çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin inşallah tez zamanda teşhisini koyup tam tedavisini yaparlar
tahmin edebiliyorum canın ne kadar sıkılıyordur :sinifsinif:
Allah şifalar versin çok merak ettik biz de. Önemli bir şey değildir inşallah ama bence bir araştırma hastanesine götürmekte yarar var detaylıca bir araştırılsın bakalım neden oluyormuş maalesef çoğu dr teşhis koyma ve dolayısıyla tedavi etme aşamasında başarısız kalabiliyor ve olan da bebeklerimize oluyor işte inşallah iyileşir canım bir an önce belki cildi çok hassas bir yapıya sahipse ondan da böyle yayılabiliyordur bir anda.
babyroze canım çok geçmiş olsun
ismen bilemedim de nick yazdım hoşgör
dilerim en kısa zamanda şifa bulur bebişin...
Allahım tüm bebekleri korusun
dermansız dert vermesin yarabbim...
bizi haber dar et canım gelişmelerden...
taze fotolar yükledimmmm
yorumlara teşekkürler...
:)
canım benim çok geçmiş olsun. tabi ki sıkılmayacak gibi değil ama sıkılıp üzülüp koyverme kendini sakın. çocuk bunlar hepsinde ayrı ayrı bir dert ayrı bir hastalık oluyor. her zaman beterin beteri vardır bunu düşünüp şükretmek gerek di mi. halit paşa ya da acil şifalar diliyorum. kan tahlili v.s. tetkik yapıldı mı canım. belki kaptığı bir mikrop vardır. onu temelli kurutacak farklı bir ilaç tedavisi falan gerekiyordur. demek ki ilk tedavide bir eksiklik olmuş ki tekrarlamış. allahım tez zamanda şifa versin kuzucuğa inşallah.
ben tıka basa doyurup yatırdım öylede denedimi yok yok, illa emecek ağzı kaşınıyor herhalde emmeyince :ecrin_bebek:
bencede, tşk ederim....
konuşuruz olmazsa canım hemen telden mesaj atayım
ohhhh şükür gözünüz aydın hihoyyyt
belli telden girdiğin, yazdığını çözmeye çalışıyorum, ama olsun sen burda ol yeter, olumunekankayizsmile
[
hımmmm çok korkuttun bizi, çok geçmiş olsun, çabucak atlatın olmadı başka doktora götürün ne bileyimi o kadar iğneye :uhm::uhm:
rabbima cil şifalar versin canım
sen bence birbaşka dr daha götür halit'i
cildiyeciyemi götürdün kendi cocuk doktorunamı?
çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah biran önce kurtulsun birdaha da tekrar etmesin inşallah
cnm bnm çok çok geçmiş olsun inş önemsiz bişeydir ve en kısa zamnda geçer düzelir sakın ihmal etmeyin cnm hemen doktora gidin yeniden tekrar geçmiş olsun sakın canını sıkma düzelir bebişin sen merak etme...:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun .. bir an önce atlatırsınız inşll. kan tahlili yaptırdınız mı .. her ihtimale karşı yaptır istersen .. acil şifalar..
Arkadaşlar dualarınız için çok teşekkürler ve tüm arkadaşlar alıntı yapamadığım . .
Cidden cok kötü bi durum insan basına gelmeden bilemiyo Allah kimseninde basına vermesin ya evlat cok başka bişey ..aslnda beni dahada telaşlandıran durum şu oldu ilk hastalık belirdiginde tevafuk o gun görümcemle telde konuşuoduk ki 1 hafta once orda tatildeydik zaten yeni donmustuk neyse uzatmıyım boyle boyle bişey cıktı dedik oda aynısı benim oğlandada cıktı kucuk bişey para gibi oldu sonra etrafa yayıldı i biz doktora götürdük şarbon (dağa taşa)dedi demezmi işte beni mahveden olay bu oldu dunya başıma yıkıldı butun aileminde tabiii . .Allah uzak etsin ya . .sonra araştırdık o hastalıkta ateş felan ciidimiş zaten hemen doktorada götürdük enfeksyon dedi Allah korusun beni kötü eden o olay oldu . .insanın dunyası kararıyo bi an kızlar Allahım korusun yaaa . .