ben sormuştum canım sağol.. şimdi bizim naz la tek sorunumuz uyku!!!!
birincisi çıt dese uyanıyo. (biliyorum benim hatam ben alıştırdım bunu böyle ama değişmezmiki bilmiyorumkismile) o uyuyunca bilgisayarın başına oturuyorum. çünkü hiçbir iş yapamıyorum en ufacıcık sesten uyanıyo.
ikincisi gece benimle beraber yatıyo (dolayısıyla baba da salonda) sessizlik ve yanında ben varsam 9,5 ta yatıyo sabah 7 de kalkıyo. tabi gece uyanıp emiyo uyanıp emiyo uyanıp emiyo.... yerine bir kere yatırdım sabaha kadar kalkmak zorunda kaldım e şimdi işbaşı da yapıcam. :uhm: offf naapcam ben ya.... baba zaten salonda yatmaktan bıktı. doğru düzgün bi özel hayatta kalmadı zaten..
üçüncüsü de hamaktan başka hiçbir yerde hiçbir şekilde uyumuyor, ne arabada ne pusette ne sallayarak.... bu yüzden hiçbir yere gidemiyorum hiçbişey yapamıyorum..
öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
engin benim ortaokuldan arkadaşım. iyi bi yanı var isminin tüm okul hala hatırıyo enginar diyince:)) aslında endem koycaklarmış ismini babası kimliği çıkartmaya gitmiş unutmuş ne koyacaklarını ordaki kızda engin koyalım demiş yazmışlar. tabi ozamanlar enginar bukadar revaçta da değil kaydirigubbakcemile3
amaan benim eşimin internetle ne ilgisi olur. face giriyo arada bi onu da baan soruyo zaten..
yok yahu kızmam ben öyle şeylere..a.s
geçmiş olsun canım. ohhh ne güzel sefan olsun
inşallah canım :Saruboceq:
oy oy oy maşallah turtaya..
ablamın kızında da vardı canım. onun iki gözü de öyeydi masajla açıldı ama bir yaşında açıldı. benim cadı hiç yaptırmıyo masaj okadar anlatıyorum bak bu senin iyiliğin için filan diye cık. benelimi gözüne yaklaştırınca atıyo kendini yerlere. tik oldu kızda okadar çok siliyorumki..emerkende beş dakka yapıyorum işte hepsi o.
hadi hayırlı olsun sandalyeniz. benimki bırakıyo yemeği mama sandalyesinin önündeki sehpayı kemiriyo :bbo: yok canım eşim azcık iyileşti ama geçmedi yani..hala ayrıyız.. annesinde kalıyo mecbur.
günaydın fatmacım nasılsın canım toprak nasıl?bu arada izmir hala sıcak mı?bayram için özdere tarafında bi yer tuttuk sabırsızlıkla tatili bekliyoruz ..annemler kardeşlerim arda dahili 8 kişi olacağız şimdiden acayip heyecanlıyım....
