çok uykum var kızlar okuyup duruyorum d a yazamadım bir.ateşş fslsn olmadıda gece okadar sıık uyandıki bide emip uyusa yok salla salla zorla uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyo.ölecem uykudan
sanki öyle görünüyor canımcım
çok uykum var kızlar okuyup duruyorum d a yazamadım bir.ateşş fslsn olmadıda gece okadar sıık uyandıki bide emip uyusa yok salla salla zorla uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyo.ölecem uykudan[/QUOTE)
oy kıyamam ona ben yaaaaa(((
düzelir minik adamım hemencik inşallah :Saruboceq:
canım arkadaşım yorgunmuşmuuuu :teselli:
dur gel öpeyim iyi gelir belkim Şeniz
canııım sevindim umutun iyi olmasına. ama yanlış anlamana da üzüldüm. sana yanlış yapar mıyız hiç bilgecim? dünür senin gelin senin yanlış yapanınklava: belki arzunun eylül hayali gerçek olur o da benim gelinim olur
yerde nie yatıyosunuz kiibizimki de öyle sanki yatağında diken var sıpanın... ikimiz halının üstünde yerde yatarsak iyiyiz ama yatağına koyarsak :1no2: dün gece 2-5 aralıksız nöbetteydim sempatiksalakcinni kaç gündür de halıda yatmaktan ne sırt kaldı ne bel :bbo: tabii öncesindeki günlerde de sürekli ateş ölçmek için sürekli uyanıktık perişanım valla mirmirmirmir
du bakim o zaman annemle babamı ayarlamam gerek bilmiyorumkismile ellerinden tutar gelirim :ecrin_bebek:
oyyy canım benmmm gell ben de seni öpeyimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileçok uykum var kızlar okuyup duruyorum d a yazamadım bir.ateşş fslsn olmadıda gece okadar sıık uyandıki bide emip uyusa yok salla salla zorla uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyo.ölecem uykudan[/QUOTE)
oy kıyamam ona ben yaaaaa(((
düzelir minik adamım hemencik inşallah :Saruboceq:
canım arkadaşım yorgunmuşmuuuu :teselli:
dur gel öpeyim iyi gelir belkim Şeniz
inş. cnm düzelsin ben de gribim zaten halsizim(
yerde nie yatıyosunuz kiibi kanepede falan yatamazmısınız ay ben korkarım yerde yatmaya:))zor valla ya sen birde çalışıyorsun kolay gelsin canım
oooh ne güzel kalabalığız.. maşallah..
yok be müzeyyen takılıyorum iki dakika kapris yapıcam şurada ağız tadıyla yaptırmadın üzülürsen üzülürüm yapamam kapris neyin :sinifsinif:
canımsıın. her türlü kaprisin başımın üzerinde yeri var arkadaşım. opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
oyyy canım benmmm gell ben de seni öpeyimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
inş. cnm düzelsin ben de gribim zaten halsizim(
düşer diye korkumdan kendi yatağı dışında yüksek yerde yatırmıyorum nazancım
geçenlerde bizim yatağa aldım sabaha karşı içim geçmiş, eşim zaten uyuyordu, benimki de allahtan uyuya kalmış ayakucumuzda... 10 cm sonrası :sinifsinif: onun için en temizi yerde yatmak etrafı da yüksekçe minderliyorum yoksa tek kat minderden kaçabiliyor sıpa kaydirigubbakcemile3
artık kanepelerimin sırt minderi kalmadı hepsi parmaklık oldu bize sempatiksalakcinni
aa bunu ben geçen hafta facebook ta proflimde paylaştım kimse ilgilenmedi.. sanırım sadece nazan ilgilenip paylaştı..
kablo niye bu kadar dikkatlerini çekiyor.. acaba karnımızdaken etrafları damar filan mı doluydu yada hortumlamı karıştırıyolaracaba
kablo niye bu kadar dikkatlerini çekiyor.. acaba karnımızdaken etrafları damar filan mı doluydu yada hortumlamı karıştırıyolaracaba
çok uykum var kızlar okuyup duruyorum d a yazamadım bir.ateşş fslsn olmadıda gece okadar sıık uyandıki bide emip uyusa yok salla salla zorla uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyo.ölecem uykudan
fatma döndü mü ankaraya?
az önce aldığım habere göre 1 eylül'e kadar saat 3te paydos ediyormuşum kaydirigubbakcemile2
haftasonları da çalışmıyorum ben... cumartesi özellikle öğleden önceler benim için en müsait zamanlar ama haftasonu çalışan sensin sen söyle uygun zamanı
Ay olmayacak boyle yazilmiyo sipadan ya
buluşun bakalım buluşun biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakarız böyle oğluşumlamirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?