bu arada kızlar kurşun işini sordum öyle olmaz dedi annem akannehir
merhaba canlarım :)))
oğlan varya iyice bokunu çıkardı artık, ne uyuyo ne yiyo...içine bişi girmiş gibi bilmiyorumkismile
2 diş patladı 3.de geliyo ondan sanırım...
siz nasılsınız neler yapıyosunuz??
gelicem inş ereğliye dönünce buraya...
öptüm hepinizi...
bencede ama ne ara işte ortak olan arayı tutturmak lazım :))))
ama bir an önce ayarlayalım, konuşalımda
fatmada var burda onada haber veririz
eeeee ne yapcez nasıl olcekmiş ??????????
günaydın günaydın 41 kere maşallah oğluşuna
şükür öykünün ateşi yok
yoksam şu kışlık hazırlıkları oğlana yaptırdında yorgunlukdanmı uyuyor yasemincim
ay hemen dilini milini ısır maşallahgünaydın canım bu arada sana ve tüm cici annelere..
günaydın yasemincim, demeyin şöyle şeyleri nazar değireceksin,
sabaha kadar oturup göreceksin gününü o olack
maşallah
yasemincim 41 kere maşallah .. bence de dilini ısır .. dün çok yoruldu heralde paşamız ..
yok melikecim merak etme, haktan iğne düşse yere uyanır, tabi oda eğer uyumuşsa sempatiksalakcinnimaşallah maşallah maşallah aman nazar etme şimdi bol bol uyusun damadım ama büyüyünce kayınpederi gibi sürekli uyumasın zeynepte benim yaşadıklarımı yaşamasın sempatiksalakcinni
saatlerin tutması, yemeğinin yapılacak olması iyi tabi ama asabi ve seninde sevmediğin biri olması kötü :sinifsinif:günaydın canım..
toplu cevap veriim. görümcem 4 yaş büyük benden evli ve 10 yaşında bi oğlu var. kayınvalidesiyle beraber yaşıyor. oğluna kayınvalidesi bakıyor. zaten yarım gün okulda. görümcemin bakacak olmasının iyi yanı
- sabah 7 de gelip akşam 7 de gidecek olması. (ablam kızını okula bırakıp 9 da gelebilecekti o saate kadar annem bakacaktı vs.) akşamda ablam 6 da eve gitmek zorundaydı.
- benim evimde bakacak. ablam bi burda bi kendi evinde işi olunca anneme bırakcaktı vs.
görümcem şuan çocuk bakıyo zaten 2 yaşında. he bide iyi yanı yemeğimi de yapar :teytey:
kötü yanlarına gelince.. çok sinirli bi insandırlmaz: kendi çocuğu gibi bakarsa yandık eyvahedigeldismile hala çocuk çişim geldi deyip annesine bakar annesi git deyince gider. yemeğini hala annesi yedirir. :bbo: patavatsızdır. ve kendisini hiç sevmem..
lilypie.comvalla onu en iyi yasemin bilir hu huuu yaseminnn
bilge+arzu+bahar+müzeyyen+yesemin online görünüyorsunuz ama ses vermiyorsunuz
fatma döndü mü ankaraya?
az önce aldığım habere göre 1 eylül'e kadar saat 3te paydos ediyormuşum kaydirigubbakcemile2
haftasonları da çalışmıyorum ben... cumartesi özellikle öğleden önceler benim için en müsait zamanlar ama haftasonu çalışan sensin sen söyle uygun zamanı
ay canııııııım eylül hayalimi hatırlıyosun demekk... gel gel öpüjeeemŞeniz
gerçi yine olsa yine erkek olur gbime geliyor nedense ama..bu hayal en az 3 sene sonrasının hayali.hayırlısı tabi.inş.canım.
