2009 Aralık Anneleri

hay allah yaa.. sibelcim allah kolaylık versin , naz ve senin için hayırlı olur inşallah..:Saruboceq: bu arada onlara göz mikropu bulaşmamışmıydı.. :uhm:

aaaaaaaaa ciddimisin neden vazgeçti ablanakannehir
hemde 1 hafta kala
sibel belki böylesi daha hayırlı olur tatlım.
inan belkide herşey naz için daha güzel olacaktır.
görümcen senin evindemi bakacak? evlimi?cocuğu varmı tatlım?

günaydın seçilcim
nasılsın?
arda nasıl?

kız sende berna da ne hayırsız çıktınız
artık bundan sonra sık sık bekleriz aramıza tekrar hoşgeldin

hayırlısı olsun sibelcim bekli böylesi daha iyi olur..çok az kalmış bu arada işbaşı yapmana sorunsuz adapte olursunuz ikinizde inşallah..

maşallah maşallah maşallah aman nazar etme şimdi bol bol uyusun damadım ama büyüyünce kayınpederi gibi sürekli uyumasın zeynepte benim yaşadıklarımı yaşamasın sempatiksalakcinni

her işte vardır birr hayır canım herşey olacağına varır belki daha i,yi olur naz için pardon ama ablanın aklı nerdeymiş iş ciddiye binince ben bakamam neyse susutum

nazın nesi var canım gözümü mikrop kaptı off kız uyuyor işe gitmem lazım mecbur yataktan alacağım :2:

günaydın canım..

hay allah yaa.. sibelcim allah kolaylık versin , naz ve senin için hayırlı olur inşallah..:Saruboceq: bu arada onlara göz mikropu bulaşmamışmıydı.. :uhm:

toplu cevap veriim. görümcem 4 yaş büyük benden evli ve 10 yaşında bi oğlu var. kayınvalidesiyle beraber yaşıyor. oğluna kayınvalidesi bakıyor. zaten yarım gün okulda. görümcemin bakacak olmasının iyi yanı

- sabah 7 de gelip akşam 7 de gidecek olması. (ablam kızını okula bırakıp 9 da gelebilecekti o saate kadar annem bakacaktı vs.) akşamda ablam 6 da eve gitmek zorundaydı.
- benim evimde bakacak. ablam bi burda bi kendi evinde işi olunca anneme bırakcaktı vs.

görümcem şuan çocuk bakıyo zaten 2 yaşında. he bide iyi yanı yemeğimi de yapar :teytey:

kötü yanlarına gelince.. çok sinirli bi insandır lmaz: kendi çocuğu gibi bakarsa yandık eyvahedigeldismile hala çocuk çişim geldi deyip annesine bakar annesi git deyince gider. yemeğini hala annesi yedirir. :bbo: patavatsızdır. ve kendisini hiç sevmem..

yok canım doğduğundan beri gözyaşı kanalı tıkalı da son bi haftadır çok fazla sulanmaya ve çapaklanmaya başladı o yüzden doktora götürdük ama 1 yaşına kadar masajdan başka yapılcak bişey yok.

dün akşam iftarda ablamdaydım. ben dedimki ablama eğer zor olacak diyosan hiç başlama istersen bakmaya dedim. o da başka bakcak biri var mı dedi. bende küçük görümcem bakar dedim tamam dedi :1shok: lafta nerden açıldı dedimki işe başlamama çok az kaldı niye hiç gelmiyosun bana. kızın eşyaları nerde ne zaman uyur nası uyur ne yer gelde bi bak sen yedir sen uyut azcık alışın dedim. işte ramazanda falan filan dedi. işte bende zor olcaksa diye ay tekrar en baştan anlatırmışım kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın
bugün kalabalığız bakıyorum da:)
biz kızımla evi temizledik çamaşır bulaşık derken ancak geldik:)
birazdan spora gidiceğim...
bir bakıyım dedim genel şöyle...spordan sonra belki nehirle caddeye çıkarız duruma göre bakıcam

sibelcim hayırlısı olsun canım
çokzor bakıcı durumları ahh ahh
olmazsa yanına bir yardımcı alırsın canım
aklın kalmaz
benimde 1 eylül de seminlerlerim var ama sanırım 20 sinde açıkcak okulllar
beni de sarıyor nasıl olcak diye bazen evham
en azından tanıdığın birine bırakıcaksın sende
gönlünü gferah tutmaya çalış tatlım
dileirm herşey iyi ve güzel rayına otururur sende rahatlarsın

yasemin senin turtana da maşallah ne güzel uyumuş işte
düzene giriyorlar :)

bilgenin umut hastaydı sanırım
nasıl oldu acep?

başka kaçırdığım olay varmı bilemiyorum
iyi olan herşeye sevindiğimi olumsuzlara da üzüldğümü bilin ...topyekün kaçırdıklarıma:)

Son düzenleme:

E hayırlısı olsun inşallah nediyim, Naz için en iyisi hangisi ise o olsun,

kızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:

bilge, Umut nasıl oldu? ishal durumları nasıl ???

gökay nasıl oldu nilgüncüm?

işbaşı yapmama bi hafta kaldı sanırım depresyona giriyorum :1shok:akannehirmafoldumbeneyvahedigeldismilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

oh oh ne güzel sen iyi taraflarını gör sibelcim
bak göreceksin herşey sizin için çok daha iyi olacak
ablan bana açıkcası hiç mantıklı gelmemişti.
hayırlısı ne ise öyle olsun cnm.

günaydın kızlar. çok kötü bir gece geçirdik yarım saatte bir uyandık yarım saat uyanık kaldık. en son da sabah beş te uyandık. kahvaltımızı beş buçukta yaptık falan. saat 9 dan sonra 2 saat kadar uyudum da biraz kafamı topladım. işe anca gidiyorum. sersem sersem dolaşıcam bugün. sizler de ne var ne yok? umut , öykü, gökay ve emre burak nasıllar, diğer bebişler de iyidir inşallah. şimdilik kaçıyorum büroya gidince açarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…