abone oldum cnm göndericekler
slaytı yapmıştım cnm ama burcu yapınca aynı şey istemezsiniz belki die attım
Ben kaçıyorum
ve sizleri kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum
akşam iftar' da yalnızım koçişko iş arkadaşlarıyla iftar da .. ben oğluşla beraber nirelere gitsem acaba .. bilmiyorumkismile
huhuuuuu ne var ne yokkk?arda bey yeni uyudu...şu pişik ve isiliklerden bıktım yaaaaa...
keşke yakın olsak benim eşimde yemekte akşam. bana gelirdin ohh ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile5
gelirdim valla çokta güzel olurdu .. olumunekankayizsmile
bahar sen şu slayt işine bence de tekrar giriş.. hani seni çok zorlamıyacaksa . burcu' nun yaptığında biz yokuz .. bak herkesten talep var ..
valla aslında çok uğraştım hatta tam bitti derken bilg. kitlendi hepsi gitti sonra tekrar yaptım burcu ben yaptım deyincede açıkcası şaşırdım çünkü sölemiştim yapıyorum die sonra nasılsa aynısıdır die sildim neyse bir ara inş yaparız tamam mı şekerim
ben gidiyorum artık kızıma
yarın görüşrüz nasipse...
hoşçakalın bebişlerinizi öpünnn benim için....
bye
Funda muzeyyen bilge nevra Sibel 1-5 arası uyanlar az değil yap derseniz çekilişinizi yapıp ayları yazayım yarın
ben de evlenmeden önce bucalıydım canım. 6 senedir karşıyakalı oldum. büromuz da karşıyaka da. ben de çalışmıyorum haftasonları cumartesi uyar buluşmak için. ama ramazandan sonra mı olsun önce mi? bir de kaç kişi var izmirli acaba onları da haberdar edelim.
aşkolsun bu yazdığınla hayal kırıklığına uğrattın beni:çok üzgünüm: otomatik vites arabanın elbet kliması da olur herhalde. bilmiyorum ya da biz alıştığımız için bu sıcaklara göze alabiliyorum ben.
valla keşke şehir şehir değil de hep beraber toplanabilsek cümbür cemaat. belli ileri ki yıllarda çocuklar biraz büyüyünce yapabiliriz böyle bir organizayon belli mi olur alkisalkisalkis çok mu hayalperestim acepzemuszemus
evet cnm kokladım ggeldim oğluşufatma ydı dimi ismin canım güle güle oğluşunu kokla bizim içinde .. : ))
evet cnm önemli olan sağlıkkkOlsun canım her bebeğin yapısı farklı sağlıkları yerinde olsun yeter ki arkadaşların dediği gibi, zaten kilo aralığı geniş bir yelpaze bir de tabii hareketlendiler artık kilo da tutmazlar pek. Normalden çok zayıf ya da şişman olmasınlar da gerisi mühim değil.
hadi bklm kolay gelsin hamarat anneVarla yok arasiyim Mina uyudu anca yemek hazırlamam lazım bakayım dedim gece girerim artık
Yeni biriki resmini eklesene Arda'nın Secil nasıl yogunsundur gerçi sen hem is hem bebis aynı anda eve nasıl gittiğinide bilmezsin dımı valla cocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim Allah yardimcimiz olsun Hepimizin
Funda muzeyyen bilge nevra Sibel 1-5 arası uyanlar az değil yap derseniz çekilişinizi yapıp ayları yazayım yarın Fatma girmedi ankara'daki o da istyrdu onuda sizi. Listeye yazarsak 6 kisisiniz öbür liste 7 Ne yapalım bilemedim fatmayi yaAyimmi sizin listeye bekleyelimmi onu o pek sık giremyr sanırım benim gün söyleyin mesajıma oZelden cvp vermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?