnnnn
Cok dalga gecilmistir ama onla kuccuukkcen :)))))Yanliz annesini tebrik ediyorum cidden :) Engin koymasi hos olmus ..
senin kociş allah muhafaza denk gelir de topiğe rastlarsa bir yerlerde kadınlar kulübünü başımıza yıkacak vallahi
Sibel kizmasa daha neler dicem de ... Susuyorum ben :)
selam kızlar akşam muhabbet sağlammış kaçırdım zaten çoğu kez paylaşımda bulunamıyorum sizinle benim cadının müsaade ettiği kadarıyla pelinin dediği gibi çocukların izn verdiği bir hayat sürüyoruz şimdilik :)
güzel b iftar geçirdim bu akşam eski iş arkadaşlarımla herkesin bebeği büyük küçük de olsa herkes herkesin halinden anlıyo bu sizinde konuştuğunuz gibi bizim hayatımızda önemli bişey artık yoksa insan rahat edemiyo sürekli diken üstünde oluyo. bu akşam küçük çaplı bi yanık vakası atlattık ama şükür bişey olmadı. zeynep masaya oturduğumuzun saniyesinde kaynar çorba kasesine 3 parmağını daldırdı hemen soğuk su silverdinle müdahale ettik. kızlarda hemen panik oldu ama çocuklarının olması ii bişey işte yne de soğukkanlıydık:) sonrasında kapı önünde içilen çaylar ,yapılan sohbetler, kahkahalar ve azcıkta dedikodu hooooş oldu. neyse çenem düştü bu ortam değişikliği bana bi süre gider artık.herkse ii geceler sahur hazırlıyım artık . tatlı uykular olsun bebişlere ve annelere .... byeeee
sibelcim geçmiş olsun .. inşallah operasyona gerek kalmadan atlatırsınız..
hayırlı olsun .. darısı başımıza.. sempatiksalakcinni
Biz bebişin ismini ilk sölediğimizde kayınpederimin tepkisi "hımm aslında emre murat daha çok uyar onuda düşünün istersiniz olmuştu." isim seçerken onlara danışmadık yaa .. uyuzluk olsun diye .. bizde yok filan demiştik. bizce emre burak gayet uyumlu .. bizim bu ismi seçmemizin bi anlamı var halbuki .. anlamadılar , anlayamazlar da .. neyse burak ' ı eşim , emre' yi başına ben ekledim ..
aslında güzel fikir .. Ama pelin' de dediği gibi çekiliş nasıl olacak ..
bilmiyorumkismile konuşmak lazım ..
Herkese günaydın bu arada. .. kuzular nasıl .. benimkinin sesi hala kısık .. :1no2: arada öksürüyoda .. tabi ilaçlara devam atlatırız inşallah .. :Saruboceq:
şekerler şekerler
topiğin en şeker anneleri günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
çok şükür ateşsiz bir gece geçirdik
öykücük artık çok net bir şekilde dede ve bab diyor.
emekleme konumundan oturma durumuna geçiyor.
biryere tutunarak ayağa kalkıyor
maşallah maşallah kara kuzuma
Sibelcim naz için üzüldüm. Biz Beren de doğduğu gün farketmiştik gözünü. İlk başta ben ameliyatta enfeksiyon kaptı sandım daha sonra doktorla görüştükten sonra göz pınarının tıkalı olduğunu söyledi. Dünyam başıma yıkılmıştı sanki, 1 günlük bebekte olana bak die baya çıldırmıştım amaaaa bu kdar abartmaya gerek olmadığını sonradan anladım. dr bize damla krem falan verdi ama sen geçireceksin berenin gözünü dedi. Sana bağlı dedi gözünü açmak dedi. serçe parmağımla sabah akşam 15-20 kez masaj yaptım daire çizer gibi. bunu düzüenli yaparsan açılır yoksa senin dediğin gibi tel ile operasyon gerekicek dedi.Bazı hastalarımda oldu dedi bazısı 2 ayda bazısı 8 ayda bazısı açılmadı dedi. Ben yaprken zaman içinde gözyaşı azalmaya başladı. 2 ay yaptım ama hergün.Sonunda açıldı.gözyaşı hiç akmamaya başladı. Bunları anlatıyorum sana çünkü üzüldüğünü biliyorum ama korkma.Dediklerimi yap.ilaç faso fiso. Ben sadece gözü mikrop falan kapmasın die damlasını damlattım ama masajı hiç bırakmadım.Umarım en yakın zamanda açılır tatlım. Geçmiş olsun...