selam kızlar akşam muhabbet sağlammış kaçırdım zaten çoğu kez paylaşımda bulunamıyorum sizinle benim cadının müsaade ettiği kadarıyla pelinin dediği gibi çocukların izn verdiği bir hayat sürüyoruz şimdilik :)
güzel b iftar geçirdim bu akşam eski iş arkadaşlarımla herkesin bebeği büyük küçük de olsa herkes herkesin halinden anlıyo bu sizinde konuştuğunuz gibi bizim hayatımızda önemli bişey artık yoksa insan rahat edemiyo sürekli diken üstünde oluyo. bu akşam küçük çaplı bi yanık vakası atlattık ama şükür bişey olmadı. zeynep masaya oturduğumuzun saniyesinde kaynar çorba kasesine 3 parmağını daldırdı hemen soğuk su silverdinle müdahale ettik. kızlarda hemen panik oldu ama çocuklarının olması ii bişey işte yne de soğukkanlıydık:) sonrasında kapı önünde içilen çaylar ,yapılan sohbetler, kahkahalar ve azcıkta dedikodu hooooş oldu. neyse çenem düştü bu ortam değişikliği bana bi süre gider artık.herkse ii geceler sahur hazırlıyım artık . tatlı uykular olsun bebişlere ve annelere .... byeeee
günaydın herkeseee
nasılsınız? yeğenlerim nasıl?
maşallah diyeyim önce ve dilimi ısırayım
haktan 8aylık ömrü boyunca ilk kez bu kadar uyudu
bütün gece uyudu bütün sabah uyudu şimdi uyandı
şoklardayım :))))
onlarında kendi nineleri döksün dedi mirmirmirmir e herkesin eli mi var ki diyince de okuyup üflesinler öyle de olur buyurdu şıh zeyno sempatiksalakcinni
evet döndü canım, net bağlanmdığı için giremem diyordu ama telefonu var bende,
bende cumartesi çalışmıyorum ama işte gelip gitmek sorun ya, birilerine bağımlıyız ya,
birde benim kızım varya onun 12:00 14:00 arası kursu var birde
aman ne bileyim, karışık işte ama kardeşim işe gelirken beni 365 tarafına getirebilir
valla 365 de ciğerimi ye aklinialirimsmile
maşallah nice 9 aylara inşallah, yerim ben onun eylaaaaa diyen ağzını ne güzel söylüyordur duymak lazım
Ay zar .zor ağla ağla uyudu aslında çok uykusu var bilmiyorum noluyorherkese günaydın Secil annemler ozderede yazlıkta gecenay ordaydik ben bayramdada gitmek istyrm ama esım kendi annesine gidelim bu sefer dediği için yattı plan keske gitseydik De gorusseydik o Arda'nın ağzını yerim maşallah ona
derim derim hiç sorun değilde,
birde fatma oraya nasıl gelcek???
halimizi bir görseniz şimdi masada bi elinde koli bandını kemirmeye çalışıyoo diğer elindeki telefonu bana veriyoooo:)) sözde paylaşıyooo
halimizi bir görseniz şimdi masada bi elinde koli bandını kemirmeye çalışıyoo diğer elindeki telefonu bana veriyoooo:)) sözde paylaşıyooo
Eeeeee bizim topiğin bebeği o, tabi paylaşımcı olacek annesi, yerim onu ben
güssel soru fisfisfis ben bi yolunu bulup ankamall yapıcam bu durumda orası çoğunluğa yakın malum şakkıdı
SORMA CNM İŞLER YOĞUN GİREMİYORUM EVDEDE MALUM HIRSIZ ALIP GÖTÜRDÜ LAPTOPU DİZ ÜSTÜDE BOZULDU.EVDEDE GİREMİYORUM TOPRAK ÇOK ŞÜKÜR İİİ.BÜYÜYOR TEYZELERİ YENİİİ FOTOLARINIDA BİRTÜRLÜ EKLEYEMEDİMMM.BURCUNUN YAPTIĞI VİDEOYA BAYILDIM ELLERİNE SAĞLIKK.KEŞKE YENİ FOTOLARDAN ATSAYDIM BENDEEEfatmaa nasınsın, pek uğramıyosn.. toprak nasıl.. gerçi face den bakıyorum kuzuya inşallah iyidir keyfi yerindeddir
o da iyi uyudu şimdi uyumuşken dedim cevap yazayım ...diş falan yok henüz bebek maması yemiyo beyfendi biz ne yersek onu istiyoo bardaktan su içecekmiş falan...toprak nasıl neler yapıooo
UYUSUN KUZUCUKTA BÜYÜSÜNNN.DEMEK YEMEK YEMEK İSTİYOR BİZİMKİDE DAHA ÇOK SEVİYOR BİZİM YEMEKLERİ ALT 2 DİŞİ VAR ÜSTÜDE ÇIKMAK ÜZERE İİCE BEYAZLADI.BARDAKTAN İZİMKİDE İÇMEK İSTİYORRR BOL BOL SU İÇİYOR MAŞALLAH.YERİNDE DURMUYOR KIPI KIPIR ODA BENM BU ODA BNM GEZİYOR .
