2009 Aralık Anneleri

nasıl birgundu ya uykum var diye ağlıyor uyutmaya çalışınca krize giriyor tüm gün bitdin artık bugunnnnnn Özlem Mina'da öyle inan birara baba diye ağla artık lütfen derken buldum kendimi eşimde bakıyor yurutece bayılır aslında istemiyor illa kucak olacak lütfen geçici olsun nerdeyse 10 aylık olacağız bu nasıl is anlamadim Lutfen i̇yiki var çok şükür demeyin o isin ayrı tarafı orası kesinlikle öyle diyecek lafım yok i̇yiki benim minam var Allah'a şükürler olsun sağlıklı o zaten %100 öyle ama ben inanın çok yorgunun ve belimin ağrısından ağlayacağım

Ben minayi atlet badiyle yatırıyordum şimdi alt giydirdim birde yarimkol badi ben gece birara üşüyorum sizde durumlar ne bu hava superrrsiniz hep böyle olsa keske bu arada altına bisey giydirene kadar cnm çıktı 3 kere çıkardı kısın nasıl giydireceğiz ağlaya ağlaya

bende 2 gecedir yarım kol body ve ince capri ile yatıroyorum nehiri pelincim..
havalar serin gece kendimize geldik valla:)
serin odadan normal yatakodamıza gçiş yaptık:)

bu arada dişlerinden sıkıntısı olabilir
nehir de biraz mızmızdı bir ara ve iştahsız
ondan da kilo alamadı hatta geçen kontrolde
bu ay forma sokcam onu:)
anlaştık o alcak ben vercem:)

bizim üstten dört tane
alltan 2 tane var burcucum
ısırıyoruz:)

Ya ben ayrikligini sorcaktim . Eylülün disler arasi biraz ayrikta sizin de boyle mi dicektim .

Eylül asla ustunu ortmuyor . Ustune bisey orttugumde hemen uyaniyor o yuzden bende yarim kollu uzun bacakli badi ile yatirmaya basladim . Ben sort ve kisa kolluyla yatinca usudum gece cunku . Odanin camini da kapatiyorum mecbur.

İnsallah senemcim valla havalar süper maşallah

ben dün kendim üşüdüm diye pijama giydirdim bugünde pelin teyzesinin aldığı şalvarıyla yattı üstü kısa kollu ama terlemez inşallah

BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni

KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ

:teytey: ooo hayırlı olsun sorunsuz olsun darısı başımıza olsun :))

öyle giydirince çok terliyo benimki. ama gecede bi ara bakıyorum bacaklar buz bişey örtersemde hemen uyanıyo. naapcam bilemiyorum..aynen canım bi bady giydirene kadar ağlıyo kışın kat kat nası olcak bakalım..

canım çok sıkkın. nazın ateşi 38.1, 38.2 benim romatizma ağrım tuttu kocam yok kız uyumuyo offfff,,, çok huysuz hiçbişey yemedide diştenmiki..

Eylüle degisik tarifler olsun diye kitap aliyorum simdi netten . Bi baktim Ebru Salli bile kitap cikarmis. Hay Allah'im !!!

ay kızlar nisan 2009 anneleri topiğndeydim de ikinci bebeler geliyor orda ufak ufak.. anam pek de bir istiyorlar pek sevinmişler hamilelik haberlerine onlarmı normal yoksa buu tuhaf karşılayan benmi anormalim

Gecmis olsun Sibel ya tuh distendir umarım yakında bende çıkaracağım kitap :))) minain günlüğünü satisami sunsam bebeğin ilk senesi diye :))) uğraşma kuzuyla kulak bitti dişe mı geldi sira Sibel senin okuduğun kitap ne bebekle ilgili kimin

ay kızlar nisan 2009 anneleri topiğndeydim de ikinci bebeler geliyor orda ufak ufak.. anam pek de bir istiyorlar pek sevinmişler hamilelik haberlerine onlarmı normal yoksa buu tuhaf karşılayan benmi anormalim

Allah gönlüne göre versin herkesin bizde büyük konusmayayimda o konu kapandi ben dusunmuyorum

Melike sana günde 1-5 mı 15-20 mı uyar tarih olarak Sibel sen bana özelden numaranı arsana ise başlayınca mesajla bilgi vereyim sana ben

Eylüle degisik tarifler olsun diye kitap aliyorum simdi netten . Bi baktim Ebru Salli bile kitap cikarmis. Hay Allah'im !!!
ay burcuuu onu ve demet şeneri bir elime geçirirsem, saöçlarını yoluk yolup yavaş yavaş işkence edicem valla..
demet şenerin bir röpörtajını okudum geçelerde muhabir soruyor, işte oğlunuz da oldu başka bebek düşünürmüsünüz filan diye... o da diyorki bir oğlan bir kız artık yeter gibi bir düşüncemiz yok.. ben uykusuzluk bebek ağlaması bebek bakımı gibi şeyleri seviyorum (tam bu kelimeler değil) hiç zor gelmşyor bana..
ay ben bir çıldırırsın.. pis s-rtk evinde kimbilir kaç hizmetçi ve kimbilir nasıl bir bebek bakıcısı var en eğitimlisinden.. heralde bir emzirmeye getiriyolardır yanına birde sen istersen oynuyosundur çocuklarla.. her şeyini bakıcı çektikten sonra anne olmak kolay gelir tabi... bol paran var.. biz şurda mama alırken kırk ter döküyoruz.. herşeyi idare etmeye çalışıyoruz.. birde ahkam kesmez mi valla çok imrenirdim o çifti yakıştırırdım gözüm döndü aniden birde tam ardanın durmadığı günlerden birinde okudum da kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…