2009 Aralık Anneleri

ohh ço şükür bilgecim çok çok geçmiş olsun .. tekrarlamadığına sevindimm

Arkadaşlar Halit hasta ama nesi var bilmiyoruz . .10 tane iğne yaptırdık . .

tam belindeküçücük bi sivrisinek ısırığı gibi bişey vardı bastan oyle sandık daha dogrusu önemsemedik sonra yanık gibi oldu sonra buyumeye basladı acıldı yaraya donustu ve para kadar oldu ve aynından etrafınada yayılmaya başladı göğsune kadar ilerlemeye basladı geciyomuş gibi duruyo yani kuruyo sanıyosun ama ertesi gün bi baktım butun etrafına yayılmış . .doktora goturdük enfeksyon kapmış dedi 10 tane iğne krem surup derken içim parça parça tabi . . iğne vurunma anlarına girmiycem bile . . Allah herkesin bebeğine şifalar versin . .tamamen geçti nerdeyse yaraların izi bile kalmadı doktor kontrole cagırmıstı gittik baktı herhangi bişey yok dedi oda . . neyse eve geldim akşama dogru ustunu degiştiricektim yine aynı kızarıklık ve yanık gibi bi kabarcık . . bu eskisinin biraz aşagısında yine aynı sekilde acıldı ve buyudu kafayı yedircek bana yarın yine doktora goturcem . .
işte boyle 2 haftadır ugrasıoz bunla . .Allahım tüm bebekleri cocukları korusun hastalıklardan su an şifa bekleyen tüm bebeklerde şifa bulsun inşallahhhhhhhh . .

Annemlere kalırsa nazar dan oldu diyolar boyle göz göz noktacıklar yayılıyo sonra . . doktora gore isilek olmuş ve kasımıs mıkrop kapmış eee yinemi isilek oldu kasıdı yara oldu bu ihtimal dısı . . ufff canımmm çok sıkkın . .Allahım evladıma şifa versin inşallah . .:çok üzgünüm:

çok sağol canım
valla elimiz ayağımız tatlım
rabbim annelerime sağlık sıhhat, güç kuvvet versin:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun hayırdır nesi var???
teşekkürler cnm.sanırım üşütmüş:bbo:
tüm vucudu ağrıyor:çok üzgünüm:

geçmiş olsun meral hayrola yorgunluk mju. önemli bişey yorktur inşallah ..
ah ah dikkat etmiyorlar
üşütmüş cnm

a.s.süper bir ialn olmuş
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:

canım yaa çok geçmiş olsun. nesi var annenin meralcim? önemli birşey değildir inşallah.
ah canım ah dikkat etmiyor kendisine hasta oluyor:çok üzgünüm:

teşekkürler pelincim
geçmiş olsun meralcim inşallah önemil bişeyi yoktur..
dediğim gibi ceryanda kalmış tüm vucudu ağrıyor ve titriyor

BABYROZE
hadi be bacım çatlaklarımıza çatlak ekledik kaç gündür meraktan
ben bu kızı yerim
tutmayı beni ayol

Bu playskool un aktivite masası varmış bir zamanlar artık yok sanırım piyasada bulursam ben de ondan almak istiyorum ama her yerde tükenmiş görünüyor kendi sitelerinde bile yok.

zaten ayaklanınca her türlü tehlike bekliyor onları. düşe kalka büyüyecekler ama çok canları yanmadan atlatalım inşallah bu dönemi. bu arada müzeyyen canım benim adım senin de mehtap sanırımvereliniortak

ya tabi ki aman düşmesin aman kalkmasın diye çocuk büyütülmez. cam fanusa koyacak halimiz yok ya yavruları. ama tedbiri de elden bırakmamak lazım.