günaysın merallcimmm
günaydın baharcımmm
günaydın canımmm
GÜNAYDINNNNNN HERKESLEREEEEEEE
kızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:
biz şuan için mama yada muhallebi vs yemiyoruz. O yüzden ben de 9 oldumu yatak odasına geçiyoruz sağ-sol güzeeelce emiyoruz hamağına kouyyorum. 5 dakka sallıyorum uyuyo. Ama ben odasında yatağında uyusun istiyorum çok şey istiyorum biliyorum. Aslında buna da şükür. Eskiden memede uyuyodu :1shok: Sabaha kadar memem ağzında duruyodu. çekince uyanıyodu. Ayy senem allah razı olsun senden.. Hamağı aldırdın ne iyi ettin.. Hiç olmazsa tek bi tarafa yatmaktan oram buram tutulmuyo bide wc ye filan gidebiliyorum :))
şimdi ikinci soru özellikle çalışan anneler... Sütünüzün azalmaması için neler yapıyosunuz?? şöle yapsam olurmu sabah 7 de emzirsem... 10 da 1 de 4 te sağsam. Akşamda 7buçuk gibi evde oluyorum sonra sabaha kadar emer zaten. Yeterli midir.. Bi de sağarken kaç dakka sağmam gerekiyo. 15 dakka yeterli midir?? Bende milkwayin süt sağma makinası var iki ayarı var biri kısa kısa ve yumuşak çekiyo öteki uzun uzun ve sert çekiyo. Bi beş dakka birincide diğer on dakka ikinci de sağsam yeterli olurmuki... (tabi bi sağ tarafı sağ 15 dakka bi sol tarafı) işveren beni kapıya koyarmı sempatiksalakcinni
işveren beni kapıya koyarmı :))) ay sibel yin güldürdün beni.. Allah da seni güldürsün ömrün boyuncabiz şuan için mama yada muhallebi vs yemiyoruz. o yüzden ben de 9 oldumu yatak odasına geçiyoruz sağ-sol güzeeelce emiyoruz hamağına kouyyorum. 5 dakka sallıyorum uyuyo. ama ben odasında yatağında uyusun istiyorum çok şey istiyorum biliyorum. aslında buna da şükür. eskiden memede uyuyodu :1shok: sabaha kadar memem ağzında duruyodu. çekince uyanıyodu. ayy senem allah razı olsun senden.. hamağı aldırdın ne iyi ettin.. hiç olmazsa tek bi tarafa yatmaktan oram buram tutulmuyo bide wc ye filan gidebiliyorum :))
şimdi ikinci soru özellikle çalışan anneler... sütünüzün azalmaması için neler yapıyosunuz?? şöle yapsam olurmu sabah 7 de emzirsem... 10 da 1 de 4 te sağsam. akşamda 7buçuk gibi evde oluyorum sonra sabaha kadar emer zaten. yeterli midir.. bi de sağarken kaç dakka sağmam gerekiyo. 15 dakka yeterli midir?? bende milkwayin süt sağma makinası var iki ayarı var biri kısa kısa ve yumuşak çekiyo öteki uzun uzun ve sert çekiyo. bi beş dakka birincide diğer on dakka ikinci de sağsam yeterli olurmuki... (tabi bi sağ tarafı sağ 15 dakka bi sol tarafı) işveren beni kapıya koyarmı sempatiksalakcinni
koyamaz koyamaz koyamaz hem yasal olarak hemde biz forum olarak basarız orayı gerçi sizin vc süresi bile 19 dak. Ama süt hakkı varya benim iş yerim öyle böyle ama allah razı olsun memeye giderken sormuyorum bile biniyorum arabaya gidiyorum nereye biile demiyorlar yeterlidir heralde canım ben emzirmeye gittiğim için sağmıyorum
işveren beni kapıya koyarmı :))) ay sibel yin güldürdün beni.. Allah da seni güldürsün ömrün boyunca
selamlar herkese nasılsınız bebecikler nasıl umarım herkes iyidir geçmişi okumaya vaktim yok bu ara.
benim minik kelebeğim acaip oldu iyice tuvalete bile gidemiyorum odadan 1 dk bile çıksam ben gelene kadar gözler kıpkırmızı ve boncuk boncuk yaş dolu oluyo( bende mutfakta falan işim varsa yanıma alıyorum ama sorun şu ki artık arabasında durmuyo ayağa kalkıyo resmen(zaten bir kere düştü kafa üstü) bağlayınca çığlık çığlığa zaten eskiden mama sandalyesine koyuyordum şimdi onda da ayağa kalkıyo baş aşağı sarkıyo falan geçenn gün yemek yaparken arkamı bir döndümki inanamadım az kalsın düşüyodu bende park beşiğine koyim dedim ondada durmuyo off napcam ben ya beşiği mutfağa taşıdım yine de ağlamaktan telef oldu bide taytay duruyo bu aralar ama kaç kere kafa üstü düştü artık sinirlerim bozuldu yazık ya kafası mafoldu çocuğumun bizde dün yürüteç aldık ondada durmuyo ay yazarken ben sıkıldım napcamı bilemez bir durumdayım ya mafoldumben
canım yaa, bebekler 9. ayda annelerine aşırı düşkün oluyolarmış, ama geçici bi durummuş. yani okuduğum kitapta öyle yazıyodu. odur belkide.. benimki 5. ayında öyleydi. çok zor bilirim. şimdi allahtan duruyo yürüteçte filan. (maşallah) ama bazen siniri tutuyo yine eski haline dönüveriyo allahtan geçici bi durum oluyo..ahhh ahh büyüsünler bu sefer biz yanımızda dursun isticez onlar durmak istemicek.
