2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin inşallah tez zamanda teşhisini koyup tam tedavisini yaparlar
tahmin edebiliyorum canın ne kadar sıkılıyordur :sinifsinif:

rabbima cil şifalar versin canım
sen bence birbaşka dr daha götür halit'i
cildiyeciyemi götürdün kendi cocuk doktorunamı?

çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah biran önce kurtulsun birdaha da tekrar etmesin inşallah

canım çok geçmiş olsun .. bir an önce atlatırsınız inşll. kan tahlili yaptırdınız mı .. her ihtimale karşı yaptır istersen .. acil şifalar..

Arkadaşlar dualarınız için çok teşekkürler ve tüm arkadaşlar alıntı yapamadığım . .
Cidden cok kötü bi durum insan basına gelmeden bilemiyo Allah kimseninde basına vermesin ya evlat cok başka bişey ..aslnda beni dahada telaşlandıran durum şu oldu ilk hastalık belirdiginde tevafuk o gun görümcemle telde konuşuoduk ki 1 hafta once orda tatildeydik zaten yeni donmustuk neyse uzatmıyım boyle boyle bişey cıktı dedik oda aynısı benim oğlandada cıktı kucuk bişey para gibi oldu sonra etrafa yayıldı i biz doktora götürdük şarbon (dağa taşa)dedi demezmi işte beni mahveden olay bu oldu dunya başıma yıkıldı butun aileminde tabiii . .Allah uzak etsin ya . .sonra araştırdık o hastalıkta ateş felan ciidimiş zaten hemen doktorada götürdük enfeksyon dedi Allah korusun beni kötü eden o olay oldu . .insanın dunyası kararıyo bi an kızlar Allahım korusun yaaa . .

hadi ben gidiyorum,
malum görev kutsaldır :)

sen bu numaradan konuştun mu? aradığınız numara kullanılmamaktadır buyuruyor akannehir

evde olduğum dönemde bulgur ve taze soğan artırmıştı canım, şimdi iş yerinde de az da olsa sağmaya çalışıyorum ki emildiğini düşünüp yenisini üretsin memeler sempatiksalakcinni

allah bütün bebecikleri korusun aklın çıkmıştır adı bile kötü :teselli:
cildiyeciye gösterdiniz mi?

çok geçmişler osun canım . inş. bi daha tekrarlamaz. başka bi doktorada daha gösterseniz en azından kesin teşhis konur. fisfisfis

BİLGE
SİBEL
teşekkür ederim tavsiyelerinize ikisini de deniycem..
babyroze dan haber gelmiş bi bakıyım

adı bilem kötü rabbim esirgesin, korusun kuzularımızı .. aynısı görüncenin bebeğinde de çıkmış mikrobik bişey olabilir. kan tahlil yaptırıp başka dr gidin bence .. tekrar çok geçmiş olsun canım .. gönlünü ferah tut.. melekler koruyoo yavrularımızı .. tez zamanda atlatırsınız inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz.. bizi merakta bırakma bilmiyorumkismile

Doktor tekrarlar yine gel demişti . . yarın gidicem ama bu defada tahlil felan yapmadan iğne ilç yazmaya kalkarsa çocugu aldıgım gibi dısarı cıkmayı dusunuyorum . .ve direk medicale gitcem hiç olmazsa bi araştırılır edilir . .aslında araştırma hastaneside iyi diyolar ama oralarda cocuk mahvolur yaaa Allahım yaa şifa ver oğluşa . .

ya okutmuyo sürekli ağlıyo
ne yürüteç te ne mama sandalyesinde, sadece kucağıma gelmek istiyo..
ay napcam ya, yoruldum
bir arada şurda koltulkta uyumuşum, bi r kabus gördüm aman Allahım, ter içinde uyandım

canım bence de tahlil tetkik olmadan kafasına göre nasıl ilaç veriyorlar. allah yardımcın olsun. kısa zamanda iyi haberlerini alırız inşallah.

canım ya bizde çok merak ettik durduk o günden beri, çok çok geçmiş olsun geçsin gitsin inşallah.. Allahım acil şifalar versin.. doktor enfeksiyon dedi nasıl olmuş niye olmuş açık yaramı vardı ki??
iyi bir hastaneye git de orada araştırsınlar inşallah basit birşeydir.. Allahım acil şifalar versin

ben de daha küçük olduğu dönemlerde yerdim iyi gelirdi. ama o zamanlar zaten çoktu sütüm. bir yatıp kalkardım çarşaflar bile süt içinde kalırdı. işte ne olduysa ek gıdalara başladıktan sonra 7. ayda oldu. yine de bulgur ve taze soğanı akşam öğünlerime tekrar koymaya çalışayım. sağsam da çok az geliyor. eskiden bir seferde 150 cc sağardım şimdi günlük 100-150 cc ancak birikiyor. off off. humana still tea aldım tekrar o da işe yaramadı.

araştırma hastaneleri tıp eğitimi verdiği için didik didik araştırıyor bence orayı tercih et baktın hakikaten sakız gibi uzatacaklar perişanlık olacak o zaman yine özele dönersin

ay canım okudum şimdi yukarlarda.. ay ne zor günler geçirmişiniz Allah beterinden korusun inşallah.. Allah acil şifalar verir inşallah..
kıyamam kuzuya ooy yavrum ya..
inşllah çok basit bişeydir, ya.. mutlaka araştırıp sorup iyi bir hastane ve doktor bulmak gerek.. sen şstnabuldamıydın

uzunca bir aradan sonra ben geçen gün çörekotu yağı içtim tekrar memeler coştu bak şimdi aklıma geldi dene istersen
içilebilir yağ olacak (aktarlarda var talya, ekoloji market benim bildiğim içilebilir yağ markaları) hem anne sütü artırıyor, hem gaz gideriyor, hem bünye kuvvetlendiriyor (tabii çocuk için de aynı etkileri oluyor o yüzden ben ne zaman umut hastalanacak gibi olsa bu tür yağlardan kullanıyorum ertesi güne topluyor kendini)... sıcağa yakın suya veya bir kesme şekere 3-4 damla damlatıp alıyorsun gerçi ben hep suyla veya çayıma damlatıp alıyorum o yüzden şekerle de aynı şekilde etkili midir bilemiyorum boshayallersmile

hımm deneyim canım olmazsa. ben de suyla içerim o zaman. madem denenmiş senin tarafından.

bu arada ben birazdan kaçıyorum kızlar. kayınvalideme akşam 13 kişi iftara misafir var. kaynımın nişanlısı ve ailesini davet etmiş. yazık kıyamadım sıcakta oruçlu bir başına uğraşıyor. dayanamadım yardıma geleyim mi dedim pek sevindi. ne yapalım iyilik yap denize at demişler. kul bilmese allah bilir:Saruboceq:

hadi bakalım allah kolaylık versin

yok Arzucum ben Bursadayım ama burda Uludağ tıp fakültesi var eger sonuç alamazsam oraya gitmeyi düşünüyorum ama işallah gerek kalmazzzz . .kızlar duaya cok ihtiyacım var tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerden teşekkür adiyorum ..inşallah biran önce sağlıgına kavusur evladım . .

inşallah canım allah tez zamanda şifasını versin beterinden esirgesin

gönlümüzün en derininden tüm dualarımız ve dileklerimiz seninle tatlım. iyi düşünelim iyi olsun inşallah. şimdiden geçeceğini düşünerek gelmiş geçmiş olsun diyorum.

RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN
TÜM DUALARIMIZ HALİT İÇİN CNM:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…