yok Arzucum ben Bursadayım ama burda Uludağ tıp fakültesi var eger sonuç alamazsam oraya gitmeyi düşünüyorum ama işallah gerek kalmazzzz . .kızlar duaya cok ihtiyacım var tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerden teşekkür adiyorum ..inşallah biran önce sağlıgına kavusur evladım . .
haydi ben kaçtım kızlar görüşürüzzzzzzz
ben kaçtım.görüşmek üzere canlarım. öpüyorum sizleri ve bebişlerimizi.
yok Arzucum ben Bursadayım ama burda Uludağ tıp fakültesi var eger sonuç alamazsam oraya gitmeyi düşünüyorum ama işallah gerek kalmazzzz . .kızlar duaya cok ihtiyacım var tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerden teşekkür adiyorum ..inşallah biran önce sağlıgına kavusur evladım . .
HADİ BAKALIM SİZ KAÇINDA SIRA BANA GELSİNaklinialirimsmile
ben burdayım cnm bendede gözükmüo onlıne olanlar
naber canım? güneş hanım nasıllar? sıcaktan pek dışarlara atamıyosunuz kendinizi sanırsam hafif bi bunalma durumu var:kedi:
bizim buralar accık serinledi ama ben iftardan sonra çıkma taraftarıyım serin serin:sm_cool:
bu arada sen nasılsın bebiş nasıl cnm isminizi bilmiorum yaa:çok üzgünüm:kusura bakma
Ben de buradayım geçmiş bitti neyse ki
babyrose çok geçmiş olsun canım allah şifa versin ama bence de araştırma hast. Git tatlım tamöam yorucu olur ama kesin cevap alırsın inşallah önemsizdir vakit kaybetme
bilge sevindim umutun iyi olmasına allah hiçbirini tekrar hasta etmesin
başka aklımda kalan yok
mehtap çok geçmiş olsun gümneşe canım rabbim korusun hiç yanlız kalmıyorlar hep ayakta dikilmek istiyor benim kide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?