Arkadaşlar geçmişten geliyorum. 2355. sayfayı görebiliyormusunuz?
biz şuan için mama yada muhallebi vs yemiyoruz. o yüzden ben de 9 oldumu yatak odasına geçiyoruz sağ-sol güzeeelce emiyoruz hamağına kouyyorum. 5 dakka sallıyorum uyuyo. ama ben odasında yatağında uyusun istiyorum çok şey istiyorum biliyorum. aslında buna da şükür. eskiden memede uyuyodu :1shok: sabaha kadar memem ağzında duruyodu. çekince uyanıyodu. ayy senem allah razı olsun senden.. hamağı aldırdın ne iyi ettin.. hiç olmazsa tek bi tarafa yatmaktan oram buram tutulmuyo bide wc ye filan gidebiliyorum :))
şimdi ikinci soru özellikle çalışan anneler... sütünüzün azalmaması için neler yapıyosunuz?? şöle yapsam olurmu sabah 7 de emzirsem... 10 da 1 de 4 te sağsam. akşamda 7buçuk gibi evde oluyorum sonra sabaha kadar emer zaten. yeterli midir.. bi de sağarken kaç dakka sağmam gerekiyo. 15 dakka yeterli midir?? bende milkwayin süt sağma makinası var iki ayarı var biri kısa kısa ve yumuşak çekiyo öteki uzun uzun ve sert çekiyo. bi beş dakka birincide diğer on dakka ikinci de sağsam yeterli olurmuki... (tabi bi sağ tarafı sağ 15 dakka bi sol tarafı) işveren beni kapıya koyarmı sempatiksalakcinni
canım zaten cumaları izinliyim süt izni bide diğer günler zırt pırt süt sağmaya sempatiksalakcinni ayrıca teessüf ederim çiş iznimiz 10 dakka :dilcikar: eğer kabızsan şefine söylüyosun 19 dakka kullanabilirsin -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 amin canım hepimizi..
selam güzel anneler ve sevimli yaramz ve çok tatlı bebişleri........:)
canım zaten cumaları izinliyim süt izni bide diğer günler zırt pırt süt sağmaya sempatiksalakcinni ayrıca teessüf ederim çiş iznimiz 10 dakka :dilcikar: eğer kabızsan şefine söylüyosun 19 dakka kullanabilirsin -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 amin canım hepimizi..
selamlar herkese nasılsınız bebecikler nasıl umarım herkes iyidir geçmişi okumaya vaktim yok bu ara.
benim minik kelebeğim acaip oldu iyice tuvalete bile gidemiyorum odadan 1 dk bile çıksam ben gelene kadar gözler kıpkırmızı ve boncuk boncuk yaş dolu oluyo( bende mutfakta falan işim varsa yanıma alıyorum ama sorun şu ki artık arabasında durmuyo ayağa kalkıyo resmen(zaten bir kere düştü kafa üstü) bağlayınca çığlık çığlığa zaten eskiden mama sandalyesine koyuyordum şimdi onda da ayağa kalkıyo baş aşağı sarkıyo falan geçenn gün yemek yaparken arkamı bir döndümki inanamadım az kalsın düşüyodu bende park beşiğine koyim dedim ondada durmuyo off napcam ben ya beşiği mutfağa taşıdım yine de ağlamaktan telef oldu bide taytay duruyo bu aralar ama kaç kere kafa üstü düştü artık sinirlerim bozuldu yazık ya kafası mafoldu çocuğumun bizde dün yürüteç aldık ondada durmuyo ay yazarken ben sıkıldım napcamı bilemez bir durumdayım ya mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?