günaydın canım zeynep iyi çok şükür dün gece keyifsizdi banyodan sonra çok ağladı ama bugün iyi maşallah mama sandalyesi aldık pazar günü kraftın yeni bir modeliymiş saraçhaneden 200 e aldık internette 165 eşim görünce deli oldu sevdi zeynep bize yakın olduğundan ama mama gene nanemolla eline pide veriyoruz biraz biraz yiyor arada ben tıkıyorum tükürüyor filan ama yutuyor
bilge umut rahatsız mı düzelmede mi
galiba pelinin eşinin anneannesi vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ben anneannemi 96 da kaybettim çok seviyordum ve çok özledim :gitme:
başka var mı önemli birşey
sibel eşin nasıl oldu düzeldi mi
günaydın herkeseee
Nasılsınız? Yeğenlerim nasıl?
Maşallah diyeyim önce ve dilimi ısırayım
haktan 8aylık ömrü boyunca ilk kez bu kadar uyudu
bütün gece uyudu bütün sabah uyudu şimdi uyandı :1shok:
şoklardayım :))))
günaydın herkeseee
nasılsınız? yeğenlerim nasıl?
maşallah diyeyim önce ve dilimi ısırayım
bütün gece uyudu bütün sabah uyudu şimdi uyandı
Dahada ileri gidenleri de var..
*Kasimda dogsaydi kasim mi koycaktin...
*Eylül Ekim nerde....
*Bi kizin daha olsa Nisan koyarsin..
gibi..Bu espirileri yapan idiot arkadaslara verdigim cevaplar +18 oldugu icin yazamiyorum buraya :=)
biz ecrin koycaktık ama babanne bile telaffuz edemeyince vazgeçtik..
akşam akşam keyfinizi yerine getiriim. naz ismi de benim fikrimdi naz soyadımızda ar nazar güzel olur diye. kocişin adı engin.. enginarkaydirigubbakcemile3
sukur kı burası var ortak yasananlar var dıyoruz yoksa halımızden anlayan adam yok ortada mıllet tatıle çıkmayı planlıyor bayramda yada sonrasında 2.kez otellere falan ben mal mal dınlıyorum arkadasları ama emınım 1 sene sonra çook farklı olacak o yuzden çok sukur bebeişlerimiz var dıyerek sabır dıyorum ozetle
chıcco var evde almadı ama kaucuk emzık hıç almadı acaba bıberon ucu alırmı denemek lazım
dr.brownsu deneyeyım bır 2 numaramı alcgım bırde avent mı alsam dıye dsundum ay mıllet bıberon bırakacak bız aışmaya calısıyoruz duruma bak
ben de hatırlıyorum ben deee
benmde nehir hayalim vardı sanırım halada varbilmiyorumkismile
şekerler şekerler
herkezciklere günaydınnn .bebeişler iyidir umarım bugün:Saruboceq:a.s.
günaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlar giremedim geçmişte almış başını gitmiş okuyamadım herşey yolundadır inşallah yasemin bana özet geçer heralde :)))))))))))))))
günaydııııııııınnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın herkeseee
günaydın herkeseee
ya gece gece ne çok konuşmuşsunuz yahu.. düşük çeneliler sizi valla üstünkörü okudum geçmişi atladığım varsa bilemiyorum.. halbukisi ben 11 de yattım siz ne ara konuştunuz benden sonra bilmiyorumkismile
bu eski arkadaşlar konusu evet can sıkıcı bi durum. hem muhabbetlerimiz farklı hem hayatlarımız artık. benimde arkadaşlarımın hepsi tatilde eskiden hep ararlardıberaber gidelim diye arayan bile yok.. ıyy diyolardır bebek ağlıcak filan.. amaaan olsun ben böyle daha mutluyum..
bu arada ablam naza bakmaktan vazgeçti. tabi benim işbaşı yapmama 1 hafta kaldığı için maalesef küçük görümcemden başka seçenek kalmadı..mafoldumben naz için hayırlı olur inşallah..:Saruboceq:
günaydınlar ya çok özledim sizleri nasılsınız bklmmmmmmmmm
şekerler şekerler
günaydınnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?