BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni
KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
Hadi hayirlisi olsun . Bu arada bisey sorcam ustten yada alttan ikitane cikaran var mi ?
bizim üstten dört tane
alltan 2 tane var burcucum
ısırıyoruz:)
Ben minayi atlet badiyle yatırıyordum şimdi alt giydirdim birde yarimkol badi ben gece birara üşüyorum sizde durumlar ne bu hava superrrsiniz hep böyle olsa keske bu arada altına bisey giydirene kadar cnm çıktı 3 kere çıkardı kısın nasıl giydireceğiz ağlaya ağlaya
bizim üstten dört tane
alltan 2 tane var burcucum
ısırıyoruz:)
Ben minayi atlet badiyle yatırıyordum şimdi alt giydirdim birde yarimkol badi ben gece birara üşüyorum sizde durumlar ne bu hava superrrsiniz hep böyle olsa keske bu arada altına bisey giydirene kadar cnm çıktı 3 kere çıkardı kısın nasıl giydireceğiz ağlaya ağlaya
İnsallah senemcim valla havalar süper maşallahbende 2 gecedir yarım kol body ve ince capri ile yatıroyorum nehiri pelincim..
havalar serin gece kendimize geldik valla:)
serin odadan normal yatakodamıza gçiş yaptık:)
bu arada dişlerinden sıkıntısı olabilir
nehir de biraz mızmızdı bir ara ve iştahsız
ondan da kilo alamadı hatta geçen kontrolde
bu ay forma sokcam onu:)
anlaştık o alcak ben vercem:)
Ablamın biraz ayrık kızlarında ayrık biraz sizde varmi sende veya esinde
ben minayi atlet badiyle yatırıyordum şimdi alt giydirdim birde yarimkol badi ben gece birara üşüyorum sizde durumlar ne bu hava superrrsiniz hep böyle olsa keske bu arada altına bisey giydirene kadar cnm çıktı 3 kere çıkardı kısın nasıl giydireceğiz ağlaya ağlaya
BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni
KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
Ben minayi atlet badiyle yatırıyordum şimdi alt giydirdim birde yarimkol badi ben gece birara üşüyorum sizde durumlar ne bu
hava superrrsiniz hep böyle olsa keske bu arada altına bisey giydirene kadar cnm çıktı 3 kere çıkardı kısın nasıl giydireceğiz ağlaya ağlaya
ay kızlar nisan 2009 anneleri topiğndeydim de ikinci bebeler geliyor orda ufak ufak.. anam pek de bir istiyorlar pek sevinmişler hamilelik haberlerine onlarmı normal yoksa buu tuhaf karşılayan benmi anormalim
ay burcuuu onu ve demet şeneri bir elime geçirirsem, saöçlarını yoluk yolup yavaş yavaş işkence edicem valla..Eylüle degisik tarifler olsun diye kitap aliyorum simdi netten . Bi baktim Ebru Salli bile kitap cikarmis. Hay Allah'im !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?