2009 Aralık Anneleri

Canım çok sıkkın kızlar ama anlatıcak kadar bile kendimi güçsüz hissediyorum . .bugün yine canım cok sıkıldı konu Halit sadece bu kadar yazıyorum çok canım sıkkın çokkk . .Allah butun bebeklere saglık versin inşallah . .sadece yazmak istedim buraya okadar detayları sonra yazarım . .

Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın

naz ceee oyununa bayılıyo ben saklanıp saklanıp ortaya çıkıyorum arada da işimi yapıyorum aslında fena olmuyo :)) bide ben yatıyorum önüne o saçımı çekip burnumu mıncıklayıp ağzıma elini sokup bilimum işkenceler yaparak müthiş eğleniyo kahkahalar içinde.. onun dışında benimle pek oyun oynama taraftarı değil küçük hanım ben onu ellerinden tutup yürütiim o herşeyi ellesin ağzına soksun.. kendi kendine yastıklarla boğuşmayı seviyo. şu ara oyuncaklarla da pek yok arası.

hayırdır inşallah umarım önemli bişi değildir. yaz mutlaka noolduğunu.

Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee Ve çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın

biz de bu aralar
al ver oynuyoruz
birde hoşgeldin güle güle...:)
tıss sesi ve çeşitli sesler çıkarma oyunumuz var birde
şaklabanlık cabası...:)
nehir oyuncaklarıyla oynamayı seviyor allahtan
bu konuda maşallahı var...bende uzaktan izlkiyorum çoğu zaman onu
ama tabi yürüteçle ceee oyunuda var...işte klasik işler:)

hay allah çok geçmiş olsun

Hayirdir

Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee Ve çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın

hee bide çekmecesini açıyorum katlı herşeyi tek tek alıp yere atıyo çok eğleniyo:)) sonra ben tekrar koyuyorum o tekrar atıyo.. ben ısrarla baybay gelgel alkış hareketlerini öğretmeye anne dedirtmeye çalışsamda umrunda bile değil.. o baba diyo sırt üstü yatıp ayaklarını havaya kaldırıp duvara dayıyo elinede bi oyuncak dişleri kaşıyo bab bab bab bukadar..

Ya ewt ya reamne işkence özellikle uyumak için emerken burnum ve ağzım acıyor resmen demek Mina'ya has bisey dglinayida elinden tut gezdir tüm gün sesi çıkmaz ama benim egilirken belim ağrıyor kucağıma alincada ağrıyor gerçi bütün gün beni yakaladığı gibi yatakta yerde nerdeyse dikiliyor gezdir beni modunda ayakta durmak istyr

Hayirdir insallah

Ne oynuyoruz diye cogul degilde ben ne oynuyorum ona cevap vereyim :) Ce- ce oynuyorum seviyor bunu da. Bii biiip oyunu diye bisey salladim . Parmaginla agzima dokunca agzim bii biiip burnum biii biiip diye onlari gosteriyorum iste. Bunu emerken yapiyoruz tabi normalde hic gelip oynamaz :) Bi de basparmagim sarkisini seviyo :))))

Ben belim icin kas gevseticisi aliyorum iki gun oldu . Sirtim belim kopmak uzere. Yatagi da degistirmem lazim onunda etkisi var sagolsun .

aynen benm oğlumu anlatmışsın.hep kucağımda durmak istiyor yere örtünün üzerine yanyana oturmak bile kesmiyor genelde onubaşkası olunca onunlada duruyor ama bir süre sonra yine bana gelecek babasında bile uzun durmuyo.bırak yatağında ağlasın durur sonra diyen oldu kıyamıyorumki o ağlayacak ben mutfakta yemekmi yapacam kafam durur zaten bişeymi oldu nie ağlıyo diye.ama bazen wc ye bile zor gidiyorum çok zor gerçekten.allah yardımcımız olsun
BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni

KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
senn yazını anlamamıştım burcunun cevabı görünce anladım pirinç falan sempatiksalakcinni gözünüz aydın canımopuyorumnanaktan

Hadi hayirlisi olsun . Bu arada bisey sorcam ustten yada alttan ikitane cikaran var mi ?
altta 2tane gülünce çok güzel gözükmeye başladılar:)
bende yarım kollu badi altına da ince pijama giydiriyorum 2-3gündür.üşür yoksa örttürmüyot üstünü.
çok geçmiş olsun canmdüşer inş hemen
3.müüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1ninca:

sabah yanımda uyanınca drek saçlara dalıyo çıt çıt koparıyo valla hiç acımak yok bunlarda
hayırdır ne oldukiCADIARZU

benim de zaten belimde kalçamda sorun var bide onu öyle yürüt yürüt bi süre sonra doğrulamıyorum zaten:)) yürütecide o yüzden aldım ama şimdide parmak ucuna çok basıyo herkes yürüteçten diyo ben de artık yürütece koymuyorum. ama hala basıyo..

Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .

melike mama sandalyesi almışsınız kraft idol mü aldınız?biz ondan aldık ama netten aldık bizaklinialirimsmile

Minaninda parmak ucuna bastığı zaman oluyor âma o herkes çok biliyor zaten anasını satayaim elini carptgin anne olunca herkes pek karisiyr Mina eskisi gibi durmuyor Zaten yuutecte hoş durdugunda da 15 dk fazla durmuyordu zaten karistrmaya başlıyor ya biryerleri diye yada yoruluyor diye alıyorsun yurutectenki ben zararlı oldgna inanmıyorum benim fikrim tabi

melike sana günde 1-5 mı 15-20 mı uyar tarih olarak sibel sen bana özelden numaranı arsana ise başlayınca mesajla bilgi vereyim sana ben

özelden de yazarım ama bana 15-20 uyar maaş bazen 5 e sarkıyor

annem ikinciyede bakacak yani gözü alıyor öylemi helal olsun valla annene öyleyse

ikinci değil allah sağlık versin üçüncüye bile bakar ama ben ikinciyidoğurursam çalışmam otururum evimde iki çocuk+ev+iş yürütemem heralde

aynen kaç gündür veremiyorum bir de lekesi çıkmıyor deli oluyorum damlayınca

haftada 1 gelen temizlikçiye bile razıyım

uyandı ya eskiden ne güzel uyurdu şimdi yeni adet 22:30 da uyanıp 1 saat oyna benle arası

oyna benle değil sizi parmağımda oynatayım arası

canım ne oldu merak ettirme bizi halit mi rahatsız çok geçmiş olsun moralini yüksek tut

aynı işkenceler burnumu sıkıyor ağzıma elini sokuyor o arada ısırıyorum parmağını ona gülüyor saçlarımı zaten kökünden koparacak hele şimdi favorisi balkonda ki saksı mahvetti çiçeğimi mama sandalyeside birtek orada duruyor iyi mutfaktan tabakları aldım eşimde suyu aldı bir gittik balkona elinde toprakları üzerinde 2 kök ne yaptın sen dedim nasıl gülüğyor delü bizde cee oynuyoruz ama yatağa yatıp aynadan görmeye çalışarak

Valla ben aglayip bırakamam içerde minayi ne vicdanım dayanır nede beynim o sese

aynen. ya ben naz doğduğundan beri ağlamasına hiç müsade etmedim. çok mu kötü bişi herkes eleştiriyoda merak ettim. ağlayınca hemen kucağıma alıyorumda sempatiksalakcinni böyle yapma diyolar bırak ağlasın diyolar.

Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .

bizim üniv. böyle bi dersimiz vardı. işte bi reklam akılda kalıyosa iyi reklamdır bununda iki yolu vardır ya çok gıcık bi reklam yaparsın yada çok güzel.. mesela cırt ayşe teyze.. gibi bunlarda o metodu kullanıyolar sanırım. bi de altında devam edecek yazıyo. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…