Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın
Canım çok sıkkın kızlar ama anlatıcak kadar bile kendimi güçsüz hissediyorum . .bugün yine canım cok sıkıldı konu Halit sadece bu kadar yazıyorum çok canım sıkkın çokkk . .Allah butun bebeklere saglık versin inşallah . .sadece yazmak istedim buraya okadar detayları sonra yazarım . .
Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee Ve çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın
Canım çok sıkkın kızlar ama anlatıcak kadar bile kendimi güçsüz hissediyorum . .bugün yine canım cok sıkıldı konu Halit sadece bu kadar yazıyorum çok canım sıkkın çokkk . .Allah butun bebeklere saglık versin inşallah . .sadece yazmak istedim buraya okadar detayları sonra yazarım . .
Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee Ve çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın
Ya ewt ya reamne işkence özellikle uyumak için emerken burnum ve ağzım acıyor resmen demek Mina'ya has bisey dglinayida elinden tut gezdir tüm gün sesi çıkmaz ama benim egilirken belim ağrıyor kucağıma alincada ağrıyor gerçi bütün gün beni yakaladığı gibi yatakta yerde nerdeyse dikiliyor gezdir beni modunda ayakta durmak istyr
aynen benm oğlumu anlatmışsın.hep kucağımda durmak istiyor yere örtünün üzerine yanyana oturmak bile kesmiyor genelde onuumarım geçicidir ya işleri yapan biri olsa şikayetçi olmıycam da mesela akşama yemek yapcam izin vermedi bi de oruç tuttum bugün ben bizi geçtim hadi neyse kendisine çorba hazırlıycaktım öğlen allahım o nasıl bir ağlamak sanki adam öldürüyorlar bide yanımda halbuki. ama illa kucakta olacak ya da oyun oynayacağız sonra da aç kalacak elim ayağıma dolanıyo valla bıraksam ağlasa dayanamıyorum zaten ağlamanın şiddeti giderek artıyo öteki türlü aç kalıyo ama karar aldım bundan sonra çorbasını falan akşamdan hazırlıycam umarım geçicidir gerçekten sibelcim yoksa işim zor valla
senn yazını anlamamıştım burcunun cevabı görünce anladım pirinç falan sempatiksalakcinni gözünüz aydın canımopuyorumnanaktanBENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni
KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
altta 2tane gülünce çok güzel gözükmeye başladılar:)
Hadi hayirlisi olsun . Bu arada bisey sorcam ustten yada alttan ikitane cikaran var mi ?
bende yarım kollu badi altına da ince pijama giydiriyorum 2-3gündür.üşür yoksa örttürmüyot üstünü.:teytey: ooo hayırlı olsun sorunsuz olsun darısı başımıza olsun :))
öyle giydirince çok terliyo benimki. ama gecede bi ara bakıyorum bacaklar buz bişey örtersemde hemen uyanıyo. naapcam bilemiyorum..aynen canım bi bady giydirene kadar ağlıyo kışın kat kat nası olcak bakalım..
canım çok sıkkın. nazın ateşi 38.1, 38.2 benim romatizma ağrım tuttu kocam yok kız uyumuyo offfff,,, çok huysuz hiçbişey yemedide diştenmiki..
3.müüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1ninca::roflol: İLK BEBEK 2 YAŞINI GEÇMİŞ OLACAK BİLMEM BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM AMA 3-4 FİLAN OLSUN ZEYNEP DİYE DÜŞÜNÜYORUM ANNEME SORSAM HEMEN DOĞUR DİYOR GEÇEN EMZİRİRKEN DOĞUR HEMEN DEDİ TERS TERS BAKTIM NE GÜZELDİ EMERKEN YORULUYORDU SES ÇIKARARAK EMİYORDU KUCAĞINDA UFACIKTI DEDİ
BENLE KARDEŞİMİN ARASI 20 AY YANİ BEN DAHA 1 YAŞINDA DEĞİLKEN ANNEM HAMİLE KALMIŞ YANİ BUNLAR ÇOK ANORMAL DEĞİL AMA ÇOKTA NORMAL DEĞİL ( HELE BEN 3. İSTEDİĞİM DÜŞÜNÜLÜRDSE ARTIK ONU 40 TA DOĞURURUM )
sabah yanımda uyanınca drek saçlara dalıyo çıt çıt koparıyo valla hiç acımak yok bunlardanaz ceee oyununa bayılıyo ben saklanıp saklanıp ortaya çıkıyorum arada da işimi yapıyorum aslında fena olmuyo :)) bide ben yatıyorum önüne o saçımı çekip burnumu mıncıklayıp ağzıma elini sokup bilimum işkenceler yaparak müthiş eğleniyo kahkahalar içinde.. onun dışında benimle pek oyun oynama taraftarı değil küçük hanım ben onu ellerinden tutup yürütiim o herşeyi ellesin ağzına soksun.. kendi kendine yastıklarla boğuşmayı seviyo. şu ara oyuncaklarla da pek yok arası.
