valla hamarat kadınsın vesselam .. hdi kolay gelsin sana .. zemuszemus opuyorumnanaktan
kolay gelsin yasemincim. yine neler hazırlayacaksın orada bakalım hamarat arkadaşım? annesi girip de açıklama yapmazsa hepimizin aklı kalacak halit bebek de bu gidişle.
bende sizi özliycem canımmmm olumunekankayizsmileyasemincim özliycez seni
iyi bak kendine ve oğluşuna
Funda muzeyyen bilge nevra Sibel 1-5 arası uyanlar az değil yap derseniz çekilişinizi yapıp ayları yazayım yarın
Bir koşu gidip hamağı alıp geldim şimdi uykusunun gelmesini bekliyorum dört gözle inşallah işe yarar çarşafla sallamaktan ellerimiz tutmaz oldu artık, işe yaramazsa da on güne iade garantiliymiş geri veririz artık.
Senemlerde iki dk da uyumuştu içinde oğlan ama belli olmaz bizimkine.
ay canım yaaa
inşallah işe yarar :teselli:
inşallah düzene girer uykuları paşamın :Saruboceq:
imkansız gibi geliyo ama 3 gündür haktanda büyük bir iyileşme var maşallah
inşallah canberkte öyle ansızın düzeliverirde seni sevindirir annesi :Saruboceq:
Bir koşu gidip hamağı alıp geldim şimdi uykusunun gelmesini bekliyorum dört gözle inşallah işe yarar çarşafla sallamaktan ellerimiz tutmaz oldu artık, işe yaramazsa da on güne iade garantiliymiş geri veririz artık.
Senemlerde iki dk da uyumuştu içinde oğlan ama belli olmaz bizimkine.
ay canım yaaa
inşallah işe yarar :teselli:
inşallah düzene girer uykuları paşamın :Saruboceq:
imkansız gibi geliyo ama 3 gündür haktanda büyük bir iyileşme var maşallah
inşallah canberkte öyle ansızın düzeliverirde seni sevindirir annesi :Saruboceq:
anammm aldınmı hamak
:)
hadi gözünaydın:)
çok uykum var, başım ağrıyor, akşam şirketim iftar yemeği vardı, katıldım mecburen, çünkü gelebilir misin demedileri progamını ona göre yap dediler, birde yer ayarlamışlar Ankaranın diğer ucu, zaten 1 saat yolda geçiyor,
22: 30 da evdeydim ama eve gelene kadar gökay durduydu durmadıydı, yediydi yemediydi derken kendimi nasıl kastıysam bütün kemiklerim ağrıyor şimdi...
tabi bütün akşamda beni görmediği için, bütün gece canımı çıkardı..
öyle işte, bugün elim kolum kalkmıyor, sadece okudum
çok uykum var, başım ağrıyor, akşam şirketim iftar yemeği vardı, katıldım mecburen, çünkü gelebilir misin demedileri progamını ona göre yap dediler, birde yer ayarlamışlar Ankaranın diğer ucu, zaten 1 saat yolda geçiyor,
22: 30 da evdeydim ama eve gelene kadar gökay durduydu durmadıydı, yediydi yemediydi derken kendimi nasıl kastıysam bütün kemiklerim ağrıyor şimdi...
tabi bütün akşamda beni görmediği için, bütün gece canımı çıkardı..
öyle işte, bugün elim kolum kalkmıyor, sadece okudum
devit3 ü kaç damla veriyosunuz kızlarbilmiyorumkismile
geçmiş olsun nilgüncüm. ne yapalım yazmasan da varlığın yeter canımolumunekankayizsmile
Canım benim yaa çalışanların işi çok daha zor eminim.birde sende 2çocuk var.allah yardımcınız olsun vallahi.bugün dinlenirsin inş.geçmiş olsun:teselli:[/QUOTE
evet ya sinir oldum dün, ama yapacak birşey yok çalışmak zorundayız ,
amin canım hepimizin
Eveeeett sonuç süper iki dk sallandı ve uyudu yaşasıınn.
İnşallah canım hiç olmazsa öğlen uykularında uyusa çok iyi olacak Sinop da çarşafa alıştı herkesin yanında emziremiyorsun uyusun diye evde de çarşafla zor oluyordu şimdilik böyle uyusun bakalım .ay ebru, çok sevindim valla inşallah devam gelir ...
Hadi gözün aydınnn.benmkide uyandıııııı
babyroze dan haber yok dimi?? halit den haber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?