2009 Aralık Anneleri

kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş keşke ilacım olsa da ikimizin başına da sürsem ama aynı dertten muzdaripiz denemediğim yol kalmadı:1no2:

Doktor bize de masaj vermişti sibel ama küçük parmakla sadece 2sağ 2 sol içten dışa günde 5 - 6 defa demişti. Özellikle vurguladı 2şer defa diye. Şimdilerde az da olsa birikim oluyo ben de bırakmıştım uzun zamandır . başlayayım bari.

Hala sıcak arkadaşım. Kasımda bile biz denize girdik İzmirde. alkisalkisalkis

biz şuan için mama yada muhallebi vs yemiyoruz. o yüzden ben de 9 oldumu yatak odasına geçiyoruz sağ-sol güzeeelce emiyoruz hamağına kouyyorum. 5 dakka sallıyorum uyuyo. ama ben odasında yatağında uyusun istiyorum çok şey istiyorum biliyorum. aslında buna da şükür. eskiden memede uyuyodu :1shok: sabaha kadar memem ağzında duruyodu. çekince uyanıyodu. ayy senem allah razı olsun senden.. hamağı aldırdın ne iyi ettin.. hiç olmazsa tek bi tarafa yatmaktan oram buram tutulmuyo bide wc ye filan gidebiliyorum :))

şimdi ikinci soru özellikle çalışan anneler... sütünüzün azalmaması için neler yapıyosunuz?? şöle yapsam olurmu sabah 7 de emzirsem... 10 da 1 de 4 te sağsam. akşamda 7buçuk gibi evde oluyorum sonra sabaha kadar emer zaten. yeterli midir.. bi de sağarken kaç dakka sağmam gerekiyo. 15 dakka yeterli midir?? bende milkwayin süt sağma makinası var iki ayarı var biri kısa kısa ve yumuşak çekiyo öteki uzun uzun ve sert çekiyo. bi beş dakka birincide diğer on dakka ikinci de sağsam yeterli olurmuki... (tabi bi sağ tarafı sağ 15 dakka bi sol tarafı) işveren beni kapıya koyarmı sempatiksalakcinni

Eşimde bayramda 9 gün tatili var diye denize girerim diye hayal ediyor bakalım hva nasıl olacak

kızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:

ayy mehtap geçmişi şimdi okuyorum. geçmiş olsun. Allah göstermesin bir daha. Keyfi yerine geldiyse, bulantı kusma yoksa önemli değil diyor dr lar . bende koltuktan düşürdüm bidefa kafayı çarpmıştı da. gözlemle hep bakalım bugün.

koyamaz koyamaz koyamaz hem yasal olarak hemde biz forum olarak basarız orayı gerçi sizin vc süresi bile 19 dak. Ama süt hakkı varya benim iş yerim öyle böyle ama allah razı olsun memeye giderken sormuyorum bile biniyorum arabaya gidiyorum nereye biile demiyorlar yeterlidir heralde canım ben emzirmeye gittiğim için sağmıyorum

işveren beni kapıya koyarmı :))) ay sibel yin güldürdün beni.. Allah da seni güldürsün ömrün boyunca

selamlar herkese nasılsınız bebecikler nasıl umarım herkes iyidir geçmişi okumaya vaktim yok bu ara.
benim minik kelebeğim acaip oldu iyice tuvalete bile gidemiyorum odadan 1 dk bile çıksam ben gelene kadar gözler kıpkırmızı ve boncuk boncuk yaş dolu oluyo ( bende mutfakta falan işim varsa yanıma alıyorum ama sorun şu ki artık arabasında durmuyo ayağa kalkıyo resmen(zaten bir kere düştü kafa üstü) bağlayınca çığlık çığlığa zaten eskiden mama sandalyesine koyuyordum şimdi onda da ayağa kalkıyo baş aşağı sarkıyo falan geçenn gün yemek yaparken arkamı bir döndümki inanamadım az kalsın düşüyodu bende park beşiğine koyim dedim ondada durmuyo off napcam ben ya beşiği mutfağa taşıdım yine de ağlamaktan telef oldu bide taytay duruyo bu aralar ama kaç kere kafa üstü düştü artık sinirlerim bozuldu yazık ya kafası mafoldu çocuğumun bizde dün yürüteç aldık ondada durmuyo ay yazarken ben sıkıldım napcamı bilemez bir durumdayım ya mafoldumben

