2009 Aralık Anneleri

ay kızlar nisan 2009 anneleri topiğndeydim de ikinci bebeler geliyor orda ufak ufak.. anam pek de bir istiyorlar pek sevinmişler hamilelik haberlerine onlarmı normal yoksa buu tuhaf karşılayan benmi anormalim

:roflol: İLK BEBEK 2 YAŞINI GEÇMİŞ OLACAK BİLMEM BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM AMA 3-4 FİLAN OLSUN ZEYNEP DİYE DÜŞÜNÜYORUM ANNEME SORSAM HEMEN DOĞUR DİYOR GEÇEN EMZİRİRKEN DOĞUR HEMEN DEDİ TERS TERS BAKTIM NE GÜZELDİ EMERKEN YORULUYORDU SES ÇIKARARAK EMİYORDU KUCAĞINDA UFACIKTI DEDİ
BENLE KARDEŞİMİN ARASI 20 AY YANİ BEN DAHA 1 YAŞINDA DEĞİLKEN ANNEM HAMİLE KALMIŞ YANİ BUNLAR ÇOK ANORMAL DEĞİL AMA ÇOKTA NORMAL DEĞİL ( HELE BEN 3. İSTEDİĞİM DÜŞÜNÜLÜRDSE ARTIK ONU 40 TA DOĞURURUM )

Allah gönlüne göre versin herkesin bizde büyük konusmayayimda o konu kapandi ben dusunmuyorum

Aynen. İkinciyi isteyene ikinci besinciyi isteyene besinci.. Bende ayni sekilde dusunuyorum hatta Eylül esyalarini satmaya basladim bile nette :)
Ama yine de keske durumum hem manevi hemde maddi el verseydi ikinciyi de dusunseydim :)

arkadaşlar bebişlere nasıl veriyorsnuz vitaminleri yada d3 ve demir damlalarını benim kızım artık pskürtüyor direniyor itiyor dönüyor. bi de kilosu azz olduğu için doktorumuz d ve demir vitaminlerini 5 ml yani bir şurup kaşığına yükseltti. bir de iştah açıcı zinco verdi yarım ölçek ama içirmem mümkün değil. fikriniz var mı nasıl yapılır önceden demir ilacını pekmezle sulandırıp veryordum onu da istemiyor. enjektörle ağzını sıkayım demim elim yüzüm halı koltuk her yer kıpkırmızı oluyor sil allah sil. çok zor valla

Helal anneye .

Dün gece isim muhabbeti geçmiş de ben de aslında bir Yaren im olsun istiyorum ama ne zaman olur, olur mu, olursa ben kafayı yemeden ikisine birden bakabilir miyim hem bakalım olursa da Yaren mi olur ısmarlayamıyoruz sonuçta yani bilmem ki

Saglik ocağının verdigini minaa icmedi diye o zamandan beri acd veriyrm muna sevyr tadını ilacı dgstr Demir'de öyle farklı yazsın dr un

hadi bakalım gönlüne göre olur inşallah

canım ben naz doğduğunda ebebeğin sitesinden tüm gördüğüm kitapları almıştım. koca bi koli gelmişti:))120 tl lik filandı heralde eşim fenalık geçiriyodu. hepsini okudum bi iki tane kaldı şimdi. ama hiç beğenmedim. bitek dr. erhan ateşin modern bebek bakımı idare eder. şimdi sabiha paktunanın 3 kitabını da almış arkadaşım onları alıcam okumuş bitirmiş o.

aklımda kalanlar annette nolden bebek takvimi (beş para etmez)
barbara zukunft huber bebek jimnastiği (çok gereksiz)
dr. erdal köroğlu hoşgeldin bebek (çok sıradan)

Allah gönlüne göre versin herkesin bizde büyük konusmayayimda o konu kapandi ben dusunmuyorum

vereliniortak kesinlikle katılıyorum. eğer ikinci çocuk için baba olma şansım varsa olur ama

ya eşimde demezmi bak demet şener bile iki tane yaptı sen istemiyosun o yapcak tabi ben mi yapcam. ne yemek derdi var ne temizlik ne ütü. gece yat uyu bakıcı uyutsun ben iki değil 3 te yaparım 4 te..

Bende simdi e-bebekten vereyim dedim ama . Bak boyle diyince kaldim simdi . Yarin d&r gideyim bi ara en iyisi.

sibel tatlım
çalışan anne kitabı var sabiha paktunanun
ben okudum tavsiye ederim şiddetle..

3 kitabı varmış zaten sanırım kadının arkadaşım almış hepsini okumuş ondan alıcam onu bekliyorum. zaten yabancı yazarların bebek kitapları tırt bence. yani bize göre değil. 4. aydan sonra ek gıdayı anlatıyolar hep..yada bana öyle denkgeldi..

Paktunaninda iyi hoş da 1 yas için dgl sanirim çalışan annede değilim sen bak arkadaşından tavsiye edersen bende onun sitesinden baktm alayım Sibel benim herhafta 2 kere evime gelen yardimcin olsa bende yapardım bırak Demet Şener'in bakıcılarını ascisini temizlikcisini annesini :)

Son düzenleme:

:) Valla annem yardimci olsa ben yine dusunurum de ..

paktuna iyidir ya
ben okuğdumdan memnun kaldım
bayılıyorum o kadına zaten...

ikinciyi ben çok isterim ilerde ama kısmet...
şimdi yok öyle şeyler aklımda:)

Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee Ve çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…