2009 Aralık Anneleri

kızlar ya moralim bozuk. dün doktora gittim troid bezlerim çok çalışıyormuş tedavi olmam gerekliymiş ayrıca migren ve vertigo hastalığım vrmış bunları da boyun fıtığım sayesinde öğrendim. Ölsemmi napsam ne bu yaa

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn.. opuyorumnanaktan yaşasın bugün cumaa.... p.tesi tatil .. ohhhh hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Baharcım o nasıl söz öyle yaaa.. Çok geçmiş olsun Allah dermasız dert vermesin.. Bozma moralini istersen bi dr daha git onunda fikrini al . ondan sonra tedavine başlarsın .. Hadi toparla kendini üzme artık..

bozma morelini canım benimde migrenim var senelerdir yaşıyıp gidiyoruz beraber. bi başka doktora daha görün istersen. geçmiş osun şimdiden :teselli:

dün dr. tiroidlerin çok çalışıyor deyince bende yani dedim. Hamile kalamazsın dedi ee ii işte dedim doğum kontrol yöntemlerine gerek yok dedim hızla zayıflarsın dedi müthiş dedim bunlar seni sevindrien tarafları dedi. Ciddiye al bence dedi. Şimdi başka dr aradım salı gidicem tekrar kaln alıcaklar ona göre ilaç başlıcaklarmış. migrene gelince ben zaten çekiyodum onu ama hepsi üst üste gelince moralim bozuldu işte..

bahar ne biçim laf o öyle alsanaalsanasmile daha günaydın demedim dalddım konuya canım Allah dermansız dert vermesin tiroidin hapı var ameliyatı var migreni hepimiz çekiyoruz bozma moralini şükret genede milyonlarca insandan sağlıklıyız

günaydınlar bebeler analar

gunaydın kızlar hayırlı cumalar... benm kızda hala diş yok emeklemek yok kayınvalıdem bı yandan annem bı yandan arayıp emeklemıyomu hala emeklemıomu hala dıyorlar..yahu emeklemek zorundamı ne sorup suruyonuz ya
9.ayına gırdı cıkmaması normalmı anlamadm ben ....

canım Allah şifa versın ,allah dermansız dert vermez dua et bol bol ,ve MORAL !!! sakın moralını bozup strese gırme =)

1 yaşına kadar süresi ver 9 ay neki kim dişsiz kalmışki senin bebenin mi dişi çıkmayacak emeklemeden yürüyenlere ne demeli ne yani onlar eksik mi şimdi töbe töbe bu bebelerde gariplerim bi türlü kenilerini bize beğendiremediler ne yapsalar suç

komşunun kızı 6 aya kadar ayağını yere basamadı 9 aylıkken emekledi 10 ayda yürüdü hadi bakalım benimkide 6 aydan beri emekliyo da emekliyo ama yürüme yok hangisini neyle karşılaştırıcan

emeklemeden yurumusum ben bunu soyluyorum hep ama yınede sorup duruyolar..bnm kızım emeklemıyo ama yuvarlana yuvarlana bı bastan dıger basa gıdıyor onun tarzıda yuvarlanmak her bebek bır deglkı ama napalım bısey dıyemıyorm ....karışan karışana zaten ,yok ınce gydırdın yok cok kalın gydırdın cok yemek yedırdın az yemek yedırdın offf

komşunun kızı 6 aya kadar ayağını yere basamadı 9 aylıkken emekledi 10 ayda yürüdü hadi bakalım benimkide 6 aydan beri emekliyo da emekliyo ama yürüme yok hangisini neyle karşılaştırıcan

hepsının kendıne has özellıklerı var ama emeklemeyı aşama kaydetmek sanıyor buyukler ondan sorup duruyolar sanırım ..emekleyen daha mı cabuk yurıcek sankı anlamadm kı

hepsının kendıne has özellıklerı var ama emeklemeyı aşama kaydetmek sanıyor buyukler ondan sorup duruyolar sanırım ..emekleyen daha mı cabuk yurıcek sankı anlamadm kı

aksine iyi emekleyen bebekler daha geç yürüyor çünkü zaten amacına emekleyerek ulaşıyor yürüme gibi bi ihtiyacı olmuyor benimki mesela koşa koşa emekliyor hele sevdiği bişeyi görünce niye yürüsün ki emeklemek bence ayrı konu yürümekten bağımsız tutunup kalkma falan onlar yürümenin başlangıcı naçizane gözlemlerim tabi bunlar

aslında cok mantıklı ...cok guzel bı yere degındın bende ck gordm oyle yenı yurumeye baslamıs bıle olsalar heycanlanınca amaçlarına ulasmak ıcın dha hızlı gıdebıleceklerı yol olan emeklemeyı tercıh edıyorlar ..yuruyerek yavas gıdeceklerı ıcın yere atıyo kendını hızlıhızlı emeklıo ben bunu cok gordm ..pekı sızce egzersızın faydası varmı..yanı egzersız ve alıstrma yaparsak daha erken yururlermı yoksa ne zaman uygunsa o zamanmı yururler ..bnunu kendım ıcın degl baska bı konu ıcın soruyrum

9 aylık deneyimimle söyleyebileceğim sadece ortam yaratmak gerekiyor günü gelince o gücü hissedince yapıyorlar ancak diğer gelişimler için bunu diyebilirim yürümekte aynı bence bide fazlada üstüne düşmemek lazım yardım etmemek lazım bu sefer anneye bağımlı oluyorlar hep yardım istiyorlar şu an mesela parmaklarından tutark yürütüyorum ama tek elinden tutarak yürütmek istediğimde hemen kendini yere atıyor çünkü o gücü yok o farkında bizde olmalıyız kaç aydır bay bay yapacak alkış yapacak diye biyerlerimi yırttım bıraktım en son nasıl biliyosan öyle yap dedim son bi haftadır bay alkış yapmaya çalışıyor sonuç olarak anladım ki kızıma saygı duymam gerekiyomuş bu konuyu hep atlamışım

cok ıyı bı anne olmussun canım sen cok dusuncelısın a.sbende ustne dusmemeye calısıyorum ama etrafın baskısımı dıyım ne dıyım bılmıyorum...neyse zaten yurumus yurumemıs suan cok önemsemıyorum zamanı gelınce yapacak ,paylastıkların ıcın tesekkur ederım sana kaydirigubbakcemile5

sağol canım hepimiz iyi annleriz ama dediğin gibi çevrenin baskısı öyle fazlaki kulağı tıkamamak imkansız insanlar öyle sözler söyluyoki beyninden çıkaramıyosun benim pek karışanım olmadığı halde sokaktaki insanların lafı bile etkiliyo insanız sonuçta istiyoruzki bebeklerimiz iyi olsun zaten hassasız azıcık olumsuz bişeyde acaba bi sorun mu var diyoruz buda doğal bebeklerimizi herşeyden korumaya geliştirmeye güçlendirmeye çalışyoruz benim anlayamadığım bu aptalca lafları söyleyenlerin çoğu kadın halden anlamaları gerekirken nasıl bu kadar acımasızca laflar sarfedebiliyorlar

oyle boyle derken buyuttuk bak allahın ıznıyle 9.aylarındalar ...hıc gecmıcek sanıyordm ,,neyse canım bnm cıkmam lazım hersey ıcın saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…