o da iyi uyudu şimdi uyumuşken dedim cevap yazayım ...diş falan yok henüz bebek maması yemiyo beyfendi biz ne yersek onu istiyoo bardaktan su içecekmiş falan...toprak nasıl neler yapıooo
ne güzel işte çabucak büyüyecek demek ki annesi seni zorlamayacak
sibelcim yan yan kendini atmaya çalışıodu halıya takıldı zorladı galiba birden düştü bnde anlamadım
canım çok geçmiş olsun. inşallah iyidir bebişin? onları allah koruyor birşey olmaz korkma ama yine de takipte ol canım.
eh daha iyi ama ses hala kötü , bugün antibiyotiğin 3. günü bakalım ben yarından itibaren umutluyum,
evvet alışana kadar biraz sabır ve güç gerekiyor ama alışınca göreceksin, stres yaptığın kadar olmayacak...
günadyın canım, idare ediyoruz, tam düzelemedik....
korkma mehtap, sakin ol, hepimizinki sırayla düştü, çok şükür kimseninkine birşey olmadıi Güneş'ede olmaz merak etme, melekler koruyor onları...
biraz takip et, kusma felan yoksa ki olacağını sanmıyorum, doktorluk birşey yoktur
geçmiş olsun, tekrarıda olmasın
kıyamam canım benim iyileşir umarım en kısa zamanda kuzum
bilge+arzu+bahar+müzeyyen+yesemin online görünüyorsunuz ama ses vermiyorsunuz
canım evden açtım günaydın deyip kapatıp büroya geldim. biraz işlerim vardı sonra da geçmişe bakayım derken baya bir geçmiş sayfalar:)) öykü nasıl oldu?
ya aslında benim de içim rahatladı gibi. yani kadını hiç sevmiyorum ama en azından kızım kendi evinde büyüycek ve sabah akşam stres olmıcam. ben çıkmadan gelecek. babası gelince gidecek. hayırlısı olsun..
hay allah .. ee oluyo işte bazen. naz da iki gündür yine müthiş huysuz altını değiştirmek için yatırıyorum katıla katıla ağlıyo. dişmidir nedir bilmiyorum.. yada ben gerginim ya ona geçiyo...sempatiksalakcinni
ya evet ben bi yürütece koyunca iş yapabiliyorum. benimkide nasıl atıyo kendini yana arkakaya allah korusun yarabbim..:Saruboceq:
işbaşı yapmak iyi gelecek belkide bilemiyorum. söylemesi ayıp on aydır doğum iznindeyim ondan öncede zaten hamileliğimin yarısında raporluydum. uzun zaman oldu. sanki böyle daha iyi gelecekmiş gibi.
ama sizleri özlicem valla. gündüz giremiicem. akşamda benim kocam o evdeyken bilgisayarı açmama sinir oluyo ee akşam ben geldiğimde zaten evde oluyo. bakalım artık önemli bişi olursa özelden mesaj yazarsınız. h.sonları girerim filan.. yada arada telefondan girerim işyerinden
olsun bak en azından kendi düzeni bozulmadan bakılacak kızın. halası neticede kanı canı eminim severek bakacaktır. kendi çocuğuna davrandığı kadar da rahat davranmayacağını davranışlarında daha dikkatli olacaktır.
bir sürü alıntı yaptım fakat cevap yazmaya vakit kalmadı
umut iyi ishalimiz bitti ara ara az kusuyor ama onun dışında bin şükür keyfimiz yerinde
PELİN bana ayın 1-5 arası uyar bacım
dünüüüür bayağı bir eylül flörtleri gördüm ama tepki veremiyom işim çokklava: öyle yani yanlış anlaşılmasın diye ısrarla belirtilmiş ama o kadar ısrardan kıllanırım şahsen
güneş bebeğe geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur
birazdan gelicem
canııım sevindim umutun iyi olmasına. ama yanlış anlamana da üzüldüm. sana yanlış yapar mıyız hiç bilgecim? dünür senin gelin senin yanlış yapanınklava: belki arzunun eylül hayali gerçek olur o da benim gelinim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?