2009 Aralık Anneleri

abone oldum cnm göndericekler

slaytı yapmıştım cnm ama burcu yapınca aynı şey istemezsiniz belki die attım

ama burcununkinde eksikler vardı ya biz de dahil olmak üzere. o yüzden sen de iptal etme seninki de farklı olur diye rica etmiştik. neyse tekrar yormayalım seni attıysan. nasılsa ilerleyen zamanlarda tekrar birşeyler yaparız. öğrenebilirsem ben de birşeyler hazırlamak isterim zaten bebişlerimizle ilgili.

akşam iftar' da yalnızım koçişko iş arkadaşlarıyla iftar da .. ben oğluşla beraber nirelere gitsem acaba .. bilmiyorumkismile

Yeni biriki resmini eklesene Arda'nın Secil nasıl yogunsundur gerçi sen hem is hem bebis aynı anda eve nasıl gittiğinide bilmezsin dımı valla cocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim Allah yardimcimiz olsun Hepimizin

keşke yakın olsak benim eşimde yemekte akşam. bana gelirdin ohh ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile5

gelirdim valla çokta güzel olurdu .. olumunekankayizsmile

bahar sen şu slayt işine bence de tekrar giriş.. hani seni çok zorlamıyacaksa . burcu' nun yaptığında biz yokuz .. bak herkesten talep var ..

gelirdim valla çokta güzel olurdu .. olumunekankayizsmile

bahar sen şu slayt işine bence de tekrar giriş.. hani seni çok zorlamıyacaksa . burcu' nun yaptığında biz yokuz .. bak herkesten talep var ..

valla aslında çok uğraştım hatta tam bitti derken bilg. kitlendi hepsi gitti sonra tekrar yaptım burcu ben yaptım deyincede açıkcası şaşırdım çünkü sölemiştim yapıyorum die sonra nasılsa aynısıdır die sildim neyse bir ara inş yaparız tamam mı şekerim

okey canım .. benim çıkış saatim geldi.. ben gideyim oğluşum yanına bakalım bu akşam neler yapabiliriz.. hadi iyi akşamlar.. kendinize iyi bakın .. bebişlere tabii.. opuyorumnanaktan

Funda muzeyyen bilge nevra Sibel 1-5 arası uyanlar az değil yap derseniz çekilişinizi yapıp ayları yazayım yarın Fatma girmedi ankara'daki o da istyrdu onuda sizi. Listeye yazarsak 6 kisisiniz öbür liste 7 Ne yapalım bilemedim fatmayi yaAyimmi sizin listeye bekleyelimmi onu o pek sık giremyr sanırım benim gün söyleyin mesajıma oZelden cvp vermemiş

Son düzenleme:
Funda muzeyyen bilge nevra Sibel 1-5 arası uyanlar az değil yap derseniz çekilişinizi yapıp ayları yazayım yarın

canım bana uyar..

kociş eve döndü.. tabi ben de nete ara vermek durumunda kaldım bi geldimki 12 sayfa lak lak lak.. maşallah size :))

çorbayı ben de iki günlük yapıyorum.. bugün pişiriyosam yarın da veriyorum. her gün uğraşılırmı yahu :1shok:

benimki tarhana ve yayla çorbasını sevmedi.. sebze çorbasına devam ediyoruz. he bide terbiyeli tavuk çorbası.. sonra tekrar denerim..

ya kesinlikle benim var öyle buluşma hayalim.. bebişler büyüyünce.. herşeyimizi paylaşıyoruz burda beraber üzülüp seviniyoruz..ilerde isterimki çocuklarımız da tanısın birbirini.. ne güzel olur..

fatma ydı dimi ismin canım güle güle oğluşunu kokla bizim içinde .. : ))
evet cnm kokladım ggeldim oğluşu

evet cnm önemli olan sağlıkkk

Varla yok arasiyim Mina uyudu anca yemek hazırlamam lazım bakayım dedim gece girerim artık
hadi bklm kolay gelsin hamarat anne

sorma cnm çok zor çalışan anneler için bu yük biraz daha artıyor...seçilcim geçimiş olsun idrar yolu enfeksiyonumu oldu arda çok öpüyoruıum onu çok canlar yakacak yakışıklı oğluşun

Bir koşu gidip hamağı alıp geldim şimdi uykusunun gelmesini bekliyorum dört gözle inşallah işe yarar çarşafla sallamaktan ellerimiz tutmaz oldu artık, işe yaramazsa da on güne iade garantiliymiş geri veririz artık.
Senemlerde iki dk da uyumuştu içinde oğlan ama belli olmaz bizimkine.

bana da uyar canım. biraz bekleyebiliriz de çekiliş için. en azından hafta sonuna kadar. belki bizim gruba da 1-2 kişi ilave olur. aynı anda başlar aynı anda bitiririz. bitince de yeni birşeyler organize ederiz yine toplu olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…