aah aah bu sıpalar olmasa biz yaşlanmayız zaten

tabi canım. dikkat etmek lazım. bizimki de öyle ama ağır olunca daha zor totosunu zola taşıyor pek komik oluyor. tam tutunup kalkayım diyor pat totosunun üstüne lap diye düşüyor.:sm_confused:

cnm bnm çok çok geçmiş olsun inş önemsiz bişeydir ve en kısa zamnda geçer düzelir sakın ihmal etmeyin cnm hemen doktora gidin yeniden tekrar geçmiş olsun sakın canını sıkma düzelir bebişin sen merak etme...:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun .. bir an önce atlatırsınız inşll. kan tahlili yaptırdınız mı .. her ihtimale karşı yaptır istersen .. acil şifalar..

evet müzeyyencim benm adımda mehtap bende memnun oldum bu arada annemin ismi:)))bide ben öle tek tek sadece bana ait olan msjı alıntı yapmayı bilmiorum(kusura bakmayın

çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah biran önce kurtulsun birdaha da tekrar etmesin inşallah

rabbima cil şifalar versin canım
sen bence birbaşka dr daha götür halit'i
cildiyeciyemi götürdün kendi cocuk doktorunamı?

ben tıka basa doyurup yatırdım öylede denedimi yok yok, illa emecek ağzı kaşınıyor herhalde emmeyince :ecrin_bebek:

dinlenebilmene sevindim nilgüncüm.. şu p.tesinin tatil olması süper oldu valla .. keşke her p.tesi tatil olsa.. lülülülülülü
bencede, tşk ederim....

konuşuruz olmazsa canım hemen telden mesaj atayım

ohhhh şükür gözünüz aydın hihoyyyt

belli telden girdiğin, yazdığını çözmeye çalışıyorum, ama olsun sen burda ol yeter, olumunekankayizsmile
[

hımmmm çok korkuttun bizi, çok geçmiş olsun, çabucak atlatın olmadı başka doktora götürün ne bileyimi o kadar iğneye :uhm::uhm:

canım benim çok geçmiş olsun. tabi ki sıkılmayacak gibi değil ama sıkılıp üzülüp koyverme kendini sakın. çocuk bunlar hepsinde ayrı ayrı bir dert ayrı bir hastalık oluyor. her zaman beterin beteri vardır bunu düşünüp şükretmek gerek di mi. halit paşa ya da acil şifalar diliyorum. kan tahlili v.s. tetkik yapıldı mı canım. belki kaptığı bir mikrop vardır. onu temelli kurutacak farklı bir ilaç tedavisi falan gerekiyordur. demek ki ilk tedavide bir eksiklik olmuş ki tekrarlamış. allahım tez zamanda şifa versin kuzucuğa inşallah.

babyroze canım çok geçmiş olsun
ismen bilemedim de nick yazdım hoşgör
dilerim en kısa zamanda şifa bulur bebişin...
Allahım tüm bebekleri korusun
dermansız dert vermesin yarabbim...
bizi haber dar et canım gelişmelerden...

taze fotolar yükledimmmm

yorumlara teşekkürler...
:)

Son düzenleme:

Allah şifalar versin çok merak ettik biz de. Önemli bir şey değildir inşallah ama bence bir araştırma hastanesine götürmekte yarar var detaylıca bir araştırılsın bakalım neden oluyormuş maalesef çoğu dr teşhis koyma ve dolayısıyla tedavi etme aşamasında başarısız kalabiliyor ve olan da bebeklerimize oluyor işte inşallah iyileşir canım bir an önce belki cildi çok hassas bir yapıya sahipse ondan da böyle yayılabiliyordur bir anda.

çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin inşallah tez zamanda teşhisini koyup tam tedavisini yaparlar
tahmin edebiliyorum canın ne kadar sıkılıyordur :sinifsinif:

kızlar yaa sütüm iyice azaldı. çok moralim bozuluyor. süt olsun diye yediğiniz içtiğiniz belli birşey ya da yaptığınız birşey var mı? 5-6 kez çekiyor ancak yutkunuyor. hissediyorum artık hiç dolmuyor. emmeye başladıktan bir süre sonra çok az sızlıyor o kadar. böyle giderse yaşına gelmeden bitecek süt.:sinifsinif::çok üzgünüm: çok üzülüyorum bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…