Bilmiyorum Arzu ama cok zor oluyor bak bi yandan cekiyo notenookkuu
kaydirigubbakcemile3:roflol:Ay olmayacak boyle yazilmiyo sipadan ya
kablo niye bu kadar dikkatlerini çekiyor.. acaba karnımızdaken etrafları damar filan mı doluydu yada hortumlamı karıştırıyolaracaba
Bilmiyorum Arzu ama cok zor oluyor bak bi yandan cekiyo notenookkuu
istanbula söylen esas onlar kaç tur görüştü biz daha ilk olacak kısmetse
pelin mi soruyordu kaç saat uyumalı diye? blogcu annede buldum
Yaş Gece uykusu Gündüz uykusu Ortalama toplam uyku
1 ay 8.5 saat 7 saat (3 uyku) 15.5 saat
3 ay 10 saat 5 saat (3uyku) 15 saat
6 ay 11 saat 3.25 saat (2 uyku) 14.25 saat
9 ay 11 saat 3 saat 14 saat
12 ay 11.25 saat 2.5 saat (2 uyku) 13.75 saat
18 ay 11.25 saat 2.25 saat (1 uyku) 13 saat
2 yaş 11 saat 2 saat (1 uyku) 13 saat
allah içinize sindirsin canım şaka yapıyorum fotoları koyarsınız biz de bakarık artık:1ninca:
9 aya bakıyorum 14 saat. aaah aaah benim sıpcaık bu kadar uyusa ben neler yapmam ki gece max 7-8 saat gündüz de max 2 saat uyuyor benim afacan
Valla Eylül her zaman 6.5 da kalkiyor . Bu duzeni nasil 8-9 yaparim onu dusunuyorum surekli.
Cok uyuduk ... Uyandik...
allah içinize sindirsin canım şaka yapıyorum fotoları koyarsınız biz de bakarık artık:1ninca:
9 aya bakıyorum 14 saat. aaah aaah benim sıpcaık bu kadar uyusa ben neler yapmam ki gece max 7-8 saat gündüz de max 2 saat uyuyor benim afacan
hadi ben kaçtım
şekerelr bende toparlanayım
bugün çok çalıştım
epey yoğundu işlerim ve ancak bitirdim.
yarına kadar kuzulara ve kendinize çoooooook iyi bakın.
öpüldünüz teker tekeeeeeeeeerrrrrrrr
pelin mi soruyordu kaç saat uyumalı diye? blogcu annede buldum
Yaş Gece uykusu Gündüz uykusu Ortalama toplam uyku
1 ay 8.5 saat 7 saat (3 uyku) 15.5 saat
3 ay 10 saat 5 saat (3uyku) 15 saat
6 ay 11 saat 3.25 saat (2 uyku) 14.25 saat
9 ay 11 saat 3 saat 14 saat
12 ay 11.25 saat 2.5 saat (2 uyku) 13.75 saat
18 ay 11.25 saat 2.25 saat (1 uyku) 13 saat
2 yaş 11 saat 2 saat (1 uyku) 13 saat
canım ben şöyle diyim belki sende aynılarını yapıyosundur hatta kesin yapıyosundur.. şimdi akşamları arda saat 9 dedin mi uyur(MAŞALLAH diyimde :>) ben se saat sekiz gibi onunla oynamaya başlarım aslında hep oynayıp konuşuyorum ama, yinede tekrarlarım.. sonra termosta suyumuz hep vardır devam sütü için yada kaşık maması için sebze ve etden oluşan yemeğini geç yemişse kaşık maması vermiyorum, sonra ağırdan ağırdan banyo olayını organize ederim.. küvete minik yorganı serer, havluyu hazırlar kremleri bezini kıyafaetini kenara koyarım.. sonra oynaya oynaya soyarım banyoda en az 10 dk geçiriyoruz.. ılıktan biraz daha sıcak su iyice uykusunun gelmesini sağlıyo.. sonra masaj yap giydir derken.. o arada babası mamayı hazır eder.. ben kucama aldığım gibi mamasını içer ve içerken uyur.. bebek uyku eğitimine göre beslenirken uyumasına izin vermeyin diyor bence süt içerken uyumasında bir sakınca görmüyorum byüdüğünde de süt içip yatma alışkanlığı olcanı düşünüyorum çünkü.. o uyur bu ara emzik merakı sardı bizimkini.. uyanıcak gibi olursa odasına doğru giderken emziği veriyorum sonrasında da gürültüye pek uyanmaz arda.. çok aşırı gümbür gümbür olmadığı sürece matkap sesi gibi.. mışıl mışıl uyur.. sonra ben gece 1 gibi yatıyorsam eşim oturacaksa eşime tembihlerim 2-iki buçuk gibi hiç kucana almadan karyolasında biberonu ağzına dayar oda biter bitmez döner devam eder uykusuna sabah da 7 de kalkar..ben sormuştum canım sağol.. şimdi bizim naz la tek sorunumuz uyku!!!!
