2009 Aralık Anneleri

cnmmm dualarım sızınle ınşallah çok basıt bırşey oldugunu yazarsın gelıp buraya
zor ewt ama lutfen guçlu olmaya çalış rabbım sana kuvvet oglunada sifa versın ınşallah
lutfen bızı habersız bırakma
bırde ısmını yazarsan senden ısmınle bahsedelım

babyrose çok çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir ama gerçekten arkadaşların dediği gibi çok iyi araştırtın.alerjide olabilir alerjidede cilt kabarıp duruyo başıma geldi çünkü bi anda büyüyüp gibiyo 15 günlük doğum yapmıştım tam azaldı bitti derken gece bi kabarırdım iğneyle geçerdi sabah tekrar aynı kortizonla bitti meğer gümüşe alerjim çıkmış ne bileyim ben umarım geçici bişeydir.

bu arada kötü örnek vermek istemem ama bi arkadaşımın bi hastalığını hatırladım milyonda bir görülen bi hastalık adını unuttum bacağında yara gibi çıkardı yanık gibi yaraya dönüşürdü sanki orayı yakmışlar gibi büyürdü gitgide hayatını etkileyecek bi hastalık değildi ama biraz pasaklı bi kızdı temizliğine dikkat etmedimi yara coşardı temiz kaldımı normale dönerdi.onunda yıllarca hastalığı bulunamadı en son bulundu tek çaresi temizlikti hastalığının o yüzden gerçekten araştırılması gerekiyor herhangi bi doktorda basit bir isilik teşhisiyle bile geçiştirilebiliyomuş baksana

amin canım amin ,rabbim yardımcınız olsun, acil şifalar versin tez zamanda çabucak, Halitinde canı yanmadan bir an önce iyileşsin inşallah....

HADİ BAKALIM SİZ KAÇINDA SIRA BANA GELSİNaklinialirimsmile

sende gitte sıra banada gelsin merallllllllsempatiksalakcinni

Bugün topik pek bir sessiz

bende çıkıyorum şekerler

yarın muhtemelen giremem izin alıcam müdürden
evden girebilirsem uğrarım bir ara

hepinizi kocaman kocaman öptüm

offf sıkıldım ben ya dışarı çıkmak istiyorum ama sıcak güneşede çorba yapıyorum zaten oturduk bakalım bugünde belki akşam çıkarım artık şöle bi dışarı:))

babyroze çoook geçmiş olsun canım. Allah dermansız dert vermesin inş. bunu da atlatırsınız çabucak , biraz sabır canım.dualarımız seninle

selam millet ben anca geldim yine. bilge ve meral eve varmışlardır artık, nevranın daha yarım saati var, müzeyyende gitmiş, nilgün daha çok var canım ama sayılı saat geçer güzelim.kim var yok göremiyorum ben neden acaba? ses verin burda olanlar

ben burdayım cnm bendede gözükmüo onlıne olanlar

naber canım? güneş hanım nasıllar? sıcaktan pek dışarlara atamıyosunuz kendinizi sanırsam hafif bi bunalma durumu var:kedi:

bizim buralar accık serinledi ama ben iftardan sonra çıkma taraftarıyım serin serin:sm_cool:

evet cnm sorma sıcaktan dışarı çıkamıoruz çok sıcak ancak eşim izinli olduğunda arabyala çıkıoruz ondada denize alışverişe ancak güneş hanımda huysuz üstten birtane dişimiz çıkıo sanırım baya kabarmış o yüzzden galiba bende şimdi çorba yaptım onu içiricem güneşe inş sonrada bi markete iniyim bu sıcakta çıkabilirsem ayy bi yazamadım bir saattir yaa

bu arada sen nasılsın bebiş nasıl cnm isminizi bilmiorum yaa:çok üzgünüm:kusura bakma

Ben de buradayım geçmiş bitti neyse ki

babyrose çok geçmiş olsun canım allah şifa versin ama bence de araştırma hast. Git tatlım tamöam yorucu olur ama kesin cevap alırsın inşallah önemsizdir vakit kaybetme

bilge sevindim umutun iyi olmasına allah hiçbirini tekrar hasta etmesin

başka aklımda kalan yok

mehtap çok geçmiş olsun gümneşe canım rabbim korusun hiç yanlız kalmıyorlar hep ayakta dikilmek istiyor benim kide

bu arada sen nasılsın bebiş nasıl cnm isminizi bilmiorum yaa:çok üzgünüm:kusura bakma

kıymet benim adım mehtapçım. ben,m cadı dur durak bilmiyo artık emekleme tırmanma sıralama bilimum çekmeceleri açıp kapama arkasından zor yetişiyorum. o yüzden de buraya pek yazamıyorum anca okuyorum. misal şimdi zeynep başımda bekliyo ve klavyeyi ısırıyo neyse Allah sağlık versin de ilerde bu günlere gülüp geçicez inş. zeynebin 4 dişi var şimdi alttakilerin yanları geliyo galiba çok sert damağı .huysuzluğu ondan mıdır yoksa benim kız ezelden mi huysuz anlamıyorumbilmiyorumkismile

sanada merhaba melikecim sen ve cimcime turtan nasıllar ? ben kaçar kızçeme yoğurdunu yediriyim dönerim inş.

Turtam iyi canım bir pirinç geldi ama daha görünmüyor zaten açmıyor ağzını elime batıyor ve bardakla su içerken çıt çıt ses geliyor ama huyu değişti hiç oturmak istemiyor üstüme tırmanmaya çalışıyor ayakta durmak istiyor veya gezdireceksin

ben de çıkıyorum kızlar evden belki girerim şimdilik bye

memnun oldum kıymetcim bnmde kızım huysuz ya heleki yürütece koyunca ne var ne yok indirio çekmeceleri açıo ama bugün koymadım çnkü korkuorum anlık oluo dşmesi melikecim çok saol bnm kızımda aynı tam cadı bunlar yaa durmuo hep ayakta olmak istio oturmayı yatmayı hiç sevmio sabah kalktı bak hala uyumadık sadece 15dkka uyudu öğlen okadar şuanda ağlıo durmuo markete indik bişey yoktu ama dışardayken sesi çıkmadı bide herkesin kucağına atlıo beni deli edio çağırınca millet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…