canım zaten cumaları izinliyim süt izni bide diğer günler zırt pırt süt sağmaya sempatiksalakcinni ayrıca teessüf ederim çiş iznimiz 10 dakka :dilcikar: eğer kabızsan şefine söylüyosun 19 dakka kullanabilirsin -tatlicadiarzu-

işveren beni kapıya koyarmı :))) ay sibel yin güldürdün beni.. Allah da seni güldürsün ömrün boyunca

kaydirigubbakcemile3 amin canım hepimizi..

canım yaa, bebekler 9. ayda annelerine aşırı düşkün oluyolarmış, ama geçici bi durummuş. yani okuduğum kitapta öyle yazıyodu. odur belkide.. benimki 5. ayında öyleydi. çok zor bilirim. şimdi allahtan duruyo yürüteçte filan. (maşallah) ama bazen siniri tutuyo yine eski haline dönüveriyo allahtan geçici bi durum oluyo..ahhh ahh büyüsünler bu sefer biz yanımızda dursun isticez onlar durmak istemicek.

umarım geçicidir ya işleri yapan biri olsa şikayetçi olmıycam da mesela akşama yemek yapcam izin vermedi bi de oruç tuttum bugün ben bizi geçtim hadi neyse kendisine çorba hazırlıycaktım öğlen allahım o nasıl bir ağlamak sanki adam öldürüyorlar bide yanımda halbuki. ama illa kucakta olacak ya da oyun oynayacağız sonra da aç kalacak elim ayağıma dolanıyo valla bıraksam ağlasa dayanamıyorum zaten ağlamanın şiddeti giderek artıyo öteki türlü aç kalıyo ama karar aldım bundan sonra çorbasını falan akşamdan hazırlıycam umarım geçicidir gerçekten sibelcim yoksa işim zor valla

bu arada naza 41 binkere maşaallah aman nazar değmesin çok zor siz atlatmışsınız neyseki yürüteç olayına alışsaydı bende baya rahatlıycaktım gerçi benimki emekliyodu zaten ama şimdi de yürümek istiyo hanfendi

selam güzel anneler ve sevimli yaramz ve çok tatlı bebişleri........:)

benimki tam odasına alışmıştı bu gece huysuzluğu dönemine girdi. yine odasında yatırıyorum ama benim için çok zor oluyor 45 dk.-1 saat te bir git gel yapıyorum sürekli. ama yanıma alışırsa ayıramam bir de ağbisi de peşinden geliyor bu sefer bir odada dört kişi. mecbur odasına yatırıyorum başka çarem yok.

canım süt sağma da o düzeni sürekli uygulayabilirsen bir de beslenme düzeni v.s. bozulmazsa süper olur ve bence sütün de azalmaz. ben uygulayamadım. sonuç hüsran. şükür yine gece emecek kadar var ama nerdee 2 ay öncesi...

:))))))) sen bence son haddeye kadar zorla ve sağ sütünü inşallah öyle bir sorun yaşamazsın. benim kendi işim elimde imkanım varken yok o geldi bu gitti ihmal ettim sağamadım.((

selam güzel anneler ve sevimli yaramz ve çok tatlı bebişleri........:)

sana ve güzel bebişine de selam canım:))

BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni

KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ

eve 8 de geldim
ve yemek falan derken ancak açabildim kızlar
spordan sonra gezdik arkdaşla nehiri de aldım artı k yarın mola gezmelere :)
geçmişe bir gözatayım bakim:)

Ozlem Eylülde boyle . Disarda filan insanlari yanina da yaklastirmiyor gerci hosuma gitmiyor desem yalan olur . İnsanlara guldukce insanlar elleriyle yuzunu filan seviyo opuyor filan bazilari .Soyluyorum gerci cogu zaman .Benim okudugum bi kitapte bu aylarda size duskunlugu yoksa neden olmadigini kendisine iki kere sorun yaziyordu :) O yuzden bosver duskun olsun. Nasilsa gecici bi donem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…