birincisi çıt dese uyanıyo. (biliyorum benim hatam ben alıştırdım bunu böyle ama değişmezmiki bilmiyorumkismile) o uyuyunca bilgisayarın başına oturuyorum. çünkü hiçbir iş yapamıyorum en ufacıcık sesten uyanıyo.
ikincisi gece benimle beraber yatıyo (dolayısıyla baba da salonda) sessizlik ve yanında ben varsam 9,5 ta yatıyo sabah 7 de kalkıyo. tabi gece uyanıp emiyo uyanıp emiyo uyanıp emiyo.... yerine bir kere yatırdım sabaha kadar kalkmak zorunda kaldım e şimdi işbaşı da yapıcam. :uhm: offf naapcam ben ya.... baba zaten salonda yatmaktan bıktı. doğru düzgün bi özel hayatta kalmadı zaten..
üçüncüsü de hamaktan başka hiçbir yerde hiçbir şekilde uyumuyor, ne arabada ne pusette ne sallayarak.... bu yüzden hiçbir yere gidemiyorum hiçbişey yapamıyorum..
öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım ben şöyle diyim belki sende aynılarını yapıyosundur hatta kesin yapıyosundur.. şimdi akşamları arda saat 9 dedin mi uyur(MAŞALLAH diyimde :>) ben se saat sekiz gibi onunla oynamaya başlarım aslında hep oynayıp konuşuyorum ama, yinede tekrarlarım.. sonra termosta suyumuz hep vardır devam sütü için yada kaşık maması için sebze ve etden oluşan yemeğini geç yemişse kaşık maması vermiyorum, sonra ağırdan ağırdan banyo olayını organize ederim.. küvete minik yorganı serer, havluyu hazırlar kremleri bezini kıyafaetini kenara koyarım.. sonra oynaya oynaya soyarım banyoda en az 10 dk geçiriyoruz.. ılıktan biraz daha sıcak su iyice uykusunun gelmesini sağlıyo.. sonra masaj yap giydir derken.. o arada babası mamayı hazır eder.. ben kucama aldığım gibi mamasını içer ve içerken uyur.. bebek uyku eğitimine göre beslenirken uyumasına izin vermeyin diyor bence süt içerken uyumasında bir sakınca görmüyorum byüdüğünde de süt içip yatma alışkanlığı olcanı düşünüyorum çünkü.. o uyur bu ara emzik merakı sardı bizimkini.. uyanıcak gibi olursa odasına doğru giderken emziği veriyorum sonrasında da gürültüye pek uyanmaz arda.. çok aşırı gümbür gümbür olmadığı sürece matkap sesi gibi.. mışıl mışıl uyur.. sonra ben gece 1 gibi yatıyorsam eşim oturacaksa eşime tembihlerim 2-iki buçuk gibi hiç kucana almadan karyolasında biberonu ağzına dayar oda biter bitmez döner devam eder uykusuna sabah da 7 de kalkar..
