2009 Aralık Anneleri

bu arada kızlar kurşun işini sordum öyle olmaz dedi annem akannehir

eeeee ne yapcez nasıl olcekmiş ??????????

hepsi aynı hepsi, normal olan yok gibi,

dişiydi, kuşuydu derken, bizimde canımız çıkıyor işte....

bekliyoruz, dön artık

bencede ama ne ara işte ortak olan arayı tutturmak lazım :))))
ama bir an önce ayarlayalım, konuşalımda
fatmada var burda onada haber veririz

fatma döndü mü ankaraya?
az önce aldığım habere göre 1 eylül'e kadar saat 3te paydos ediyormuşum kaydirigubbakcemile2
haftasonları da çalışmıyorum ben... cumartesi özellikle öğleden önceler benim için en müsait zamanlar ama haftasonu çalışan sensin sen söyle uygun zamanı

günaydın günaydın 41 kere maşallah oğluşuna
şükür öykünün ateşi yok
yoksam şu kışlık hazırlıkları oğlana yaptırdında yorgunlukdanmı uyuyor yasemincim
ay hemen dilini milini ısır maşallah günaydın canım bu arada sana ve tüm cici annelere..
günaydın yasemincim, demeyin şöyle şeyleri nazar değireceksin,
sabaha kadar oturup göreceksin gününü o olack

maşallah
yasemincim 41 kere maşallah .. bence de dilini ısır .. dün çok yoruldu heralde paşamız ..

kaydirigubbakcemile3 valla ona bişey yaptırmadım :))))
ay gözümün önüne domateslerin arasında rendeyapan doğrayan iş gören haktan geldi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
niye uyudu hastamı filan diyede düşündüm ama yok, çok şükür iyi
tamaaaaam daha demiyom dilimi ısırıyom şimdide kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah maşallah aman nazar etme şimdi bol bol uyusun damadım ama büyüyünce kayınpederi gibi sürekli uyumasın zeynepte benim yaşadıklarımı yaşamasın sempatiksalakcinni
yok melikecim merak etme, haktan iğne düşse yere uyanır, tabi oda eğer uyumuşsa sempatiksalakcinni

saatlerin tutması, yemeğinin yapılacak olması iyi tabi ama asabi ve seninde sevmediğin biri olması kötü :sinifsinif:
bakıcı bulamadın dimi sibel ((
valla onu en iyi yasemin bilir hu huuu yaseminnn
lilypie.com
Baby Gaga: Birthday Tickers to Celebrate your Child! hayatım kaydirigubbakcemile3
gerçi ben gelene kadar söylenmiştir

bilge+arzu+bahar+müzeyyen+yesemin online görünüyorsunuz ama ses vermiyorsunuz

mutfaktaydım canım sonrada kocişim geldi gitti şimdi geldim
ses ses 1 2 3 oldumu şekerim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

evet döndü canım, net bağlanmdığı için giremem diyordu ama telefonu var bende,
bende cumartesi çalışmıyorum ama işte gelip gitmek sorun ya, birilerine bağımlıyız ya,
birde benim kızım varya onun 12:00 14:00 arası kursu var birde

aman ne bileyim, karışık işte ama kardeşim işe gelirken beni 365 tarafına getirebilir

ay canııııııım eylül hayalimi hatırlıyosun demekk... gel gel öpüjeeemŞeniz

aynı hayali paylaşıyormuşuz canım ben de dün akşam burcudan öğrendim.

gerçi yine olsa yine erkek olur gbime geliyor nedense ama..bu hayal en az 3 sene sonrasının hayali.hayırlısı tabi.inş.canım.

benim öyle oldu. inşallah senin nehir hayalin gerçek olur nazancım

aman geçmiş olsun canım. neyseki önemli birşeyolmamış.

ya sus güzelim sus ne söylüyorsun? sonra acısını çıkartıyorlar vallahi. kocamaaaan maaaşalllaaaahhh

valla 365 de ciğerimi ye aklinialirimsmile

maşallah nice 9 aylara inşallah, yerim ben onun eylaaaaa diyen ağzını ne güzel söylüyordur duymak lazım

halimizi bir görseniz şimdi masada bi elinde koli bandını kemirmeye çalışıyoo diğer elindeki telefonu bana veriyoooo:)) sözde paylaşıyooo

ya ne ii olurdu pelin bakarsın kandırırsın eşini hee?

halimizi bir görseniz şimdi masada bi elinde koli bandını kemirmeye çalışıyoo diğer elindeki telefonu bana veriyoooo:)) sözde paylaşıyooo

ye annesi arduş meleği benim için opuyorumnanaktan yeğenimin adı ya içim titriyo sen ya da arzu arda dediğinizde opuyorumnanaktan

berna nasıl seçilcim? arya? dönünce foruma girecekmiş değil mi?

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden "şeker" arkadaşım olumunekankayizsmile kalmadı di mi şeker sende?

çok uykum var kızlar okuyup duruyorum d a yazamadım bir.ateşş fslsn olmadıda gece okadar sıık uyandıki bide emip uyusa yok salla salla zorla uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyo.ölecem uykudan

güssel soru fisfisfis ben bi yolunu bulup ankamall yapıcam bu durumda orası çoğunluğa yakın malum şakkıdı

sanki öyle görünüyor canımcım

fatmaa nasınsın, pek uğramıyosn.. toprak nasıl.. gerçi face den bakıyorum kuzuya inşallah iyidir keyfi yerindeddir
SORMA CNM İŞLER YOĞUN GİREMİYORUM EVDEDE MALUM HIRSIZ ALIP GÖTÜRDÜ LAPTOPU DİZ ÜSTÜDE BOZULDU.EVDEDE GİREMİYORUM TOPRAK ÇOK ŞÜKÜR İİİ.BÜYÜYOR TEYZELERİ YENİİİ FOTOLARINIDA BİRTÜRLÜ EKLEYEMEDİMMM.BURCUNUN YAPTIĞI VİDEOYA BAYILDIM ELLERİNE SAĞLIKK.KEŞKE YENİ FOTOLARDAN ATSAYDIM BENDEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…