hayırdır ne oldukiCADIARZUCanım çok sıkkın kızlar ama anlatıcak kadar bile kendimi güçsüz hissediyorum . .bugün yine canım cok sıkıldı konu Halit sadece bu kadar yazıyorum çok canım sıkkın çokkk . .Allah butun bebeklere saglık versin inşallah . .sadece yazmak istedim buraya okadar detayları sonra yazarım . .
Ya ewt ya reamne işkence özellikle uyumak için emerken burnum ve ağzım acıyor resmen demek Mina'ya has bisey dglinayida elinden tut gezdir tüm gün sesi çıkmaz ama benim egilirken belim ağrıyor kucağıma alincada ağrıyor gerçi bütün gün beni yakaladığı gibi yatakta yerde nerdeyse dikiliyor gezdir beni modunda ayakta durmak istyr
benim de zaten belimde kalçamda sorun var bide onu öyle yürüt yürüt bi süre sonra doğrulamıyorum zaten:)) yürütecide o yüzden aldım ama şimdide parmak ucuna çok basıyo herkes yürüteçten diyo ben de artık yürütece koymuyorum. ama hala basıyo..
melike sana günde 1-5 mı 15-20 mı uyar tarih olarak sibel sen bana özelden numaranı arsana ise başlayınca mesajla bilgi vereyim sana ben
annem ikinciyede bakacak yani gözü alıyor öylemi helal olsun valla annene öyleyse
arkadaşlar bebişlere nasıl veriyorsnuz vitaminleri yada d3 ve demir damlalarını benim kızım artık pskürtüyor direniyor itiyor dönüyor. Bi de kilosu azz olduğu için doktorumuz d ve demir vitaminlerini 5 ml yani bir şurup kaşığına yükseltti. Bir de iştah açıcı zinco verdi yarım ölçek ama içirmem mümkün değil. Fikriniz var mı nasıl yapılır önceden demir ilacını pekmezle sulandırıp veryordum onu da istemiyor. Enjektörle ağzını sıkayım demim elim yüzüm halı koltuk her yer kıpkırmızı oluyor sil allah sil. çok zor valla
paktunaninda iyi hoş da 1 yas için dgl sanirim çalışan annede değilim sen bak arkadaşından tavsiye edersen bende onun sitesinden baktm alayım sibel benim herhafta 2 kere evime gelen yardimcin olsa bende yapardım bırak demet şener'in bakıcılarını ascisini temizlikcisini annesini :)
uyandı ya eskiden ne güzel uyurdu şimdi yeni adet 22:30 da uyanıp 1 saat oyna benle arası
canım çok sıkkın kızlar ama anlatıcak kadar bile kendimi güçsüz hissediyorum . .bugün yine canım cok sıkıldı konu halit sadece bu kadar yazıyorum çok canım sıkkın çokkk . .allah butun bebeklere saglık versin inşallah . .sadece yazmak istedim buraya okadar detayları sonra yazarım . .
naz ceee oyununa bayılıyo ben saklanıp saklanıp ortaya çıkıyorum arada da işimi yapıyorum aslında fena olmuyo :)) bide ben yatıyorum önüne o saçımı çekip burnumu mıncıklayıp ağzıma elini sokup bilimum işkenceler yaparak müthiş eğleniyo kahkahalar içinde.. Onun dışında benimle pek oyun oynama taraftarı değil küçük hanım ben onu ellerinden tutup yürütiim o herşeyi ellesin ağzına soksun.. Kendi kendine yastıklarla boğuşmayı seviyo. şu ara oyuncaklarla da pek yok arası.
Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .
Valla ben aglayip bırakamam içerde minayi ne vicdanım dayanır nede beynim o sese
Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?