ama bu düzeni ben oturtmadım o kendi düzenini kurdu.. biz naparsak yapalım bebekler ayarlıyor kendi herşeylerini.. ilk 2,5 ay gece tam 3 dedi mi uyurdu kolikten ağlaya ağlaya.. sonra gece 1 e çekti kendiliğğnden.. bi 15 gün sonra baktık gece 11 gibi uyumaya başladı.. 1 ay kadar sonra da akşam 9 gibi uyumaya başladı..
düşünsene uyumak istemyen bebeği nasıl uyutursun istediğin saatte.. onların metabolizması kendi kendini ayarlıyor bence.. bilmem ki böyle düşünüyorum
al bendende o kadar
misafirlikte yatağa yatırdık haktanı etrafını yastıklarla barikat misali çevirdim
sen uyan, barikatları aş, yatağın kenarına 2.bir barikat olarak sırtını dayadığım sandalyayi tekmele tekmele devir akannehir
sesine koştum yüreğim çıktı yerinden valla haktan düştü sandımda :1shok:
en güvenli yer bencede
yatağıda artık güvenli değil ayağa kalkıyo artık
alçaltmam lazım içini
kaydirigubbakcemile3:roflol:
dün de arda babasının laptopunun fişini çekti zavallı aşkım kaç ssattir fiyat çalışması yapıyodu teklif vercekti gitti.. öyle sinirlendi ki.. anlatamam
canım ben şöyle diyim belki sende aynılarını yapıyosundur hatta kesin yapıyosundur.. şimdi akşamları arda saat 9 dedin mi uyur(MAŞALLAH diyimde :>) ben se saat sekiz gibi onunla oynamaya başlarım aslında hep oynayıp konuşuyorum ama, yinede tekrarlarım.. sonra termosta suyumuz hep vardır devam sütü için yada kaşık maması için sebze ve etden oluşan yemeğini geç yemişse kaşık maması vermiyorum, sonra ağırdan ağırdan banyo olayını organize ederim.. küvete minik yorganı serer, havluyu hazırlar kremleri bezini kıyafaetini kenara koyarım.. sonra oynaya oynaya soyarım banyoda en az 10 dk geçiriyoruz.. ılıktan biraz daha sıcak su iyice uykusunun gelmesini sağlıyo.. sonra masaj yap giydir derken.. o arada babası mamayı hazır eder.. ben kucama aldığım gibi mamasını içer ve içerken uyur.. bebek uyku eğitimine göre beslenirken uyumasına izin vermeyin diyor bence süt içerken uyumasında bir sakınca görmüyorum byüdüğünde de süt içip yatma alışkanlığı olcanı düşünüyorum çünkü.. o uyur bu ara emzik merakı sardı bizimkini.. uyanıcak gibi olursa odasına doğru giderken emziği veriyorum sonrasında da gürültüye pek uyanmaz arda.. çok aşırı gümbür gümbür olmadığı sürece matkap sesi gibi.. mışıl mışıl uyur.. sonra ben gece 1 gibi yatıyorsam eşim oturacaksa eşime tembihlerim 2-iki buçuk gibi hiç kucana almadan karyolasında biberonu ağzına dayar oda biter bitmez döner devam eder uykusuna sabah da 7 de kalkar..
ama bu düzeni ben oturtmadım o kendi düzenini kurdu.. biz naparsak yapalım bebekler ayarlıyor kendi herşeylerini.. ilk 2,5 ay gece tam 3 dedi mi uyurdu kolikten ağlaya ağlaya.. sonra gece 1 e çekti kendiliğğnden.. bi 15 gün sonra baktık gece 11 gibi uyumaya başladı.. 1 ay kadar sonra da akşam 9 gibi uyumaya başladı..
düşünsene uyumak istemyen bebeği nasıl uyutursun istediğin saatte.. onların metabolizması kendi kendini ayarlıyor bence.. bilmem ki böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?