2009 Aralık Anneleri

çok uykum var kızlar okuyup duruyorum d a yazamadım bir.ateşş fslsn olmadıda gece okadar sıık uyandıki bide emip uyusa yok salla salla zorla uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyo.ölecem uykudan

bizimki de öyle sanki yatağında diken var sıpanın... ikimiz halının üstünde yerde yatarsak iyiyiz ama yatağına koyarsak :1no2: dün gece 2-5 aralıksız nöbetteydim sempatiksalakcinni kaç gündür de halıda yatmaktan ne sırt kaldı ne bel :bbo: tabii öncesindeki günlerde de sürekli ateş ölçmek için sürekli uyanıktık perişanım valla mirmirmirmir

sanki öyle görünüyor canımcım

du bakim o zaman annemle babamı ayarlamam gerek bilmiyorumkismile ellerinden tutar gelirim :ecrin_bebek:

yok be müzeyyen takılıyorum iki dakika kapris yapıcam şurada ağız tadıyla yaptırmadın üzülürsen üzülürüm yapamam kapris neyin :sinifsinif:

yerde nie yatıyosunuz kii bi kanepede falan yatamazmısınız ay ben korkarım yerde yatmaya:))zor valla ya sen birde çalışıyorsun kolay gelsin canım

yerde nie yatıyosunuz kii bi kanepede falan yatamazmısınız ay ben korkarım yerde yatmaya:))zor valla ya sen birde çalışıyorsun kolay gelsin canım

düşer diye korkumdan kendi yatağı dışında yüksek yerde yatırmıyorum nazancım
geçenlerde bizim yatağa aldım sabaha karşı içim geçmiş, eşim zaten uyuyordu, benimki de allahtan uyuya kalmış ayakucumuzda... 10 cm sonrası :sinifsinif: onun için en temizi yerde yatmak etrafı da yüksekçe minderliyorum yoksa tek kat minderden kaçabiliyor sıpa kaydirigubbakcemile3
artık kanepelerimin sırt minderi kalmadı hepsi parmaklık oldu bize sempatiksalakcinni

oooh ne güzel kalabalığız.. maşallah..

evet herkesler burada bugün

yok be müzeyyen takılıyorum iki dakika kapris yapıcam şurada ağız tadıyla yaptırmadın üzülürsen üzülürüm yapamam kapris neyin :sinifsinif:

canımsıın. her türlü kaprisin başımın üzerinde yeri var arkadaşım. opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Anamm amma kalabalik olmus :)

Sabahtan Eylül modemi yurutecle yere firlatti giremedim o yuzden kablolari kopardi sipam benim . Ancak yapabildim. Cok fena olcaklar ya..

Okudum gecmisi ama aklimda kalanlar.. Mehtap gecmis olsun Gunes dusmus ..
Sibel ablan vazgecmis.. Hadi hayirlisi ..
Secil donmusun:)
Pelin aradim tel kapaliydi..
Dunurum yanlis anlama sakin :)
Nilgun ben sana ozelden yazarim guzel Turkcemle banlanmiyim burdan :)

Ay Eylül cekip duruyo kabloyu yazamiyorum ..

oyyy canım benmmm gell ben de seni öpeyimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
inş. cnm düzelsin ben de gribim zaten halsizim(

çok geçmiş olsun canımm :teselli:
oruç değilsen eğer bol sıvı al c vitamini al bitki çayları iç
bir an önce iyi ol ki sen iyi olmazsan kim bakar oğluşa :gitme:
çok korkuyorum bende grip olmaktan
grip olursak kullanabileceğimiz bir ilaç varmı acaba sormak lazım doctor a

al bendende o kadar
misafirlikte yatağa yatırdık haktanı etrafını yastıklarla barikat misali çevirdim
sen uyan, barikatları aş, yatağın kenarına 2.bir barikat olarak sırtını dayadığım sandalyayi tekmele tekmele devir akannehir
sesine koştum yüreğim çıktı yerinden valla haktan düştü sandımda :1shok:

en güvenli yer bencede
yatağıda artık güvenli değil ayağa kalkıyo artık
alçaltmam lazım içini

kablo niye bu kadar dikkatlerini çekiyor.. acaba karnımızdaken etrafları damar filan mı doluydu yada hortumlamı karıştırıyolaracaba

çok uykum var kızlar okuyup duruyorum d a yazamadım bir.ateşş fslsn olmadıda gece okadar sıık uyandıki bide emip uyusa yok salla salla zorla uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyo.ölecem uykudan

ay berkay da öyleydi derdi ne bu kuzuların anlamadım neden böyle eziyet ediyorlar bize mafoldumben

buluşun bakalım buluşun biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakarız böyle oğluşumlamirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…