ya gece gece ne çok konuşmuşsunuz yahu.. düşük çeneliler sizi valla üstünkörü okudum geçmişi atladığım varsa bilemiyorum.. halbukisi ben 11 de yattım siz ne ara konuştunuz benden sonra bilmiyorumkismile
bu eski arkadaşlar konusu evet can sıkıcı bi durum. hem muhabbetlerimiz farklı hem hayatlarımız artık. benimde arkadaşlarımın hepsi tatilde eskiden hep ararlardıberaber gidelim diye arayan bile yok.. ıyy diyolardır bebek ağlıcak filan.. amaaan olsun ben böyle daha mutluyum..
bu arada ablam naza bakmaktan vazgeçti. tabi benim işbaşı yapmama 1 hafta kaldığı için maalesef küçük görümcemden başka seçenek kalmadı..mafoldumben naz için hayırlı olur inşallah..:Saruboceq:
ya gece gece ne çok konuşmuşsunuz yahu.. düşük çeneliler sizi valla üstünkörü okudum geçmişi atladığım varsa bilemiyorum.. halbukisi ben 11 de yattım siz ne ara konuştunuz benden sonra bilmiyorumkismile
bu eski arkadaşlar konusu evet can sıkıcı bi durum. hem muhabbetlerimiz farklı hem hayatlarımız artık. benimde arkadaşlarımın hepsi tatilde eskiden hep ararlardıberaber gidelim diye arayan bile yok.. ıyy diyolardır bebek ağlıcak filan.. amaaan olsun ben böyle daha mutluyum..
bu arada ablam naza bakmaktan vazgeçti. tabi benim işbaşı yapmama 1 hafta kaldığı için maalesef küçük görümcemden başka seçenek kalmadı..mafoldumben naz için hayırlı olur inşallah..:Saruboceq:
günaydın herkeseee
nasılsınız? yeğenlerim nasıl?
maşallah diyeyim önce ve dilimi ısırayım
haktan 8aylık ömrü boyunca ilk kez bu kadar uyudu
bütün gece uyudu bütün sabah uyudu şimdi uyandı :1shok:
şoklardayım :))))
günaydın fatmacım nasılsın canım toprak nasıl?bu arada izmir hala sıcak mı?bayram için özdere tarafında bi yer tuttuk sabırsızlıkla tatili bekliyoruz ..annemler kardeşlerim arda dahili 8 kişi olacağız şimdiden acayip heyecanlıyım....
günaysın merallcimmm
günaydın baharcımmm
günaydın canımmm
GÜNAYDINNNNNN HERKESLEREEEEEEE
walla gündüzün acısını çıkarmışlar..
nasıl yani vazgeçti, e bu zamana kadar aklı nerdeymiş diycem ama belkide böylesi daha hayırlıdır, küçük görümcenle ilgili düşüncelerin nedir, o da önemli tabi :uhm::uhm:
hay allah yaa.. sibelcim allah kolaylık versin , naz ve senin için hayırlı olur inşallah..:Saruboceq: bu arada onlara göz mikropu bulaşmamışmıydı.. :uhm:
aaaaaaaaa ciddimisin neden vazgeçti ablanakannehir
hemde 1 hafta kala
sibel belki böylesi daha hayırlı olur tatlım.
inan belkide herşey naz için daha güzel olacaktır.
görümcen senin evindemi bakacak? evlimi?cocuğu varmı tatlım?
ben bilmiyorum:1no2:kızlar şu ay çizelge tablosunu hangi siteden yapıyoduk?
maşallah maşallah maşallah aman nazar etme şimdi bol bol uyusun damadım ama büyüyünce kayınpederi gibi sürekli uyumasın zeynepte benim yaşadıklarımı yaşamasın sempatiksalakcinni
her işte vardır birr hayır canım herşey olacağına varır belki daha i,yi olur naz için pardon ama ablanın aklı nerdeymiş iş ciddiye binince ben bakamam neyse susutum
nazın nesi var canım gözümü mikrop kaptı off kız uyuyor işe gitmem lazım mecbur yataktan alacağım :2:
kızlar şu ay çizelge tablosunu hangi siteden yapıyoduk?
günaydın canım..
toplu cevap veriim. görümcem 4 yaş büyük benden evli ve 10 yaşında bi oğlu var. kayınvalidesiyle beraber yaşıyor. oğluna kayınvalidesi bakıyor. zaten yarım gün okulda. görümcemin bakacak olmasının iyi yanı
- sabah 7 de gelip akşam 7 de gidecek olması. (ablam kızını okula bırakıp 9 da gelebilecekti o saate kadar annem bakacaktı vs.) akşamda ablam 6 da eve gitmek zorundaydı.
- benim evimde bakacak. ablam bi burda bi kendi evinde işi olunca anneme bırakcaktı vs.
görümcem şuan çocuk bakıyo zaten 2 yaşında. he bide iyi yanı yemeğimi de yapar :teytey:
kötü yanlarına gelince.. çok sinirli bi insandırlmaz: kendi çocuğu gibi bakarsa yandık eyvahedigeldismile hala çocuk çişim geldi deyip annesine bakar annesi git deyince gider. yemeğini hala annesi yedirir. :bbo: patavatsızdır. ve kendisini hiç sevmem..
bu arada aşırı yorucuydu hafta sonum
salça yaptım, domates kavanozladım, kızılcık marmelatı yaptım, dondurucuya barbunya ayıklayıp koydum, fasülye kırıp koydum
anlayacağınızhiç durmadım ve hiçte mutfaktan çıkmadım
yemek vercektim annemlere görümcemlere
haftaya kaldı o iş
geceleri ayrı bir vukuattı
haktan sahura kadar uyumadı bende sahurdan sonra acayip acayip rüyalar yüzünden uyuyamadım :1shok:
20 haftalık prematüre bir kız doğurdum yaşadı :1shok:
kocişimden ayrıldım haktanı bana vermediler
bilge, Umut nasıl oldu? ishal durumları nasıl ???
kızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:
kızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:
günaydın canım..
toplu cevap veriim. görümcem 4 yaş büyük benden evli ve 10 yaşında bi oğlu var. kayınvalidesiyle beraber yaşıyor. oğluna kayınvalidesi bakıyor. zaten yarım gün okulda. görümcemin bakacak olmasının iyi yanı
- sabah 7 de gelip akşam 7 de gidecek olması. (ablam kızını okula bırakıp 9 da gelebilecekti o saate kadar annem bakacaktı vs.) akşamda ablam 6 da eve gitmek zorundaydı.
- benim evimde bakacak. ablam bi burda bi kendi evinde işi olunca anneme bırakcaktı vs.
görümcem şuan çocuk bakıyo zaten 2 yaşında. he bide iyi yanı yemeğimi de yapar :teytey:
kötü yanlarına gelince.. çok sinirli bi insandırlmaz: kendi çocuğu gibi bakarsa yandık eyvahedigeldismile hala çocuk çişim geldi deyip annesine bakar annesi git deyince gider. yemeğini hala annesi yedirir. :bbo: patavatsızdır. ve kendisini hiç sevmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?